InterContinental Sanctuary Cove Resort

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
Manor Circle Sanctuary Cove Guldkusten 4212

Kampanjer

2X Points with IHG Business Rewards

2024-03-15 – 2024-11-30

Betyg

Northstar
5

Priser

Semester med barn Topp 10 familjeorter i Australien 2021. Två glasögon i Australiens utmärkelser för årets vinlista, 2022 (sjätte året i rad). Bästa restaurangen på ett hotell/Resort på restaurangen & Catering 2022 Awards for Excellence - South East Queensland.

Anläggningens höjdpunkter

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Concierge-tjänster
  • Internet
  • Rumsservice
  • Tvättservice
  • Utsikt (hav eller vatten)
  • Vy (trädgård)

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Handikappanpassat
  • Hyrbilsservice
  • Längre vistelse
  • Restaurang på plats
  • Säkerhet på plats

Företagstjänster

  • AV-funktioner
  • Företagscenter
  • Videokonferens
  • VIP-tjänster

Fritidsaktiviteter

  • Golfbana på anläggning
  • Gym
  • Spa eller salong
  • Tennisbanor
  • Utomhuspool
  • Vattensporter

Anläggningens handikappanpassning

  • Buss
  • Flygplatsservice
  • Taxi
  • Tåg

Utrustning

  • Bärbara väggar
  • Bärbara värmare
  • Dansgolv
  • Lastkaj
  • Piano
  • Scen

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning Från Gold Coast flygplats med bil - 40 minuter Head nordväst längs Gold Coast Highway ta en liten vänster till Stewart Rd med skyltar för National Route 1/Nerang/Brisbane. Sväng höger till Pacific Motorway norr M1 rampen till Nerang, och slå samman på Pacific Motorway/M1. Ta avfart 57 - Hope Island Road, fortsätt rakt på Hope Island Road Flj skyltarna till Sanctuary Cove. Från Brisbane flygplats med bil - 45 minuter - 1 timme Kör sydväst längs Alpinia Drive, ta sedan en liten höger mot Airport Drive I rondellen ta 1:a avfarten in på Airport Drive Ta en liten höger för att gå in på Moreton Drive och ta rampen till Gateway Motorway M1 Flj Gateway Motorway och sedan ta avfarten till Pacific Motorway south M1 /Pacific Motorway/Gold Coast. Ta avfart 57 - Tamborine Oxenford Road/Hope Island Road, fortsätt längs Hope Island Road Flj skyltarna till Sanctuary Cove.

Parkering

  • Fri parkering
  • Betjänad parkering40,00 AUD / dag
  • Bussparkering

Avstånd från flygplats

  • 32 mi. från anläggningen

InterContinental Sanctuary Cove Resort mötesutrymme

Totalt mötesutrymme15 565 kv. fot
Mötesrum15
Största rum4 704 kv. fot
Andra största rummet3 057 kv. fot
Utställningsutrymme3 014 kv. fot
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum251
Enkel (1 säng)112
Dubbel (2 sängar)114
Sviter25
Skattesats10%

Lokala sevärdheter

Topp Golf

Rekreation
10 km bort
Om du letar efter saker att göra på Guldkusten, Topgolf är platsen för dig! På Topgolf slår du mikroflisade golfbollar i gigantiska mål på fältet från din egen vik, poäng när du träffar dem! Föredrar du att koppla av? Luta dig tillbaka med en måltid från vår kockinspirerade meny eller njut av din favoritdrink på vår takterrass medan du lyssnar på levande musik. Oavsett om du är en blivande proffs, en total nybörjare eller en absolut foodie, du har en boll på Topgolf.
CNR. Roadshow sätt och
Underhållning Drive
Oxenford, AU 4210

The Pines Golfbana

Rekreation
1 km bort
Australiens enda Arnold Palmer signaturkurs är vördad som en av Australiens bästa och mest utmanande kurser. Denna privata 18 hål mästerskapet golfbana är huggen igenom 101 hektar etablerad tallskog, där kursfunktioner korridor tillvägagångssätt till flera hål, med sjöar som bevakar andra. 14 av hålen är konturerade runt sex konstgjorda sjöar. Ett överflöd av vilda djur funktioner på The Pines inklusive sällsynt fågelliv och massor av inhemska australiska känguruer. Tallarna erbjuder också medlemmar och resortgäster tre dedikerade övningshål.
Parkway
Sanctuary Cove, QLD_AUS, AU 4212

Sanctuary Cove Village

Shopping
2 minutes bort
Knuten till kanten av en lugn hamn och småbåtshamn, hittar du den oändligt överraskande Marine Village. Förtöja för dagen och upptäck ett utsökt urval av kaféer, restauranger och barer, plus ett härligt utbud av specialbutiker inklusive modebutiker, konstgallerier, en chokladbutik och Village Theatre. För din bekvämlighet, det finns ett omfattande utbud av företagstjänster tillgängliga inklusive bank, medicinsk, apotek och skönhet.
Masthead Way, Sanctuary Cove, QLD 4212 A
Guldkusten, AU

Temaparker

Rekreation
16 minutes bort
Kul kommer naturligt till Guldkusten med några av de bästa nöjesparkerna och attraktionerna på södra halvklotet. Dreamworld Redo för det senaste tillskottet till Dreamworld... Sky Voyager toppmodern teknik med kombinerade rörelseprogrammerade sittplatser och specialeffekter, du kan ta flyg över Australiens mest spektakulära landskap på södra halvklotets första flygande teater. Adrenalin junkies kommer att få sina sparkar på Dreamworld på Big 8 spännande åkattraktioner: BuzzSaw, Cyklonen, Jättedroppen, Terrorns torn II, Kloen, Wipeout, Mick Doohan MotoCoaster och Pandamonium, tillsammans med Wiggles World och Australian Wildlife Erfarenhet. Ligger alldeles intill Dreamworld, Whitewater World erbjuder hink massor av sätt att bli blöt. Australian Outback Spektakulära Få den Outback Australia-känslan med käck hästar, boskap mustering och omrörning buske poesi. Outback Spectacular är ett utmärkt tillskott till alla semester agenda. Currumbin Wildlife Sanctuary En fristad för mer än 1400 djur och fåglar, Currumbin Wildlife Sanctuary är fortfarande en favorit med lokalbefolkningen och besökare tre decennier efter dess start - lorikeet utfodringstid är ett måste! Warner Bros Gå in i en värld av fantasi och kul på Warner Bros. Filmvärlden på Guldkusten, där filmer komma till liv och alla är en stjärna. Våt 'N' Wild För en dag med spänning och spill, the Gold Coast's pionjär vattenpark erbjuder topp vattenlevande åtgärder under värmen från Queensland-solen.
Dreamworld
Coomera, QLD_AUS, AU 4209

YOT-klubben

YOT Club är specialdesignad och byggd från vattnet och är världens första Super Yacht Entertainment-plats licensierad för upp till 400 gäster över två lyxiga nivåer. Från ditt första steg ombord kommer du att vara nedsänkt i YOT Club-livsstilen, lämnar landets begränsningar bakom. YOT Club omdefinierar hur vi upplever det goda livet, med musik som rör dig, mode som inspirerar dig, mat för att locka dig och drycker för att överraska dig.

Guldkusten/Coolangatta Flygplats

Flygplats
40 minutes bort
Gold Coast Airport är den enda flygplatsen i Australien som är i två stater samtidigt. Vår landningsbana ligger i både New South Wales och Queensland. Bara några ögonblick från stranden, Vi är glada över att vara porten till Australiens främsta semestermål, Guldkusten och några minuter från Tweed-regionen i norra New South Wales. Observera att Gold Coast Airport fungerar året runt på Eastern Standard Time.
Terminal
Bilinga, QLD_AUS, AU 4225

Palms Golfbana

Rekreation
1 km bort
Gå på kurs och spela den nyutvecklade Palms golfbana. Det är ett annat mästerverk från den kända golfbanearkitekten Ross Watson. Med försiktigt böljande fairways dissekera kritiskt placerade bunkrar, erbjuder det en underbar utmaning för alla golfare. Par 70-kursen har en mängd olika shor t och långa hål, med några par tre hål som är noga med att locka kritikerros. Visuellt har den länkar stil överklagande och fler golfare spela det, ju mer de kommer att uppskatta dess strategiska egenskaper.
Parkway
Sanctuary Cove, QLD_AUS, AU 4212

Spel över GC

Rekreation
13 minutes bort
Med spännande go-kart, actionfylld Lazer Tag, tema bergsklättring och mycket mer Game Over har något för alla.
88 Siganto Drive Helensvale QLD
AU 4212

Mer

Som den första InterContinental Resort som landade i Australien, InterContinental Sanctuary Cove Resort återspeglar det stora, graciös arkitektur i en klassisk Queensland-egendom, inbäddat i de vackra omgivningarna i Sanctuary Cove. Med en elegant och sofistikerad design, det nyrenoverade Great House välkomnar dig med en dramatisk storslagen trappa till resorten. Gå ner till trappan på Fountain Terrace och omges av anläggningens 4,2 hektar frodiga landskapsarkitektur och en show-stoppande strandlagunpool som sträcker sig framför dig. För övrigt, våra resortrum och sviter är uppdaterade med en Hamptons inspirerade känsla och våra mötesrumsalternativ kommer alla med storhet och alla fyllda med naturligt ljus. Idealiskt beläget för att balansera avskildhet med tillgänglighet, InterContinental Sanctuary Cove Resort ligger på norra änden av Guldkusten, bort från liv och rörelse i Surfers Paradise, medan bara en kort bilresa till CBD. Du kommer att upptäcka en avundsvärd samling exklusiva som InterContinental gäst - från tillgång till tre mästerskapsgolfbanor och Sanctuary Cove Country Club till den ultimata InterContinental high te-upplevelsen som serveras i vårt fantastiska hus.

Säsong

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Högsäsong
Mar 1 – Sep 30
Normalsäsong
Oct 1 – Dec 31
Jan 1 – Feb 29
Lågsäsong

Avbeställningspolicy

En avbokningsavgift ska betalas av kunden vid partiell eller fullständig avbokning som kompensation för anläggningens förlorade intäkter och inte som straff. Avbokningsavgiften ska uttryckas som en procentandel av förlorade intäkter från försäljning av sovrum, och mötesrumsuthyrning, som rimligen bestäms av orten.

Webblänkar

Kontakta oss

Har du redan ett konto?