Hyatt Regency O'Hare Chicago

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
9300 Bryn Mawr Rosemont, IL 60018

Promoties

Hyatt Convention Alliance - Multi-Meeting Offer

05-04-2024 – 31-12-2026

Meet with Confidence

09-06-2024 – 04-12-2024

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Bekroningen

Het Top 100 Amerikaanse vergaderhotel van CVENT 2019 Het Top 100 Amerikaanse vergaderhotel van CVENT 2018 TripAdvisor-certificaat van uitmuntendheid 2018 Green Key Award 2017 voor milieu-initiatieven TripAdvisor-certificaat van uitmuntendheid 2015 Het Top 100 Amerikaanse vergaderhotel van CVENT 2015 Verkoopteam van het jaar 2014 (grote Hyatt-hotels) Het Top 100 Amerikaanse vergaderhotel van Cvent 2014 StayGreen Elite-erkenning 2014 door IHLA Hyatt Hotels Award 2013 voor innovatie - Incheckproces op de iPad (Hyatt Hotels and Resorts) Beste congresserviceteam 2013 (grote Hyatt-hotels) TripAdvisor-certificaat van uitmuntendheid 2013 Het Top 100 Amerikaanse vergaderhotel van Cvent 2013 2013 Green Key Global: 4 groene sleutels Gallup Great Workplace Award 2012 2012 Hyatt CEO's Award voor innovatie Winnaar van de Chicago Tribune Top Workplace Award 2012 Winnaar van de Chicago Tribune Top Workplace Award 2011

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Hotels

Cvent's 2023 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Hotels

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (500Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 1.5 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 40,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Hyatt Regency O'Hare Chicago

Totale vergaderruimte110.000 ft²
Vergaderzalen68
Grootste zaal30.545 ft²
Op één na grootste zaal15.046 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Tentoonstellingsruimte30.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers1.095
Eenpersoons (1 bed)518
Tweepersoons (2 bedden)535
Suites42
Belastingtarief14%

Lokale attracties

Crust Brewing

Nachtleven
Op 5 minutes afstand
Ambachtelijke brouwerij met steenovenpizza's en bier dat ter plaatse wordt gebrouwen.

Zanies

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Zanies Comedy Club is een van de best gevestigde comedyclubs van het land met de populairste komische talenten op het circuit van vandaag. Hier op de locatie Parkway Bank Park kunnen gasten genieten van een full-service bar, geselecteerde etenswaren, geweldige klantenservice en legendarische stand-up comedy.
5427 Park Pl.
Rosemont, IL 60018

Fogo de Chao

Nachtleven
Op 5 minutes afstand
Fogo de Chão ligt op slechts enkele minuten van Hyatt Regency O'Hare en maakt deel uit van het nieuwe, levendige uitgaansgebied Parkway Bank Park. Of u nu met een groep van twee dineert of een privé-evenement van meer dan 100 personen plant, Fogo de Chão maakt er een onvergetelijke ervaring van.
5460 Park Place
Rosemont, IL 60018

Het centrum van Chicago

Zakendistrict
Op 15 mi. afstand
Zoals in alle grote wereldsteden kun je je hele leven doorbrengen met het verkennen van alle hoeken en gaten van Chicago, maar hier zijn enkele geweldige plekken om te beginnen. Geniet van attracties om elke hoek, van hoogvliegende observatoria tot Millennium Park waar kunst en muziek zich mengen met veel ruimte om te spelen, je zult het hele jaar door plezier beleven. En speciale evenementen betekenen dat er altijd iets nieuws te zien is. Neem je familie mee en ga! Verken de geweldige Navy Pier en ontdek de spannende attracties, activiteiten, restaurants, winkels, musea en uitzichten over de stad die het tot de topbestemming in het Midwesten maken. Mis geen speciale evenementen zoals Winter WonderFest en andere festivals, enorme exposities met bloemen, zeilboten, kunst en speelgoed - om er maar een paar te noemen, en schitterend vuurwerk in de zomer en tijdens de feestdagen. Ga naar http://www.choosechicago.com/ om je reis te plannen

Suikerfabriek

Nachtleven
Op 5 minutes afstand
Sugar Factory American Brasserie is een ruimte van 9.000 vierkante meter waar zowel zoete als hartige Amerikaanse culinaire klassiekers worden geserveerd in Parkway Bank Park in Rosemont. Bij binnenkomst in Sugar Factory worden gasten begroet door een schitterende winkel en ijssalon met een regenboogassortiment aan speciale snoepjes, een cafémenu en geschenken. Naast de winkel beschikt de ruimte over een met kristallen kroonluchter ingerichte eetkamer met een volledige bar, tafel en zitgelegenheid. Als u door de eetzaal loopt, vindt u de Chocolate Lounge, een intieme nis waar u binnen en buiten kunt eten en drinken. De cultuur van Sugar Factory is een beroemd concept van eet- en drinkmenu's met perfect uitgevoerde klassiekers, van eggs benedict en hamburgers tot zelfgemaakte flatbreads, hartige steaks en pasta's. Onze meer unieke selecties omvatten Banana Split Crepes, Rocky Road Fondue en Red Velvet Pancakes. Sugar Factory heeft ook een manier gevonden om je favoriete drankjes te verrijken door kenmerkende rooksnoepbekers en speciale martini's en cocktails aan te bieden, zoals de Cotton Candy Cosmopolitan of Cherry Tootsie Pop. Creatieve, op snoep geïnspireerde milkshakes en de beroemde King Kong Sundae maken het geïnspireerde menu van Sugar Factory compleet.
5445 Park Place MB Financieel Park
Rosemont, IL 60018

Kings Bowling

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Met gevarieerde entertainmentmogelijkheden, thema-avonden en ultramoderne audiovisuele apparatuur onderscheidt Kings zich als een ongeëvenaarde sociale scene voor alle gelegenheden; of het nu gaat om een gezinsuitje, een hotspot voor een date night, een bedrijfsevenement of de beste plek in de stad om contact te maken met vrienden. Of je nu een onvergetelijk feest wilt organiseren, een heerlijke maaltijd wilt delen of de grote wedstrijd van vanavond wilt bijwonen, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bij vertrek van plan bent om snel terug te keren naar Kings, „The Classy Bowling Joint”!
5505 Park Pl
Rosemont, IL 60018

AMC Theater

Theater
Op 5 minutes afstand
Het AMC Theatre in Rosemont biedt 18 schermen met eersteklas entertainment. Ze beschikken over voorzieningen in geselecteerde auditoria, zoals Dine In seat side service voor aanvang van de show, D-BOX, MuviXL en RealD 3D. De MacGuffins Bar & Lounge op de tweede verdieping van AMC is een geweldige plek om te zitten voor een maaltijd of een cocktail voor, na of tijdens de show.
9701 Bryn Mawr Ave
Rosemont, IL 60018

Blijf fit in de sportschool

Recreatie
Op 0 mi. afstand
Blijf fit en blijf productief tijdens uw verblijf in Hyatt Regency O'Hare met het fitnesscentrum in ons hotel in Chicago. Onze ultramoderne StayFit™ -fitnessruimte biedt een complete trainingsfaciliteit met volledig moderne apparatuur en machines in perfecte staat. Onze verlengde uren zijn 24 uur per dag geopend en zijn ontworpen om aan uw schema te voldoen, of u nu voor de zon wakker bent of een nachtbraker bent. Ons gratis fitnesscentrum van het hotel, gunstig gelegen vlak bij de lobby, is goed onderhouden en biedt het volledige assortiment van de nieuwste Life Fitness-apparatuur, waaronder een cardio-theater, loopbanden, crosstrainers, oefencycli, kabelgewichten, losse gewichten, weerstandsbanden, ballen en stretchen matten. Onze conciërge kan u helpen met vergeten apparatuur zoals yogamatten en losse gewichten, evenals kaarten van hardloop- en wandelpaden die handig zijn voor ons hotel in de buurt van de luchthaven O'Hare in Chicago. Voor degenen die ervoor kiezen om te trainen in de privacy van hun ruime kamer in plaats van in onze O'Hare gym, bieden we YogaAway™ aan. Met dit innovatieve systeem kun je een complete yogatraining bestellen in je entertainmentunit op de kamer. Er zijn verschillende programma's beschikbaar, waaronder fitness, stressvermindering en mentale focus.

Meer

Met meer dan 110.000 vierkante meter aan elegante evenementenlocaties en meer dan 49.000 vierkante meter aan balzaalruimtes zet Hyatt Regency O'Hare Chicago een nieuwe standaard voor uitmuntendheid voor vergaderfaciliteiten in Chicago. Ons hotel met 1.095 kamers, het indrukwekkende atrium in de lobby, de gratis pendeldienst naar de luchthaven, de StayFit™ -fitnessruimte, het FedEx Business Center en andere verbeterde voorzieningen zorgen voor een opvallende moderne omgeving die zeer geschikt is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Gasten zullen genieten van de luxe van drie eetgelegenheden ter plaatse, waaronder onze Perks Coffee & More met vers gemaakte maaltijden en meeneemopties. Ervaar het gemak van een verblijf in de buurt van O'Hare Airport, het centrum van Chicago en spannende winkelbestemmingen tijdens uw verblijf in Hyatt Regency O'Hare Chicago. De trein ligt op loopafstand van de blauwe lijn „L” en biedt snelle en gemakkelijke toegang tot het centrum van Chicago. Als u voor een congres komt, hebben gasten gemakkelijk toegang tot het Donald E Stephens Convention Center via de overdekte skywalk die verbonden is met ons hotel. Bezoek http://www.rosemont.com/ om het oneindige aantal evenementen, eetgelegenheden en activiteiten te ontdekken dat direct voor onze voordeur beschikbaar is!

Annuleringsbeleid

Annuleer 48 uur voor aankomst vóór 15.00 uur CST.

Extra informatie

Hyatt Regency O'Hare Chicago is een belangrijke speler binnen de Hyatt Convention Alliance. Met een extra paar handen is het makkelijker om met meerdere vergaderingen te jongleren. Dat is waar de Hyatt Convention Alliance om de hoek komt kijken. Raadpleeg voor meer informatie de bijlage in de sectie „Aanvullende materialen” of bezoek onze website op hyattconventionalliance.com