The Charter Hotel Seattle, Curio Collection by Hilton

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1610 2nd Avenue Seattle, WA 98101

Benodigde datums

  • 01-11-202431-12-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Bekroningen

CHARTERHOTEL AAA 4 Diamond Award - Beste hotel in de stad, Seattle Magazine - De 10 beste hotels in Seattle, VS vandaag MISTKAMER - Beste hotelbar, Seattle Magazine - Beste bar op het dak, Seattle Magazine - Beste drankjes op het dak in Seattle, Thrillist - De 8 beste schilderachtige daken van Seattle, Eater Seattle PATAGON - Beste happy hour, Seattle Magazine - Wine Spectator Award of Excellence - Diner's Choice Award 2018 en 2019, open tafel

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron

Bereikbaarheid

Vanaf Seattle-Tacoma International Airport: neem de WA-518 E. Na ongeveer 800 meter neemt u de I-5 North richting Seattle. Na ongeveer 14 km neemt u afrit 165 naar Seneca Street. Sla een flauwe bocht naar rechts, de 6th Avenue op. Sla linksaf naar Stewart Street en sla dan linksaf naar 2nd Avenue. Het hotel bevindt zich direct na de bocht aan de linkerkant van de straat. Afstand vanaf het hotel: 24 km. Rijtijd: 25 min. Vanuit het zuiden: neem de I-5 North richting Seattle. Neem afrit 165 naar Seneca Street. Sla een flauwe bocht naar rechts, de 6th Avenue op. Sla linksaf naar Stewart Street en sla dan linksaf naar 2nd Avenue. Het hotel bevindt zich direct na de bocht aan de linkerkant van de straat. Vanuit het noorden: neem de I-5 South richting Seattle. Neem afrit 165B naar Union Street. Sla rechtsaf naar 6th Avenue. Sla linksaf naar Stewart Street en sla dan linksaf naar 2nd Avenue. Het hotel bevindt zich direct na de bocht aan de linkerkant van de straat. Vanuit het oosten: neem de I-90 West richting Seattle. Voeg de I-5 North in op de twee rechterrijstroken. Neem Madison Street vanaf de oprit en ga bij het eerste stoplicht linksaf Madison Street op. Sla rechtsaf naar 4th Avenue. Sla linksaf naar Stewart Street en sla dan linksaf naar 2nd Avenue. Het hotel bevindt zich direct na de bocht aan de linkerkant van de straat. Link Light Rail: 2 blokken ten oosten van Westlake Station

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 60,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 15 mijl van locatie

Vergaderruimte The Charter Hotel Seattle, Curio Collection by Hilton

Totale vergaderruimte10.000 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal1.960 ft²
Op één na grootste zaal1.960 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers229
Eenpersoons (1 bed)150
Tweepersoons (2 bedden)67
Suites13
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 149,00 – US$ 399,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 169,00 – US$ 399,00
Belastingtarief15,6%
Bezettingsgraad80%

Lokale attracties

Seattle Great Wheel

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Maak een ritje op het iconische Seattle Great Wheel op Pier 57 en zie de stad Seattle als nooit tevoren. Elke gondelbaan biedt plaats aan 8 personen en zorgt voor een geweldige rit die's avonds de hemel verlicht.
1301 Alaskan Way
Seattle, WA, US 98101

Space Needle

Recreatie
Op 10 minutes afstand
In 1959 werd een onwaarschijnlijke kunstenaar geïnspireerd door de Stuttgart Tower in Duitsland en schetste hij op een servet in een koffiehuis een visie van een dominante centrale structuur voor de Wereldtentoonstelling in Seattle in 1962. Vandaag de dag is de Space Needle nog steeds een iconische figuur in de skyline van Seattle. De Space Needle biedt een restaurant, een evenementenruimte en een observatiedek.
400 Broad Street
Seattle, WA, US 98109

Starbucks Roastery

Recreatie
Op 10 minutes afstand
De Starbucks Roastery is een plek waar je van koffie kunt genieten, van de ongebrande bonen tot aan je kopje koffie. Je kunt zien hoe het geroosterd wordt. Je zult zien in welke jutezakken het zit. Je kunt zien hoe het in de laadbak voor groene koffie wordt geladen. Je kunt het schepje kopen bij de koffiescoop bar. Je kunt je koffie ervaren als een overgiet, Siphon gebrouwen, met klaver gebrouwen, een shot espresso, espressodranken en meer.
Pike Street 1124
Seattle, WA, US 98101

Pike Place Market

Historisch monument
Op 2 blocks afstand
Pike Place Market is een bijzondere gemeenschap in het hart van het centrum van Seattle. Pike Place Market is meer dan de geliefde openbare markt van de stad, het is een levendige wijk met honderden boeren, ambachtslieden, kleine bedrijven en inwoners. Elke groep is een belangrijke en essentiële samenstelling van de Pike Place Neighborhood. Naast het behoud en de bescherming van de historische gebouwen en het karakter van de negen hectare grote historische wijk en als broedplaats en ondersteuning van boeren, ambachtslieden en kleine bedrijven, werd de Pike Place Market door de stad Seattle gecharterd om diensten te verlenen aan mensen met een laag inkomen.
Pike Street 85
Seattle, WA, US 98101

Kunstmuseum van Seattle

Museum
Op 5 blocks afstand
SAM is sinds 1933 het centrum voor beeldende kunst van wereldklasse in de Pacific Northwest. Bezoek SAM om een museum te zien dat is uitgehouwen in de stad, dat net zo goed deel uitmaakt van het landschap en de persoonlijkheid van Seattle als de koffie, regen, bergen, Pike Place Market en de Space Needle.
1300 First Avenue
Seattle, WA, US 98101

Congrescentrum van de staat Washington

Conventiecentrum
Op 7 blocks afstand
Al bijna 30 jaar is het Washington State Convention Center de belangrijkste vergader- en evenementenfaciliteit in het noordwesten. We verwelkomen elk jaar duizenden bezoekers van over de hele wereld en bieden toonaangevende service, bekroonde catering en een uitgebreid scala aan diensten voor evenementenplanners, exposanten en gasten.
705 Pike Street
Seattle, WA, US DOOR 98101-2310

Century Link-veld

Recreatie
Op 10 minutes afstand
CenturyLink Field is ontworpen met een capaciteit van 68.000 zitplaatsen, met 5.000 extra zitplaatsen beschikbaar voor speciale evenementen en 1.400 zitplaatsen voor fans met een handicap. Met een dak dat 70 procent van het zitgedeelte bedekt, kunnen fans genieten van brede, comfortabele stoelen met zitplaatsen aan de zijlijn op slechts 52 meter van het speelveld en stoelen in de eindzone op slechts 40 meter van de actie.
800 Occidental Avenue S
Seattle, WA, US 98134

Meer

Welkom bij het bekroonde Charter Hotel Seattle, Curio Collection by Hilton. Een chique hotel in het centrum op steenworp afstand van iconische bezienswaardigheden van Seattle in een van de meest wandelbare steden. De beroemde Pike Place Market, Great Seattle Wheel en de waterkant liggen slechts enkele straten verderop. Het is een korte wandeling naar winkels, restaurants, bars, het Washington State Convention Center, Seattle Aquarium, Seattle Art Museum, Space Needle en andere authentieke Seattle-ervaringen. Met 229 moderne, verfijnde kamers en 10.000 vierkante meter aan flexibele vergader- en evenementenruimte. Patagōn Restaurant biedt gerechten geïnspireerd op Argentinië met een open houten grill en onze lounge op het dak. The Fog Room biedt een levensstijl binnen en buiten waar we allemaal naar verlangen, samen met fantastische cocktails, heerlijke kleine gerechten en een fantastisch uitzicht op de skyline van de binnenstad en Puget Sound daarbuiten.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jun 1 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Oct 1 – Oct 31
Apr 1 – Apr 30
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31

Annuleringsbeleid

Het annuleringsbeleid is specifiek voor elke groep, dus bespreek dit met uw verkoopcontactpersoon voor meer informatie.

Beperkingen voor faciliteiten

Ons boetiekhotel biedt verschillende traditionele en niet-traditionele vergaderruimtes om aan verschillende behoeften te voldoen.

Extra informatie

Het Charter Hotel Seattle ligt op twee blokken van Pike Place Market in het hart van de bloeiende culinaire scene van Seattle.