Chicago Southland Convention & Visitors Bureau

19900 Governors Drive Suite 200 60461

Waarom kiezen voor onze bestemming?

De Chicago Southland CVB vertegenwoordigt de zuid/zuidwestelijke buitenwijken van Chicago - ALLEMAAL op 30 minuten van het hart van Chicago! De hotelgemeenschappen in Chicago Southland omvatten: Alsip, Bedford Park, Bridgeview, Burbank, Calumet City, Chicago Heights, Crestwood, East Hazel Crest, Homewood, Lansing, Markham, Matteson, Monee, Oak Forest, Orland Hills, Orland Park en Zuid-Holland. Chicago Southland biedt uitstekende bereikbaarheid naar de luchthavens van de stad Chicago en Midway/O'Hare. De regio Chicago Southland biedt full-service accommodaties, Select-Service Hotels en nog veel meer andere vergaderlocaties. We bieden ook een unieke faciliteit voor teambuilding en training op milieugebied voor bedrijven, Irons Oaks Environmental Learning Center. We hebben ook een grote verscheidenheid aan restaurants, winkelmogelijkheden en attracties. Voor sportentertainment is de regio Chicago Southland ook de thuisbasis van het Chicago Red Stars Soccer Team en het Windy City ThunderBolts Baseball. Als golfen is waar uw groepen in geïnteresseerd zijn, dan heeft Chicago Southland 35 openbare en semi-private golfbanen en is het gastheer geweest van de U.S. Open van de USGA in 2003. We bieden one-stop-shopping voor planners van vergaderingen en evenementen, waaronder meer dan 30 GRATIS evenementenservices, coördinatie van locatie-inspecties, verzamelingen van locatievoorstellen, mini-FAM's en nog veel meer. Vergeet niet om naar onze stimuleringspromotie te vragen voor bijeenkomsten die via de Chicago Southland CVB in de regio Southland zijn geboekt. Laat het professionele CSCVB-team u helpen bij uw volgende evenement in Chicago-Area of Midwest.

Bereikbaarheid

Chicago Southland is gemakkelijk bereikbaar in de hele VS via de Interstates 55, 57, 80, 94, 294 en 355 en is een ideale vergaderlocatie. Chicago Southland ligt op enkele minuten van het centrum van Chicago en de internationale luchthavens Midway en O'Hare en biedt vergaderplanners bereikbaarheid en betaalbaarheid, plus een breed scala aan traditionele en alternatieve vergaderlocaties, allemaal met een volledig scala aan diensten.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven O'Hare

    40 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Midway

    15 mijl van stadscentrum

  • Gemeentelijke luchthaven Lansing

    10 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Geschiedenismuseum Orland Park en Stellwagen Farm

Museum
Het Orland Park History Museum en de Stellwagen Farm bewaren de lokale geschiedenis, bieden maandelijkse educatieve programma's en bieden het hele jaar door boeiende tentoonstellingen.
14415 South Beacon Avenue
Orland Park, IL, US 60462

Urban Air Adventure Park

Recreatie
Het ultieme overdekte avonturenpark! Met attracties voor avonturiers van elk niveau: trampolines, ziplines, botsauto's, lasergamen, hindernisbaan, klimmuren en meer.
19800 South LaGrange Road
Mokena, IL, US 60448

Thornton Distilling and Brewing Co.

Nachtleven
Gevestigd in de oudste nog bestaande brouwerij van Illinois (1857) en ooit de grootste productiefaciliteit van Al Capone. We distilleren artisanale sterke dranken en gaan verder waar onze voorgangers waren gebleven.
400 East Margaret Street
Thornton, IL, US 60476

Versnel de indoorspeedway en evenementen

Recreatie
Snelheidsliefhebbers, bereid je voor op de nieuwste attractie in de omgeving van Chicago Southland: indoor karten in Europese stijl op Autobahn Indoor Speedway. Onze ultramoderne elektrische indoorkartrace-ervaring biedt elke dag perfecte raceomstandigheden. Verander je snelheid op onze circuits in Grand Prix-stijl met onze unieke, elektrische Italiaanse skelters met snelheden tot 50 MPH.
8580 Springlake Drive
Mokena, IL, US 60448

Blues Water Run

Recreatie
Opening in het voorjaar van 2022. Blues Water Run is een openluchtrecreatiegebied met een hondenpark, een uitgaansgelegenheid, sanitaire voorzieningen, een kano-/kajaklancering en algemene parkactiviteiten.
Ringweg 1461
Stad Calumet, IL, US 60409

Dave & Busters

Nachtleven
Een restaurant en uitgaansgelegenheid van 24.000 vierkante meter.
Orland Square 49
Orland Park, IL, US 60462

Fox Pointe

Nachtleven
Als de belangrijkste openluchtlocatie in de zuidelijke buitenwijken van Chicago wordt Fox Pointe snel erkend vanwege het potentieel om duizenden gasten te trekken.
Henrystraat 18138
Lansing, IL, US 60438

Golfbanen in de regio Chicago Southland

Recreatie
De regio Chicago Southland biedt golfers de keuze uit 35 openbare en semi-private golfbanen om te spelen!
IL, US