The Clift Royal Sonesta San Francisco

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Geary Street 495 San Francisco, CA 94102

Promoties

SONESTA FIRST

01-04-2024 – 30-06-2024

A Royal Offer - Pick Your Perk

01-01-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 19-05-202414-09-2024
  • 20-09-202418-10-2024
  • 22-10-202430-12-2024

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
4
Forbes Travel Guide
4

Bekroningen

Gastvrijheidsontwerp 2021 Kunst op maat + installaties WINNAAR: The Clift Royal Sonesta Hotel, met kunst van Kevin Barry Art Advisory Top 10: Beste boetiekhotels in San Francisco (TelegraphUK) 10 beste redenen om San Francisco te bezoeken (USA Today) 20 prachtige hotelbars in het hele land (Food Network) #1 Bar in SF Reis via USA Today De 9 beste hotels in San Francisco in 2018 (Tripsavy)

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet (450Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Volg de borden naar US-101 N naar San Francisco. Neem afrit 2 vanaf de I-80 E. Neem 3rd Street naar Geary Street.

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 70,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 12 mijl van locatie

Vergaderruimte The Clift Royal Sonesta San Francisco

Totale vergaderruimte12.524 ft²
Vergaderzalen11
Grootste zaal3.500 ft²
Op één na grootste zaal1.945 ft²
Ruimte (privé)12.524 ft²
Ruimte (semi-privé)3.500 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers372
Eenpersoons (1 bed)318
Tweepersoons (2 bedden)52
Suites100
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 199,00 – US$ 299,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 199,99 – US$ 299,00
Belastingtarief8,625%
Bezettingsgraad16,445%

Lokale attracties

Union Square

Winkelen
Op 1 mi. afstand
Ervaar het unieke karakter van het Union Square District in San Francisco, waar de beste namen op het gebied van mode, restaurants en theater te vinden zijn. Union Square is een geweldige plek om vrienden of familie te ontmoeten en te genieten van een dagje winkelen, dineren, theater of een film in het San Francisco Centre of de Metreon.
170 O'Farrell Street
San Francisco, CA, US 94102

Golden Gate-brug

Parkeren
Op 6 mi. afstand
De brug verbindt San Francisco met de noordelijke provincies van Californië. Met zijn enorme torens van 746 meter hoog, brede hoofdkabels, kenmerkende International Orange-kleur en Art Deco-stijl is het een zintuiglijke ervaring met kleur, licht en geluid.

Kabelbaan

Historisch monument
Op 2 minutes afstand
Het kabelbaansysteem van San Francisco is het laatste handmatig bediende kabelbaansysteem ter wereld. Het kabelbaansysteem, een icoon van San Francisco, maakt deel uit van het intermodale stadsvervoernetwerk dat wordt beheerd door de San Francisco Municipal Railway.

Chinatown

Winkelen
Op 1 mi. afstand
Een van de oudste en meest gevestigde Chinatowns in de VS. Voorbij de iconische Dragon's Gate ligt een bruisend doolhof van straten en steegjes vol dim sum-bars en andere traditionele eetgelegenheden. Er zijn ook kruidendokters, bakkerijen, souvenirwinkels en donkere cocktaillounges en karaokebars te vinden. Er zijn sierlijke tempels, waaronder de bezienswaardigheid Tien How, en het Chinese Historical Society of America Museum.

Financieel district

Zakendistrict
Op 1 mi. afstand
Het Financial District is een wijk in San Francisco, Californië, die dienst doet als het belangrijkste centrale zakendistrict. Het is de thuisbasis van de grootste concentratie van hoofdkantoren, advocatenkantoren, verzekeringsmaatschappijen, vastgoedbedrijven, banken, spaar- en leningen en andere financiële instellingen in de stad
San Francisco, US

Coit Tower

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Coit Tower, ook bekend als de Lillian Coit Memorial Tower, is een toren van 210 voet in de wijk Telegraph Hill in San Francisco, Californië

Moscone Center

Conventiecentrum
Op 1 mi. afstand
Het George R. Moscone Convention Center, in de volksmond bekend als het Moscone Center, is het grootste congres- en tentoonstellingscomplex in San Francisco, Californië. Het bestaat uit drie grote zalen: twee ondergrondse zalen onder Yerba Buena Gardens, bekend als Moscone North en Moscone South, en een Moscone West-expositieruimte met drie verdiepingen aan de overkant van 4th Street.
Howard Street 747
5e verdieping
San Francisco, CA, US 94103

Internationale luchthaven van San Francisco

Vliegveld
Op 12 mi. afstand
San Francisco International Airport is een internationale luchthaven in San Mateo County, 21 mijl ten zuiden van het centrum van San Francisco, Californië. Het heeft vluchten naar punten in heel Noord-Amerika en is een belangrijke toegangspoort tot Europa en Azië.

Meer

Bedankt voor het overwegen van The Clift Royal Sonesta San Francisco. Gelegen op Union Square in San Francisco en vlakbij het Financial District. De Clift Royal Sonesta San Francisco plaatst je midden in de meest historische regio's van de stad. Financiën, detailhandel, cultuur en een rijk verleden komen hier allemaal samen - vlak voor de deur en een van de meest vooraanstaande en historische hotels van de stad. Onze 372 extra grote kamers, suites, lofts en een privéappartement bieden een rustgevend toevluchtsoord, terwijl meer dan 12.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte en zorgvuldig ontworpen sociale ruimtes het bedrijf vooruit helpen. Verwen uw smaakpapillen in de historische The Redwood Room met een geëtste glazen bar en originele redwood-lambrisering. Bij de Clift Royal Sonesta San Francisco zijn we gespecialiseerd in gedenkwaardige vergaderingen en spannende sociale evenementen. Ons milieuvriendelijke hotel beschikt over een verscheidenheid aan stijlvolle feestzalen en speciale suites die klaar zijn om te worden omgetoverd tot uw unieke bijeenkomst. Met de expertise van onze creatieve evenementenplanners en culinaire artiesten wordt uw evenement niets minder dan een meesterwerk.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 8 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Jan 15 – Jun 30
Jul 1 – Sep 7
Laagseizoen

Extra informatie

De Clift Royal Sonesta San Francisco is een eeuwenoud juweeltje. Oorspronkelijk geopend door Frederick C. Clift in februari 1915, is het hotel een steeds evoluerende klassieker, die gasten van over de hele wereld trekt. In 2023, na een uitgebreide renovatie, worden gasten verwelkomd door verfijnde en moderne veranderingen die een herleving betekenen van het originele vakmanschap van het hotel, gecombineerd met het moderne San Francisco. Ontworpen voor schoonheid, aanpassingsvermogen en gemak, wordt The Clift een plek die het verleden viert en een snel evoluerende toekomst omarmt. De vernieuwde sfeer zal traditionele accenten gebruiken en tegelijkertijd de schoonheid van de stad aan de baai omhullen. De iconische Redwood Room is gepolijst en opgefrist, met behoud van de legendarische geschiedenis en verleidelijke sfeer. Andere updates zijn onder meer de introductie van een nieuw eetcafé en café; onlangs gerenoveerde evenementenruimte met een lichte algemene zittingsruimte met torenhoge ramen van twee verdiepingen; en de voltooiing van de gevelwerkzaamheden aan de buitenkant van het gebouw. The Clift Royal Sonesta San Francisco ligt op loopafstand van de winkel- en financiële districten van San Francisco en wordt al lang beschouwd als een van's werelds beste hotels.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?