Sonesta Suites Scottsdale Gainey Ranch

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
7300 East Gainey Suites Drive Scottsdale, AZ 85258

Promoties

2024 Group Meeting Package

US$ 100,00
15-04-2024 – 31-12-2024

Sonesta First

01-04-2024 – 30-06-2024

Benodigde datums

  • 02-06-202430-09-2024
  • 01-12-202430-12-2024

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Bekroningen

Forbes GEVERIFIEERD™

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet (100Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden

Bereikbaarheid

Het hotel ligt op 24 km ten NO van Phx Sky Harbor Airport. Routebeschrijving naar GSH: oostwaarts op E Sky Harbor Blvd 3,5 km. Blijf links aanhouden om de AZ-202 richting Tempe/Mesa te nemen. Rijd 5,6 km en blijf op de derde rijstrook van rechts om afrit 9 naar AZ-101 North te nemen. Voeg in op 101 North. Rijd 14 km en neem de afrit naar de E Via de Ventura. Sla dan linksaf en rijd 3,5 km naar E. Sonesta Suites Dr. en sla linksaf. Volg de bocht en Sonesta Suites Scottsdale bevindt zich aan uw rechterhand.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren

Afstand vanaf vliegveld

  • 15 mijl van locatie

Vergaderruimte Sonesta Suites Scottsdale Gainey Ranch

Totale vergaderruimte8.200 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal2.925 ft²
Op één na grootste zaal1.716 ft²
Ruimte (privé)2.700 ft²
Ruimte (semi-privé)2.000 ft²
Ruimte (buiten)2.000 ft²

Plattegronden

Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers162
Eenpersoons (1 bed)132
Tweepersoons (2 bedden)31
Suites162
Belastingtarief8,05%
Bezettingsgraad14,02%

Lokale attracties

McCormick-Stillman Railroad Park

Parkeren
Op 2 mi. afstand
In 1967 schonken de Fowler McCormick's 100 hectare McCormick Ranch aan de stad Scottsdale, met de voorwaarde dat het zou worden gebruikt als een park waar iedereen van kan genieten. Op dat moment bedroeg de grondwaarde $1 miljoen. Ze hoopten dat het geschenk anderen zou aanmoedigen om iets te geven en om van Scottsdale een betere plek te maken om te wonen voor volgende generaties. De oorspronkelijke locatie van het park zou op 50 hectare aan de westkant van Scottsdale Road liggen. Er kwamen klachten binnen de stad Paradise Valley, dus om problemen te voorkomen, werd overeengekomen om de straat over te steken, geheel binnen de stadsgrenzen van Scottsdale. De landgrootte van het park werd teruggebracht van 50 naar 30 hectare. In 1971 charterde Guy Stillman de Scottsdale Railroad & Mechanical Society als onderdeel van de overeenkomst met de stad Scottsdale om een spoorwegpark aan te leggen op het gedoneerde land. Het oorspronkelijke doel van de Society was om technische expertise te leveren aan het McCormick Railroad Park. Later dat jaar begon Guy zijn Paradise & Pacific-stoomtrein naar het parkland te verplaatsen, waarbij hij twee smalspoorlocomotieven op schaal 5/12 doneerde. Bewoners vierden de grootse opening van het McCormick Railroad Park in de stad Scottsdale op zaterdag 4 oktober 1975 met gratis treinritten, spelletjes, muziek en een Wild West Shootout. De faciliteiten waren een „absoluut minimum” en de baan van anderhalve kilometer was geleverd door donaties en aangelegd door vrijwilligers. Het hoogtepunt van het evenement was een ritje met de Paradise & Pacific Railroad. Bij de opening was ongeveer 1,25 miljoen dollar geïnvesteerd in het park en de bijbehorende faciliteiten. In de afgelopen 40 jaar is het park uitgegroeid tot een van de populairste attracties in Scottsdale, met ongeveer 1 miljoen bezoekers per jaar.
7301 E. Indian Bend Road
Scottsdale, AZ, US 85250

Westwereld

Recreatie
Op 9 mi. afstand
WestWorld is de thuisbasis van de beroemde Barrett-Jackson Automobile Auction en een vooraanstaande, nationaal erkende, gebruiksvriendelijke manege en faciliteit voor speciale evenementen, op 15 km of 20 minuten rijden van het hotel.
16601 N. Prima Road
Scottsdale, AZ, US 85260

Medieval Times Dinner Theatre

Theater
Op 3 mi. afstand
Reis door de nevelen van de tijd naar een vergeten tijdperk en een verhaal over toewijding, moed en liefde — tijdens Medieval Times Dinner & Tournament. Stel je de praal en opwinding voor die je tien eeuwen geleden als gast van de koningin zou hebben gehad. Dat is precies wat je zult ervaren bij de populairste dinerattractie van Noord-Amerika. Bekijk onze opwindende show met heldhaftige ridders op pittige paarden die de verbazingwekkende atletische prestaties en het spannende zwaardvechten tonen die kenmerkend zijn geworden voor deze unieke entertainmentervaring. Geniet van een „praktijkgericht” feest terwijl de dynamische voorstelling zich voor u ontvouwt. Een overweldigende muziekscore en schitterende lichten vormen een fantastisch decor voor deze betoverende ervaring die de grens tussen sprookje en spektakel doet vervagen!
51 Oostelijke Via de Ventura
Scottsdale, AZ, US 85258

Cactus League voorjaarstraining

Recreatie
Op 3 mi. afstand
We bevinden ons dicht bij veel honkbalvelden voor de Cactus League Spring Training, waaronder: Arizona Diamondbacks, Colorado Rockies, San Francisco Giants, Chicago Cubs, Oakland A's en Anaheim Angels. Afgebeeld: Salt River Fields, het Spring Training-huis van de Arizona Diamondbacks en Colorado Rockies.
Nr. Pimaweg 7555
Scottsdale, AZ, US 85258

Luchthaven Scottsdale

Vliegveld
Op 5 mi. afstand
Gelegen op 15 km ten noorden van het centrum van Scottsdale en in de nabijheid van een breed scala aan resorts, hotels, restaurants en golfbanen van wereldklasse (bezoek Experience Scottsdale). Scottsdale Airport is een ideale keuze voor vakantiegangers en zakenreizigers. Met een gemiddelde mediane temperatuur van 70 graden en een gemiddelde van 360 VFR-dagen per jaar biedt Scottsdale het hele jaar door de beste vliegomstandigheden van het land. Scottsdale Airport is een van de belangrijkste faciliteiten voor zakenvliegtuigen in de staat. In 1995 reikte het Arizona Department of Transportation Scottsdale de Arizona Airport of the Year award uit. Bovendien wordt sinds 1993 elk jaar door „Professional Pilots Magazine” een van de operators van Fixed Base op Scottsdale Airport in de top 50 beoordeeld. De Amerikaanse douane is dagelijks beschikbaar van 9.00 tot 19.00 uur en biedt bezoekers van over de hele wereld de mogelijkheid om naar Scottsdale te komen, op voorwaarde dat ze over de juiste visa beschikken.
15000 N. Airport Drive, suite 100
Scottsdale, AZ, US 85260

Muziekinstrumentenmuseum- MIM

Museum
Op 11 mi. afstand
MIM toont meer dan 6.500 instrumenten die zijn verzameld uit ongeveer 200 landen en gebieden in de wereld. De meeste displays worden versterkt door geavanceerde audio- en videotechnologieën waarmee gasten de instrumenten kunnen zien, hun geluiden kunnen horen en kunnen zien hoe ze worden bespeeld in hun oorspronkelijke context. Optredens die vaak net zo spectaculair zijn als de instrumenten zelf. Bovendien worden alle gasten uitgenodigd om instrumenten van over de hele wereld te bespelen in de Experience Gallery. Ze kunnen ook instrumenten zien van muziekiconen zoals John Lennon, Taylor Swift, Elvis Presley, Carlos Santana en nog veel meer in de Artist Gallery.
4725 E. Mayo Boulevard
Feniks, AZ, US 85050

Internationale luchthaven Phoenix Sky Harbor

Vliegveld
Op 18 mi. afstand
Phoenix Sky Harbor International Airport is de grootste luchthaven die het dichtst bij het hotel ligt.
3400 E. Sky Harbor Blvd
Feniks, AZ, US 85034

iFly Indoor Skydiven

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Indoor skydiving-faciliteit in de Pavilions at Talking Stick.
9206 Talking Stick Way
Scottsdale, AZ, US 85250

Meer

Sonesta Suites Scottsdale wordt door onze gasten op TripAdvisor voortdurend beoordeeld als een van de beste hotels om te verblijven in Scottsdale! Wij zijn gevestigd in de prestigieuze wijk Gainey Ranch, in het hart van Scottsdale! Het intieme hotel met alleen suites combineert het comfort en de kwaliteit van een „viersterrenhotel” met de nadruk op ruime gastenverblijven in residentiële stijl. De flexibele functionele ruimte binnen en buiten is geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als sociale evenementen en biedt tegelijkertijd een alternatief voor de grotere resorts in Scottsdale. Gasten boeken ons hotel vanwege de locatie en de prijs die we bieden, maar komen terug vanwege de onvergetelijke ervaring die ze hebben gehad!

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – Feb 21
Feb 22 – Mar 31
Voor- en naseizoen
Sep 14 – Dec 31
Apr 1 – May 17
Laagseizoen
May 18 – Sep 13

Annuleringsbeleid

Individuele reserveringen - 48 uur voor het inchecken.

Extra informatie

Ons hotel biedt de volgende voorzieningen: -Alle suites zijn voorzien van ruime woonruimtes, een onlangs gerenoveerde complete keuken en een grote slaapbank. -WiFi in de kamers en in de hele accommodatie. -HDTV met Chromecast -Zelf parkeren op het terrein. -24 uur per dag geopende fitnessruimte op het terrein. -Wasruimte voor gasten op het terrein. -Verwarmd buitenzwembad en jacuzzi. -Alle kamers hebben toegang tot het interieur. -Dagelijks gratis uitgebreid ontbijtbuffet voor gasten. -Gratis dagelijks bier, wijn en drankjes van 17.00 tot 18.00 uur voor gasten. -Lichte schoonmaak dagelijks op aanvraag.