Crowne Plaza Milan - Malpensa Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Via Ferrarin 7 Case New Somma Lombardo 21019

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Beoordelingen

Northstar
4
Italia Hotel Classification
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Afstand vanaf vliegveld

  • 1.24 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Crowne Plaza Milan - Malpensa Airport

Totale vergaderruimte3.843 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal1.345 ft²
Op één na grootste zaal850 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers133

Lokale attracties

MalpensaFiere - Centro Fiere Congressi e Events

Zakendistrict
Op 14 km afstand
Multifunctionele faciliteit voor vergaderingen en zakelijke gelegenheden, beurzen, conferenties en congressen, maar ook tentoonstellingen, culturele evenementen en concerten. Het bestaat uit drie functionele ruimtes, zoals het expositiecentrum, het congrescentrum en de receptieruimte met twee bars en een restaurant.
Bus naar Arsizio, IT

Cenacolo - Laatste Avondmaal van Leonardo Da Vinci

Museum
Op 46 km afstand
Il Cenacolo is een schilderij en de bekendste weergave van het Laatste Avondmaal, een meesterwerk van Leonardo en de Italiaanse Renaissance in het algemeen.
Milaan, IT

FABRIEKSWINKELS IN FOXTOWN

Winkelen
Op 57 km afstand
FoxTown Factory Stores wordt beschouwd als de tempel van luxe en elegantie waar je 160 winkels van de meest prestigieuze merken kunt vinden. Het is een verkooppunt met producten van het vorige seizoen tegen prijzen van 30% tot 70%. Er is ook een eethoek en een casino.
Mendrisio, CH

Circuit Monza Eni

Recreatie
Op 57 km afstand
Het nationale circuit van Monza, genaamd het Monza Eni Circuit, is een internationaal autoracircuit gelegen in het Monza-park. Het is het op twee na oudste permanente circuit ter wereld, de historische thuisbasis van de Italiaanse Grand Prix en het heeft altijd de Formule 1 georganiseerd.
Monza, IT

Comomeer

Recreatie
Op 48 km afstand
Het Comomeer is een gletsjermeer gelegen in Lombardije, in het noorden van het land. Het is het diepere meer en het derde grootste in Italië, na het Gardameer en het Lago Maggiore. Veel vips brengen hier graag hun vakantie door.
Como, IT

Quadrilatero della Moda - Winkelen in Milaan

Winkelen
Op 49 km afstand
Het modedistrict, in het hart van Milaan, beter bekend als Quadrilatero della Moda, bestaat uit Via Monte Napoleone, Via Manzoni, Via della Spiga en Corso Venezia. Hier zullen je ogen stralen voor de prachtige lichten van de prachtige ramen met kleding van de beste luxe merken en schoenen van topontwerpers over de hele wereld.
Milaan, IT

Teatro Scala

Theater
Op 47 km afstand
Teatro alla Scala is het belangrijkste theater in Milaan. Daar kun je de Opera, de Balletten en concerten zien.
Milaan, IT

San Siro-stadion

Recreatie
Op 44 km afstand
Het San Siro-stadion is de plaats waar Football Club A.C. Milan en F.C. Internazionale Milano (Inter) als verhuurders spelen. Het is een van de vier stadions die in categorie 4 van de UEFA vallen en er is een museum met historische shirts, bekers en trofeeën, ballen en schoenen. In het San Siro-stadion worden gedurende het jaar ook enkele concerten georganiseerd.
Piazzale Angelo Moratti
Milaan, IT 20151

Meer

Een modern viersterrenhotel dicht bij de luchthaven Milaan Malpensa met parkeergelegenheid, gratis wifi in het hele hotel en 10 vergaderzalen. Vervoer van/naar de terminals van de luchthaven Malpensa is op voorafgaand verzoek en tegen een toeslag beschikbaar. Alle 133 moderne kamers zijn van alle gemakken voorzien: draadloze internettoegang, gratis fles water, thee- en koffiefaciliteiten en een kluisje. 's Nachts zorgen eersteklas beddengoed en 24-uurs roomservice voor een stressvrij verblijf. Proef ons restaurant La Brughiera, drink een drankje in onze Bar I Celti of ontspan op het rustige tuinterras. Geniet van ons fitnesscentrum, sauna of Turks stoombad. Organiseer een evenement in een van onze 10 vergaderzalen. Uitgerust met instelbare airconditioning, gratis WI-FI-verbinding, flipover, klembord, mineraalwater en snoep. Aansluitbare videoprojector aangesloten op de laptop en het scherm, gratis te gebruiken tijdens de vergadering. Sommige vergaderzalen hebben natuurlijk licht en directe toegang tot de tuin. Als je een vlucht moet halen, vraag ons dan naar het programma Park, Stay and Go voor uitgebreid parkeren. Ontdek het Volandia Aviation Museum, op slechts 5 minuten afstand van ons. Fiets of wandel door het Ticino Park, op slechts 14 kilometer van het hotel. Breng de hele dag door in het Lago Maggiore, bezoek Arona en Stresa met de prachtige eilanden Borromeo.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?