Hyatt Regency Manchester

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
55 Booth Street West Manchester M15 6PQ

Promoties

Summer Party Offer

30-03-2024 – 30-09-2024

Rewarding Meeting Q2

27-03-2024 – 29-06-2024

Benodigde datums

  • 15-07-202422-07-2024
  • 01-08-202408-09-2024
  • 23-12-202431-12-2024

Beoordelingen

AA Hotel Services
4
AAA
4
Forbes Travel Guide
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Podium

Bereikbaarheid

Parkeren: Hyatt Regency Manchester raadt onze gasten aan om gebruik te maken van de volgende beveiligde openbare parkeerfaciliteiten, gelegen op korte loopafstand van het hotel. Parkeerplaats van de Universiteit van Manchester D, M15 6AR Toegang via Higher Cambridge Street Openingstijden: 06:00 - Middernacht, 7 dagen per week Aantal plaatsen: 965 (waaronder 17 plaatsen voor gehandicapten en 8 plaatsen voor elektrische voertuigen) Hoogtebeperking: 2,05 m De parkeerkosten bedragen maximaal £15 per 24 uur Parkeerplaats Manchester Aquatic Centre, M13 9SS Openingstijden: 06:00 - Middernacht, 7 dagen per week. Aantal plaatsen: 380 Hoogtebeperking: 2,10 m De parkeerkosten bedragen maximaal £12 voor 24 uur. Routebeschrijving: Stap over van de M62 naar de M60, Op knooppunt 12 neemt u de M602 richting Salford. Blijf de A57 volgen Neem de 3e afslag naar Princess Rd/A5103. Neem de afslag A5103 richting Airport/M6/Birmingham/Hulme/Moss Side. Sla linksaf naar Stretford Rd/A5067 Sla rechtsaf naar Boundary Ln. Sla linksaf naar Booth St. West Vervoerscentra: Het hotel ligt op korte loopafstand van het treinstation Manchester Oxford Road (0,5 km), Deansgate (1 km) en Piccadilly (1,3 km), met gemakkelijke toegang tot de luchthaven van Manchester (20 minuten rijden). De luchthaven van Manchester ligt op ongeveer 13 km afstand van het hotel.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte£ 12,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 8 mijl van locatie

Vergaderruimte Hyatt Regency Manchester

Totale vergaderruimte4.747 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal2.691 ft²
Op één na grootste zaal2.196 ft²
Ruimte (privé)51.096 ft²
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers328
Suites117

Lokale attracties

Luchthaven Manchester

Vliegveld
Op 8 mi. afstand
Onze luchthavens zijn niet alleen populair, ze zijn ook meermaals bekroond. Manchester Airport heeft in de sector prestigieuze erkenning gekregen voor klantenservice en is uitgeroepen tot 'Beste luchthaven van het Verenigd Koninkrijk'. We zijn actief en betrokken in onze lokale gemeenschappen, met een positieve benadering van maatschappelijk verantwoord ondernemen. U kunt hier meer over te weten komen en een scala aan mogelijkheden ontdekken op het gebied van banen, vastgoed en bedrijfsontwikkeling op onze speciale website, MAGairports.com
Luchthaven Manchester
Olympisch Huis
M90 1QX

Manchester Arndale

Winkelen
Op 2 mi. afstand
Manchester Arndale is het centrum van Manchester, tegenover Selfridges, Harvy Nichols en Primark en de thuisbasis van meer dan 200 stijlvolle winkels waar je kunt ontdekken, waaronder Apple, Topshop/Topman, Next en Boots.
MAN, GB M4 1AZ

Manchester United Museum- en Stadiontour

Historisch monument
Op 15 minutes afstand
Van de duizelingwekkende hoogten van de Sir Alex Ferguson Stand tot de sfeervolle kleedkamer van spelers, elk moment lijkt het gebrul van 76.000 fans in je oren te klinken — niets meer dan de ultieme eer om uit de spelerstunnel te komen en in de voetsporen te treden van zoveel legendarische rode wijnen.
Sir Matt Busby Way
Stretford
MAN, GB M16 0RA

Palace Theatre

Theater
Op 2 mi. afstand
Het Palace Theatre, Manchester, is een van de belangrijkste theaters in Manchester, Engeland. Het is een van de best uitgeruste en populaire theaters buiten Londen. Het repertoire omvat grote tourende musicals, vaak met grote beroemdheden, en opera- en balletvoorstellingen, evenals verschillende andere komische acts en concerten van één nacht.
Oxford Street 97
GB M1 1,80 M

Museum van Manchester

Museum
Op 2 minutes afstand
De universiteit van Manchester
Oxford Road
MAN, GB M13 9PL

Museum voor Wetenschap en Industrie

Museum
Op 1 mi. afstand
Het Museum of Science and Industry zet zich in om bezoekers te inspireren door middel van ideeën die de wereld veranderen, van de industriële revolutie tot vandaag en daarna.
Road naar Liverpool
Manchester, GB M3 4 FPS

Manchester Arena

Recreatie
Op 18 minutes afstand
Manchester Arena is een van de drukste locaties ter wereld en de grootste overdekte arena in Europa. Sinds de opening in 1995 heeft de Arena onderdak geboden aan de grootste namen op het gebied van live-entertainment, waaronder U2, The Rolling Stones, Madonna, Lady Gaga, Pavarotti en de recordbrekende residentie van de lokale komiek Peter Kay in 2010/2011.
Station Victoria
Hunts Bank
MAN, GB M3 1 BAR

Tatton Park-tuinen

Parkeren
Op 16 mi. afstand
Gelegen in het mooiste hertenpark van 1.000 hectare, kunt u het voormalige familiehuis van Egerton verkennen. Je bent van harte welkom om eeuwenlange geschiedenis te ontdekken in de middeleeuwse oude zaal en getuige te zijn van het leven boven en onder de trappen in het herenhuis. Dwaal op je gemak door enorme glorieuze tuinen en neem de kinderen mee naar bijzondere zeldzame dieren van zeldzame rassen op onze werkende boerderij.
Mereheath Drive
Knutsford
CHS, GB WA16 6QN

Meer

Dit elegante en moderne hotel met twee merken ligt in het hart van het Innovation District van Manchester en is de plek waar mensen samenkomen om te leren, te creëren, te werken, een praatje te maken en zaken te doen. Laat je inspireren door de dynamische drukte van Manchester Oxford Road en vind dat je gemakkelijk toegang hebt tot het stadscentrum, de belangrijkste toeristische attracties en vervoersknooppunten. Geniet van een goede nachtrust in Hyatt Regency. Al onze 212 ruime standaardkamers, waaronder de Regency Club-kamers en de Regency Suite, zijn voorzien van kamerhoge ramen met uitzicht op het groen van de stad of de universiteit. Tijdens uw verblijf nodigen wij u uit om te dromen in zachte bedden, contact te maken op grote smart space-bureaus, Smart TV's en te ontspannen in knusse badjassen. Hyatt Regency Manchester is ook de trotse thuisbasis van The Laureate Restaurant, waar inspirerende en heerlijke gerechten worden geserveerd, met een menu dat een van de meest multiculturele steden van het VK viert. Als u op zoek bent naar een levendigere sfeer, ga dan naar The Graduate Bar met het atrium, de lounge en het buitenterras waar u moeiteloos onvergetelijke momenten kunt beleven onder het genot van heerlijke cocktails en kleinere hapjes. Als u op zakenreis bent, maak dan gebruik van de moderne, veelzijdige evenementenverdieping op de 2e verdieping van het hotel. Of u nu een vergaderruimte nodig hebt om te brainstormen of een glamoureus banket wilt, met 441 m² aan vergader- en evenementenruimte vindt u precies wat u zoekt. Als u voor langere tijd in Manchester verblijft, bezoek dan ons in Hyatt House Manchester en voel u thuis in ruime suites en appartementen met één slaapkamer met volledig uitgeruste keukens, woonruimtes en comfortabele bedden. Tot de gratis voorzieningen behoren een dagelijks ontbijt, een speciale gastenlounge op de 18e verdieping met panoramisch uitzicht over Manchester, evenals een stomerijservice op dezelfde dag en een wasserette die 24 uur per dag beschikbaar is.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 1 – Jun 30
May 1 – May 31
Nov 1 – Nov 30
Apr 1 – Apr 30
Dec 1 – Dec 31
Mar 1 – Mar 31
Sep 1 – Sep 30
Oct 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jul 1 – Jul 31
Jan 1 – Jan 31
Aug 1 – Aug 31
Feb 1 – Feb 29

Annuleringsbeleid

0-14 dagen (maximaal 2 weken) - 100% 15 - 28 dagen (2 - 4 weken) - 90% 29 - 56 dagen (4 - 8 weken) - 50% 8 - 16 weken - 25% 16 - 22 weken - 25% 22 - 26 weken - Gratis

Beperkingen voor faciliteiten

Roken is niet toegestaan in de hele accommodatie.

Extra informatie

In het hele hotel is gratis breedband-WiFi beschikbaar.