Holiday Inn Auckland Airport

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
2 Ascot Yolu Mangere Auckland 2022

Puanlar

Qualmark New Zealand Limited
4

Ödüller

Dünya Seyahat Ödülleri - Avustralasya'nın Önde Gelen Havaalanı Oteli 2018

Mekan Bilgileri

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Bahçe)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Yarı özel)
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne

Havaalanına olan mesafe

  • 2.05 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Sokağa park etme

Holiday Inn Auckland Airport Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı18.718 fitkare
Toplantı odaları11
En büyük oda3.918 fitkare
İkinci en büyük oda2.637 fitkare
Alan (Yarı özel)Uygun
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası251
Tek (1 yatak)136
Çift kişilik (2 yatak)114
Süit10
Vergi oranı15%

Yerel İlgi Merkezleri

Gökkuşağının Sonu

Rekreasyon
10 km uzakta
Yeni Zelanda'nın en büyük tema parkı, hem genç hem de gençler için heyecan verici ve heyecan verici bir gün sağlayacak. Park, nabzı yükseltmesi garanti edilen bir dizi heyecan verici sürüşe sahiptir, ayrıca farklı bir kurumsal etkinlik için heyecan verici ekip oluşturma seçenekleri sunar. Takım oluşturma faaliyetleri arasında Amazing Race, Crime Investigators ve Rainbows End Top Tribe yer alıyor. Çok eğlenirken çalışan motivasyonunu artırmanın ve iletişimi geliştirmenin daha iyi bir yolu var mı?
2 Clist Hilal
Manukau
Auckland, NZ 2104

Lock N Load Maceraları

Rekreasyon
4 km uzakta
Paintball, Okçuluk, Arrow Tag ve Combat Laser Tag ile Yeni Zelanda'nın nihai çok aktivite mekanı olan Lock N Load Adventures'a hoş geldiniz. Auckland Havaalanı'ndan sadece 2 dakika uzaklıkta, D Day landing, Area 51 ve Dawn of the Dead mezarlığı dahil olmak üzere 9 muhteşem temalı alanımız var. Aileniz ve arkadaşlarınız, okullar, işletmeler, spor takımları, doğum günü partileri ve bekarlar için bir sürü eğlence. Tek bir aktivite yapın veya hepsini birleştirin ve bugün bir Lock N Load macerasına katılın... Güler yüzlü ekibimiz profesyonel ve kişiselleştirilmiş bir hizmet sunar. Güzel bir barbekü alanımız var, ve dışarıdaki gününüz için tam yemek sağlayabiliriz, Bize neyin peşinde olduğunuzu söyleyin ve sizin için harika bir macera yaratalım.
46 Nixon Rd, Auckland Havaalanı,
Auckland, NZ 2022

JKs Golf Dünyası

Rekreasyon
3 km uzakta
Auckland Havalimanı'na en yakın sürüş alanına hoş geldiniz. Auckland'ın en iyi ve Yeni Zelanda'nın 24 saat açık sürüş alanlarından biri olan JKs World of Golf, Holiday Inn Auckland Airport'a arabayla sadece birkaç dakikalık mesafededir.
10 Nixon Yolu
Mangere
Auckland, NZ 2022

Kelebek Deresi

Rekreasyon
4 km uzakta
Hoş geldiniz ve kendinizi tropikal kelebek evimize bırakın veya dinozorların hüküm sürdüğü Dinozor Krallığı"nda zamanda geriye gidin. Yeni Zelanda'nın tek tuzlu su timsahları olan Scar ve Goldie ile tanışın. Çiftlik hayvanlarımız, timsahlar, böcekler, güzel bir kuş kafesi var ve en son sergimize Kivi Ormanı göz atın.
10 Tom Pearce sürücüsü
Auckland Havalimanı
Auckland, NZ 2022

Villa Maria Emlak

Rekreasyon
3 km uzakta
50 yılda tek kişilik bir gruptan küresel bir markaya 1961'de, sadece 21 yaşındayken, George Fistonich, Mangere, Auckland'daki babasından beş dönümlük arazi kiraladı ve sadece bir dönüm üzümle başladı. George, ilk şarabını 1962'de Villa Maria adı altında bu bloktan hasat edilen üzümlerle yaptı. 1960'lar boyunca Villa Maria, George'un karısı Gail'in girişiminde onu desteklediği tek kişilik bir gruptu. George, daha büyük Auckland bölgelerinden üzüm tedarik ederek kuru kırmızı ve beyaz şaraplar yaptı. 1970'lerin başında George personel istihdama başladı ve şirket hızla genişledi. Bugün, Villa Maria 250'den fazla daimi personeli istihdamakta, 28 farklı üzüm çeşidi yetiştiriyor ve dünya çapında 60'tan fazla ülkeye şarap ihraç ediyor.
118 Montgomerie Yolu
Yeme, Manukau,
Auckland, NZ 2153

Roket Halatları

Rekreasyon
4 km uzakta
Kanepeden inin ve Auckland'ın tek kentsel yüksek halatlı aktivite parkı olan Rocket Ropes'a gidin. İki kursumuzdan başlatılan 60'tan fazla zorlu hava etkinliği ile. Croc Tower, alçaktan başlayıp zirveye doğru ilerleyen tüm beceri seviyeleri için mükemmeldir. Ayrıca genç Rocketeer kursumuzla küçüklerimiz için eğlenceli bir şeyimiz var.
10 Tom Pearce Sürücüsü
Auckland Uluslararası Havaalanı
Auckland, NZ 2022

Daha fazla

Güney Auckland"da Konferans Mekanı Aranıyor? Özellikle teknik gereksinimler, kapasiteler ve organizasyon söz konusu olduğunda, özel etkinliğiniz için Güney Auckland'da doğru mekanı bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ama başka yere bakmayın, sizi koruyacağız! İster küçük bir toplantı mekanı, ister orta veya büyük bir konferans mekanı arıyor olun, ekibinize harika fikirlerin büyüyeceği verimli alanlar sunmak için özel olarak inşa edilmiş, Güney Auckland'daki en büyük otel konferans mekanlarından birine ve 400 kişiye kadar hizmet veren en büyük otel konferans mekanlarından birine sahibiz. Güney Auckland"da, Manukau ve West Auckland bölgesine yakın bir konumda yer alan Holiday Inn Auckland Airport, subtropikal bahçeler arasında yer alır ve otoyol gürültüsünden ve uçuş yollarından uzakta. En iyi şey? Auckland Havaalanı'na sadece birkaç dakika uzaklıktayız, bu da bizi bir toplantı veya konferansta daha üretken ve enerjik hissetmek isteyen hem yerli hem de uluslararası misafirlerimiz için uygun bir konferans üssü haline getiriyor.

Ek Bilgiler

Yeni Zelanda Resmi Tatilleri: 1 Ocak - Yeni Yıl Günü 2 Ocak - Yılbaşından sonraki gün 6 Şubat - Waitangi Günü 25 Nisan - ANZAC Günü 3 Haziran - Kraliçe'nin Doğum Günü 28 Ekim - İşçi Bayramı 25 Aralık - Noel Günü 26 Aralık - Boxing Day

Web linkleri

Diğer Materyaller

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?