Explore St. Louis

701 Convention Plaza Suite 300 63101

St. Louis is uw toegangspoort tot succes!

St. Louis is een centrum van innovatie en ondernemerschap, midden in het hart van het land. De energie in de regio St. Louis is voelbaar en reikt van onze snelgroeiende medische en technische centra tot onze bruisende kunstscene, prijswinnende restaurants, ambachtelijke brouwerijen en artisanale distilleerderijen die de smaak en sfeer van deze geweldige stad bepalen. Met een uitstekende lift en een lightrailsysteem dat bezoekers naadloos verbindt met Lambert International Airport, is St. Louis gemakkelijk te bereiken en nog gemakkelijker te verkennen. En met attracties van wereldklasse (waarvan vele gratis), hotelopties voor elke prijs en klassieke warmte en gastvrijheid uit het Midwesten, is St. Louis de ideale locatie voor uw volgende vergadering of evenement. St. Louis biedt een strak pakket voor vergaderingen en evenementen in de hele stad in het hart van het herontwikkelde centrale zakendistrict in de binnenstad. Het America's Center Convention Complex biedt 502.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte in zes aaneengesloten vergaderzalen, 80 vergaderruimten, de Dome at America's Center met 67.000 zitplaatsen en nog veel meer midden in het centrum. Er zijn meer dan 7.500 hotelkamers binnen een mijl van America's Center en meer dan 41.000 in het hele metrogebied. Als uw behoeften aan vergaderruimte iets kleiner zijn, bieden meer dan 20 hotels in de omgeving van St. Louis minstens 10.000 vierkante meter aan vergaderruimte die aan elke behoefte kan voldoen. Op zoek naar iets anders? Onze locaties in St. Louis bieden plaats aan groepen van 10 tot 10.000 of meer op flexibele, handige locaties. Van strak en stijlvol tot frisse lucht en plezier, wij staan voor je klaar. We kijken ernaar uit om uw groep te verwelkomen in de Gateway City!

Promoties

Meet St. Louis and Save Booking Incentive

Bespaar 50%
01-01-2024 – 31-12-2027

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Bereikbaarheid

St. Louis, gelegen in het geografische centrum van de Verenigde Staten, is gemakkelijk bereikbaar en zeer aangenaam. Onze locatie in het hart maakt het voor bezoekers mogelijk om vanuit de meeste grote Amerikaanse steden in drie uur of minder naar St. Louis te vliegen. Gemiddeld vertrekken er dagelijks meer dan 250 vluchten vanuit St. Louis naar 75 binnenlandse en internationale bestemmingen zonder tussenstop. St. Louis Lambert International Airport ligt op slechts 21 km van het centrum van St. Louis en is verbonden met een groot deel van de regio door de MetroLink-lightrail, die is uitgeroepen tot een van de beste openbaarvervoersystemen van het land. Het treinsysteem biedt meerdere lijnen en haltes door St. Louis City and County en de Metro East en stoppen op of nabij veel van St. Louis' topbestemmingen, waaronder Busch Stadium, Union Station, Forest Park, de Gateway Arch en het Convention Center, dat bezoekers verbindt met het America's Center Convention Complex. Er zijn ook tal van andere vervoersmogelijkheden in St. Louis. Er is een pendeldienst van en naar de luchthaven beschikbaar. Taxibedrijven hebben stands op de luchthaven en Lyft en Uber zijn beide actief in de omgeving van St. Louis.

Afstand vanaf vliegveld

  • St. Louis Lambert International Airport

    13 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Gateway Arch

Historisch monument
De Gateway Arch, het hoogste kunstmatige monument van ons land, is 630 voet hoog en verankert Gateway Arch National Park en is het iconische monument dat symbool staat voor de westwaartse expansie van de Verenigde Staten. Koop uw tickets online, telefonisch of persoonlijk bij het ticketcentrum van Gateway Arch aan de binnenkant van de westelijke ingang. De Gateway Arch-ervaring omvat de tramrit naar de top van de Gateway Arch, het meeslepende Museum at the Gateway Arch, de documentaire Monument to the Dream, winkelen in de Arch Store, het Arch Cafe en cruises aan boord van de Riverboats bij de Gateway Arch.
11. N. Fourth St.
Saint Louis, MO, US 63102

Stadsmuseum

Museum
Ontdek het onverwachte in dit spannende, interactieve museum voor kinderen en volwassenen. Een mix van funhouse, speeltuin en architectonisch hoogstandje.
750 N. 16th St.
Saint Louis, MO, US 63103

Ballpark Village

Nachtleven
Ballpark Village is het belangrijkste eet- en uitgaansgebied in de regio. Ballpark Village, gelegen in het hart van de centrale zakenwijk van St. Louis, naast Busch Stadium, is de allereerste, sportverankerde ontwikkeling met meerdere fasen/gemengd gebruik. Ballpark Village organiseert 365 dagen per jaar een verscheidenheid aan openbare en privé-evenementen, waarbij gasten een verscheidenheid aan entertainment, eten en drinken en parkeergelegenheid op één locatie kunnen vinden.
601 Clark Avenue.
Saint Louis, MO, US 63102

Brouwerij Anheuser-Busch

Recreatie
Rondleidingen omvatten het historische Brew House, de Budweiser Clydesdale-stal, de rijpingskelder van beukenhout, de verpakkingsfabriek, de horecaruimte en de cadeauwinkel Anheuser-Busch.
12e en Lynch st.
Saint Louis, MO, US 63118

St. Louis Union Station

Historisch monument
Renovaties hebben St. Louis Union Station opnieuw gedefinieerd. Bezoekers krijgen een panoramisch uitzicht op het treinschuurtje en de iconische skyline van St. Louis wanneer ze aan boord gaan van het 200 meter hoge St. Louis Wheel. Het observatiewiel is het hele jaar geopend en beschikt over 42 gesloten gondels, elk uitgerust met zitplaatsen voor acht volwassenen. En als mensen zin hebben om geld uit te geven, is er een speciale „VIP” gondelbaan met leren kuipstoelen, een stereosysteem en een glazen vloer. Het hele complex van Union Station is verankerd in het prachtige St. Louis Aquarium. De attractie van 120.000 vierkante meter bevindt zich in de voormalige winkelruimte in het station en biedt unieke exposities en tanks waarin duizenden watersoorten uit de rivieren en oceanen van de wereld kunnen worden ondergebracht en zal een geaccrediteerd lid zijn van de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Er is zoveel moois te zien en te doen in St. Louis. De nieuwe toevoegingen op Union Station geven de essentie van geschiedenis, plezier en entertainment weer die de stad te bieden heeft, met als bijkomend voordeel dat je ter plaatse in het hotel kunt verblijven. Het vernieuwde Union Station is handig, gemakkelijk bereikbaar en ligt naast nabijgelegen bezienswaardigheden in het centrum, zoals het City Museum en het Gateway Arch-terrein. Het blijft een inspirerende bestemming die zowel voor de lokale bevolking als voor bezoekers een bezoek waard is.
1820 Market St.
Saint Louis, MO, US 63103

Bospark

Parkeren
Een van de grootste stadsparken in de Verenigde Staten. Met 1.371 hectare is het ongeveer 500 hectare groter dan Central Park in New York City. In 1904 trok de Louisiana Purchase Exposition, de grootste wereldtentoonstelling, meer dan 19 miljoen bezoekers van over de hele wereld. Hier vindt u het kunstmuseum, het wetenschapscentrum, de dierentuin, de Jewel Box-kas, het Historisch Museum, het Muny-theater, een fiets-, jog- en schaatspad van 7,5 kilometer, de ijsbaan en de meren.
Begrensd door de I-64, Kingshighway, Lindell a
Saint Louis, MO, US 63110

Het St. Louis Wheel

Recreatie
Op een hoogte van 200 voet biedt het St. Louis Wheel een panoramisch uitzicht van 360 graden op de skyline van St. Louis. Vlieg boven het historische treinstation van Union Station, bewonder de prachtige architectuur van de stad en vang zelfs een glimp op van de Gateway Arch en andere iconische bezienswaardigheden in het centrum. Hoewel de temperaturen in St. Louis snel kunnen veranderen, bieden 42 volledig omsloten, geklimatiseerde gondels de perfecte setting voor een ervaring van 15 minuten.
1820 Market St.
Saint Louis, MO, US 63103

Gedenkteken voor soldaten

Historisch monument
Soldiers Memorial Military Museum is een ultramoderne museumfaciliteit in het centrum van St. Louis waar militaire dienst, veteranen en hun families worden geëerd. Soldiers Memorial vertelt over de Amerikaanse militaire geschiedenis door de lens van St. Louis. Na een revitalisering van meerdere miljoenen dollars werd dit monument in St. Louis op 3 november 2018 heropend onder de operationele leiding van de Missouri Historical Society.
1315 Chestnut St.
Saint Louis, MO, US 63103

Congrescentra

  • America's Center

    Of uw vergadering nu groot, klein of ergens tussenin is, het congrescomplex America's Center biedt een unieke combinatie van meer dan 500.000 vierkante meter aan flexibele vergaderfaciliteiten en superieure services voor elk evenement.

    • Tentoonstellingsruimte502.000 ft²
      Totale vergaderruimte530.000 ft²
      Hotelkamers 1 mijl van conferentiecentrum8.000

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Jun 30
Sep 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Mar 1 – Mar 31
Jul 1 – Jul 31
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 28
Nov 1 – Dec 31
Aug 1 – Aug 31