InterContinental Sydney

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Macquarie Street 117 Sydney 2000

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Beoordelingen

AAA Tourism
5
ATIC Australia
5
Forbes Travel Guide
5

Bekroningen

Aanbevolen door Forbes - 2019 De tien beste 5-sterrenhotels in 2018 (NSW) - Trivago World Luxury Restaurant Awards 2018, beste luxe hotelrestaurant (117 diners) World Luxury Restaurant Awards 2018, Asian Fusion Continent (117 diners) HM Awards 2018, ingenieur van het jaar, Andy Goonesekera, InterContinental Sydney World Travel Awards 2018, het toonaangevende hotel van Australië World Travel Awards 2018, het toonaangevende zakenhotel van Australië (voor het vijfde jaar op rij) World Travel Awards 2018, de toonaangevende hotelsuite van Australië 2018 voor The Australia Suite World Travel Awards 2018, de toonaangevende Executive Club Lounge van Australië (vierde jaar op rij) World Travel Awards 2018,'s werelds toonaangevende Executive Club Lounge (tweede jaar op rij) 2018 - Aanbevolen door Forbes 2017 TAA Awards for Excellence, NSW — Andy Goonesekera; ingenieur van het jaar TAA Awards for Excellence 2017, NSW — Libby Jaeger; zeer geprezen Food & Beverage Employee of the Year World Travel Awards 2017, het toonaangevende hotel van Australië World Travel Awards 2017, het toonaangevende zakenhotel van Australië (vierde jaar op rij) World Travel Awards 2017, de toonaangevende Executive Club Lounge van Australië (derde jaar op rij) World Luxury Restaurant Awards 2017, beste luxe hotelrestaurant voor 117 diners (tweede jaar op rij) Reisgids Forbes 2017 - Aanbevolen hotels World Travel Awards 2016 - het toonaangevende zakenhotel van Australazië World Travel Awards 2016 - De toonaangevende executive clublounge van Australazië TAA Awards for Excellence 2016, NSW - Nicole Cheramie; medewerker van het jaar voor vergaderingen en evenementen World Travel Awards 2015 - het toonaangevende zakenhotel van Australazië World Travel Awards 2015 - De toonaangevende executive clublounge van Australazië World Travel Awards 2015 - het toonaangevende hotel van Australië TAA Awards for Excellence 2015, NSW - David Patt; Concierge of the Year Hall of Fame 2015 Travel + Leisure World's Best Awards -'s werelds beste hotels, Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee 2014 World Travel Awards Azië Australazië — Toonaangevend hotel in Australië 2014 World Travel Awards Azië Australazië — Toonaangevend zakenhotel in Australië 2013 Travel + Leisure World's Best Awards — Tophotel voor gezinnen 2013 TAA Awards for Excellence, NSW — Ingenieur van het jaar 2013 TAA Awards for Excellence, NSW — Gezondheids- en veiligheidshotel van het jaar 2013 TAA Awards for Excellence, NSW — Conciërge van het jaar 2013 TAA Awards for Excellence, NSW — Zeer geprezen chef-kok van het jaar

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Hotels

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Cvent's 2023 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Hotels

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Luchthaven Sydney InterContinental Sydney ligt zeer dicht bij de dichtstbijzijnde internationale luchthaven, op slechts 12 km van het hotel (15-20 minuten met de auto of taxi). Ons conciërgeteam regelt graag uw limousinetransfer van de luchthaven van Sydney naar het hotel, of van het hotel naar de luchthaven van Sydney Parkeren en toegang tot de auto De ingang voor de auto naar InterContinental Sydney bevindt zich op Philip Street. De hoogtebeperkingen voor de parkeerplaats zijn 2 meter op de parkeerplaats en 3,8 meter in het laadperron. Valetparking is beschikbaar - Gasten ter plaatse (overnachting) voor USD 89,00 AUD per dag - Conferentiegasten voor USD 55,00 per dag *Let op: tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen. InterContinental Sydney is er trots op bestemmingen op te laden voor alle Tesla Motor-voertuigen met 2 Tesla-aansluitingen tot 22 kW.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimteAU$ 89,00 / dag
  • Valet parkeerserviceAU$ 89,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 7.46 mijl van locatie

Vergaderruimte InterContinental Sydney

Totale vergaderruimte19.375 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal19.407 ft²
Op één na grootste zaal5.350 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers509
Eenpersoons (1 bed)403
Tweepersoons (2 bedden)106
Suites28

Lokale attracties

Koninklijke botanische tuinen

Parkeren
Op 3 minutes afstand
InterContinental Sydney ligt in de kledingwijk van Sydney, op een steenworp afstand van de iconische haven van Sydney en de Royal Botanic Gardens. Met spectaculaire stukken adembenemende tuinbouw en een glimp van de iconische skyline van Sydney, zijn de prachtige nabijgelegen tuinen een rustige locatie voor een picknick met uitzicht.
Mevrouw Macquaries Road
Sydney, NSW_AUS, AU 2000

Circular Quay

Historisch monument
Op 4 minutes afstand
Het hotel ligt op korte loopafstand van zowel het Sydney Opera House als de Sydney Harbour Bridge en dicht bij Circular Quay en het district The Rocks voor luxe winkeltrips, sightseeing en veerboottochten naar nabijgelegen eilanden, baaien en stranden. Spring op een veerboot naar wereldberoemde stranden in Manly en Bondi, bezoek inheemse wilde dieren in Taronga Zoo of ga over naar Watson's Bay en maak deel uit van een lokale Sydney-traditie terwijl je geniet van de beruchte fish and chips van Doyle.
Circular Quay
Sydney, NSW_AUS, AU 2000

Sydney Harbour Bridge

Historisch monument
Op 10 minutes afstand
De Sydney Harbour Bridge, de grootste stalen boogbrug ter wereld, is een iconische bezienswaardigheid die zich uitstrekt over een van de mooiste natuurlijke havens. De brug werd geopend in 1932 en wordt door Sydneysiders liefdevol de Coathanger genoemd. Je kunt over de brug lopen en fietsen of naar de top klimmen voor adembenemende uitzichten.
Sydney Harbour Bridge
Sydney, NSW_AUS, AU 2000

Luchthaven Sydney

Vliegveld
Op 20 minutes afstand
InterContinental Sydney ligt zeer dicht bij de dichtstbijzijnde internationale luchthaven, op slechts 12 km van het hotel (15-20 minuten met de auto of taxi). Ons conciërgeteam regelt graag uw limousinevervoer van de luchthaven van Sydney naar het hotel, of van het hotel naar de luchthaven van Sydney.
Luchthaven Sydney
Sydney, NSW_AUS, AU 2020

Sydney Opera House

Historisch monument
Op 10 minutes afstand
De sculpturale elegantie van het Sydney Opera House combineert oude en modernistische invloeden en ligt op een plek die al duizenden jaren heilig is voor de Gadigal-bevolking. Het heeft het tot een van de symbolen van de twintigste eeuwse architectuur gemaakt - een gebouw dat, om de Amerikaanse architect Frank Gehry te citeren, „het imago van een heel land heeft veranderd”.
Bennelong Point
Sydney, NSW_AUS, AU 2000

Darling Harbour

Recreatie
Op 12 minutes afstand
Ontdek een groot aantal gezinsvriendelijke attracties in het nabijgelegen Darling Harbour, waaronder SEA LIFE Sydney Aquarium, WILD LIFE Sydney Zoo, Madame Tussauds en IMAX Theatre. Allemaal gelegen in het hart van Darling Harbour, maak een ontdekkingsreis met onderwateravonturen, ontmoetingen met koala's, kangoeroewandelingen en 3D-filmervaringen waar het hele gezin van kan genieten.
Darling Harbour
Sydney, NSW_AUS, AU 2000

De rotsen

Historisch monument
Op 8 minutes afstand
In geplaveide steegjes en historische gebouwen kunt u elk weekend een groot aantal lokale markten ontdekken in The Rocks. Het gebied ligt onder de iconische Harbour Bridge en is ideaal voor cadeauwinkels met een scala aan Australische souvenirwinkels, juwelenboetieks en kunstgalerieën.
George Street
De rotsen, NSW_AUS, AU 2000

Meer

Stap in een wereld vol mogelijkheden en laat je meenemen op een reis door de kunst van het entertainen in InterContinental Sydney. Van intieme vergaderingen tot grootse recepties, we heten je welkom om deel uit te maken van The Entertainer's Life, een nieuwe manier om evenementen te organiseren via Immerse, Indulge en Inspire. De reis van Immerse. InterContinental Sydney staat bekend om zijn panoramische uitzichten over de haven van Sydney en de Royal Botanic Gardens, waar de schoonheid van de stad u inspiratie zal geven. Ontdek in het schatkistgebouw uit 1851 een eclectische verzameling onlangs gerenoveerde en vernieuwde ruimtes met 15 vergader- en evenementenruimten, allemaal gedrenkt in natuurlijk licht, charme en uitgerust met ultramoderne technologie. Stijlfanaten met oog voor detail zullen de Florist pop-up verrassen en verrassen met zijn botanische motieven en coole, eigentijdse accenten; en voor wie op zoek is naar exclusiviteit, verbaas uw gasten op de 32e verdieping van de Supper Club met zijn adembenemende panoramische uitzichten en een sfeer van wereldklasse. Creëer de sfeer van uw evenement met een op maat gemaakte epicurische ervaring die een blijvende indruk zal maken op uw gasten. Creëer uw eigen culinaire wensen door middel van op maat gemaakte menu's samengesteld door het bekroonde keukenteam. Van uitgestrekte graastafels vol met onmisbare verse producten tot gezonde, voedzame hapjes, het team kan een menu samenstellen dat past bij uw gelegenheid en visie. Voeg het beste van de Circular Quay-locatie toe aan een vergadering of evenement en profiteer van het aanbod van de stad dankzij de inspirerende reeks ervaringen onder leiding van partners, exclusief voor InterContinental Sydney. Van motiverende sprekers tot teambuilding met een verschil, de Insider-collectie is ontworpen om de ervaring van deelnemers te verbeteren en elk evenement onvergetelijk te maken.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – Mar 31
Oct 1 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Apr 1 – May 31
Laagseizoen
Jun 1 – Sep 30

Extra informatie

Gratis wifi.