DoubleTree by Hilton San Antonio Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Nieuwe ringweg 410 611 San Antonio, TX 78216

Beoordelingen

AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (118Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf de luchthaven: verlaat de luchthaven en sla rechtsaf naar Loop 410 West. Verlaat San Pedro Blvd. Rijd westwaarts op de dienstweg naar Blanco. Sla rechtsaf (in noordelijke richting) op Blanco tot het volgende stoplicht bij Lockhill Selma. Sla rechtsaf naar de volgende kruising (1 blok) en ga opnieuw rechtsaf naar het hotel. De ingang van het hotel ligt aan de linkerkant. Woning gelegen aan de rechterkant tussen Blanco en San Pedro. Vanuit het noorden: IH 35 in het zuiden naar Loop 410 in het westen. Verlaat San Pedro Blvd en rijd westwaarts over de hoofdweg Blanco. Sla rechtsaf (in noordelijke richting) op Blanco tot het volgende stoplicht bij Lockhill Selma. Sla rechtsaf naar de volgende kruising (1 blok) en ga opnieuw rechtsaf naar het hotel. De ingang van het hotel ligt aan de linkerkant. We zijn gevestigd aan de noordkant van de hoofdweg. Vanuit het zuiden: IH 37 North. Verlaat de Airport Blvd en sla linksaf naar 410 west. Verlaat San Pedro Blvd en rijd westwaarts over de hoofdweg naar Blanco. Sla rechtsaf (in noordelijke richting) op Blanco tot het volgende stoplicht bij Lockhill Selma. Sla rechtsaf naar de volgende kruising (1 blok) en ga opnieuw rechtsaf naar het hotel. De ingang van het hotel ligt aan de linkerkant. Vanuit het oosten: IH 10 naar het noorden, verlaat Airport Blvd en sla linksaf naar 410 west. Verlaat San Pedro Blvd en rijd westwaarts. Het hotel ligt aan de rechterkant tussen San Pedro en Blanco. Ga naar het stoplicht van Blanco en sla rechtsaf naar het volgende stoplicht bij Lockhill Selma. Sla rechtsaf naar de volgende kruising (1 blok) en ga opnieuw rechtsaf naar het hotel. De ingang van het hotel ligt aan de linkerkant. Vanaf Laredo: IH 35 in noordelijke richting naar US 281, verlaat Airport Blvd en neem Loop 410 in westelijke richting. Neem de afrit bij San Pedro Blvd en rijd westwaarts over de hoofdweg naar Blanco. Sla rechtsaf op Blanco tot het volgende stoplicht bij Lockhill Selma. Sla rechtsaf naar de volgende kruising (1 blok) en ga opnieuw rechtsaf naar het hotel. De ingang van het hotel ligt aan de linkerkant. Van Rio/El Paso: 90 oost naar 37 (281) noord. Neem 37 in noordelijke richting naar Airport Blvd. Verlaat Loop 410 West en rijd ongeveer 3 km verder naar San Pedro Blvd. Volg de snelweg, het hotel ligt aan de rechterkant tussen San Pedro en Blanco. Ga naar het stoplicht van Blanco en sla rechtsaf naar het volgende stoplicht bij Lockhill Selma. Sla rechtsaf naar de volgende kruising (1 blok) en ga opnieuw rechtsaf naar het hotel. De ingang van het hotel ligt aan de linkerkant.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 1.7 mijl van locatie

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton San Antonio Airport

Totale vergaderruimte6.000 ft²
Vergaderzalen18
Grootste zaal6.336 ft²
Op één na grootste zaal2.496 ft²
Tentoonstellingsruimte1.722 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers384
Eenpersoons (1 bed)190
Tweepersoons (2 bedden)196
Suites13
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 89,00 – US$ 229,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 89,00 – US$ 229,00
Belastingtarief16,75%
Bezettingsgraad16,75%

Lokale attracties

Morgan's Wonderland

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Noem haar een katalysator, een vonk, een inspiratie. Morgan Hartman beseft het niet, maar haar vermogen om te glimlachen tijdens fysieke en cognitieve uitdagingen heeft haar ouders — Gordon en Maggie Hartman — ertoe aangezet dingen te doen die nooit eerder zijn bereikt voor mensen met speciale behoeften en hun families. Morgan inspireerde niet alleen de oprichting van een uniek themapark, maar ook een unieke school en andere initiatieven die de gemeenschap met speciale behoeften ten goede kwamen. Het omslagpunt deed zich voor in 2005 toen Gordon zag dat Morgan met andere kinderen op vakantie wilde spelen in het zwembad van een hotel, maar de kinderen waren wantrouwend tegenover Morgan en wilden geen contact met haar hebben. Gordon besloot toen om kansen en plekken te creëren waar mensen met en zonder een handicap niet alleen voor de lol bij elkaar kunnen komen, maar ook om elkaar beter te begrijpen. Dat leidde tot de bouw van Morgan's Wonderland in een verlaten steengroeve in het noordoosten van San Antonio. Het is goed dat de vlinder het symbool is van dit unieke themapark; het ene succes na het andere wordt nu gemeengoed.
5223 David Edward Dr.
San Antonio, TX, US 78233

Historisch Alamo

Historisch monument
Op 8 mi. afstand
De Alamo. Helden stierven hier terwijl ze vochten voor vrijheid. Travis... Bowie... Crocket... Esparza. Hun roep om hulp en de weigering om zich over te geven ondanks overweldigende tegenstand hebben Amerika en de wereld ontroerd. Hun offer hielp bij de geboorte van Texas. Tegenwoordig is de Alamo het hart van San Antonio en het is de meest bezochte historische bezienswaardigheid van Texas. De thuisbasis van de beroemde veldslag van 1836 en van demonstraties over levende geschiedenis en speciale evenementen gedurende het hele jaar. De prachtige 300 jaar oude voormalige Spaanse missie die is omgebouwd tot fort, is het hele jaar door geopend en is gratis voor gezinnen, schoolgroepen en iedereen om het slagveld te bezoeken, het slagveld uit de eerste hand te ervaren en „denk aan de Alamo”.
300 Alamo Plaza
San Antonio, TX 78205

Luchtmachtbasis Lackland

Historisch monument
Op 11 mi. afstand
In 2005 kreeg het ministerie van Defensie toestemming van het Congres voor een herschikkings- en sluitingsronde van de basis. Volgens de BRAC Joint Basing Recommendation voor San Antonio werden de installatieondersteunende functies in Fort Sam Houston van het leger gecombineerd met die op de luchtmachtbases Randolph en Lackland onder één organisatie om de grootste gezamenlijke basis in de DOD te vormen. De luchtmacht is het leidende agentschap voor Joint Base San Antonio, bestaande uit drie hoofdlocaties in JBSA-Fort Sam Houston, JBSA-Lackland en JBSA-Randolph plus 8 andere operationele locaties en meer dan 200 missiepartners.
Hughes Avenue 2230.
JBSA-Lackland, US 78236-5415

Wereldberoemde rivierwandeling

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Loop, winkel, dineer en geniet van de gastvrijheid van onze wereldberoemde stedelijke waterweg. Stap aan boord van een riviertaxi en ontdek zelf waarom miljoenen mensen er elk jaar komen.
in het centrum
San Antonio, TX

Fort Sam Houston

Historisch monument
Op 5 mi. afstand
Fort Sam Houston werd in 1975 aangewezen als nationaal historisch monument. Als een van de oudste installaties van het leger en nu onderdeel van Joint Base San Antonio. Fort Sam Houston heeft de grootste collectie historische bouwwerken: meer dan 900 gebouwen. Nog belangrijker dan de cijfers is de historische integriteit van de verschillende secties van de post, die verschillende bouwtijdperken vertegenwoordigen.
FT Sam Houston
TX, US 78234

Winkelcentrum Park North

Winkelen
Op 1 block afstand
Park North is een winkelcentrum waar je grote winkels kunt ontdekken, waaronder Target en Sears en alles daartussenin. Ze hebben veel eetgelegenheden, bijvoorbeeld: The Lion and Rose, Freddy's, La Madeleine, Smashburger, The Egg & I, Panda Express en Jim's. Je kunt ook een film kijken in het Alamo Drafthouse. Of bekijk een strip bij Laugh Out Loud Comedy Club.
Blanco & NE Loop 410
San Antonio, TX

Hendrik B. González

Conventiecentrum
Op 8 mi. afstand
Het Henry B. González Convention Center is het congrescentrum van de stad San Antonio, gelegen in het centrum van San Antonio, Texas, langs de oevers van de River Walk. De faciliteit is een centraal onderdeel van de congressector van de stad.
Oostelijke markt 900
San Antonio, TX 78205

North Star-winkelcentrum

Winkelen
Op 2 blocks afstand
Het internationaal geprezen winkelcentrum van San Antonio heeft meer dan 200 speciaalzaken en restaurants. North Star ligt naast de internationale luchthaven van San Antonio en is gunstig gelegen in het hart van de stad. North Star is de thuisbasis van de grootste cowboylaarzen ter wereld. Ze staan 40 voet hoog en 20 voet lang! In North Star Mall vind je unieke winkels zoals Saks Fifth Avenue, Pottery Barn Kids, Armani Exchange, Arden B., Montblanc, J.Crew, Oakley, The Cheesecake Factory, Talbots, Janie en Jack, naast bekende namen als Macy's, Apple, bebe, Coach, Sephora, Guess en Steve Madden. We hebben alles onder één dak.
7400 San Pedro
San Antonio, TX, US 78216-5358

Meer

We zijn zo blij met de mogelijkheid om te bieden op uw aanstaande evenement. Bedankt voor het overwegen van de luchthaven Doubletree by Hilton San Antonio De luchthaven van Doubletree by Hilton San Antonio is sinds 1983 de voorkeurskeuze voor regionale, binnenlandse en internationale reizigers. Wat een geweldige combinatie - uitstekende service, uitstekende voorzieningen en een onovertroffen locatie. Hierdoor is de luchthaven van Doubletree by Hilton San Antonio altijd gewild en altijd tot uw dienst. Op slechts drie kilometer van de internationale luchthaven van San Antonio en aan de overkant van de beroemde North Star Mall staan we klaar om uw bezoekers te verwelkomen in San Antonio-stijl! We nodigen u uit om onze moderne accommodaties te verkennen,'s ochtends tijd vrij te maken voor een klassiek ontbijt met een Texaanse twist, of dagelijks te genieten van een vers kopje Starbuck's koffie en verse cola in het café in de lobby. Ons team voor vergaderingen en evenementen is het toonbeeld van Texaanse gastvrijheid op zijn best en zal u de zuidelijke charme en het comfort van The River City echt laten waarderen. Met meer dan 17.000 vierkante meter aan flexibele evenementenruimte zijn er veel opties die uw evenement zeker tot een succes en een onvergetelijk succes zullen maken.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – Jul 31
Voor- en naseizoen
Aug 1 – Sep 30
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 30

Annuleringsbeleid

varieert

Extra informatie

Onze toplocatie plaatst u in de buurt van grote bedrijven, zoals Oracle, IBM en Sprint. Vergeet de attracties van wereldklasse niet, waaronder de historische Alamo en de wereldberoemde River Walk. San Antonio is er trots op geselecteerd te zijn als werelderfgoedbestemming vanwege zijn historische missies. Ze zijn een must see. Sinds de jaren 1800 wordt San Antonio liefkozend Military City U.S.A. genoemd, een eerbetoon aan onze diepgewortelde geschiedenis met het leger. San Antonio is de thuisbasis van Joint Base San Antonio. De grootste gezamenlijke basis in het Amerikaanse ministerie van Defensie omvat de vier belangrijkste locaties: Randolph Air Force Base, Fort Sam Houston, Lackland Air Force Base en Camp Bullis. We zijn trots op onze militaire gemeenschap en bedanken hen voor hun diensten aan ons land en San Antonio.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?