Hampton Inn & Suites Nashville-Downtown

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
310 4th Avenue Zuid Nashville, TN 37201

Beoordelingen

AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Draagbare wanden

Bereikbaarheid

Ga het hotel binnen als u naar het westen reist via Korean Veterans Blvd. Sla rechtsaf naar Almond Street (tussen 3rd en 4th Ave South). Geef de Uber-chauffeur het adres 310 Almond Street om aan te komen bij onze Valet Entrance.

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 45,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 7 mijl van locatie

Vergaderruimte Hampton Inn & Suites Nashville-Downtown

Totale vergaderruimte1.248 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal1.248 ft²
Op één na grootste zaal624 ft²
Ruimte (privé)1.248 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers207
Eenpersoons (1 bed)36
Tweepersoons (2 bedden)123
Suites91
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 219,00 – US$ 699,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 219,00 – US$ 699,00
Belastingtarief9,25%
Bezettingsgraad6%

Lokale attracties

Geodis Park

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Het ultramoderne stadion van Nashville, waar de spanning van voetbal samenkomt met de opwindende energie van liveconcerten. Deze locatie biedt een unieke propositie: een dynamische ruimte die naadloos transformeert van een sportstadion van wereldklasse naar een betoverende concertzaal, geschikt voor diverse doelgroepen en evenementen.
501 Benton Avenue
Nashville, TN, US 37203

Broadway/Honkey Tonks in het centrum

Nachtleven
Op 3 blocks afstand
Broadway is het kloppend hart van de muziekcultuur van Nashville. Omzoomd met neonverlichte honky-tonks, bars en locaties voor livemuziek, is dit legendarische stuk waar countrymuziek, rockmelodieën en bluesritmes harmonieus samenkomen. De sfeer is levendig met de geluiden van getalenteerde muzikanten die hun vaardigheden tonen, waardoor het een toevluchtsoord is voor zowel aspirant-artiesten als muziekliefhebbers. Naast de muzikale charme biedt Broadway een gevarieerde culinaire ervaring. Van klassieke zuidelijke gerechten tot trendy eetgelegenheden die verrukkelijke gerechten serveren, er is voor elk wat wils te midden van de bars en uitgaansgelegenheden.
Broadway
Nashville, TN, US

Avontuurlijk wetenschapscentrum

Museum
Op 4 mi. afstand
Het Children's Museum of Nashville, opgericht in 1944, was gevestigd op 2nd Avenue South in het centrum van Nashville. De Tweede Wereldoorlog liep ten einde en de natie begon naar de toekomst te kijken. De visie van sergeant John Ripley Forbes voor de toekomst van Nashville was gericht op kinderen.
800 Fort Negley Blvd.
Nashville, TN, US 37203

Hall of Fame voor countrymuziek

Museum
Op 1 block afstand
De Country Music Hall of Fame® and Museum wordt beheerd door de educatieve Country Music Foundation (CMF) zonder winstoogmerk. De missie van de Country Music Hall of Fame® and Museum is om de evoluerende geschiedenis en tradities van countrymuziek te identificeren en te behouden en het publiek voor te lichten.
222 Fifth Avenue Zuid
Nashville, TN, US 37203

Belle Meade-plantage

Historisch monument
Op 6 mi. afstand
Belle Meade Plantation was in de jaren 1800 een van de grootste en rijkste privélandgoederen in Nashville. Rondleidingen door het prachtig gerestaureerde herenhuis omvatten zowel de eerste als de tweede verdieping van het volledig ingerichte historische gebouw. Bezoekers zullen tijdens de tour geen fluwelen touwen of glazen wanden zien, waardoor ze een volledig toegankelijk beeld hebben van de prachtige collectie originele en historische stukken. The Winery at Belle Meade Plantation is de nieuwste wijnmakerij van Tennessee en de enige wijnmakerij van Nashville tot nu toe. Bijna 100 jaar lang opende de familie van Belle Meade de deuren van het landhuis voor vrienden en bezoekers en het beste eten en drinken werd onderdeel van de traditie van deze bekende plek.
5025 Harding Pike
Nashville, TN, US

Eerste Centrum voor Beeldende Kunsten

Museum
Op 1 mi. afstand
The Frist is het kunstmuseum van Nashville en biedt het hele jaar door verschillende shows. Als u niet het kunstzinnige type bent, ligt het Flying Saucer Draught Emporium naast de deur en serveert meer dan 240 verschillende bieren.
Broadway 919
Nashville, TN, US

Bridgestone Arena

Recreatie
Op 1 block afstand
De arena is de thuisbasis van het Nashville Predators Ice Hockey Team en is ook een van de beste plekken om concerten in Nashville te zien. De Bridgestone Arena heeft een capaciteit van 17.113 zitplaatsen voor ijshockey, ongeveer 20.000 voor basketbal, 10.000 voor concerten in het halve huis, 18.500 voor eindconcerten en 20.000 voor concerten op het centrale podium. Bovendien ligt het op slechts een steenworp afstand van het hotel! s om concerten te zien in Nashville.
501 Broadway
Nashville, TN, US

Grand Ole Opry

Theater
Op 8 mi. afstand
The Opry, een Amerikaans icoon en Nashville, de grootste attractie van Tennessee, is wereldberoemd vanwege het creëren van unieke entertainmentervaringen voor publiek van alle leeftijden. De ledenlijst van de Opry luidt als een wie-van-wie van de countrymuziek en omvat Bill Anderson, Dierks Bentley, Garth Brooks, Little Jimmy Dickens, Vince Gill, Alan Jackson, Patty Loveless, Loretta Lynn, Martina McBride, Lorrie Morgan, Brad Paisley, Dolly Parton, Jean Shepard, Ricky Skaggs, Connie Smith, Marty Stuart, Trisha Yearwood, en nog veel meer. Hun shows op dinsdagavond zijn enkele van de beste uitgaansgelegenheden die je in Nashville kunt vinden. Dus ga naar de Grand Ole Opry voor enkele van de beste nieuwe countryacts van Nashville!
2808 Opryland Dr.
Nashville, TN, US

Meer

We bevinden ons op een steenworp afstand van de Country Music Hall of Fame and Museum, Music City Center en Bridgestone Arena. Het Ryman Auditorium en livemuziek op Broadway liggen op minder dan tien minuten lopen, en het Nissan-stadion ligt op 1,5 km afstand. Vanderbilt University en Geodis Park liggen op minder dan 10 minuten afstand. Geniet van een gratis warm ontbijt en gratis wifi.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Nov 12
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 13 – Dec 26
Jan 1 – Feb 28

Annuleringsbeleid

Het individuele annuleringsbeleid is dat alle reserveringen 48 uur voor de aankomstdatum vóór 23.59 uur lokale hoteltijd moeten worden geannuleerd.

Beperkingen voor faciliteiten

Het totale aantal kamers is 207 kamers en suites. Sommige suites beschikken over 2 kingsize bedden. De vierkante meters van onze kamers zijn een van de grootste in de stad, variërend van 389-900 m². Wij zijn het enige hotel in de stad met balkonsuites. Onze 3 vergaderzalen zijn licht, schoon en veelzijdig. We hebben 6 Corner Exec. Suites in 624 S.F. die ook kunnen worden gebruikt als break-out rooms. We laten tegen een vergoeding cateraars van buitenaf toe voor de lunchfunctie. Parkeren: Valet: $45,00 (alleen valetparking) Hulpdieren toegestaan: Ja Huisdieren toegestaan: Ja, tegen betaling Zwembad: Nee

Extra informatie

Alle hotelgasten worden uitgenodigd om elke ochtend van 06.00 tot 10.00 uur te genieten van een gratis warm ontbijt op weekdagen en van 7.00 tot 11.00 uur in het weekend.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?