Sonesta Miami Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Noordwest-Lejeune Road 950 Miami, FL 33126

Benodigde datums

  • 02-06-202430-09-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
3

Bekroningen

Top 5 gerangschikt in Trip Advisor Certificaat van uitmuntend Booking.com 2020

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 1 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 23,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Sonesta Miami Airport

Totale vergaderruimte9.500 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal3.300 ft²
Op één na grootste zaal3.000 ft²
Ruimte (privé)4.500 ft²
Tentoonstellingsruimte3.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers308
Eenpersoons (1 bed)209
Tweepersoons (2 bedden)98
Suites1
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 84,00 – US$ 259,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 84,00 – US$ 259,00
Belastingtarief7%
Bezettingsgraad6%

Lokale attracties

Port Miami

Recreatie
Op 7 mi. afstand
Gasten van Sonesta Miami Airport zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf PortMiami, een van de grootste cruisehubs en de grootste passagiershaven ter wereld. PortMiami ligt op 12 km afstand en ligt op ongeveer 13 minuten rijden van Sonesta Miami Airport. PortMiami heeft acht terminals en tientallen schepen die alle grote cruisemaatschappijen vertegenwoordigen. Het is ook het hoofdkantoor van veel van's werelds grootste cruisemaatschappijen. Gasten vinden het erg handig om de gratis pendeldienst vanaf Miami International Airport te nemen en te overnachten op Sonesta Miami Airport. De volgende dag is het heel gemakkelijk en snel om naar PortMiami te komen. Gasten verblijven ook het liefst op Sonesta Miami Airport als de cruise voorbij is, zodat ze een dag hebben om uit te rusten voordat ze vanaf Miami International Airport naar huis vliegen. De haven, gelegen in Biscayne Bay, ten oosten van het centrum van Miami, bestaat uit drie onderling verbonden eilanden en is bereikbaar via de Port Boulevard-brug, die de haven verbindt met het centrum. Een app voor het delen van taxi's of ritten tussen Sonesta Miami Airport en PortMiami kost ongeveer $27.
1015 North America Way
Miami, FL, US 33132

Internationale universiteit van Florida

Universiteit
Op 30 minutes afstand
Florida International University, gewoonlijk FIU genoemd, is een openbare onderzoeksuniversiteit gevestigd in Miami, Florida, in de Verenigde Staten, met als hoofdcampus University Park.
160 Northwest 170th Street
Miami, FL, US

Miami Jai-Alai Fronton

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Miami Jai-Alai biedt het hele jaar door verbazingwekkende jai-alai actie. Miami Jai-Alai is de thuisbasis van enkele van Amerika's meest bekwame spelers en je bent verzekerd van indrukwekkende prestaties en mooie beloningen als je inzet op de wedstrijden in Miami Jai-Alai.
3500 NW 37th Avenue
Miami, FL, US 33142

Ziekenhuis van de Universiteit van Miami

Universiteit
Op 20 minutes afstand
University of Miami Hospital ligt in het hart van Miami. Het is een erkend full-service ziekenhuis met 560 bedden dat acute zorg en privékamers biedt voor alle patiënten. Ze zetten zich in voor onderwijs en succes.
1400 NW 12th Avenue
Miami, FL, US 33136

Bascom Palmer Eye Institute

Universiteit
Op 20 minutes afstand
Bascom Palmer Eye Institute zet zich in voor de bescherming en het behoud van het waardevolle geschenk van het gezichtsvermogen. Bascom Palmer Eye Institute wordt nog steeds beoordeeld als een van de beste oogheelkundige ziekenhuizen van het land door gecertificeerde oogartsen uit de hele Verenigde Staten.
900 Northwest 17th Street
Miami, FL, US 33136

Universiteit van Miami

Universiteit
Op 30 minutes afstand
De University of Miami (informeel aangeduid als UM, Miami, UMiami, U of M of The U) is een particuliere onderzoeksuniversiteit in Coral Gables, Florida. In 2020 had de universiteit ongeveer 18.000 studenten ingeschreven in 12 afzonderlijke hogescholen en scholen, waaronder de Leonard M. Miller School of Medicine in het Health District van Miami, een rechtenstudie op de hoofdcampus, en de Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science gericht op de studie van oceanografie en atmosferische wetenschappen op Virginia Key, met onderzoeksfaciliteiten in de Richmond Facility in het zuiden van Miami-Dade County. De universiteit biedt 132 bacheloropleidingen, 148 masteropleidingen en 67 doctoraatsopleidingen, waarvan 63 onderzoek/studiebeurzen en 4 professionele studiegebieden. In de loop der jaren hebben de studenten van de universiteit alle 50 staten en bijna 150 andere landen vertegenwoordigd. Met meer dan 16.000 voltijdse en deeltijdse docenten en medewerkers staat de UM in de top 10 van werkgevers in Miami-Dade County. De hoofdcampus van de UM in Coral Gables heeft 239 hectare en meer dan 5,7 miljoen vierkante meter aan gebouwen.
Merrick-gebouw
Koraalgevels, FL, US 33134

Jackson Memorial ziekenhuis

Historisch monument
Op 20 minutes afstand
Jackson Memorial Hospital, ook bekend als Jackson, is het op twee na grootste openbare ziekenhuis en het op twee na grootste academisch ziekenhuis in de Verenigde Staten. Met meer dan 1.550 bedden is het een doorverwijscentrum, een trekpleister voor onderzoek en de thuisbasis van het Ryder Trauma Center, het enige traumacentrum voor volwassenen en kinderen van niveau 1 in Miami-Dade. Jackson Memorial is het middelpunt van het Jackson Health System
1611 Northwest 12th Avenue
Miami, FL, US 33136

Miami International Airport

Vliegveld
Op 5 minutes afstand
Miami International Airport is de grootste toegangspoort tussen de Verenigde Staten en Latijns-Amerika en is een van de grootste luchtknooppunten in de Verenigde Staten. In 2009 stond de luchthaven in de Verenigde Staten op de eerste plaats wat betreft het percentage internationale vluchten en op de tweede plaats wat betreft het aantal internationale passagiers, na alleen New York-JFK in New York City.
3600 N Le Jeune Road
Miami, FL, US 33126

Meer

Of u nu voor zaken of plezier reist, ontdek de ontspannen levensstijl in Zuid-Florida op Sonesta Miami Airport. Op slechts anderhalve kilometer van Miami International Airport, inclusief vervoer van en naar de luchthaven, bevinden gasten zich binnen handbereik van South Beach, het centrum van Miami en de cruiseterminals van Port of Miami. De ruime vergaderruimte is geschikt voor elk zakelijk of sociaal evenement met 5.100 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte, waaronder 7 kamers. De Royal Palms Ballroom, de grootste ruimte, heeft een oppervlakte van 3300 vierkante meter. Ervaar warme gastvrijheid die bovenaan staat op Trip Advisor. Ontsnap naar natuurschoon, warmer weer en talloze attracties aan zee met een verblijf op Sonesta Miami Airport.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – Apr 30
Voor- en naseizoen
Oct 1 – Dec 31
May 1 – Jun 25
Laagseizoen
Jun 26 – Sep 30