The Westin Palace, Milan

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Piazza della Repubblica 20 Milaan 20124

Beoordelingen

Northstar
5
Forbes Travel Guide
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Conciërgeservice
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Podium

Bereikbaarheid

VLIEGTUIG Milaan heeft 2 luchthavens. Het hotel is ideaal gelegen op slechts 7 km van de luchthaven Milano Linate. De luchthaven Malpensa ligt op ongeveer 50 kilometer van het hotel. TRAINEN Het centraal station van Milaan ligt op slechts 15 minuten loopafstand of u kunt metrolijn geel nemen, richting „Comasina”, halte „Repubblica”. METRO Er is de metrohalte Repubblica direct voor het hotel met de M3 (gele lijn).

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 4.35 mijl van locatie

Vergaderruimte The Westin Palace, Milan

Totale vergaderruimte12.454 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal7.535 ft²
Op één na grootste zaal3.229 ft²
Ruimte (buiten)9.149 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers231
Suites35

Lokale attracties

Winkeldistrict

Winkelen
Op 3 km afstand
De modewijk Via Montenapoleone, ook wel bekend als de Quadrilatero della moda, is een eersteklas winkelgebied in het centrum van Milaan, gekenmerkt door de aanwezigheid van tal van boetieks en aanverwante winkels die de meeste van's werelds belangrijkste modehuizen vertegenwoordigen. Dit gebied wordt door tal van experts in de mode-industrie, zoals Vogue, beschouwd als een van de meest of zelfs de belangrijkste modewijken ter wereld. De zijkanten van het plein, gelegen ten zuiden van de bogen van Porta Nuova, worden gevormd door Via Monte Napoleone, Via Manzoni, Via della Spiga en Corso Venezia.
Via Monte Napoleone
Milaan, IT 20121

kathedraal

Historisch monument
Op 3 km afstand
Dom van Milaan of de Duomo, is de gotische kathedraalkerk van Milaan, gewijd aan de Heilige Maria van de Geboorte. De Duomo werd voltooid na zes eeuwen vakmanschap, met een aantal contrasterende stijlen, en is tegenwoordig de grootste kerk van Italië (nadat de Sint-Pietersbasiliek in de staat Vaticaanstad is) en de derde grootste ter wereld. Het kan worden beschouwd als het symbool van de stad, samen met het Madoninna-beeld, op de dyre van de Duomo, op een hoogte van 110 m hoogte. Gezien het notoir vochtige en mistige klimaat van Milaan beschouwen de Milanese het als een redelijk weerdag waarop de Madonnina van een afstand zichtbaar is, omdat hij zo vaak bedekt is met mist.
Piazza Duomo
Milaan, IT 2012

Kasteel van Sforza

Piazza Castello
Milaan, IT 20121

La Scala

Theater
Op 3 km afstand
Teatro alla Scala is een operahuis in Milaan, oorspronkelijk in 1778 ingehuldigd als het New Royal-Ducal Theatre alla Scala. De meeste van Italië's grootste operaartiesten, en veel van de beste zangers van over de hele wereld, zijn de afgelopen 200 jaar in La Scala verschenen. Het theater wordt beschouwd als een van de toonaangevende opera- en ballettheaters ter wereld en is de thuisbasis van het La Scala Theatre Chorus, La Scala Theatre Ballet en La Scala Theatre Orchestra. Het theater heeft ook een associate school, bekend als de La Scala Theatre Academy, die professionele training biedt in muziek, dans, toneelambacht en toneelmanagement.
Via Filodrammatici, 2
Milaan, IT 20121

Kasteel Sforzesco

Historisch monument
Op 3 km afstand
Het kasteel Sforzesco werd in de 15e eeuw gebouwd door Francesco Sforza, hertog van Milaan, op de overblijfselen van een 14e-eeuws vestingwerk. Later gerenoveerd en vergroot, in de 16e en 17e eeuw was het een van de grootste citadellen van Europa. Uitgebreid herbouwd door Luca Beltrami in 1891-1905, herbergt het nu verschillende musea en kunstcollecties van de stad.
Piazza Castello
Milaan, IT 20121

La Scala Theater

Via Filodrammatici, 2
Milaan, IT 20121

Koninklijk Paleis

Museum
Op 3 km afstand
Het Koninklijk Paleis van Milaan was eeuwenlang de zetel van de regering van de Italiaanse stad Milaan. Tegenwoordig fungeert het als cultureel centrum en de thuisbasis van exposities en tentoonstellingen. Het paleis bevindt zich rechts van de gevel van de Duomo kathedraal tegenover de Galleria Vittorio Emanuele II. De gevel van het gebouw volgt de stijl van de oude binnenplaats en vormt een uitsparing ten opzichte van het Piazza Duomo, bekend als de Piazzetta Reale.
Piazza Duomo
Milaan, IT 2012

Santa Maria della Grazie

Historisch monument
Op 2 km afstand
Santa Maria della Grazie is een kerk en dominicaans klooster in Milaan, opgenomen in de lijst van UNESCO-werelderfgoedlocaties. De hertog van Milaan Francesco I Sforza beval de bouw ervan in 1467 en toen het tegen het einde van de eeuw werd voltooid, werd het de officiële begraafplaats van de familie Sforza. De kerk bevat de muurschildering van Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci, dat zich in de refter van het klooster bevindt en tegenwoordig een van's werelds beroemdste schilderijen is.
Piazza di Santa Maria della Grazie
Milaan, IT 20123

Meer

The Westin Palace, Milan is een historisch luxehotel dat gunstig is gelegen in een opkomend, goed verbonden deel van de stad. In elk van de 231 kamers en suites is aandacht besteed aan elk detail voor maximaal comfort en welzijn tijdens reizen. Sommige van onze 30 suites bieden de exclusiviteit van een eigen Turks bad met adembenemend uitzicht over Milaan, terwijl de Presidential Suite met 2 verdiepingen een spectaculair privéterras heeft met een mini-zwembad Seaside by Teuco met uitzicht op de Duomo. Gasten kunnen genieten van een selectie unieke eetgelegenheden: het PanEvo Restaurant is een plek waar u kunt genieten van de heerlijkste Italiaanse gerechten. In de zomer openen we de deuren van het Ivory Terrace, een groene oase midden in de bruisende stad Milaan waar u kunt genieten van een unieke en elegante sfeer. De perfecte plek voor een snelle zakenlunch en een exclusief aperitief is The Lounge Bar, een intieme en comfortabele ontmoetingsplaats. De gasten worden aangemoedigd om op te laden en te ontspannen in de WestInWorkout® & beauty space by [comfort zone]. The Westin Palace, Milaan, dat van oudsher bekend staat als een van de favoriete hotels van de high society voor sociale evenementen en privéfeesten, biedt 14 modulaire vergaderruimten voor elk soort evenement, geschikt voor maximaal 400 personen. Alle kamers zijn volledig uitgerust met de nieuwste technologie. Tijdens het zomerseizoen is het dakterras op de 8e verdieping, een privéterras van 700 m², een unieke locatie voor een aperitief of een evenement met uitzicht op de Duomo.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Oct 1 – Oct 31
May 1 – May 31
Sep 1 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Aug 1 – Aug 31
Jul 1 – Jul 31
Jan 1 – Jan 31

Annuleringsbeleid

24 uur