Homewood Suites by Hilton San Diego Downtown/Bayside

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
2137 Pacific Highway Suite B San Diego, CA 92101

Benodigde datums

  • 02-06-202430-06-2024

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Afstand vanaf vliegveld

  • 2 mijl van locatie

Vergaderruimte Homewood Suites by Hilton San Diego Downtown/Bayside

Totale vergaderruimte5.000 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal2.322 ft²
Op één na grootste zaal2.277 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers160
Tweepersoons (2 bedden)68
Suites152
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 199,00 – US$ 309,00
Belastingtarief12,592%
Bezettingsgraad90%

Lokale attracties

Klein Italië

Nachtleven
Op 1 block afstand
Ooit de thuisbasis van de bloeiende tonijnvisserij in San Diego en generaties Italiaanse families die hun brood verdienden op de zee, is Little Italy nu een levendige buurt vol terrascafés, overvolle restaurants, ambachtelijke brouwerijen, stedelijke wijnhuizen, kunstgalerijen, verfijnde winkels, boetiekhotels en het prachtige Amici Park.
Indiastraat
San Diego, CA, US 92101

Dierentuin van San Diego

Recreatie
Op 4 mi. afstand
De wereldberoemde dierentuin van San Diego is 100 hectare groot. Het staat bekend om zijn weelderige, naturalistische leefgebieden en unieke ontmoetingen met dieren en herbergt meer dan 3700 zeldzame en bedreigde dieren die ongeveer 660 soorten en ondersoorten vertegenwoordigen en een prominente botanische collectie met meer dan 700.000 planten.
2920 Zoo Drive
San Diego, CA, US 92101

Park aan het water

Parkeren
Op 1 block afstand
Het nieuw gebouwde Waterfront Park verwelkomt zowel bewoners als bezoekers en is de belangrijkste open ruimte aan het water in het centrum van San Diego. Het park beschikt ook over intieme tuinkamers met verschillende thema's, een levendige speelzone voor kinderen en verschillende picknickplaatsen.
Pacific Highway 1600
San Diego, CA, US 92101

Balboa Park

Parkeren
Op 1 mi. afstand
Balboa Park is een historisch stedelijk cultuurpark van 1200 hectare in San Diego, Californië, Verenigde Staten. Naast open ruimten, natuurlijke vegetatiezones, groene gordels, tuinen en wandelpaden, bevat het musea, verschillende theaters en de wereldberoemde dierentuin van San Diego.
1549 El Prado
San Diego, CA, US 92101

Gaslamp Quarter

Zakendistrict
Op 2 mi. afstand
Het Gaslamp Quarter is een levendige wijk in het centrum, bekend om zijn nachtleven. Clubs, duikbars en cocktaillounges trekken een jong publiek, terwijl de theaters Spreckels en Balboa verschillende programma's bieden met muziek, komedie en drama.
San Diego, CA, US 92101

Zeewereld

Parkeren
Op 6 mi. afstand
SeaWorld San Diego is een dierenpretpark, oceanarium, buiten aquarium en zeezoogdierenpark, in San Diego, Californië, Verenigde Staten, in Mission Bay Park. SeaWorld San Diego is lid van de Association of Zoos and Aquariums.
500 SeaWorld Drive
San Diego, CA, US 92109

USS Midway

Historisch monument
Op 1 block afstand
Het USS Midway Museum is een historisch museum voor marinevliegdekschepen in het centrum van San Diego, Californië bij Navy Pier. Het museum bestaat uit het vliegdekschip Midway. Het schip herbergt een uitgebreide collectie vliegtuigen, waarvan er vele zijn gebouwd in Zuid-Californië.
North Harbor Drive 910
San Diego, CA, US 92101

Hornblower Cruises

Recreatie
Op 3 blocks afstand
Hornblower Cruises & Events is een geliefde attractie in de Baai van San Diego voor dinercruises in San Diego, havencruises in San Diego, onvergetelijke bruiloften en zakelijke evenementen. De San Diego Dinner Cruise vertrekt elke avond van het jaar vanaf dokken die gunstig gelegen zijn in het centrum en op slechts enkele minuten van San Diego Lindbergh Field. Hornblower biedt uitzonderlijke klantenservice met 250.000 passagiers die elk jaar genieten van een onvergetelijke cruise.
North Harbor Drive 1800
San Diego, CA, US 92101

Meer

De nieuwste bewoner van Little Italy, de San Diego Bayside Campus, beschikt over een gloednieuwe Hilton Garden Inn en Homewood Suites, wat resulteert in een uitgebreide, resortachtige hotelervaring. De San Diego Bayside Campus is ideaal gelegen in de trendy stadswijk Little Italy, op slechts twee blokken van de San Diego Bay en op minder dan drie kilometer van de internationale luchthaven van San Diego, het centrum van San Diego en het Gaslamp Quarter. Als eerbetoon aan de art deco-architectuur van het oorspronkelijke gebouw bieden de Hilton Garden Inn San Diego Downtown/Bayside en Homewood Suites by Hilton San Diego Downtown/Bayside een bijna eindeloze lijst van voorzieningen en diensten. Op art deco geïnspireerd ontwerp aan de buitenkant leidt tot een modern en eigentijds interieur met elegante kleuren en stijlvol meubilair. Ervaar het beste van San Diego tijdens een verblijf in de gloednieuwe San Diego Hilton Bayside Campus. TWEE HOTELS, ÉÉN ONGELOOFLIJKE ERVARING De combinatie van Hilton Garden Inn en Homewood Suites is een perfecte combinatie: er zijn in totaal 364 kamers en suites, compleet met koelkast, magnetron, grote flatscreen-tv en draadloos internet. Onze kamers en suites zijn volledig gloednieuw en combineren een moderne stijl met ultieme efficiëntie. Rustgevende neutrale tinten met kleuraccenten creëren een ontspannen sfeer die de relaxte natuur van San Diego weergeeft. Bovendien is onze Bayside Campus gebouwd voor de actieve moderne levensstijl, met een scala aan voorzieningen en diensten ter plaatse, zoals Pacific Standard Coastal Kitchen - een full-service restaurant, een 24-uurs markt en zakencentrum, een ultramodern fitnesscentrum en zelfs een zwembad en spa op het dak met een prachtig uitzicht. AAN DE SLAG Wat zou een hotelcampus zijn zonder vergaderruimte? Gelukkig beschikt onze San Diego Bayside Campus over 3.800 vierkante meter aan functionele vergaderruimte, waaronder een ruime vergaderruimte van 2.800 vierkante meter, perfect voor maximaal 200 personen, en twee extra pauzeruimtes. Gunstig gelegen op minder dan drie kilometer van het San Diego Convention Center en in de buurt van verschillende Fortune 500-bedrijven en overheidsinstanties, zijn wij het perfecte vergaderhotel in San Diego.

Beperkingen voor faciliteiten

De vergaderruimte bevindt zich op het terrein aan de Hilton Garden Inn-kant van het complex, maar kan worden gebruikt door gasten van Homewood Suites.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?