voco Milan - Fiere

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Via Giorgio Stephenson 55 Lombardije Milaan 20157

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Park, Meet and stay Connected

08-02-2024 – 31-07-2024

Beoordelingen

Italia Hotel Classification
4

Bekroningen

Finalist bij EMA - European Mission Awards 2022 voor „Beste vergader- en evenementenruimte”

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet (200Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Bereikbaarheid

Treinstation: Station Milano Certosa (Verbonden met de ondergrondse M1-M2-M3) Geschatte afstand tot het hotel: 3,24 MIJL/3,6 KM Met de auto: Neem vanaf de snelweg A1 de afslag naar Tangenziale Ovest en neem dan de afslag naar Viale Certosa. Snelwegen A4 en A8 verbinden het hotel met het centrum van Milaan en de internationale luchthavens Linate (LIN) en Malpensa (MXP).

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 8,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 24.85 mijl van locatie

Vergaderruimte voco Milan - Fiere

Totale vergaderruimte7.535 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal4.575 ft²
Op één na grootste zaal3.401 ft²
Tentoonstellingsruimte3.401 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers280
Eenpersoons (1 bed)120
Tweepersoons (2 bedden)80
Suites20

Lokale attracties

Mico - Congrescentrum Milano

Zakendistrict
Op 4 km afstand
Mico Milan Congress Centre, is een van Europa's grootste conferentiecentra. De Mico organiseert elk jaar vele conferenties, vergaderingen en tentoonstellingen.
Piazzale Carlo Magno, 1,
Milaan, IT 20149

Parco Sempione

Recreatie
Op 6 km afstand
Parco Sempione is een enorm groen gebied gelegen naast het Castello Sforzesco. Gebouwd tussen 1890 en 1893, werd het ontworpen om de stijl van Engelse tuinen na te bootsen. Parco Sempione heeft een uitbreiding van meer dan 47 hectare en presenteert uitgestrekte met bomen omzoomde gebieden met gazons en struiken en een prachtig kunstmatig meer bewoond door eenden. In het park vinden we: Palazzo dell'Arte de La Triennale: bevordert de ontwikkeling van hedendaagse kunst en architectuur in Italië binnen het Palazzo dell'Arte. Civic Aquarium: gebouwd voor de Nationale Tentoonstelling van 1906, heeft het aquarium in Parco Sempione 36 tanks waarin meer dan 100 vissoorten leven. De Boog van de Vrede: deze constructie werd gebouwd in 1807 ter herdenking van de overwinningen van Napoleon, en werd in 1826 herbouwd om de vrede van 1815 te vieren.
Piazza Sempione
Milaan, IT 20154

Rho Fiera Milano

Zakendistrict
Op 4 km afstand
Fiera Milano organiseert, organiseert en beheert internationale evenementen. Het tentoonstellingscomplex ontworpen door architect Massimiliano Fuksas omvat acht paviljoens voor in totaal 345.000 m2 (3.710.000 m²) bruto overdekte tentoonstellingsruimte en 60.000 m2 buitenruimte, waardoor het een van de grootste centra ter wereld is.
Strada Statale Sempione, 28
Roh, MI, IT 20017

Het Alfa Romeo Museum

Museum
Op 10 km afstand
Het Museo Alfa Romeo vertelt het legendarische verhaal van het merk, via een project en een installatie ontworpen om de waarden ervan weer te geven: historische aanwezigheid, schoonheid en snelheid, een essentieel onderdeel van het Alfa Romeo Dna. Terwijl de bezoekers auto na auto bewonderen, reizen ze door de glorieuze geschiedenis van het bedrijf en ontdekken ze ook verhalen en merkwaardige feiten met behulp van video's, afbeeldingen en interactieve toegangspunten, in een crescendo van emoties.
Viale Alfa Romeo
Arese, MI, IT 20020

CityLife - Winkeldistrict

Winkelen
Op 5 km afstand
Het CityLife Shopping District is het grootste stedelijke winkelgebied van Milaan en ligt tussen de prachtige hedendaagse Tre Torri-architectuur van Zaha Hadid, Arata Isozaki en Daniel Libeskind. Het CityLife Shopping District is een unieke plek om te winkelen en te genieten van uw vrije tijd en lifestyle-activiteiten in een moderne, ruime omgeving. In de stad Life Shopping District vindt u bars, restaurants, winkels en de bioscoop.
Piazza Tre Torri
Milaan, IT 20145

Monumentale begraafplaats

Museum
Op 7 km afstand
Vanwege de zeer hoge artistieke waarde van de sculpturen en architecturen die erin aanwezig zijn, is de Monumentale Begraafplaats een van de belangrijkste in Italië en Europa op cultureel niveau. Een echt „openluchtmuseum”. Monumentale begraafplaats die de collectieve herinnering aan een stad vertelt, is een veeleisende en altijd verraderlijke onderneming: het vertellen van Milaan, beginnend bij het Monumental, biedt in plaats daarvan een fascinerende reis vol verrassingen.
Piazzale Cimitero Monumentale
Milaan, IT 20154

San Siro-stadion

Museum
Op 5 km afstand
San Siro Stadiun wordt beschouwd als een van de symbolen bij uitstek van de stad Milaan. Sinds 1980 is gewijd aan de nagedachtenis van Giuseppe Meazza, een van de grootste Italiaanse voetballers, die de kleuren van zowel Inter als Milaan heeft gedragen. San Siro organiseert de thuiswedstrijden van Milaan en Inter, maar het is ook het toneel van geweldige concerten sinds de jaren zeventig en verwelkomt de beroemdste Italiaanse en internationale artiesten.
Piazzale Angelo Moratti
Milaan, IT 20151

Duomo di Milano

Museum
Op 11 km afstand
De Duomo van Milaan is de kathedraal van het aartsbisdom Milaan. Symbool van de Lombardische hoofdstad, en gelegen op het gelijknamige plein in het centrum van de metropool, is gewijd aan Santa Maria Nascente. Het is de grootste kerk van Italië, de op twee na grootste ter wereld per gebied, en de zesde grootste in volume. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
Piazza Duomo
Milaan, IT 2012

Meer

voco® Milan-Fiere ligt op een steenworp afstand van Fiera Milano, het MiCo Convention Center en het MIND Milano Innovation District. Het hotel is ideaal gelegen op slechts twee minuten rijden van de snelwegen A4 en A8 die het hotel verbinden met het centrum van Milaan, de internationale luchthavens Linate (LIN) en Malpensa (MXP). Met evenementen- en vergaderruimten voor maximaal 630 personen, ideaal voor elke gelegenheid, kunt u uw stempel drukken met de hulp van onze warme en gastvrije gastheren.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Jun 30
Sep 1 – Nov 30
Voor- en naseizoen
Feb 1 – Mar 31
Laagseizoen
Jan 1 – Jan 30
Jul 16 – Aug 31
Dec 15 – Dec 31

Annuleringsbeleid

De algemene annuleringsvoorwaarden voor Voco Milan Fiere zijn te vinden in ons Cvent-aanbod of vraag ze aan via e-mail op events@milanfierehotel.com

Extra informatie

Faciliteiten van het hotel voco® Milan-Fiere biedt 280 ruime en moderne kamers • Overdekte parkeerplaats met 200 plaatsen, euro 8,00 per auto, 24 uur, inclusief 10% btw • Spa- en fitnessruimte • Hotelketenprogramma IHG Clean Promise • Speelruimte • Kamerbezorging/-vervoer: euro 3,00, inclusief 10% btw, per eenheid, per kamer • Gratis verbinding met het wifi-netwerk • restaurant en bar • Congrescentrum met 7 vergaderzalen die plaats bieden aan maximaal 630 personen

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?