Comfort Inn and Suites W Des Moines

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1625 Jordan Creek Parkway West Des Moines, IA 50266

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

 • Bellen (lokaal)
 • Conciërgeservice
 • Internettoegang
 • Wasserijservice

Faciliteiten

 • Beveiligingsdienst ter plaatse
 • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

 • Businesscenter

AV-mogelijkheden

 • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

 • Binnenzwembad
 • Buitenzwembad
 • Fitnesscenter

Bereikbaarheid

Volg de I-35 N naar Jordan Creek Pkwy in West Des Moines. Neem afrit 121 vanaf de I-80 W. Gebruik de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar Jordan Creek Pkwy. Neem de I-35 S naar Jordan Creek Pkwy in West Des Moines. Neem afrit 121 vanaf de I-80 W. Gebruik de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar Jordan Creek Pkwy. Volg de I-80 W naar Jordan Creek Pkwy in West Des Moines. Neem afrit 121 vanaf de I-80 W. Gebruik de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar Jordan Creek Pkwy. Volg de I-80 E naar Jordan Creek Pkwy in West Des Moines. Neem afrit 121 vanaf de I-80 E. Sla linksaf de Jordan Creek Pkwy op.

Parkeerruimte

 • Betaalde parkeerruimte
 • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

 • 13 mijl van locatie

Vergaderruimte Comfort Inn and Suites W Des Moines

Totale vergaderruimte888 ft²
Vergaderzalen1
Grootste zaal88 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers87
Belastingtarief12%

Lokale attracties

Smashpark

Smash Park opende zijn eerste locatie in september 2018 in West Des Moines, Iowa als een uitgaansgelegenheid met zes pickleballbanen, zowel binnen als buiten, allerlei soorten spelletjes, door de chef bereid eten en leuke drankjes! In Smash Park kun je je eigen ervaring creëren. Of je nu komt kijken naar je favoriete sportteam op onze gigantische tv-muur, geniet van het ruime terras met vrienden of reserveer een paar pickleballbanen, we kunnen niet wachten om te zien waar al die spanning over gaat!
6625 Coachlight Dr
West Des Moines,, IA, US 50266

Stadscentrum van Jordan Creek

Jordan Creek Town Center is een winkelcentrum in de stad West Des Moines, Iowa. Het is het grootste winkelcentrum in de staat Iowa met een totale bruto verhuurbare oppervlakte van 1.340.000 vierkante meter. Het is ook het vierde grootste winkelcentrum in het Midwesten en het 24e grootste winkelcentrum in de Verenigde Staten. Wikipedia
101 Jordan Creek Pkwy,
West Des Moines, IA, US 50266

Golfclub Des Moines

Recreatie
Op 0 mi. afstand
Des Moines Golf and Country Club is een particuliere countryclub in West Des Moines, Iowa, een paar minuten ten westen van Des Moines. De golfbanen staan steevast in de top tien van golfbanen in de staat Iowa. Het werd opgericht in 1899 en vestigde zijn huidige locatie in 1970. Wikipedia
1600 Jordan Creek Pkwy,
West Des Moines,, IA, US 50266

Meer

Bij hotels van het merk Choice staat het welzijn van gasten voorop. Gasten kunnen genieten van verschillende nieuwe, verbeterde hygiëneprotocollen en producten. Geniet elke ochtend van vriendelijke service, gezellige accommodaties en onze heerlijke wafels met ontbijt in het Comfort Inn Suites West Des Moines hotel in West Des Moines, IA. Tot de voorzieningen behoren gratis wifi, gratis warm ontbijt, verwarmd binnenzwembad, vergaderruimte en meer. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, magnetron, koelkast, bureau en meer. Ons hotel in West Des Moines is gunstig gelegen tussen University Ave en I-85, waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot het centrum, de internationale luchthaven van Des Moines en attracties zoals Smash Park, Living History Farms, Wells Fargo Arena, Des Moines Art Center en het Iowa State Capitol. Maak uw volgende vakantieplannen in Iowa compleet door een kamer te boeken in ons hotel in West Des Moines. Je kunt ook beloningen verdienen, zoals gratis overnachtingen en cadeaubonnen, met ons Choice Privileges Rewards-programma.

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?