The Royal Sonesta Washington, DC Capitol Hill

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Massachusetts Avenue 20, NW Washington, DC 20001

Promoties

SONESTA FIRST - Q2 Promo

01-04-2024 – 30-06-2024

Benodigde datums

  • 23-05-202402-06-2024
  • 05-06-202409-06-2024
  • 13-06-202423-06-2024

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Gelegen op een van de meest beloopbare kruispunten van DC, bereik je luxe restaurants, bloeiende zakelijke en politieke centra, iconische nationale bezienswaardigheden en inspirerende culturele instellingen vanaf Massachusetts Avenue en North Capitol Street. https://www.20mass.com/locale

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 63,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 5 mijl van locatie

Vergaderruimte The Royal Sonesta Washington, DC Capitol Hill

Totale vergaderruimte11.000 ft²
Vergaderzalen11
Grootste zaal3.100 ft²
Op één na grootste zaal2.680 ft²
Ruimte (privé)9.138 ft²
Ruimte (semi-privé)2.411 ft²
Ruimte (buiten)1.509 ft²
Tentoonstellingsruimte2.411 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers274
Eenpersoons (1 bed)168
Tweepersoons (2 bedden)90
Suites16
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 229,00 – US$ 459,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 229,00 – US$ 459,00
Belastingtarief15,95%

Lokale attracties

kunsthuis

Museum
Op 12 minutes afstand
Het team van ARTECHOUSE heeft zich de afgelopen tien jaar ingezet om de creatie van baanbrekende ervaringskunst te ondersteunen, waarbij de innovatie van het vertellen van verhalen via het meest geavanceerde tentoonstellingsplatform werd gestimuleerd. We hebben geïnvesteerd in middelen zoals ultramoderne technologie, geavanceerde ontwerptools, unieke architecturale ruimtes en een team van gepassioneerde experts om een permanent onderkomen te creëren waar baanbrekende, door technologie gedreven kunstenaars en creatievelingen konden experimenteren, ontwikkelen en hun werk aan een nieuw publiek konden tonen.
1238 Maryland Avenue SW
Washington, DC, US 2024

Internationaal spionagemuseum

Museum
Op 2 mi. afstand
Het nieuwe International Spy Museum in L'Enfant Plaza is nu geopend! Met interactieve tentoonstellingen en installaties, de belangrijkste verzameling spionagevoorwerpen ter wereld en first-person accounts van vooraanstaande inlichtingenofficieren en experts, biedt het opnieuw ontworpen Spy Museum interactieve ervaringen voor zowel volwassenen als kinderen om in de schoenen van een spion te treden en hun vaardigheden te testen!
700 L'Enfant Plaza SW
Washington, DC, US 2024

Hirshhorn Museum & Beeldentuin

Museum
Op 8 minutes afstand
De Hirshhorn, nu in ons vijfde decennium, is een toonaangevende stem voor hedendaagse kunst en cultuur en biedt een nationaal platform voor de kunst en kunstenaars van onze tijd. Gelegen in het hart van Washington, DC, aan de National Mall, zijn we gratis voor iedereen. Als een van de meest bezochte musea voor moderne kunst in de VS proberen we de transformerende kracht van moderne en hedendaagse kunst te delen door zinvolle, persoonlijke ervaringen te creëren waarin kunst, kunstenaars, publiek en ideeën samenkomen. Door middel van baanbrekende tentoonstellingen, evenementen, onderzoek en aankopen creëren we de ruimte waar mensen de belangrijkste kunstenaars van de 21e eeuw ontmoeten. Het bezit van Hirshhorn omvat een van de belangrijkste collecties naoorlogse kunst ter wereld en we streven ernaar de kunstenaars van vandaag een wereldwijd platform te bieden om nieuwe manieren te verkennen om te creëren, met performance, digitale media, video en technologie.
Independence Avenue en 7th Street
Washington, DC, US 20560

Botanische tuin van de Verenigde Staten

Parkeren
Op 5 minutes afstand
Doordrenkt van geschiedenis, rijk aan traditie, is de United States Botanic Garden (USBG) een museum voor levende planten dat bezoekers informeert over het belang en de vaak onvervangbare waarde van planten voor het welzijn van mensen en voor de kwetsbare ecosystemen van de aarde. Meer dan 200 jaar geleden had George Washington een visie voor de hoofdstad van de Verenigde Staten, met onder meer een botanische tuin die het belang van planten voor de jonge natie zou demonstreren en promoten. De U.S. Botanic Garden, opgericht door het Amerikaanse Congres in 1820, is de oudste continu in bedrijf zijnde botanische tuin in de Verenigde Staten. Sinds 1934 wordt het beheerd door de architect van het Capitool. De tuin is erkend als museum en is geaccrediteerd door de American Alliance of Museums. Deze accreditatie is een algemeen erkend keurmerk dat erkenning geeft aan de toewijding van een museum aan uitmuntendheid, verantwoording, hoge professionele normen en voortdurende institutionele verbetering.
100 Maryland Avenue SW
Washington, DC, US 2001

Markt van de Unie

Winkelen
Op 7 minutes afstand
Baanbrekende visie is de drijvende kracht achter Union Market District, een historisch relevante wijk met bezienswaardigheden, geluiden en smaken die vandaag de dag nog steeds floreert. Union Market District is niet alleen een voedselmarkt, maar ook het hele jaar door winkels, restaurants, kunst, entertainment en gemeenschapsevenementen. Het is een ontdekkingsbestemming, een plek voor creatieve onderneming en authentieke ervaringen.
1309 5th St NE
Washington, DC, US 2002

Walter E. Washington Convention Center

Conventiecentrum
Op 1 mi. afstand
Van internationale beleidsconferenties en brancheconventies tot popcultuurfestivals, fondsenwervers en zelfs presidentiële inaugurele bals, het Walter E. Washington Convention Center brengt lokale bewoners en bezoekers van over de hele wereld samen om het beste van de hoofdstad van het land te ervaren. Dankzij de toplocatie in het hart van het conventie- en uitgaansgebied van de binnenstad hebben bezoekers genoeg te maken met toegang tot de populairste restaurants en bars, winkels, hotels en live sporten.
801 Mt. Vernon Pl NW
Washington, DC, US 2001

Nationals Park

Recreatie
Op 3 mi. afstand
Nationals Park ligt in Zuidoost-Washington, ten zuiden van het Capitool, langs het zich snel ontwikkelende Capitol Riverfront naast de Navy Yard. Het nieuwe park herdefinieert niet alleen de architectuur van moderne sportfaciliteiten, maar dient ook als katalysator en hoeksteen van een nieuw Capitol Riverfront voor gemengd gebruik in de hoofdstad van ons land.
1500 S Capitol Street SE
Washington, DC, US 2003

Nationale kunstgalerie

Museum
Op 7 minutes afstand
De National Gallery of Art, opgericht als een geschenk aan de natie, dient als centrum voor beeldende kunst, onderwijs en cultuur. Onze collectie van meer dan 150.000 schilderijen, beeldhouwwerken, decoratieve kunsten, foto's, prenten en tekeningen omvat de geschiedenis van de westerse kunst en toont enkele triomfen van menselijke creativiteit. Gedurende 363 dagen per jaar biedt de National Gallery gratis een volledig spectrum aan speciale tentoonstellingen en openbare programma's.
6th Street NW en Constitution NW
Washington, DC

Meer

Pas geopend, maak als een van de eersten kennis met The Royal Sonesta Washington, DC Capitol Hill. Het is het nieuwste lid van de Royal Sonesta-portfolio en beschikt over een grote glazen gevel, een atrium van 10 verdiepingen en een samengestelde selectie van kunstwerken in opdracht. Blijf op steenworp afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van DC, waaronder het Witte Huis, de DC Monuments en het Smithsonian. Ontspan in onze luxe kamers en suites die zijn ontworpen in rustgevende tinten en ontdek onze vele voorzieningen, waaronder een ultramodern fitnesscentrum en een yogastudio, ons prachtige penthouse-conferentiecentrum en meer. Lang leve de gast in The Royal Sonesta.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Jun 30
Sep 1 – Nov 15
Voor- en naseizoen
Nov 16 – Dec 31
Jul 1 – Aug 31
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 29

Annuleringsbeleid

Voor individuele reserveringen geldt een annuleringsbeleid van 72 uur Groepsreserveringen variëren

Extra informatie

- 274 kunstzinnig geïnspireerde hotelkamers met 16 suites verdeeld over vijf verdiepingen - Restaurant met een Frans bistro-concept van de plaatselijke restauranthouder, Knead Hospitality + Design. - 12.000 SF aan stijlvolle feestzalen en evenementenruimtes die klaar zijn om te worden omgetoverd voor uw bijeenkomst - Als bekroning van het gebouw bevinden zich het multifunctionele conferentiecentrum en de balzaal op de penthouse-verdieping (11e verdieping) met privéterrassen, een prachtig uitzicht, een verhoogd ontwerp en geavanceerde technische voorzieningen - Fitnesscentrum en yogastudio - Ruime ruimtes voor netwerken en samenwerking in de lobby - Valetparkeerservice - LEED Gold-gecertificeerd en WELL-gecertificeerde kern/shell - Geen bestemmingskosten voor groepsgasten (wifi, gratis hervulbare waterfles en filtersystemen in het hele hotel)

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?