Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Postbus 295 Zürich 8058

Beoordelingen

Hotelleriesuisse
4.5

Bekroningen

# Het veiligheidsprotocol van Radisson Hotels is van kracht # Safehotels-certificering ISO 14001 Groene sleutel QQQ Champions voor locaties in de gezondheidszorg

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Podium

Bereikbaarheid

De accommodatie ligt direct verbonden met de luchthaven van Zürich en gasten profiteren niet alleen van vliegverbindingen naar de wereld, maar ook van de verbindingen met het openbaar vervoer naar de stad Zürich. Op slechts 10 minuten van het centrum van Zürich kunnen gasten genieten van de beroemde winkelstraat Bahnhofstrasse of de oude binnenstad van Niederdorf. Verlaat de snelweg A1 bij het knooppunt „Zurich Nord” en ga de snelweg A51 op bij de aansluiting „Opfikon”. Verlaat de snelweg A51 bij het knooppunt „Flughafen” en volg de borden naar de luchthaven.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteCHF 35,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 0.03 mijl van locatie

Vergaderruimte Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

Totale vergaderruimte43.249 ft²
Vergaderzalen52
Grootste zaal6.674 ft²
Op één na grootste zaal4.370 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Tentoonstellingsruimte2.153 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers330
Tweepersoons (2 bedden)330
Suites7

Lokale attracties

Opernhaus Zürich

Theater
Op 11 km afstand
Falkenstrasse 1
Zürich, CH 8008

Limmatquai

Recreatie
Op 11 km afstand
Limmatquai is de straat langs de rechterkant van de rivier de Limmat in het centrum van Zürich. Aan de ene kant bevindt zich het Rathaus, het barokke parlementsgebouw van Zürich. Limmatquai is een levendig winkel-, eet- en hotelgebied met veel interessante gebouwen die dateren uit de dagen van de rijke gilden die Zürich regeerden tot 1789. Het is de perfecte plek om uw verkenning van de smalle, charmante straatjes van de oude stad te beginnen.
Limmatquai
Zürich, CH

Bahnhofstrasse

Winkelen
Op 12 km afstand
Eenmaal bevolkt door kikkers die kwaken in de stadsgracht, begon het verkeer met de hacks in 1864. Gevolgd door de paardentram (Rösslitram) en tenslotte door elektrische tram en auto. Tegenwoordig is het grootste deel van de „Bahnhofstrasse” een verkeersvrij gebied. Het is de belangrijkste locatie in Zürich voor financiën en zaken. En de belangrijkste promenade waar exclusiviteit, kwaliteit en afwisseling samenkomen. De Bahnhofstrasse is een must voor elke bezoeker. Of het nu voor zaken is of als toerist. Het is de beroemdste „Bahnhofstrasse” van Europa!
Bahnhofstrasse
Zürich, CH

Grossmuenster

Historisch monument
Op 12 km afstand
Volgens de legende ontdekte Karel de Grote de graven van de martelaren Felix en Regula van de stad en liet ter plekke een kerk bouwen als koorklooster. Rond 1100 begonnen de bouwwerkzaamheden aan het huidige gebouw. In de eerste helft van de 16e eeuw was de Grossmünsterkerk het startpunt van de Zwitsers-Duitse Reformatie onder leiding van Huldrych Zwingli en Heinrich Bullinger. Het theologische college dat toen aan het klooster werd gehecht, werd de kiemcel van wat nu de Universiteit van Zürich is.
Grossmünsterplatz
Zürich, CH 8001

Rietberg Museum

Museum
Op 14 km afstand
Gablerstrasse 15
Zürich, CH 8002

Fraumuensterkirche

Recreatie
Op 12 km afstand

Nationaal museum van Zwitserland

Museum
Op 11 km afstand
Drie musea - het Nationaal Museum Zürich, het Kasteel van Prangins en het Forum voor Zwitserse Geschiedenis Schwyz - evenals het collectiecentrum in Affoltern am Albis - zijn verenigd onder de paraplu van het Zwitsers Nationaal Museum (SNM). De permanente tentoonstellingen in de musea presenteren de Zwitserse cultuurgeschiedenis vanaf het begin tot heden, en geven inzicht in de Zwitserse identiteit en het rijke tapijt van de geschiedenis en cultuur van ons land. Tijdelijke tentoonstellingen over actuele onderwerpen dragen bij aan de ervaring. De SNM is ook verantwoordelijk voor het samenstellen van het Gildehuis 'Zur Meisen' Zürich en het Museo doganale Cantine di Gandria.
Museumstrasse 2
Zürich, CH 8021

Rheinfall Schaffhausen

Recreatie
Op 37 km afstand

Meer

Dit zaken- en lifestylehotel ligt vlak bij de luchthaventerminals en op slechts 10 minuten van het stadscentrum. Het biedt 330 kamers en suites, twee stijlvolle restaurants, een verbazingwekkende 16 meter hoge wijntoren en een eigentijdse designsfeer.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Nov 30
Apr 1 – Jun 30
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 28
Jul 1 – Aug 30

Extra informatie

Radisson Hotel Group implementeert het Radisson Hotels Safety Protocol, een nieuw programma van diepgaande reinheids- en desinfectieprocedures, in samenwerking met SGS,'s werelds toonaangevende gezondheids- en veiligheidsinspectiebedrijf. Het veiligheidsprotocol van Radisson Hotels is een uitbreiding op het merkengagement, dat 20 stappen en een aanvullend protocol in 10 stappen voor vergaderingen en evenementen omvat. Deze stappen omvatten handreinigingsstations bij alle ingangen, het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en beschermende schermen, verbeterde en geregistreerde reinigings- en desinfectiefrequenties, sociale afstand in alle ruimtes van de hotels, herhaling van voedselveiligheidsnormen en uitgebreide personeelstraining. Ga voor meer informatie naar www.radissonhotels.com/safe Winnaar van het TripAdvisor-certificaat van uitmuntendheid 2015-2017 Het eerste zaken- en lifestylehotel van Zürich ligt vlak bij de luchthaventerminals en op slechts 10 minuten van het stadscentrum en is ideaal gelegen voor zakenreizigers die op zoek zijn naar het ongewone. Het enige hotel van Zürich met directe toegang tot de luchthaven verbaast met zijn locatie, vooruitstrevend design, niet alledaagse gastronomische concepten en de verbazingwekkende 16 meter hoge wijntoren met zijn „vliegende” wijnengelen. Het Radisson Blu Airport Conference Center met zijn 52 vergaderzalen verdeeld over 4.018 m2 is de meest uitgebreide conferentieruimte van het hotel in Zwitserland. De vergaderfaciliteiten in verschillende groottes zijn perfect ontworpen voor zowel conferenties als kleine vergaderingen van een dag of slechts een paar uur. Zelfs in de fitness- en welzijnszone PACE op de derde verdieping is er geen gebrek aan design. Hier garanderen de sauna, met Kneipp-bad en doucheruimte, evenals het stoombad en de ontspanningsruimte geruststellend plezier na een lange dag of reis.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?