Holiday Inn - Austin Airport

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
6711 Doğu Ben Beyaz Bulvarı Austin, TX 78741

Puanlar

Northstar
3
AAA
3
Forbes Travel Guide
3

Mekan Bilgileri

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Aramalar (Yerel)
  • İnternet erişimi
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Özel)
  • Restoran
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)
  • Ücretsiz havaalanı servisi

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi

AV olanakları

  • AV ekipmanı

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Taksi

Havaalanına olan mesafe

  • 3 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Otobüs park

Holiday Inn - Austin Airport Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı2.871 fitkare
Toplantı odaları3
En büyük oda2.929 fitkare
İkinci en büyük oda1.798 fitkare
Alan (Özel)2.871 fitkare

Kat Planları

Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası138
Tek (1 yatak)67
Çift kişilik (2 yatak)55
Süit16
Vergi oranı17%

Yerel İlgi Merkezleri

Lady Bird Gölü

Rekreasyon
6 mil uzakta
Lady Bird Gölü, Austin, Teksas, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Colorado Nehri üzerinde nehir benzeri bir rezervuardır. Austin Şehri, rezervuarı 1960 yılında yeni bir şehir enerji santrali için bir soğutma göleti olarak yarattı. 416 dönümlük bir yüzey alanına sahip olan göl, şimdi öncelikle rekreasyon ve sel kontrolü için kullanılmaktadır. Çıkış yeri Colorado Nehri! Austin'de her yıl 300 günden fazla güneş ışığından herhangi birinde, Lady Bird Gölü'nden daha iyi bir yer yoktur. İster yürüyüşe çıkın, ister bisiklete binerek, ayakta kürek tahtası yoga yapın veya bir nehir gezisine çıkın, güzel Austin şehir merkezinin kalbinde açık hava eğlencesi sıkıntısı bulamayacaksınız. Colorado Nehri üzerinde yapay bir göl olan Lady Bird Gölü, Travis County'deki Austin'in güney tarafında beş milden fazla uzanır (30°15' kuzey, 97°43' W merkezli). Saatler Pazartesi - Cuma 8:00 ÖÖ - 17:00

Congress Avenue Köprüsü

Gece yaşamı
8 mil uzakta
Ann W. Richards Congress Avenue Köprüsü, Austin, Teksas'taki Lady Bird Gölü'nün üzerinden geçiyor. Longhorn Barajı'nın inşaatı 1960 yılında tamamlanmadan önce, köprü Lady Bird Gölü'nün ele geçirildiği Colorado Nehri'ni geçti. 1980 yılında yapılan bir yenileme, Congress Avenue Köprüsü'nü ideal bir yarasa mağarasasına dönüştürdü ve kısa süre sonra göç eden Meksikalı serbest kuyruklu yarasaları kendine çekti. Onlarca yıl sonra, Austin'in yarasa sayıları arttı ve yerliler sevilen yaratıkları şehrin böcek azaltımını mutlu bir şekilde ele alan ve harika bir gece gösterisi sunan komşular olarak benimsediler. YARASALARI NE ZAMAN GÖREBİLİRİM Mart ayının sonundan başlayıp sonbaharın başlarına kadar devam eden Kuzey Amerika'nın en büyük kentsel yarasa popülasyonu Austin'i evi olarak adlandırıyor. Yarasalar uyanmaya ve gece uçuşlarına gün batımı civarında başlamaya başlar. İlk birkaç yarasa daha sonra köprünün altından damlamaya başlar. Güneş battıktan sonra, gösteri gerçekten başlıyor, ve yüzlerce ila binlerce yarasa dökülür ve Lady Bird Gölü"nün üzerinden doğuya dökülür. Yarasalara tanık olmak için en iyi zaman gün batımıdır, ancak gece gösterisi 19:30 ile 21:45 arasında herhangi bir yerde gerçekleşebilir Tüm yarasaların gece için köprüden çıkması 45 dakika kadar sürebilir. Park yeri bulmak ve yerinizi almak için erken gelmeyi planlayın.
Kongre Bulvarı
Austin, TX, US 78704

Austin Şehir Merkezi

Gece yaşamı
7 mil uzakta
Zengin bir tarih duygusu ve gelişen bir eğlence sahnesi ile, Downtown Austin'in atan kalbidir. İkonik Texas State Capitol (1888) ve Driskill Hotel (1886) dahil 19. yüzyılın sonlarındaki mimari simge yapılar modern müzelerle karışıyor. Müzik severler Austin City Limits Live at The Moody Theater ve Stubbs BBQ gibi ünlü mekanlara akın ederken, eğlence sevenler East 6th Street boyunca yüksek enerjili barlara gider.

Austin'deki Teksas Üniversitesi

Üniversite
8 mil uzakta
Ev dediği eyalet gibi, Austin'deki Texas Üniversitesi de yaklaşık 52.000 farklı öğrenciyi, 3.000 öğretim fakültesini ve 18 kolej ve okulda en iyi ulusal programları destekleyen cesur, hırslı bir liderdir. Teksas'ın önde gelen araştırma üniversitesi olan UT, keşif için yılda 650 milyon dolardan fazla para çekiyor. Yaratıcı ve girişimci ruhuyla tanınan Austin, Teksas'ın arka planında üniversite, yarının sanatçıları, bilim adamları, sporcular, doktorlar, girişimciler ve mühendisler için sayısız fırsatı keşfetmek için bir yer sunuyor. UT Austin"in ünlü mezunları şunları içerir: Matthew McConaughey Farrah Fawcett Roger Clemens Kevin Durant Gloria E Anzaldua Jon Hamm Karl Rove Leydi Bird Johnson
110 İç Kampüs Dr.,
Austin, TX 78712

Teksas Eyalet Başkenti

Tarihi sembol
7 mil uzakta
Texas Capitol, ülkenin en seçkin eyalet başkentlerinden biri olarak yaygın olarak tanınmaktadır. 1970 yılında Ulusal Tarihi Yerler Siciline yerleştirildi ve 1986'da Ulusal Tarihi Dönüm Noktası olarak belirlendi.
1100 Kongre Bulvarı ,
Austin, TX 78701

Amerika Pisti (COTA)

Rekreasyon
8 mil uzakta
Circuit of the Americas, Amerika Birleşik Devletleri'nde Austin, Teksas'ın bölge dışı yargı yetkisi içinde bulunan Grade 1 FIA spesifikasyonu 3.426 millik bir motor yarışı pisti ve tesisleridir. Tesis, Formula 1 Amerika Birleşik Devletleri Grand Prix'sine, NASCAR'ın Texas Grand Prix'sine ve MotoGP'de bir tur olan Amerika Motosiklet Grand Prix'sine ev sahipliği yapıyor. Daha önce Avustralya V8 Süper Otomobilleri, [3] Amerika Rallycross Şampiyonası, Amerikan Le Mans Serisi, [4] Rolex Spor Otomobil Serisi, [5] FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası, [6] IMSA WeatherTech SportsCar Şampiyonası ve IndyCar Classic'e ev sahipliği yaptı.
9201 Amerika Bulvarı Pisti
Austin, TX 78617

Moody Merkezi

Rekreasyon
7 mil uzakta
Moody Center, yılda 150 geceden fazla benzersiz eğlence sunan 375 milyon dolarlık, 15.000'den fazla koltuklu birinci sınıf bir mekandır. Moody Center, Texas Üniversitesi Kadın ve Erkek basketbol oyunlarına, aile şovlarına ve diğer spor ve yerel etkinliklere ev sahipliği yaparken müzik endüstrisindeki en iyi ve en büyük isimleri barındırıyor.
2001 Robert Dedman Dr.
Austin, TX 78712

COTALAND | Amerika Yarış Pisti

Rekreasyon
9 mil uzakta
AÇILIŞ 202! AİLELERİN YAPMASI İÇİN BAŞKA BİR ŞEY SAĞLAMAK! COTALAND, eğlence parkının adıdır. Açıldığında beş hız treni de dahil olmak üzere en az 25 sürüş ile donatılacak. “Çocuk parkının bu yıl bir ara açılmasını ve ardından heyecan verici gezintilerin ve tüm parkın 2023'te açılmasını bekliyoruz” dedi. Bu bardak altlıklarından biri, gerçekten eşsiz bir deneyim sağlayacak Devre Kesici olacak. “Bu bir tilt coaster, Amerika'da türünün ilk örneği olacak. Yurtdışında bir kız kardeşi var. COTA Karting ve COTALAND'ın Baş Müdürü Matt Hughey, aşağı bakacak şekilde sarkmak beklemek en güzel deneyim,” dedi. Hughey, Almanya, İtalya ve Hollanda gibi ülkeler de dahil olmak üzere dünyanın her yerinden araç satın aldıklarını söyledi. “Palindrome bu yıl geliyor, aynı zamanda türünün ilk örneği. Bu bir mekik treni ve sadece burada binebilirsiniz. Sizi 90 derece yukarı götüren ve COTA Bulvarı'ndan geçen bir mekik treni,” dedi Hughey. Formula 1 ve büyük bir amfitiyatro ile ziyaretçiler COTA'nın sunduğu şeylerin sadece başlangıcını görmeye başladılar. Epstein, her yıl 1,2 milyon ziyaretçiyle, bardak altlıklarının eklenmesiyle bu sayının artmasını umduğunu söyledi.
9201 Amerika Bulvarı Pisti
Austin, TX 78617

Daha fazla

Holiday Inn - Austin Airport, Teksas'ta yer almaktadır. Otelimiz 138 konuk odası ve konforlu konaklamanız için tüm standart olanaklara sahiptir. Konuklar yakındaki tüm yerel cazibe merkezlerine kolay erişimin keyfini çıkarabilirler. Ben White Bulvarı'nda, Highway 183 ve Interstate 35'in yakınında yer alan bu lüks otel, METS merkezine ve Tokyo Electron, Oracle, Deloitte, IRS ve Veteran Affairs (VA) Bölge Merkezi gibi Austin'in başlıca işverenlerinden bazılarına yakındır. Konuklar, tesis bünyesindeki Bistro Restaurant"ta yemek yemeye kolay erişimin keyfini çıkarabilir veya Lobi Loungemizde karışık bir içecekle gevşeyebilir.. Holiday Inn Austin Airport konaklamanıza denge sağlar, tesis bünyesindeki fitness merkezimize erişim dahil, en son egzersiz ekipmanlarına sahip veya ferahlatıcı açık havuzumuza dalın. Ek ilgi çekici yerler arasında McKinney Falls Eyalet Parkı, Darrell K Royal Texas Memorial Stadyumu, Frank Erwin Center veya Bob Bullock Texas Eyalet Tarih Müzesi de dahil olmak üzere Central Texas'ın birçok müzesinden biri sayılabilir.

Mevsimsellik

Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
Yoğun sezon
Mar 8 – Mar 24
Apr 11 – Apr 14
Oct 1 – Oct 31
Ara sezon
Düşük sezon

İptal politikası

Bireysel rezervasyonlar için 48 saat

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?