Mayflower Park Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Olive Way 405 Seattle, WA 98101

Beoordelingen

AAA
3

Bekroningen

Beste historische hotel (76-200 kamers) in 2017 door Historic Hotels of America. Traveler's Choice Award 2021 van Trip Advisor.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet (100Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Piano

Afstand vanaf vliegveld

  • 15 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 40,00 / dag

Vergaderruimte Mayflower Park Hotel

Totale vergaderruimte4.331 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal1.500 ft²
Op één na grootste zaal1.155 ft²
Ruimte (privé)3.176 ft²
Ruimte (semi-privé)1.155 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers160
Tweepersoons (2 bedden)33
Suites18
Belastingtarief15,7%

Lokale attracties

Climate Pledge Arena

Theater
Op 1 mi. afstand
Climate Pledge Arena is een multifunctionele arena in Seattle, Washington, Verenigde Staten. Het ligt ten noorden van het centrum van Seattle in het 74 hectare grote entertainmentcomplex dat bekend staat als Seattle Center, de locatie van de Wereldtentoonstelling van 1962, waarvoor het oorspronkelijk werd ontwikkeld.
334 1e straat N
Seattle, WA, US 98109

MOHAI

Museum
Op 1 mi. afstand
Het Museum of History & Industry is een historisch museum in de wijk South Lake Union in Seattle, Washington, Verenigde Staten.
Terrylaan 860 N
Seattle, WA, US 98109

Paramount Theatre

Theater
Op 5 minutes afstand
Het Paramount Theatre is een podium voor podiumkunsten met 2.807 zitplaatsen op 9th Avenue en Pine Street in Seattle, Washington, Verenigde Staten. Het theater opende oorspronkelijk op 1 maart 1928 als het Seattle Theatre, met 3.000 zitplaatsen.
Pijnboomstraat 911
Seattle, WA, US 98101

Columbia Tower-observatorium

Op 1 mi. afstand
Observatorium op de 73e verdieping met prachtig uitzicht op de stad en de bergen, plus een café voor lichte maaltijden, bier en wijn.
4e straat 700
Seattle, WA, US 98104

5th Avenue Theatre

Theater
Op 5 blocks afstand
Het 5th Avenue Theatre is een monumentaal theatergebouw in Seattle, Washington. Sinds de opening in 1926 zijn er verschillende theaterproducties en films georganiseerd. Het gebouw en de grond zijn eigendom van de Universiteit van Washington en maakten ooit deel uit van de oorspronkelijke campus.
5e straat 1308
Seattle, WA, US 98101

Amazone-bollen

Op 5 minutes afstand
Ultramodern kantoorgebouw met weelderige botanische tuinen, open voor openbare rondleidingen op afspraak.
7e Avenue 2111
Seattle, WA, US 980101

Smith-toren

Historisch monument
Op 1 mi. afstand
Smith Tower is een wolkenkrabber in de wijk Pioneer Square in Seattle, Washington, Verenigde Staten. De 38 verdiepingen tellende toren van 484 voet, voltooid in 1914, is de oudste wolkenkrabber in de stad en was op het moment van voltooiing een van de hoogste wolkenkrabbers buiten New York City.
2e straat 506
Seattle, WA, US 98104

Museum voor popcultuur

Museum
Het Museum of Pop Culture of MoPop is een museum zonder winstoogmerk in Seattle, Washington, gewijd aan de hedendaagse populaire cultuur. Het werd in 2000 opgericht door mede-oprichter van Microsoft, Paul Allen, als het Experience Music Project.
5e straat 325 N
Seattle, WA, US 98109

Meer

Het Mayflower Park Hotel is ideaal gelegen op een steenworp afstand van de meest opwindende attracties van Seattle, waaronder de beroemde Pike Place Market, Seattle Waterfront en Space Needle. Het elegant ingerichte Mayflower Park Hotel beschikt over 160 klassiek ingerichte, rookvrije kamers, waaronder 18 luxe suites. Het Mayflower Park Hotel is een van Seattle's beste luxe hotels in het centrum van Seattle. Het hotel, evenals het Andaluca Restaurant en Oliver's Lounge, is volledig rookvrij. Het Mayflower Park Hotel is een prijswinnend hotel in Seattle en „Quite Simply, One of a Kind”. Het Mayflower Park Hotel ligt in het centrum van Seattle en is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, banketten en huwelijksrecepties. Het hotel biedt zes aantrekkelijke vergaderzalen met meer dan 4.300 vierkante meter aan vergaderruimte, waaronder de Fireside Room met zijn marmeren open haard en intieme setting. Het cateringpersoneel en het culinaire team van het Mayflower Park Hotel streven ernaar om u en uw gasten tevreden te stellen en de beste evenementen- en eetervaringen te creëren.

Extra informatie

Het Mayflower Park Hotel ligt direct naast het Sound Transit Light Rail-systeem in Westlake Center. De Link Light Rail-verbinding naar de luchthaven SeaTac duurt ongeveer 40 minuten en stopt bij het International District-Lumen Field en T-Mobile Park. Vanuit Westlake in noordelijke richting bereikt u Capitol Hill, University of Washington Husky Stadium, U of W Medical Center, Northgate - de thuisbasis van het Kraken Training Center. Vanaf Westlake Center kun je met de monorail naar het Seattle Center, het Space Needle, Chihuly & Glass Museum, het Museum of Pop Culture en het Climate Pledge Stadium rijden, de thuisbasis van de NHL Kraken en de WNBA Seattle Storm. Het vlaggenschip Nordstrom bevindt zich direct naast het hotel. De Pike Place Market en de waterkant van Seattle liggen op slechts vijf minuten loopafstand. Het Washington State Convention Center ligt 4 straten verderop. Het Mayflower Park Hotel heeft ook Andaluca Restaurant, Seattle's Best Mediterranean Restaurant en de bekroonde Martinibar Oliver's.

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?