Embassy Suites by Hilton Montgomery Hotel & Conference Center

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
300 Tallapoosa Street Montgomery, AL 36104

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Bekroningen

Uitgeroepen tot beste huisdiervriendelijke hotel in Montgomery Montgomery Advertiser Readers Choice Award

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

 • Internettoegang
 • Wasserijservice

Faciliteiten

 • Catering ter plaatse
 • Huisdiervriendelijk
 • Restaurant ter plaatse
 • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

 • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

 • Binnenzwembad
 • Buitenzwembad
 • Fitnesscenter
 • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

 • Taxi

Apparatuur

 • Dansvloer
 • Laadperron
 • Podium

Afstand vanaf vliegveld

 • 9 mijl van locatie

Parkeerruimte

 • Betaalde parkeerruimteUS$ 18,00 / dag
 • Valet parkeerserviceUS$ 23,00 / dag
 • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton Montgomery Hotel & Conference Center

Totale vergaderruimte18.000 ft²
Vergaderzalen14
Grootste zaal10.650 ft²
Op één na grootste zaal7.950 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers237
Eenpersoons (1 bed)137
Suites216
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 129,00 – US$ 279,00
Belastingtarief15%

Lokale attracties

EJI - Initiatief voor gelijke rechtvaardigheid

Museum
Op 5 minutes afstand
Het Legacy Museum: From Enslavement to Mass Incarceration en het National Memorial for Peace and Justice vertegenwoordigen jarenlang werk van EJI om nieuwe verhalende ruimtes in de Verenigde Staten te creëren die de geschiedenis van raciale ongelijkheid in ons land documenteren. De sites hebben al tienduizenden bezoekers getrokken. De opening van onze locaties in april 2018 ging gepaard met drie dagen lang evenementen, lezingen en optredens die een verbazingwekkende verscheidenheid aan stemmen samenbrachten en nog steeds een grote invloed hebben op het nationale discours over ras, armoede en hervorming van het strafrecht.
Handelsstraat 122
Montgomery, AL, US 36104

Montgomery Museum voor Schone Kunsten

Museum
Op 10 mi. afstand
De missie van het Montgomery Museum of Fine Arts is het verzamelen, bewaren, tentoonstellen en interpreteren van kunst van de hoogste kwaliteit voor de verrijking, verlichting en plezier van het publiek. Gratis toegang en parkeren De toegang tot het museum is gratis en er is parkeergelegenheid beschikbaar.
One Museum Drive
Montgomery, AL, US 36117

Dierentuin van Montgomery

Parkeren
Op 5 mi. afstand
Wat begon in een klein park in het centrum van Montgomery, Alabama, is nu uitgegroeid, uitgebreid en is uitgegroeid tot een vooraanstaande Amerikaanse zoölogische faciliteit. De Montgomery Zoo en het Mann Wildlife Learning Museum zijn het hele jaar geopend, zeven (7) dagen per week, met uitzondering van Thanksgiving Day, Eerste Kerstdag (25 december) (de dierentuin opent om 17.30 uur, Christmas Night for Christmas Lights Festival) en Nieuwjaarsdag (1 januari). De Montgomery Zoo is dagelijks geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De laatste toegangskaarten worden dagelijks om 16.00 uur verkocht. Grote dierententoonstellingen beginnen dagelijks om 16.30 uur te sluiten. We vragen iedereen om 17.00 uur de voorpoorten te verlaten.
2301 Coliseum Parkway
Montgomery, AL, US 36110

Ministerie van Archief en Geschiedenis van Alabama

Museum
Op 2 mi. afstand
Ervaar 300 jaar geschiedenis van Alabama. Uren: Het Museum of Alabama en het Department of Archives and History zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 16.30 uur. De Archives Research Room is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur en elke tweede zaterdag van de maand van 8.30 tot 16.30 uur. De Research Room is op maandag gesloten. Het Alabama Department of Archives and History, het Museum of Alabama en de Research Room zijn op alle nationale feestdagen gesloten. Entree: toegang tot het Museum of Alabama is altijd GRATIS!
Washington Ave 624
Montgomery, AL, US 36130

De Shoppes in East Chase

Winkelen
Op 13 mi. afstand
The Shoppes at EastChase is het belangrijkste winkelonderdeel van de EastChase-ontwikkeling voor gemengd gebruik in Montgomery, Alabama, op de kruising van de Interstate 85 en Taylor Road aan de oostkant van de stad. Winkelgebied in de open lucht.
7274 EastChase Parkway
Montgomery, AL, US 36117

Gedenkteken voor burgerrechten

Museum
Op 2 mi. afstand
Het Memorial is gemaakt door Maya Lin, ontwerper van het Vietnam Veterans Memorial, en ligt aan de overkant van het kantoorgebouw van het Southern Poverty Law Center in Montgomery, Alabama, een stad die rijk is aan burgerrechtengeschiedenis. Een ronde zwarte granieten tafel legt de namen van de martelaren vast en beschrijft de geschiedenis van de beweging in lijnen die uitstralen als de wijzers van een klok. Het water komt uit het midden van de tafel en stroomt gelijkmatig over de bovenkant. Op een gebogen zwarte granieten muur achter de tafel staat Dr. Martin Luther King Jr. ' 's bekende parafrase van Amos 5:24 - We zullen niet tevreden zijn totdat gerechtigheid naar beneden komt als water en gerechtigheid als een machtige stroom. Net als het Vietnam Veterans Memorial nodigt het Civil Rights Memorial bezoekers uit om de gegraveerde namen aan te raken. Zoals Lin voor ogen had, is het Memorial Plaza „een contemplatieve ruimte — een plek om de burgerrechtenbeweging te herdenken, om de slachtoffers van de strijd te eren, om te waarderen hoe ver het land is gekomen in zijn streven naar gelijkheid, en om na te denken hoe ver het nog moet gaan.” Het Memorial ligt net om de hoek van de kerk waar Dr. King als pastoor diende tijdens de Montgomery Bus Boycot in 1955-1956, en de trappen van het Alabama Capitol waar de stemrechtenmars van Selma naar Montgomery eindigde in 1965. Het monument bevindt zich op een open plein dat 24 uur per dag, elke dag van de week toegankelijk is voor bezoekers. Het Civil Rights Memorial Center ligt naast het Memorial. Naast exposities over martelaren van de Civil Rights Movement, herbergt het Memorial Center een theater met 56 zitplaatsen, een klaslokaal voor educatieve activiteiten en de Wall of Tolerance
Washington Avenue 400
Montgomery, AL, US 36104

Museum Rosa Parks

Museum
Op 2 minutes afstand
Het Rosa Parks Museum van Troy University is een actief gedenkteken voor het leven van burgerrechtenicoon Rosa Parks en de lessen van de Montgomery Bus Boycot die raciale integratie in het vervoer en internationale aandacht voor burgerrechten heeft gebracht. Gelegen in het centrum van Montgomery, Alabama, op de plek waar mevrouw Parks werd gearresteerd, is dit het enige museum van het land dat gewijd is aan Rosa Parks. Onze missie is om haar nalatenschap en die van de boycot te eren door een platform te bieden voor wetenschappelijke dialoog, maatschappelijke betrokkenheid en positieve sociale verandering. De collectie van het museum bevat een aantal historisch belangrijke voorwerpen, waaronder het originele arrestatierecord met vingerafdrukken van mevrouw Parks, een Montgomery-stadsbus uit de jaren 50, originele kunstwerken, waaronder beeldhouwwerken en dekbedden, gerechtelijke documenten en politierapporten, evenals een gerestaureerde stationwagen uit 1955 (bekend als een „rollende kerk”) die werd gebruikt om demonstranten te vervoeren.
Montgomery-straat 252
Montgomery, AL, US 36104

Rondleiding door het Alabama State Capitol

Museum
Op 2 mi. afstand
Al 150 jaar kijkt het Alabama State Capitol vanaf zijn heuveltop uit over het centrum van Montgomery. Dit nationale historische monument is een werkend museum voor staatsgeschiedenis en politiek. De Confederatie begon in de senaatskamer toen afgevaardigden uit zuidelijke staten in februari 1861 stemden voor de oprichting van een nieuwe natie. Een koperen ster op de westelijke portiek markeert de locatie waar Jefferson Davis werd ingehuldigd als de eerste en enige president van de Confederatie. Iets meer dan een eeuw later, in het voorjaar van 1965, mondde de stemrechtmars van Selma naar Montgomery uit op de trappen van de hoofdstad. Dr. Martin Luther King, Jr. hield een van zijn grootste toespraken voor naar schatting 25.000 mensen. U.S. Civil Rights Trail: Het Alabama State Capitol wordt nu erkend als een officiële bestemming op de route, samen met meer dan 100 locaties in 14 staten.
468 South Perry St.
Montgomery, AL, US 36130

Meer

Het onlangs gerenoveerde Embassy Suites Montgomery - Hotel & Conference Center bevindt zich in het centrum van Montgomery, Alabama. Het hotel biedt het beste verblijf van alle hotels in Montgomery, of u nu op zakenreis bent of op zoek bent naar een familievakantie. Het Embassy Suites Montgomery - Hotel & Conference Center combineert ons luxe full-service all-suite hotel met uitstekende service en accommodatie, met een gunstige locatie direct naast het historische Union Station van de stad en het Montgomery Convention Center in het centrum. Het hotel ligt vlak bij de Interstate 65 en op 15 km van de regionale luchthaven van Montgomery. Montgomery, Alabama is de thuisbasis van verschillende grote bedrijven en universiteiten. Maxwell Air Force Base, ALFA, The Colonial Company, Rheem Manufacturers, Lear, Hyundai, GKN, Neptune, Troy University, Auburn University Montgomery, Alabama State University, Huntingdon College en Faulkner University.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Feb 29
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31

Extra informatie

We staan voor u klaar en danken u voor uw interesse om uw groep of evenement te mogen organiseren. Begrijp alsjeblieft dat in deze wereldwijde tijd van crisisrespons de reactietijden zullen worden uitgesteld. Ons team is toegewijd aan u en zal uw RFP zo snel mogelijk beantwoorden. Bedankt voor je begrip. Het tarief is inclusief elke ochtend een volledig ontbijt dat op bestelling wordt klaargemaakt en elke avond een gratis receptie.