Greater Tacoma Convention Center

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1500 Handel Tacoma, WA 98402

Beoordelingen

AAA
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 18 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte Greater Tacoma Convention Center

Totale vergaderruimte97.299 ft²
Vergaderzalen30
Grootste zaal50.000 ft²
Op één na grootste zaal27.300 ft²
Tentoonstellingsruimte50.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers700

Lokale attracties

Chihuly glazen brug

Recreatie
Op 5 minutes afstand
De Chihuly Bridge of Glass is Tacoma's verbluffende verbinding met de Thea Foss Waterway en het Glasmuseum. Op de voetgangersbrug van 500 meter bevinden zich drie verbazingwekkende glasinstallaties van Chihuly, die 24 uur per dag open zijn voor het publiek. Blijf hangen bij zonsondergang tijdens een date, en je zult zien waarom het een van de meest romantische plekken in Washington is. Seaform PavilionVanaf Pacific Avenue steek je onder de bogen van het Washington State History Museum door en kom je aan bij de eerste glasinstallatie, het Seaform Pavilion. Het paviljoenplafond is gemaakt met meer dan tweeduizend glazen voorwerpen en je waant je onder water op een groot koraalrif met prachtige glazen vormen. De kristallen torens in het midden van de brug vangen daglicht op en schijnen alsof ze een eigen licht hebben. De blauwe doorzichtige kristallen doen denken aan beelden van koel blauw glaciaal ijs en veranderen van uiterlijk op verschillende tijdstippen gedurende de dag. 'S Nachts worden ze van onderaf verlicht en dragen ze bij aan de skyline van de nacht. Venetiaanse muur 109 Chihuly-sculpturen vullen de tachtig meter lange muur (hierboven afgebeeld, met daarachter het Museum of Glass Cone). Met overal een verscheidenheid aan sculpturen, waaronder enkele van de grootste die ooit zijn geblazen, kom je vanaf de brug met een nieuwe waardering voor glaskunst
1801 Dock Street
Tacoma, WA 98402

Stocklijst

Winkelen
Op 7 minutes afstand
We houden van deze stad en werken er hard aan om je het beste te bieden dat Tacoma te bieden heeft. Fantastische cadeaus voor iedereen, souvenirs voor mensen dichtbij en ver weg, prachtige sieraden en fantastische klantenservice. We beloven een goed samengestelde cadeauwinkelervaring te bieden, je dingen te laten zien die je nog niet eerder hebt gezien en om het allemaal in een mooie verpakking te verpakken.
Pacific Avenue 1936
Tacoma, WA 98402

America's Car Museum

Museum
Op 1 mi. afstand
America's Car Museum (ACM), een onderdeel van America's Automotive Trust, is een internationale bestemming voor gezinnen en autoliefhebbers om de Amerikaanse liefde voor de auto te vieren en te ontdekken hoe deze onze samenleving heeft gevormd. Gevestigd in Tacoma, Wash., het prachtige 165.000 vierkante meter. De faciliteit van -ft. is erkend als een van MSN's 10 beste automusea wereldwijd, USA Today's 10 beste musea in Seattle en KING5's Best Museum 2015 in West-Washington. America's Car Museum dient als educatief centrum voor studenten van alle leeftijden, beschikt over 12 wisselende exposities en organiseert jaarlijks vijf Signature Events.
2702 E D Street
Tacoma, WA, US 98421

Gig Harbor-gondelbaan

Recreatie
Op 20 minutes afstand
Welkom in Gig Harbor, de site van de Amerikaanse gondelier. Gondels zijn onze passie en Gig Harbor is de perfecte plek om te genieten van deze ontspannen watertocht.
3117 Jarborview Dr.
Gig Harbor, WA 98335

Kunstmuseum van Tacoma

Museum
Op 4 minutes afstand
Heb je je ooit afgevraagd hoe de evenementenruimtes van Tacoma Art Museum eruit zouden zien, getransformeerd voor uw bedrijfsseminar of netwerkevenement, huwelijksreceptie, schoolbal of bedrijfsevenement? Ontdek Tacoma Art Museum als de perfecte setting voor uw volgende privé-evenement. Relish Catering ter plaatse van het Tacoma Art Museum biedt betaalbare culinaire hoogstandjes die aan uw behoeften voldoen. Ons menu bevat hors d'oeuvres, themabuffetten, dessertstations en drankenservices. Naast uw cateringbehoeften kunnen we ook alle verhuurapparatuur, tafellinnen en -instellingen, kamerinrichting en cateringlogistiek coördineren. Tacoma Art Museum biedt onze klanten voor privé-evenementen graag de mogelijkheid om te kiezen uit onze lijst met favoriete cateraars.
1701 Pacific Avenue
Tacoma, WA, US 98402

NW Trek

Parkeren
Op 49 minutes afstand
Breng de dag door met de natuur! Northwest Trek is het belangrijkste natuur- en avonturenpark van de Pacific Northwest, met inheemse Noordwest-dieren van alle groottes. Geniet van een comfortabele Discovery Tram Tour door 435 hectare aan prachtige weiden en bossen. Gedurende 50 minuten krijg je oog in oog te staan van fascinerende dieren zoals enorme bizons, majestueuze elanden, koninklijke Roosevelt-elanden, ruige berggeiten en anderen terwijl ze hun natuurlijke habitat in het Free-Roaming Area verkennen. Een vriendelijke natuuronderzoeker vertelt over elke tour en deelt leuke weetjes over de dieren die je ziet. Elk seizoen biedt iets nieuws: baby's in de lente en zomer, elandenkogels in de herfst en dieren in dikke wollige jassen in de winter. In het kerngedeelte van het park kun je over geplaveide paden wandelen om beren, wolven, cougars, vossen en anderen te zien in naturalistische tentoonstellingen. Bekijk bovendien kleine dieren van dichtbij en kom meer te weten over hun unieke aanpassingen tijdens Animal Trailside Encounters. Even tot rust komen? Laat de fantasie van de kinderen de vrije loop in Kids' Trek, de op de natuur geïnspireerde speelruimte. Hier kunnen ze door een enorme 'boomstam' met netten klimmen, forten bouwen in de bouwzone, een imitatie beverhut verkennen, spelen in blokhutten ter grootte van peuters en plonzen in een borrelend beekje. Avontuurlijke types kunnen zichzelf uitdagen op ziplines en obstakels in de lucht bij Zip Wild, waar vijf spannende parcoursen door het adembenemende bladerdak van Northwest Trek lopen. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden beschikbaar, van de Super Kid-cursus (vanaf 5 jaar) tot de ambitieuze Sensation Course. Ontdek een nieuwe kant van Northwest Trek door middel van speciale programma's. Leer hoe je een eland moet roepen, kijk hoe je's ochtends dieren voedt, volg een rondleiding die is ontworpen voor optimale mogelijkheden om foto's te maken en meer. Northwest Trek is een plek om tot rust te komen, te spelen en te ontdekken. Geniet van smakelijke traktaties in het gezellige Forest Café, geniet van het prachtige boslandschap in het noordwesten op acht kilometer aan geplaveide en natuurlijke paden, en let overal op dieren in het wild!
11610 Trek Dr E
Eatonville, WA 98328

Glasmuseum

Museum
Op 11 minutes afstand
Allemaal glas, altijd. Ervaar hedendaagse glaskunst in een adembenemend mooi museum aan de gerevitaliseerde waterkant van Tacoma. De massieve 90 meter hoge roestvrijstalen kegel staat bekend om zijn kenmerkende architectuur en huisvest het grootste Hot Shop-amfitheater ter wereld. Voel de hitte en zie kunstenaars in actie — zie hoe een krijtschets wordt omgetoverd tot een prachtig beeldhouwwerk of, terwijl de kunstenaars hun grenzen verleggen, een stapel gebroken glas op de vloer ligt. Ervaar in de galeries buitengewone glaskunst uit de 20e en 21e eeuw met wisselende tentoonstellingen en de permanente collectie van het museum. Maak je eigen kunst in de Onderwijsstudio, bekijk een door het museum geproduceerde documentaire of woon een lezing bij in het theater, geniet van een lunch of iets lekkers in het Museumcafé en neem een schat mee naar huis uit de mooiste museumwinkel die er is. Buiten biedt de unieke architectuur van de pleinen en drie reflecterende poelen een suggestieve openbare setting voor glassculpturen en leidt naar de Chihuly Bridge of Glass, het spectaculaire voetgangerspad met drie installaties van kleurrijk glas gemaakt door Tacoma's inheemse zoon, Dale Chihuly.
1801 Dock Street
Tacoma, WA, US 98402

Geschiedenismuseum van de staat Washington

Museum
Op 6 minutes afstand
Dit museum van 106.000 vierkante meter biedt interactieve, multimediale en verhalende exposities over de staat, zijn mensen en plaatsen. De permanente tentoonstelling, Hall of Washington State History, legt de verhalen, geest en ziel vast van de inheemse bevolking, geschiedenismakers en gewone burgers van Washington.
Pacific Avenue 1911
Tacoma, WA 98402

Meer

Bereid je voor op iets groters! Meerdere jaren op rij erkend als een van de beste congrescentra in Noord-Amerika door EXHISTOR Magazine, en ook uitgeroepen tot beste congrescentrum met een tentoonstellingsruimte van 100.000 vierkante meter. Het GTCC bestaat uit meer dan 119.000 vierkante meter aan gecombineerde vergader- en prefunctieruimte met uitzicht van vloer tot plafond op het levendige, op glas geïnspireerde centrum van Tacoma. Onze plattegrond loopt eenvoudig van de ene kamer naar de andere om uw evenement naadloos te laten verlopen. Veelzijdige vergaderruimten omvatten een tentoonstellingsruimte zonder kolommen van 50.000 vierkante meter, een balzaal van 13.650 vierkante meter en nog eens 12 ruimtes met flexibele opties. Tacoma biedt de echte Northwest-ervaring tegen een betere prijs. Uw bezoekers zullen genieten van de unieke Tacoma-ervaring van een kleinere stad met de grootstedelijke voorzieningen en culturele mogelijkheden van een grotere stad. Het GTCC is omgeven door fantastische restaurants, attracties, lightraildiensten en drie premium hotels. Het Marriott Tacoma Downtown met 22 verdiepingen en 304 kamers is geopend in november 2020 en is verbonden met de GTCC op balzaalniveau via een grote promenade met een prachtig uitzicht op de waterkant van Tacoma en Mt. Rainier. Uw groep zal onder de indruk zijn van ons heerlijke, creatieve menu-aanbod met verse, lokale producten. Plan uw volgende evenement met ons team van experts in deze moderne faciliteit die de prachtige en authentieke Pacific Northwest laat zien. Gemakkelijke toegang tot de snelweg; gelegen op slechts 32 km van de internationale luchthaven Seattle-Tacoma. Neem contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie of om een virtuele tour te plannen.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?