Holiday Inn Express Gurugram Sector 50

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
Good Earth Stadskärna Opp Malibu kommersiella komplex sektor 50 Gurugram 122018

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Internet
  • Rumsservice
  • Tvättservice

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Djurvänlig
  • Handikappanpassat
  • Restaurang på plats

Företagstjänster

  • Företagscenter

Fritidsaktiviteter

  • Gym

Anläggningens handikappanpassning

  • Tåg

Avstånd från flygplats

  • 11.93 mi. från anläggningen

Parkering

  • Fri parkering

Gästrum

Totalt antal gästrum205

Lokala sevärdheter

Good Earth Stadskärna

Shopping
Good Earth City Centre är en kommersiell byggnad i sektor 50, knappt 6 km från tunnelbanestationen Huda City Centre.
Sektor 50
Mittemot Malibu Commercial Complex
Gurugram, IN 122018

Damdamasjön

Rekreation
9 mi. bort
Damdama-reservoaren i Sohna, distrikt i den indiska delstaten Haryana. Damdama Lake är en liten sjö i Haryana och bildades när en sten- och lerdamm konstruerad av britterna beställdes för skörd av regnvatten 2019.
Damdamasjön
Sohna
Gurugram, IN 122102

Welldone Tech Park

Affärsdistrikt
3 mi. bort
Welldone Tech Park är en IT/ITES-byggnad på huvudvägen Sohna, sektor 49.
Sektor 49
Sohnavägen
Gurugram, IN 122018

Ambience köpcentrum

Shopping
6 mi. bort
Ambience Mall, Gurgaon är ett köpcentrum i Gurgaon, Haryana, Indien. Den innehåller ett bebyggt område på 21 lakhs kvadratmeter och ett detaljhandelsområde på 18 lakhs kvadratmeter. De flesta våningar har ett shoppingområde på 860 meter. Ambience Mall har mer än 230 butiker och matställen.
Ambience Island
DLF fas 3, sektor 24
Gurgaon, IN 122002

Unitech Cyber Park

Affärsdistrikt
2 mi. bort
Sektor 39
Gurugram, IN 122001

Urusvati museum för folklore

Museum
5 mi. bort
Urusvati Museum of Folklore ligger mitt i vetegårdar. Museet har brett täckt sju norra och centrala stater - Punjab, Himachal Pradesh, Jammu & Kashmir, Haryana, Rajasthan, Madhya Pradesh och Bihar. Den permanenta utställningen i museigalleriet presenterar folklore i berättande form. Det finns många vägghängningar, målningar, dioramas, hantverk, skulpturer, och keramik som pryder museets väggar. När man besöker detta museum kan man se en målning av Bahadur Shah Zafars fru på väggen, som visas mitt i vackra phulkari dupattas.
Urusvati konst- och habitatcentrum
Shikohpur Rd, Sektor 78
Gurugram, IN 122004

DLF Cyber City

Affärsdistrikt
5 mi. bort
DLF Cyber City är en företagspark i Gurgaon, Indien, som rymmer några av de bästa IT- och Fortune 500-företagen. Det har kallats ett ”futuristiskt kommersiellt nav” .Cyber City anses vara en av de största knutpunkterna för IT-verksamhet i Delhi-NCR.
DLF fas 2
Sektor 24
Gurugram, IN 122022

Drömmarnas rike

Rekreation
3 mi. bort
Kingdom of Dreams, även känt som KOD, sitter majestätiskt i Gurugram (tidigare Gurgaon) och är Indiens första levande underhållning, fritids- och teaterdestination. Det är en magnifik struktur och glittrar glatt i sektor 29. Det erbjuder besökarna en smak av samtida och moderna Indien med hjälp av interaktiva tablåer, galejer, och konst.
Auditoriumskomplex
Nära IFFCO tunnelbanestation
Gurugram, IN 122001

Mer

Holiday Inn Express Gurugram Sector 50 har ett bekvämt läge i Gurugrams centrala affärsdistrikt och är det smarta valet för smarta resenärer som letar efter en bekväm och problemfri vistelse. Hotellet ligger en kort 12 minuters bilresa från NH-48 (7,7 km), 20 minuters bilresa från Gurugram järnvägsstation (9,9 km), 16 minuters bilresa från Gurugram busshållplats, 13 min bilresa från Huda City tunnelbanestation (5,8 km) och 25 min bilresa från Indira Gandhi International Airport (20.4km). Hotellet ligger i ett komplex med blandade användningsområden i köpcentret Good Earth City Centre, bara 10 minuters promenad från det populära torget Baani som är känt för sina matställen. Hotellets läge är en idealisk bas för gäster som behöver sömlös tillgång till viktiga företag inom en radie på 3,5 km, såsom Genpact, TCS, Capgemini, McKinsey, Ericsson, Huawei, Aricent, Aon och AIG. Hotellets strategiska läge erbjuder många turistattraktioner i närheten, till exempel Damdamasjön, Sai Temple, Urusvati Museum of Folklore, Kingdom of Dreams, Qutub Minar, India Gate, Lotus Temple, National Zoological Park, Gurudwara Bangla Sahib och Humayun Tomb. Med smakfullt inredda 205 rum kan gästerna arbeta och koppla av i sin egen takt. Vi levererar överlägset värde genom våra lysande grunder och lite mer där det betyder mest inklusive vår all-inclusive EXPRESS Start Breakfast, en god natts sömn med EXPRESS Recharge, och en fantastisk dusch du kan lita på oavsett var i världen du reser. Gäster Stay Smart® på Holiday Inn Express-hotell där de har tillgång till gratis höghastighetsinternet. Dessa kompakta rum har bekvämligheter som en 43-tums LED-TV, te- och kaffekokare, kylskåp och en multifunktionell medieenhet som kombinerar de väsentliga funktioner som krävs av gäster när de reser, såsom Bluetooth, laddstation, radio, väckarklocka och hotelltelefon i ett. Med upp till 4 laddningsportar låter enheten dig ladda din iPhone, Android och andra bärbara enheter. Hotellet erbjuder intelligenta rum, bekväma sängar med ett urval av mjuka och fasta kuddar, dynamiska allmänna utrymmen, förbättrade mat- och dryckesalternativ, och 24-timmars matsal på rummet. Mer än bara produktfördelar, enkla nöjen uppfyller vårt åtagande att leverera ”lite trevligt” på ett sätt som är unikt och autentiskt för Holiday Inn Express Gurugram Sector 50. För att göra det har vi ett gym och en tvättomat med självbetjäning för att göra din vistelse friktionsfri, omtänksam och prisrik. Personalen i receptionen kan ge dig råd om vad du kan göra i området. Vi är en del av IHG Rewards Club, världens största lojalitetsprogram för hotell. Vår Great Room lounge är ett bekvämt utrymme att koppla av med en uppfriskande te/kaffe, en god kvällsmåltid, eller helt enkelt komma ikapp med vänner. Express Cafe erbjuder mat och dryck dygnet runt och serverar mat och dryck hela dagen. När du har bråttom kan gästerna välja vårt Grab & Go-alternativ eller välja att äta en härlig måltid på Express Cafe.

Avbeställningspolicy

24 timmar för rum.

Webblänkar

Kontakta oss

Har du redan ett konto?