Hilton Paris La Defense

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
2 Place de la Defense CNIT - BP 210 FIJN - BSP 210 Parijs 92053

Beoordelingen

Northstar
4
Atout France
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Draagbare wanden

Afstand vanaf vliegveld

  • 22 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte

Vergaderruimte Hilton Paris La Defense

Totale vergaderruimte6.000 ft²
Vergaderzalen9
Grootste zaal2.574 ft²
Op één na grootste zaal1.548 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers153
Tweepersoons (2 bedden)35
Suites4

Lokale attracties

EEN SNIT ZET

Recreatie
Deze camping ligt in het CNIT, op 5 minuten loopafstand, en biedt indoor-golflessen of yoga/fitnessactiviteiten. Ideaal voor teambuilding!!
FR

Eiffeltoren

Historisch monument
Op 4 mi. afstand
De Eiffeltoren is een ijzeren traliewerktoren uit 1889 op de Champ de Mars in Parijs die zowel een wereldwijd icoon van Frankrijk als een van de meest herkenbare bouwwerken ter wereld is geworden. Het is het hoogste gebouw in Parijs en het meest bezochte betaalde monument ter wereld; miljoenen mensen beklimmen het elk jaar. De toren, genoemd naar de ontwerper, ingenieur Gustave Eiffel, werd gebouwd als toegangsboog voor de Wereldtentoonstelling van 1889. De toren is 324 meter (1.063 voet) hoog, ongeveer even hoog als een gebouw van 81 verdiepingen.
5 avenue Anatole
parijs, FR 75007

Escape-spel

Recreatie
Grootse natuurspelletjes, ideaal voor een activiteit als team building of een uitje met vrienden of collega's. Levensgrote games, ideaal voor een teambuildingactiviteit of een uitstapje met vrienden of collega's.

Louvre-museum

Museum
Op 4 mi. afstand
Als opvolger van de eeuw van de Verlichting en de Franse Revolutie werd het Louvre al snel geaccepteerd als het „museum onder de musea”; sindsdien is het een voorbeeld en een erkende autoriteit gebleven. Het werd opgericht in 1793 als museum voor iedereen en viert de lange reis van de mensheid met de opmerkelijke omvang van een collectie die duizenden jaren omvat, zich uitstrekt van Amerika tot aan de grenzen van India en China, en wordt benadrukt door iconische, alom bewonderde werken zoals de Mona Lisa, de Venus van Milo en de Overwinning van Samothrace.
1 Place André Malraux
Parijs, FR Parijs

Winkelcentrum Les Quatre temps

Winkelen
Op 0 mi. afstand

Arc de Triomphe

Historisch monument
Op 7 minutes afstand
Bezoek de Arc de Triomphe op Place de l'Étoile op de top van de Champs-Élysées. Het is een symbool van de Franse natie en verbindt oud en nieuw Parijs en bevindt zich op het hoogste punt van de lijn die van het Louvre naar de Grande Arche de la Défense loopt.
Place Charles-de-Gaulle
Parijs, FR 75008

Meer

Het Hilton Paris La Défense hotel, gelegen in het CNIT Convention Center in het hart van Europa's grootste zakendistrict, is perfect voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het ligt dicht bij veel van de populairste attracties van Parijs, zoals het Louvre, de Arc de Triomphe, de Champs Elysees, en op slechts een paar minuten van de metrostations Charles de Gaulle Etoile en Opera. Alle kamers hebben een eigentijdse inrichting met koele, rustige kleuren en marmeren badkamers. Ontdek Parijs met uw gezin en kies voor de deluxe tweepersoonskamer met twee comfortabele tweepersoonsbedden met uitzicht op het winkel- en conferentiecentrum. Upgrade naar een Hilton-ontspanningsruimte voor aparte werk- en rustzones, een bureau met ergonomische stoel en een badkamer met een bubbelbad en een ingebouwde tv. Geniet van gastronomische Franse gerechten in het restaurant van het hotel, Muses, dat zowel Franse als internationale gerechten biedt, bereid met vakmanschap en creativiteit. Geniet van een verfrissende cocktail en een eigentijds Frans gerecht in de bar, een verfijnde bar met een stijlvol, monochroom thema. U kunt internetten in de business corner van het hotel die 24 uur per dag geopend is, en vergaderingen houden in een van de negen vergaderruimten, allemaal met draadloos internet. Organiseer een conferentie in Roma I en II, die plaats biedt aan in totaal 240 gasten en voorzien is van moderne meubels. Blijf fit in het 24-uursfitnesscentrum van het hotel, dat is uitgerust met cardio-apparaten en gewichten. Ga op een sightseeingtour en bekijk de mooiste straten van Parijs, of ga sporten op de nabijgelegen atletiekbaan.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Apr 30
Laagseizoen
Sep 10 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Volgens de algemene voorwaarden van het contract

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?