Signia by Hilton San Jose

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Marktstraat 170 S San José, CA 95113

Benodigde datums

  • 02-06-202423-06-2024
  • 21-07-202427-07-2024
  • 11-08-202414-08-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Bekroningen

Beste hotel in San Jose | Modern luxe Silicon Valley Beste romantische bar | Moderne luxe Silicon Valley

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Een korte rit van 3,6 mijl vanaf San Jose International Airport (SJC) betekent gemakkelijke toegang via auto- of deeldiensten. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om lokaal openbaar vervoer te gebruiken. De Valley Transportation Authority (VTA) biedt een route naar het centrum van San Jose. Je kunt je route hier uitstippelen: https://www.vta.org/trip-planner Als u vanaf San Francisco International Airport (SFO) komt, is de beste optie om 40 minuten naar het zuiden te rijden of gebruik te maken van een gedeelde ritdienst. Als alternatief kunt u de trein gebruiken via BART en Caltrain. https://www.bart.gov en https://www.caltrain.com

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 47,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 3.6 mijl van locatie

Vergaderruimte Signia by Hilton San Jose

Totale vergaderruimte55.000 ft²
Vergaderzalen14
Grootste zaal13.464 ft²
Op één na grootste zaal8.342 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers541
Eenpersoons (1 bed)334
Tweepersoons (2 bedden)279
Suites38
Belastingtarief9,375%
Bezettingsgraad14,295%

Lokale attracties

Symfonie San Jose

Theater
Op 2 blocks afstand
Symphony San Jose is een orkest dat bestaat uit creatieve, veerkrachtige en enthousiaste mensen die verbonden zijn door de liefde voor muziek. Het is er trots op San Jose thuis te noemen en de innovatieve en diverse cultuur van onze gemeenschap te omarmen door dezelfde geest te weerspiegelen in haar optredens en programma's. Elk jaar geeft Symphony San Jose tientallen optredens, variërend van klassieke concerten, iconische films met live orkest en tal van onderwijs- en gemeenschapsprogramma's.
Eerste straat 325 S
San José, CA, US 95113

SAP-centrum

Recreatie
Op 1 mi. afstand
SAP Center organiseert grote concertevenementen, Olympische en sportkampioenschappen, en wordt liefkozend de „Shark Tank” genoemd omdat de arena de thuisbasis is van de San Jose Sharks, het plaatselijke nationale hockeyteam. In de arena zijn veel verkopers van eten en drinken beschikbaar.
525 West Santa Clara Street
San José, CA, US 95113

Broadway San José

Theater
Op 2 blocks afstand
Broadway San Jose, een Nederlandse presentatie, is waar Silicon Valley de New Yorkse Broadway-theaterervaring vindt. Of je nu hier woont of San Jose bezoekt, Broadway San Jose heeft de shows die je wilt zien.
255 Almaden Blvd
San José, CA, US 95113

Winchester Mystery House

Historisch monument
Op 5 mi. afstand
Het Winchester Mystery House is het prachtige maar bizarre herenhuis gebouwd door Sarah Pardee Winchester, erfgename van het fortuin van Winchester Repeating Arms. De bouw begon in 1884 en stopte pas 38 jaar lang tot haar dood in 1922. Gekweld door de schuldgevoelens van slachtoffers die verloren waren gegaan door het Winchester Rifle, bouwde mevrouw Winchester het duizelingwekkende gebouw in Victoriaanse stijl met veel vreemde en mysterieuze trekken. Deuren die naar muren openen, trappen die naar het plafond leiden en nog veel meer eigenaardigheden in het enorme herenhuis met 160 kamers. Was ze gewoon geïnteresseerd in architectuur, of werd ze achtervolgd door geesten?
525 S Winchester Boulevard
San José, CA, US 95128

Santana-rij

Winkelen
Op 5 mi. afstand
Santana Row biedt een levendige mix van meer dan 50 winkels, 30 restaurants en de bioscoop CineArts. Met je keuze aan eetgelegenheden, van hamburgers en Italiaans tot Aziatische fusion en Frans, heb je genoeg keuze om bij te tanken tijdens het winkelen in de beste winkels van The Row. Geniet bovendien van livemuziek en yogalessen in de openlucht in de buitenparken en pleinen, en geniet van handige parkeergelegenheid, allemaal op loopafstand.
377 Santana Row
San José, CA, US 95128

Kunstmuseum van San Jose

Museum
Op 2 minutes afstand
Het San Jose Museum of Art, gespecialiseerd in kunst en kunstenaars aan de westkust, is een populaire toeristische attractie voor kunstliefhebbers en cultuurliefhebbers. Veel van de tentoonstellingen zijn gewijd aan kunstenaars uit Californië, maar er is een groeiende belangstelling voor kunst uit de Pacific Rim. Wanneer u het museum bezoekt, kunt u een breed scala aan kunst verwachten, waaronder schilderijen, beeldhouwwerken, fotografie, tekeningen en nog veel meer. Het museum bevindt zich in het centrum, vlakbij The Tech Interactive en de Plaza de Caesar Chavez, zodat u gemakkelijk een dag kunt doorbrengen met het verkennen van deze beroemde bezienswaardigheden van San Jose.
110 S Market Street
San José, CA, US 95113

Levi's Stadium

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Levi's Stadium belichaamt de „ultieme fanervaring”, of het nu gaat om een concert van Taylor Swift of een wedstrijd van de San Francisco 49ers die je bijwoont. Lekker eten, uitzicht, voorzieningen en plezier wachten op je in deze felbegeerde NFL- en grote muzieklocatie. Rondleidingen worden aanbevolen voor een unieke kijk achter de schermen van een professioneel stadion, inclusief een stop bij het 49ers Museum. Als een van de groenste stadions van de National Football League en de thuisbasis van talloze grote sport- en entertainmentevenementen, is de elektriciteit van 70.000 fans helemaal te gek!
4900 Marie P. de Bartolo Way
Santa Clara, CA, US 95054

San Pedro-plein

Zakendistrict
Op 3 blocks afstand
Ontdek iets voor elke smaakpapillen en elk budget in een van de meest levendige wijken van het centrum van San Jose. Van hamburgers tot bolognese en honderden ambachtelijke brouwkranen tot de beste wijnen van over de hele wereld, San Pedro Square heeft voor elk wat wils. Deze historische ontmoetingsplaats ligt in het hart van het centrum van San Jose en op korte loopafstand van het SAP Center. In wijken in de buurt vind je restaurants met wit tafelkleed en leuke opties voor de kinderen.
47 N San Pedro Street
San José, CA, US 95110

Meer

Een eersteklas full-service ervaring als geen ander. Signia by Hilton San Jose ligt op loopafstand van het San Jose Convention Center en aan de overkant van Plaza de César Chávez Park. Het biedt een toplocatie in de hoofdstad van Silicon Valley. U vindt er meer dan 55.000 m² aan vergader- en evenementenruimte die de basis vormt voor een nieuwe klasse zakenreizen. Kenmerkende culinaire ervaringen, een buitenzwembad op het dak en uitgebreide fitnessfaciliteiten maken uw verblijf compleet.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 20 – Oct 30
Mar 1 – Mar 26
Apr 1 – May 31
Voor- en naseizoen
Mar 27 – Mar 31
Oct 31 – Dec 17
Jun 1 – Aug 4
Laagseizoen
Dec 18 – Dec 31
Aug 5 – Sep 19
Jan 1 – Feb 28

Extra informatie

Kamers en suites Het plezier zit hem in de details. Uitzicht op de stad of de bergen, frisse lakens met een draaddichtheid van 300 draden, grote ramen, armaturen in woonstijl en Nespresso-koffie zijn slechts enkele van de dingen die onze kamers tot de perfecte ruimte maken om te ontspannen. Inspirerende evenementen San Jose, omringd door het prachtige Santa Cruz-gebergte en South Bay, is een zonovergoten stad die is gebouwd op de geest van innovatie. Maak indruk in het hoogstgelegen hotel in Silicon Valley. We bieden 14 flexibele vergaderzalen met capaciteit voor evenementen met maximaal 3.000 gasten. Eten en drinken Bij Signia by Hilton San Jose staan verse ingrediënten en sensationele smaken op het menu. Geniet van een combinatie van Japanse techniek en Peruaanse smaak, benedicten van wereldklasse, ambachtelijke cocktails en nog veel meer in onze vier eetgelegenheden ter plaatse. Elke vrijdag- en zaterdagavond wordt er livemuziek georganiseerd in AJI Bar en Robata. Welzijn Een prachtig zwembad op het dak met cabanas en loungeruimte is de perfecte manier om te ontspannen na een lange dag werken of spelen. Het fitnesscentrum beschikt over 4.700 m² aan Technogym- en Peloton-apparatuur en biedt beschikbare lessen onder leiding van een instructeur. Ontdek San Jose San Jose staat bekend als een zakelijk mekka en een centrum waarin technologie centraal staat en neemt spelen ook serieus. We hebben gemiddeld 300 dagen per jaar prachtig weer, dus pak je zonnebril en verken de stadsparken, tuinen, wandelpaden, musea en meer.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?