InterContinental Bellevue at the Avenue

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
850 103rd Avenue NE Bellevue, WA 980004

Kampanjer

2X Points with IHG Business Rewards

2024-05-15 – 2024-11-30

InterContinental Bellevue Group Offerings

2024-05-15 – 2024-12-31

Behovsdatum

  • 2024-05-192024-12-31

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Concierge-tjänster
  • Internet
  • Rumsservice
  • Röstbrevlåda
  • Samtal (avgiftsfria)
  • Samtal (lokala)
  • Tvättservice
  • Utsikt (urban)
  • Vy (berg)

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Catering utomhus tillåts
  • Djurvänlig
  • Handikappanpassat
  • Restaurang på plats
  • Säkerhet på plats
  • Utrymme (halvprivat)
  • Utrymme (privat)
  • Utrymme (utomhus)

Företagstjänster

  • AV-funktioner
  • Videokonferens
  • VIP-tjänster

AV-funktioner

  • AV-personal på plats
  • AV-utrustning
  • Höghastighetsinternet

Fritidsaktiviteter

  • Spa eller salong

Anläggningens handikappanpassning

  • Buss
  • Taxi

Utrustning

  • Bärbara väggar
  • Dansgolv
  • Lastkaj
  • Scen

Vägbeskrivning

Från flygplatsen: SeaTac flygplats till Bellevue via I-405 North (18,2 miles, ETA 30-40 minuter beroende på trafik) Vägbeskrivning: I-405N från Airport Expressway och WA-518 E Avfart 13B följ sedan skyltarna mot NE 8th St W Ta en RT på 102nd Ave NE Hotel ligger på LT Till hotellet norrifrån: Från norra Seattle, ca. 12 mi, 18 min Ta på I5 S till Portland, 9,1 mi, 10 min Avfart 168B på LT för WA520 mot Bellevue, Tollway, 5,5 mi Använd RT 2-körfält för att ta avfarten Bellevue Way Sväng RT till NE 12th St NE 12th St svänger LT och blir 102nd Ave Hotel kommer att vara på din LT Till hotellet från söder: Från Portland Gå på I5 N till Seattle Sväng RT för att gå in på WA167 N mot Renton Merge in på I405 N Använd RT-banan för att ta avfart 13B för NE 4th St mot NE 8th St följ skyltarna mot NE 8th ST W Gå in på NE 8th St Sväng RT till 102nd Ave NE och hotellet kommer att vara på din LT Till hotellet från öst: Från Snoqualmie Casino, Falls eller Pass Ta I90 W till Bellevue Använd fjärran RT-körfält för avfart 10 för I405 N Everett Använd RT-banan för att ta avfart 13B för NE 4th St mot NE 8th St Följ skyltarna mot NE 8th ST Gå in på NE 8th St Sväng RT till 102nd Ave NE och hotellet kommer att vara på din LT Till hotellet västerifrån: Från Seattle via I90 E Ta I5-rampen till Portland Håll vänster vid vägskälet, följ skyltar mot I90 E Bellevue Håll vänster vid vägdelningen för att stanna på I90 E Ta avfart 9 mot Bellevue Way Följ Bellevue Way SE LT in på NE 8th ST RT vid 1st cross street in 102nd Ave NE Hotel kommer att vara till vänster

Parkering

  • Fri parkering
  • Betjänad parkering60,00 US$ / dag

Avstånd från flygplats

  • 17.9 mi. från anläggningen

InterContinental Bellevue at the Avenue mötesutrymme

Totalt mötesutrymme11 756 kv. fot
Mötesrum9
Största rum4 272 kv. fot
Andra största rummet3 460 kv. fot
Utrymme (privat)8 296 kv. fot
Utrymme (halvprivat)3 460 kv. fot
Utrymme (utomhus)925 kv. fot
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum208
Enkel (1 säng)164
Dubbel (2 sängar)44
Sviter18
Pris för enkelrum (1 säng)459,00 US$ – 569,00 US$
Pris för dubbelrum (2 sängar)459,00 US$ – 569,00 US$
Skattesats14,5%

Lokala sevärdheter

Lake Washington: Meydenbauer Bay Park

Rekreation
2 mi. bort
Besök Bellevues nyaste strandpark, som inkluderar en utsiktsterrass, skogsmark på en sluttning, utomhusklassrum, lekplats, strandhus, PPV-lansering, uppdatering av valfångstbyggnad, fotgängarbrygga, strandlinjerestaurering, dagsljus kanal och ravin. REI erbjuder kanot- och kajakuthyrning på Meydenbauer Bay Park. Denna park är också en icke-motoriserad sjösättningsplats för vattenskotrar.
419 98th Avenue NE
Bellevue, WA, US 980004

Seattle-Tacoma ”Seatac” internationella flygplats (SEA)

Flygplats
17 mi. bort
Seattle-Tacoma Int. Flygplats (IATA: SEA, ICAO: KSEA, FAA LID: SEA), även känd som Seattle Airport, SEATAC Airport och Sea-Tac, betjänar Seattle och Tacoma Area, Washington och hela Seattle storstadsområde och är den största flygplatsen i Pacific Northwest-regionen i USA. Seattle Airport är ett nav för Alaska Airlines och Delta Air Lines.
17801 International Boulevard
SeaTac, WA, US 98158

Butikerna i Bravern

Shopping
3 mi. bort
The Shops at The Bravern är ett lyxigt shoppingmål som ligger i hjärtat av centrala Bellevue, Washington. Detta exklusiva köpcentrum erbjuder ett urval av exklusiva butiker, designermärken, och utsökta matställen. Känd för sin eleganta arkitektur och sofistikerade atmosfär, The Shops at The Bravern vänder sig till kräsna shoppare som söker en exklusiv detaljhandelsupplevelse.
11111 NE 8:e gatan
Bellevue, WA, US 980004

Mount Rainier

Park
2 hours bort
Mount Rainier stiger till 14 410 fot över havet och står som en ikon i Washington-landskapet. En aktiv vulkan, Mount Rainier är den mest glacierade toppen i det angränsande USA och ger fem stora floder. Subalpina vildblommaängar omger den isiga vulkanen medan forntida skog döljer Mount Rainiers nedre sluttningar. Djurlivet finns i överflöd i parkens ekosystem. En livstid av upptäckter väntar.
39000 Statsväg 706 E
Ashford, WA, US 98304

Meydenbauer Center

Kongresscenter
11 mi. bort
Oavsett om du letar efter en scenkonstteater eller ett kongresscenter i Bellevue, vi strävar efter att få alla våra kunder och gäster att känna sig som familj. Det är kärnan i vad vi gör och vilka vi är. Sedan 1993 har Meydenbauer Center varit en del av det underbara samhället Bellevue och med det tar vi över två decennier av erfarenhet som evenemangsplats. Och med 54 000 kvadratmeter mötesutrymme i vårt kongresscenter erbjuder vi en flexibel och kreativ evenemangslokal till skillnad från alla andra. Gemenskapen är kärnan i vad vi gör och vem vi menar att vi stöder dig genom varje steg i din planering och process fram till ditt evenemang. Vi är oerhört stolta över vad vi gör, och vi kan inte vänta med att arbeta med dig.
11100 NE 6:e gatan
Bellevue, WA, US 980004

Gamla Bellevue: Huvudgatan

Nattliv
3 minutes bort
I en inte så dold del av centrum ligger charmiga Old Bellevue - en gångbar huvudgata kantad med lokala butiker, restauranger, och detaljhandel utformad för att ge den välbehövliga småstadskänslan i ett område där skyskrapor och höga byggnader dominerar. Läs vidare för vår omfattande guide till Old Bellevue, där vi hoppas kunna inspirera dig att handla, dricka eller äta på några av våra favoritplatser på Main Street.
9 103rd Avenue NE
Bellevue, WA, US 980004

Seattles konferenscenter

Kongresscenter
11 mi. bort
Seattle Convention Center står som ett modernt och livligt nav för evenemang, konferenser, och utställningar i hjärtat av centrala Seattle, Washington. Med sitt främsta läge och moderna design erbjuder centret mångsidiga utrymmen som rymmer sammankomster av olika storlekar och ändamål. Utrustad med toppmodern teknik och bekvämligheter, det fungerar som en främsta plats för affärskonferenser, mässor, kulturevenemang, och mer. Centrets närhet till ikoniska Seattle-landmärken, matställen och boende gör det till ett bekvämt och dynamiskt resmål för både lokala invånare och besökare från hela världen, vilket främjar samarbete, innovation och anslutningar i en livlig urban miljö.
705 Pike Street
Seattle, WA 98101

Pike Place marknad

Shopping
11 mi. bort
Ett historiskt landmärke och en livlig offentlig marknad belägen i hjärtat av centrala Seattle. Det grundades 1907 och erbjuder en mångsidig shoppingupplevelse, med lokala säljare, bondestånd, hantverk, specialmatbutiker och gatuartister, allt med utsikt över Elliott Bay Waterfront.
85 Pike Street
Seattle, WA, US 98101

Mer

InterContinental Bellevue vid Avenuens ankomst till Pacific Northwest sätter standarden för lyx och förfining i regionen. Ett resmål i sig, hotellets främsta läge på Avenue Bellevue skapar en känsla av intimitet och skala modellerad efter de bilvänliga gatorna i Europa. Gäster och lokalbefolkningen kan uppleva det bästa staden har att erbjuda i vår sofistikerade enklav. Oavsett om det är ett ögonblick av lugn i ett av våra 208 lyxiga hotellrum och sviter eller att njuta av den finaste detaljhandeln och kända kockdrivna restauranger precis utanför dörren, är gästerna bara en handfull steg från var de vill vara. Koppla av i oklanderligt påkostade rum och sviter, med designerdetaljer. Förnya på vårt överdådiga spa, håll dig aktiv i vårt gym, och utforska med vår Les Clefs d'Or Concierge. Njut av Michelin-stjärniga restauranger i närheten, som visar upp de globala smakerna som accentueras av de rikliga ingredienserna i Pacific Northwest. Värd ett möte eller evenemang i 12 000 kvadratmeter elegant utrymme, 20 minuter från centrala Seattle och Woodinville Wine Country. Upptäck en lyxig upplevelse i centrala Bellevue, där möjligheterna är oändliga.

Säsong

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Högsäsong
May 24 – Sep 30
Normalsäsong
Apr 1 – May 23
Oct 1 – Oct 31
Lågsäsong
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Nov 30

Mer information

· Koppla av i stilfullt inredda rum och sviter med designerdetaljer, inklusive en presidentsvit med 2 sovrum som erbjuder 2 000 kvadratmeter och separata vardagsrum, matsal och underhållningsområden. Restauranger i världsklass som erbjuder en global smak från James Beard och Michelin-stjärnerkända kockar, besök Avenuebellevue.co för mer information. Avenue Bellevue replikerar de intima torgen i europeiska städer och ligger precis utanför hotellet och erbjuder gästerna en exklusiv shoppingupplevelse som Champs Élysées i Paris. Med 20+ lyxmärken och butiker är det den första i sitt slag i Pacific Northwest. · Återuppliva och förnya i Le'spas hälsoreservat på plats som kommer snart med 2 500 kvadratmeter privat behandlingsutrymme med ångbad, snörum och horisontella duschar. Besök lespas.com för mer information. Utforska staden med de ultimata insiderrekommendationerna, från att boka kockens bord, exklusiv tillgång till högprofilerade evenemang och VIP sightseeingupplevelser från vårt Les Clefs d'Or Concierge-nätverk. ·Få dina endorfiner att flöda i vårt toppmoderna gym med utsikt över vårt livliga centrum och har både Peloton- och Precor-maskiner. · Dedikerad stadsbilstjänst med chaufför tillgänglig för hotellgäster som behöver en högprofilerad ankomstupplevelse. · Expansiva 12 000 kvadratmeter elegant konferens-, gala-, bröllop- och styrelserumsfunktion och förfunktionsutrymme på tredje våningen som erbjuder massor av naturligt ljus, ett 900 kvadratmeter utomhusdäck och vår signaturförhöjda serviceexpertis.