EVEN Hotel New York - Midtown East

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
219 East 44th Street New York, NY 10017

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Beoordelingen

AAA
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Afstand vanaf vliegveld

  • 9 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimteUS$ 55,00 / dag

Vergaderruimte EVEN Hotel New York - Midtown East

Totale vergaderruimte500 ft²
Vergaderzalen1
Grootste zaal500 ft²
Op één na grootste zaal454 ft²
Ruimte (privé)500 ft²
Ruimte (buiten)750 ft²
Tentoonstellingsruimte500 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers230
Eenpersoons (1 bed)165
Tweepersoons (2 bedden)65
Belastingtarief14,75%

Lokale attracties

Empire State Building

Historisch monument
Op 1 mi. afstand
Een bezoek aan de Big Apple is niet compleet zonder een bezoek aan het Empire State Building. Het Empire State Building werd lang beschouwd als een van de beste dingen om te doen in New York, zo niet in de Verenigde Staten als geheel, en is een architectonisch wonder. Van de prachtige Art Deco-lobby tot het observatiedek op de 86e verdieping, er is genoeg te zien. Zorg ervoor dat je langs de galeries op de 2e en 80e verdieping gaat om te zien hoe dit prachtige gebouw is ontstaan.
20 W 34E ST
New York, NY 10001

Fifth Avenue

Winkelen
Op 10 minutes afstand
Klaar voor wat winkeltherapie? Ga naar Fifth Avenue, waar je genoeg winkels vindt om je de hele dag bezig te houden. Koop klassieke modemerken zoals Burberry, huishoudmerken zoals Marimekko en sportkleding zoals Sweaty Betty, lululemon en The North Face. Je vindt ook het Empire State Building, Rockefeller Center en het Guggenheim Museum in de buurt van Fifth Avenue.
New York, NY 10019

Central Park

Parkeren
Op 1 mi. afstand
Central Park is een oase van groene ruimte midden in de stad. Ontdek de geschiedenis van de North Woods. Geniet van planten en bomen uit het oude Engeland in de Shakespeare Garden. Beleef schaatsen met op de achtergrond de prachtige skyline in de winter. Maak een wandeling onder een bladerdak van iepen bij de Mall & Literary Walk. Plan je bezoek in het voorjaar om het nieuwe seizoen te beginnen met een verkwikkende yogasessie. Je zult je ontspannen en verfrist voelen na een verblijf in de gigantische achtertuin van New York City.

Grand Central Station

Historisch monument
Op 9 minutes afstand
89 E 42nd St
New York, NY, US 10017

Hoofdkwartier van de Verenigde Naties

Historisch monument
Op 7 minutes afstand
Ontdek hoe de 193 lidstaten van de Verenigde Naties samenwerken voor een betere wereld op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties. Volg een rondleiding over de indrukwekkende campus. Wees getuige van de kamers waar belangrijke vergaderingen plaatsvinden, waaronder de Kamer van de Veiligheidsraad en de Algemene Vergadering. Als u in de stad bent om zaken te doen bij de Verenigde Naties, dan ligt ons hotel in NYC op slechts 0,5 km afstand van de campus.
Hoofdkwartier van de Verenigde Naties
New York, NY, US 10017

Parklaan

Historisch monument
Op 9 minutes afstand
Park Avenue is een brede boulevard in New York City die verkeer in noordelijke en zuidelijke richting vervoert in de wijk Manhattan, en is ook een breed eenrichtingspaar in de Bronx. Het grootste deel van de lengte van de weg in Manhattan loopt parallel aan Madison Avenue in het westen en Lexington Avenue in het oosten. De volledige lengte van Park Avenue heette vroeger Fourth Avenue; de titel geldt nog steeds voor het gedeelte tussen de Bowery en 14th Street. Ondertussen heet het gedeelte tussen 14th en 17th Street Union Square East, en tussen 17th en 32nd Streets wordt de naam Park Avenue South gebruikt. In de Bronx loopt Park Avenue in verschillende segmenten tussen de Major Deegan Expressway en Fordham Road. Park Avenue was oorspronkelijk bekend als Fourth Avenue en droeg vanaf de jaren 1830 de sporen van de New York and Harlem Railroad. De spoorlijn liep oorspronkelijk door een open snede door Murray Hill, die in het begin van de jaren 1850 tussen 34th en 40th Street bedekt was met roosters en gras. Een deel van dit „park” werd later in 1860 omgedoopt tot Park Avenue, dat later werd toegepast op het gebied dat naar 42nd Street leidde. Toen Grand Central Depot in de jaren 1870 werd geopend, werden de spoorlijnen tussen 56th en 93rd Streets uit het zicht verzonken en in 1888 werd Park Avenue uitgebreid naar het noorden van Grand Central.
New York, NY 10075

Eén Vanderbilt-observatiedek

Recreatie
Op 2 blocks afstand
Beleef de lucht als nooit tevoren op de Summit at One Vanderbilt, die zoveel meer is dan een observatiedek. Er is niets zo spannend als de SUMMIT One Vanderbilt Levitation-richels die 1.100 voet (ongeveer de hoogte van het Empire State Building) boven het bruisende New York hangen. Het torenhoge buitenterras biedt een panoramisch uitzicht dat zich 80 mijl in alle richtingen uitstrekt. En de externe lift met glazen bodem brengt je nog hoger als je durft.
1 Vanderbilt Avenue
New York, NY, US 10017

Chrysler-gebouw

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
Chrysler Center, een complex met twee gebouwen bestaande uit het Chrysler Building en Chrysler East, bevindt zich op 42nd Street tussen Lexington en Third Avenue aan de oostkant van Midtown Manhattan. De Chrysler Trylons, een winkelpaviljoen met twee gebouwen, bevindt zich ook op 42nd Street en bevat The Capital Grille. Het Chrysler Building, oorspronkelijk gebouwd in 1930, werd in 1998 gekocht en gerenoveerd en medio 2000 voltooid, waardoor de totale verhuurbare oppervlakte van het gebouw op 2.062.772 vierkante meter kwam.
405 Lexington Avenue
New York, NY, US 10174

Meer

Verfris lichaam en geest in ons hotel in de buurt van Bryant Park. Ons team van EVEN Hotel New York - Midtown East is er om uw verblijf in het bruisende Midtown NYC onvergetelijk te maken. We bevinden ons niet alleen op loopafstand van de beste bezienswaardigheden van de stad, maar we zijn er ook op gericht om u te helpen uw wellnessroutine te behouden. Ga door met je trainingsroutine in onze sportstudio met WOODWAY-loopbanden, Peloton-fietsen en waterroeiers. Bevredig je trek na de training met avocadotoost of een Green Goddess Breakfast-wrap bij EVEN Kitchen & Bar. Sluit je avond af met een yogasessie in het comfort van je kamer. In ons hotel in Midtown East New York is uw welzijn belangrijk. Op zoek naar evenementenruimte in New York? Organiseer een intiem evenement of een kleine vergadering in onze directiekamer, die plaats biedt aan tien personen. Je kunt ook met een kleine groep samenkomen op ons buitenterras met een kleurrijke muurschildering en buitenspellen. Bovendien worden er voor groepen geen faciliteitenkosten in rekening gebracht.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 28

Annuleringsbeleid

Annulering verwijst naar de volledige verwijdering van de vergadering, niet naar de eliminatie van delen van het programma of naar individuele annuleringen van kamers. Als het volledige evenement/programma wordt geannuleerd, heeft het annuleringsbeleid voorrang op de uitbetalingstoeslagen zoals uiteengezet in deze overeenkomst. De partijen zijn het erover eens en begrijpen dat in geval van een annulering onze werkelijke schade moeilijk vast te stellen zou zijn. Daarom komen de partijen overeen dat de volgende bedragen door het bedrijf aan het hotel moeten worden betaald als geliquideerde schadevergoeding in geval van een annulering. Het bedrijf kan dit contract zonder reden annuleren na schriftelijke kennisgeving aan het hotel op elk moment voorafgaand aan het evenement na betaling van een bedrag op basis van de volgende schaal: 31 tot 60 dagen voor aankomst van de groep: 85% wordt niet terugbetaald. 0 tot 30 dagen voor aankomst van de groep: 100% van de gecontracteerde inkomsten en belastingen, niet terugbetaalbaar. De partijen zijn overeengekomen dat de optie om te annuleren de uitoefening van een contractuele optie is en niet een wanbetaling. De betaling die verschuldigd is als gevolg van de annulering van dit contract op grond van deze bepaling, wordt door het bedrijf aan het hotel gedaan op het moment dat het contract wordt geannuleerd door middel van een schriftelijke kennisgeving.

Beperkingen voor faciliteiten

De bezettingsgraad is $3,50 per nacht. Voor groepen worden geen faciliteitenkosten in rekening gebracht.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?