Stanford Court

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
905 California Street - Nob Hill San Francisco, CA 94108

Promoties

Elevate Your Stay

13-05-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 19-05-202415-09-2024
  • 20-09-202431-12-2024

Beoordelingen

AAA
4
Forbes Travel Guide
4
Northstar
4

Bekroningen

De Conde Nast Traveler's Choice Award 2022 De 20 beste hotels van TripAdvisor

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet (100Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 13 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 72,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Stanford Court

Totale vergaderruimte1.747 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal960 ft²
Op één na grootste zaal435 ft²
Ruimte (privé)2.100 ft²
Ruimte (semi-privé)1.200 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers400
Eenpersoons (1 bed)336
Tweepersoons (2 bedden)64
Suites4
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 149,00 – US$ 2.000,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 149,00 – US$ 2.000,00
Belastingtarief8,625%
Bezettingsgraad16,7%

Lokale attracties

Het Moscone Convention Center

Conventiecentrum
Op 1 mi. afstand
Moscone Center is het grootste congres- en tentoonstellingscomplex in San Francisco en bestaat uit drie grote zalen: twee ondergrondse zalen onder Yerba Buena Gardens, bekend als Moscone North en Moscone South, en een Moscone West-expositiehal met drie verdiepingen aan de overkant van 4th Street.
Howard Street 747
San Francisco, CA, US 94103

Naast de wereldberoemde kabelbaanlijn

Historisch monument
Op 1 minute afstand
Het kabelbaansysteem van San Francisco is het laatste handmatig bediende kabelbaansysteem ter wereld. Het kabelbaansysteem, een icoon van San Francisco, maakt deel uit van het intermodale stadsvervoernetwerk dat wordt beheerd door de San Francisco Municipal Railway. Van de drieëntwintig lijnen die tussen 1873 en 1890 werden aangelegd, zijn er nog drie over, die zich allemaal voor het Stanford Court Hotel kruisen op het kruispunt California Street en Powell Street.
San Francisco, CA, US

Financieel district

Zakendistrict
Op 3 blocks afstand
Het Financial District is een wijk in San Francisco, Californië, die dienst doet als het belangrijkste centrale zakendistrict. Het is de thuisbasis van de grootste concentratie van hoofdkantoren, advocatenkantoren, verzekeringsmaatschappijen, vastgoedbedrijven, banken, spaar- en leningen en andere financiële instellingen in de stad.
San Francisco, CA, US

Chinatown

Historisch monument
Op 2 blocks afstand
San Francisco Chinatown is de grootste Chinatown buiten Azië en de oudste Chinatown in Noord-Amerika. Het is een van de belangrijkste toeristische attracties in San Francisco. U kunt deze site gebruiken om meer te weten te komen over de attracties, cultuur, geschiedenis en evenementen in Chinatown. Als u van plan bent om ons te bezoeken, kunt u een Chinatown-tour, hotelkamers en meer boeken.
San Francisco, CA, US

Union Square

Winkelen
Op 3 blocks afstand
Union Square is een uitgebreide verzameling boetieks en luxe winkels, kunstgalerieën, restaurants, theaters en nachtclubs, allemaal rondom een prachtig stadspark. Union Square is een geweldige plek om te genieten van een middagje winkelen, te genieten van een heerlijke maaltijd, een kop koffie te drinken op een terras, een show bij te wonen, een drankje te drinken met vrienden of gewoon in Union Square Park te zitten en mensen te kijken.
San Francisco, CA, US 94108

Universiteit van Californië San Francisco - UCSF

Universiteit
Op 5 mi. afstand
UC San Francisco, de toonaangevende universiteit die zich uitsluitend richt op gezondheid, wordt gedreven door het idee dat wanneer het beste onderzoek, het beste onderwijs en de beste patiëntenzorg samenkomen, er grote doorbraken worden bereikt. Kenmerkend voor deze uitmuntendheid is de samenwerkingsgeest van UCSF, die tot stand wordt gebracht door middel van partnerschappen op de campus en over de hele wereld om haar missie te bevorderen op het gebied van gezondheid wereldwijd™. Tot de faculteit behoren vijf Nobelprijswinnaars, die baanbrekende bijdragen hebben geleverd om het begrip van kanker, neurodegenartieve ziekten, veroudering en stamcelonderzoek te vergroten.
San Francisco, CA, US 94143

Golden Gate-brug

Historisch monument
Op 4 mi. afstand
De Golden Gate Bridge is een hangbrug over de Golden Gate, de opening van de San Francisco Bay naar de Stille Oceaan. Als onderdeel van zowel U.S. Route 101 als California State Route 1 verbindt de structuur de Amerikaanse stad San Francisco, op de noordpunt van het schiereiland San Francisco, met Marin County. Het is een van de meest internationaal erkende symbolen van San Francisco en de Verenigde Staten. Het is door de American Society of Civil Engineers uitgeroepen tot een van de wonderen van de moderne wereld. De reisgids van Frommers beschouwt de Golden Gate Bridge als „misschien wel de mooiste, zeker de meest gefotografeerde brug ter wereld”.
San Francisco, CA, US 94129

Historisch veerbootgebouw

Winkelen
Op 1 mi. afstand
De Ferry Plaza Farmers Market is een in Californië gecertificeerde boerenmarkt die wordt beheerd door het Center for Urban Education about Sustainable Agriculture (CUESA) zonder winstoogmerk. De markt wordt alom geprezen vanwege zowel de kwaliteit en diversiteit van de verse boerderijproducten als de ambachtelijke en bereide gerechten. Het staat in het hele land bekend als een van de beste boerenmarkten om te bezoeken. Op elke dag, vooral op zaterdag, zijn enkele van de bekendste chef-koks van San Francisco en de beroemdste boeren op de markt te zien. De markt biedt mensen een forum om meer te weten te komen over voedsel en landbouw. Elke week bezoeken bijna 25.000 shoppers de boerenmarkt.
Gebouw met één veerboot
San Francisco, CA, US 94111

Meer

Stanford Court is een bestemmingshotel dat is ontworpen om de avontuurlijke, vrijdenkende en ondernemende moderne buitenbeentje te verrassen die hunkert naar een oprechte San Francisco-ervaring, verrijkt met inspirerende innovaties, geavanceerde technologie en een voorproefje van de beroemde culinaire scene van de Bay Area. De locatie van het hotel bovenop de iconische Nob Hill biedt een heerlijke mix van ontsnapping uit de handelsstad en toegang tot de topattracties van de stad, waaronder Union Square, North Beach, Chinatown en het Financial District. Stanford Court ligt op de historische plek van het uitgebreide privéherenhuis van Leland Stanford, dat in 1876 werd gebouwd op de hoek van California en Powell Streets.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Nov 16
Voor- en naseizoen
Apr 1 – Aug 31
Laagseizoen
Jan 1 – Mar 31
Nov 17 – Dec 31

Annuleringsbeleid

U kunt reserveringen 72 uur voor aankomst kosteloos annuleren.

Extra informatie

Het hotel heeft eind 2018 een renovatie van meerdere miljoenen dollars voltooid. Het herontwerp omvat een gloednieuwe lobby met aankomstervaringen, een ultramodern fitnesscentrum en moderne kamers.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?