Beacon Grand, A Union Square Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Powell Street 450 San Francisco, CA 94102

Promoties

Benefits of Booking Beacon Grand

US$ 179,00 - US$ 299,00
15-01-2024 – 30-06-2024

Benodigde datums

  • 19-05-202423-05-2024
  • 26-05-202430-05-2024
  • 02-06-202406-06-2024

Beoordelingen

Forbes Travel Guide
4

Bekroningen

IT-lijst voor reizen en vrije tijd, 2023 (de 100 beste nieuwe hotels ter wereld) Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards 2023 (#9 Tophotels in San Francisco) Ranglijst van het Amerikaanse nieuws en wereldrapport, 2024 (beste hotels in San Francisco) Michelingids, 2024 (Restauraties van favoriete hotels in 2023) HSMAI Adrian Award, 2024 Local Getties Award 2023 Finalist van de Northstar Meetings Group Stella Award, 2023

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

„Vanaf de Bay Bridge, Interstate 80 en de East Bay * Neem Hwy 80 West naar San Francisco * Vanaf de linkerrijstrook op de Bay Bridge neemt u de afslag 5th Street * Sla RECHTSAF naar 5th Street en rijd door naar Market Street * Cross Market (5e wordt Cyril Magnin Blvd.) * Rijd 2 blokken verder naar O'Farrell Street, sla RECHTSAF naar O'Farrell * Sla LINKSAF naar Powell * Beacon Grand Hotel ligt op de hoek van Powell en Sutter Streets, op Union Square, San Francisco Vanaf de luchthaven * Neem 101 North naar San Francisco in de richting van de Bay Bridge * Neem de afrit 4th Street (laatste afslag San Francisco) * 4th Street wordt Bryant; ga verder op Bryant naar 3rd Street * Sla LINKSAF naar de 3e en rij 41/2 blokken verder, waarbij u Market Street oversteekt * Sla LINKSAF naar Geary en ga verder naar Powell * Sla rechtsaf naar Powell * Beacon Grand Hotel ligt op de hoek van Powell en Sutter Streets, op Union Square, San Francisco Vanuit het noorden In zuidelijke richting naar San Francisco, CA via de Golden Gate Bridge/Highway 101 * Neem Highway 101 South naar San Francisco * Steek de Golden Gate Bridge over en neem de afrit Lombard Street * Neem Lombard Street (Hwy 101) naar Van Ness Avenue * Sla rechtsaf de Van Ness Avenue op * Sla vanaf Van Ness LINKSAF O'Farrell Street op * Sla LINKSAF naar Powell * Beacon Grand Hotel ligt op de hoek van Powell en Sutter Streets, op Union Square, San Francisco

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 67,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 13.5 mijl van locatie

Vergaderruimte Beacon Grand, A Union Square Hotel

Totale vergaderruimte17.000 ft²
Vergaderzalen14
Grootste zaal3.081 ft²
Op één na grootste zaal1.768 ft²
Ruimte (privé)18.000 ft²
Tentoonstellingsruimte4.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers418
Tweepersoons (2 bedden)119
Suites5
Belastingtarief8,625%
Bezettingsgraad16,695%

Lokale attracties

Union Square

Winkelen
Op 1 block afstand
Union Square is het winkel- en culturele centrum van San Francisco. Het beschikt over de grootste collectie luxe, warenhuizen en boetieks van de stad, waardoor het een van de belangrijkste toeristische attracties in het westen van de Verenigde Staten is. Een spectaculaire selectie van hotels, kunstgalerieën, salons en theaters draagt ook bij aan het kosmopolitische karakter van het gebied dat 24 uur per dag geopend is.
San Francisco, CA, US

American Conservatory Theatre

Theater
Op 3 blocks afstand
American Conservatory Theatre koestert de kunst van live theater door middel van dynamische producties, een intensieve acteursopleiding in het conservatorium en een voortdurende dialoog met de gemeenschap. Onder leiding van artistiek directeur Carey Perloff neemt A.C.T. haar verantwoordelijkheid op zich om de rijke theatertradities die ons collectieve erfgoed vormen te behouden, te vernieuwen en opnieuw uit te vinden, en tegelijkertijd nieuwe artistieke vormen en nieuwe gemeenschappen te verkennen. Een toewijding aan de hoogste normen vormt de basis voor elk aspect van A.C.T. ' is een creatief werk.
Grant Avenue 30
Zesde verdieping
San Francisco, CA, US 9408

Chinatown

Winkelen
Op 3 blocks afstand
San Francisco Chinatown is de grootste Chinatown buiten Azië en de oudste Chinatown in Noord-Amerika. Het is een van de belangrijkste toeristische attracties in San Francisco.
San Francisco, CA, US

Museum voor Moderne Kunst van San Francisco

Museum
Op 7 blocks afstand
SFMOMA was het eerste museum aan de westkust dat gewijd was aan moderne en hedendaagse kunst. Vanaf het begin heeft het museum zich ingezet voor de meest innovatieve en uitdagende kunst van zijn tijd, en we blijven werk tentoonstellen en verzamelen van zowel moderne meesters als jongere, minder gevestigde kunstenaars.
151 Third Street
San Francisco, CA, US 94103

Moscone Center

Conventiecentrum
Op 7 blocks afstand
Het Moscone Center ligt op een steenworp afstand van Union Square en ligt ongeveer net zo centraal als het maar kan in het raster van zeven bij zeven in San Francisco. Het is op loopafstand van hotels, restaurants, musea, attracties, openbaar vervoer en meer.
Howard Street 747
San Francisco, CA, US 94103

Salesforce Park

Parkeren
Op 8 blocks afstand
Iedereen is welkom om te genieten van dit openbare park, een levend dak waar een gebogen wandelpad omzoomd met banken grasvelden, dansende fonteinen, een speeltuin voor kinderen en een amfitheater omringt.
Mission Street 425
San Francisco, CA, US 94105

Het Curran Theatre

Theater
Op 4 blocks afstand
The Curran, gebouwd in 1922, heeft enkele van de grootste producties uit de theatergeschiedenis gehuisvest en heeft in de loop van zijn leven een reputatie opgebouwd als een van de belangrijkste locaties voor live-entertainment in Noord-Amerika. Onder leiding van de achtvoudig Tony Award-winnaar Carole Shorenstein Hays, bijna een eeuw na de opening van het eerste Bay Area-publiek, heeft de Curran net een grote restauratie en renovatie voltooid. Curran heropende onze zaal met 1.600 zitplaatsen in januari 2017 met de baanbrekende musical FUN HOME. Sindsdien hebben we nog meer geweldige producties verwelkomd, waaronder ECLIPSED, TAYLOR MAC'S 24 DECADE project, SOFT POWER, DEAR EVAN HANSEN en THE JUNGLE. De volgende in onze Curran is HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD, dat dit najaar met optredens begint.
Geary Street 445
San Francisco, CA, US 94102

Opera van San Francisco

Theater
Op 1 mi. afstand
Het San Francisco Opera Center biedt je de mogelijkheid om internationale zangers van het hoogste kaliber samen te zien komen in een residentieel artiestenprogramma hier in San Francisco. Ontdek deze selecte groep buitengewone zangers terwijl ze het podium betreden en laat zien waarom San Francisco Opera altijd het beste talent te onthullen heeft.
301 Van Ness Avenue
San Francisco, CA, US 94102

Meer

BUITENGEWONE LOCATIES INSPIREREN Professioneel betekent niet alledaags. The Beacon Grand biedt 17.000 vierkante meter aan flexibele en levendige evenementenruimtes waar modern design tot leven komt met gerestaureerde architectonische details, geavanceerde technologie, bekroonde catering en de naadloze logistiek die nodig is om indruk te maken. Centraal in het hart van San Francisco, op Union Square, zijn dit karakteristieke locaties die een vergadering, lancering of pitch omtoveren tot een waar evenement. Van straat tot ster oogverblindend, volledig gerenoveerd maar met een knipoog naar vroegere kamers, nieuwe openbare ruimtes en doordachte voorzieningen verrukken de meest veeleisende reiziger en er zijn volop mogelijkheden om zich te mengen. De Post Room is het hart van het hotel, overdag een gemeenschappelijke woonkamer en's avonds een levendige ontmoetingsplek, en een speciaal voorbeeld van curiositeiten vanuit de legendarische Starlite Room bovenop. Beacon Grand ligt in het centrum van dit alles aan de iconische kabelbaanlijn en ligt op slechts een steenworp afstand van het Moscone Convention Center, Financial District, Nob Hill, Chinatown, SOMA en het Theatre District, zodat uw gasten goed gepositioneerd zijn om erop uit te trekken en te verkennen terwijl de stad lonkt. We verwelkomen de volgende generatie historische gelegenheden, van kleine soirees en bestuursvergaderingen tot glamoureuze gala's. Sta ons toe om uw visie tot leven te brengen.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Oct 27
Voor- en naseizoen
Apr 1 – May 31
Laagseizoen
Jan 17 – Mar 31

Annuleringsbeleid

Individuele kamers kunnen 48 uur voor aankomst worden geannuleerd

Beperkingen voor faciliteiten

Creditcardgarantie Een geldige creditcard is vereist om de reservering te garanderen en moet bij het inchecken worden getoond. Op de dag van aankomst wordt een creditcard geautoriseerd voor het volledige verblijfsbedrag, inclusief belastingen, en een bijkomende borg van USD 125 per dag. Beleid inzake huisdieren Wij zijn een hondvriendelijk hotel. 75 USD per dag per huisdier (+ 16,695% belasting). Alleen honden die minder dan 50 pond wegen, maximaal 2 per kamer, zijn toegestaan. Voor hun veiligheid mogen honden niet zonder toezicht in de kamers worden achtergelaten. Honden moeten aangelijnd zijn als ze door het hotel lopen.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?