Hotel Van Zandt

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
605 Davis Caddesi Austin, TX 78701

İhtiyaç tarihleri

  • 01.07.202431.08.2024

Puanlar

AAA
4

Mekan Bilgileri

Cvent's 2024 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Hotels

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Aramalar (Yerel)
  • Aramalar (Ücretsiz)
  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Okyanus veya su)
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Dış)
  • Alan (Yarı özel)
  • Alan (Özel)
  • Hayvan dostu
  • Mekanda hediyelik eşya dükkanı
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • Video konferans
  • VIP hizmetler

AV olanakları

  • AV ekipmanı
  • Hızlı İnternet Bağlantısı (10Mbps)
  • Tesiste AV ekipmanı

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Otobüs
  • Taksi

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne
  • Taşınabilir duvarlar
  • Taşınabilir ısıtıcı
  • Yükleme alanı

Ulaşım

-Austin-Bergstrom Havaalanı'ndan -Başkanlık Bulvarı'nı TX-71 W'ye götürün -E State Hwy 71 Service Rd'a sola dönmek için sol şeridi kullanın -TX-71 W'ye doğru rampayı kullanmak için sol şeridi kullanın -TX-71 W ile S IH 35 Frontage Rd arasında devam edin. -I-35 N/US-290 E konumundan 232B çıkışına girin -I-35 N/US-290 E çıkışından Waco'ya doğru dönün -Woodland Ave'ye doğru 232B çıkışına girin -S IH 35 Frontage Rd üzerinde devam edin. -N Interstate 35 Frontage Rd'u Davis St'ye gidin - Holly St'ye doğru sola dönün -River St yoluna devam edin -Trafik çemberinde, Rainey Caddesi'ne giden 1. çıkıştan çıkın - Davis St"e doğru sola dönün -Otel solda olacak

Park

  • Vale$59,00 / gün
  • Sokağa park etme

Havaalanına olan mesafe

  • 10 mil, mekana uzaklık

Hotel Van Zandt Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı25.000 fitkare
Toplantı odaları15
En büyük oda5.240 fitkare
İkinci en büyük oda4.000 fitkare
Alan (Özel)13.000 fitkare
Alan (Yarı özel)2.000 fitkare
Alan (Dış)5.000 fitkare
Filtreler

Kat planları

Misafir odası

Toplam misafir odası319
Tek (1 yatak)196
Çift kişilik (2 yatak)71
Süit51
Vergi oranı6%
Doluluk oranı11%

Yerel İlgi Merkezleri

Rainey Caddesi Tarihi Bölgesi

Gece yaşamı
1 block uzakta
Rainey Street, insanların iyi zanaat biralarını ve klasik kokteyllerde yerel turları takdir edebilecekleri yerdir.. Saf Austin tarzı bir eğlence. Büyük gölgeli teraslar ve arka bahçe alanları, samimi bir mahalle blok partisi gibi hissettiriyor. Bir evden diğerine atlayın (çünkü böyle yapılır) ve mısır deliği oyunları, canlı müzik ve güzel zamanlar bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Hepsinden iyisi - Hotel Van Zandt tam kalbinde. Her çubuk gerçekten benzersizdir, en iyileri seçmeyi zorlaştırır.
Austin, TX 78701

Teksas Üniversitesi

Üniversite
8 minutes uzakta
Austin"deki Teksas Üniversitesi"ni ilk elden görmek ister misiniz? Austin şehir merkezinin kalbindeki güzel kampüsümüzü ziyaret edin ve Longhorn hayatına dalın. İster bir giriş turu, bir arkadaşınızla bir ziyaret, bir oyun, ister sadece bir kampüs gezintisi için burada olun, ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olmak için buradayız.
405 W. 25th St.
Austin, TX, US 78705

Yürüyüş ve Bisiklet Yolu

Rekreasyon
3 blocks uzakta
Austin'in kalbinde, su kenarı boyunca kıvrılan ve gökdelenlerin, mahallelerin, top sahalarının ve kültürel cazibe merkezlerinin yanından geçen yemyeşil, kentsel bir yol olan Lady Bird Gölü'ndeki Ann ve Roy Butler Yürüyüş ve Bisiklet Yolu bulunmaktadır. Yolun Boardwalk kısmının Haziran 2014'te tamamlanmasıyla, güney kıyısındaki 1,3 millik boşluk kapatıldı ve Patika şimdi büyüyen kentsel çekirdeğimiz için alternatif bir ulaşım yolu olarak şehrimize ek bir şekilde hizmet ediyor. Yılda 2.6 milyondan fazla ziyaretle, 10 millik parkur Austin'in en tanınmış ve popüler rekreasyon alanıdır. Adını eski bir Austin belediye başkanı ve karısından alan Ann ve Roy Butler Yürüyüş ve Bisiklet Yolu, Teksas başkentinin kalbinde doğal bir mücevherdir. Ancak Ann ve Roy Butler Yürüyüş ve Bisiklet Yolu harika bir yoldan daha fazlasıdır - Austin"in geliştiği bir yer. Birçok vatandaş ve ziyaretçi için, Austin'in sunduğu en iyi şeyi temsil eder: açık hava rekreasyonu; doğal, doğal bir çevre; ve çeşitli, canlı bir insan karışımı.

Moody Tiyatrosu'nda ACL Canlı

Rekreasyon
2 minutes uzakta
Austin City Limits Live at The Moody Theater (ACL Live), yılda yaklaşık 100 konsere ev sahipliği yapan son teknoloji, 2.750 kişilik canlı müzik mekanıdır. Amerikan televizyon tarihinin en uzun süredir devam eden müzik dizisi olan, KLRU-TV tarafından üretilen beğenilen PBS dizisi Austin City Limits'in kaydı için kalıcı ev görevi görüyor. ACL Live, dünyada kendi türünün LEED sertifikalı ilk karma binası olan Blok 21'de yer alan W Austin Hotel & Residences'ın yanında yer almaktadır. LEED, insan ve çevre sağlığına fayda sağlayan ölçülebilir performans özelliklerini kabul eden ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından geliştirilen bir mükemmellik işaretidir. ACL Live, canlı performansların yanı sıra çok sayıda özel ve özel etkinlik için Austin"de önde gelen destinasyondur.. Üç Samimi Seviyede 2,700+ Kapasite: • Seviye 1 — Sahne ve Genel Kabul/Ayrılmış Koltuklar • Seviye 2 — Scott Newton'un ikonik fotoğraflarını içeren Premium Tiyatro Koltukları, Süitler ve Austin City Limits Galerisi • Seviye 3 - Jim Marshall'ın ünlü fotoğraflarından bir seçki içeren Tiyatro Koltukları ve Jack ve Jim Galerisi Son teknoloji Özel konser ve TV bantlama aydınlatma sistemi: Aydınlatma paketi, High End Systems'in yeni nesil yenilikçi optiklerini, otomatik armatürleri ve dijital kontrol konsollarını içerir Ana hoparlör sistemi, d&b audiotechnik V serisi hat dizisi elemanlarına sahiptir.
310 Willie Nelson Bulvarı
Austin, TX 78701

Congress Avenue Köprüsü -Yarasa saati

Rekreasyon
2 minutes uzakta
Her yaz gecesi yüzlerce insan, Austin, Teksas şehir merkezindeki Congress Avenue Köprüsü'nün altından dünyanın en büyük kentsel yarasa kolonisinin ortaya çıktığını görmek için toplanıyor. Bu 1,5 milyon yarasayı izlemek eğlenceli ama aynı zamanda dünyamızı yaşamak için daha iyi bir yer haline getiriyorlar. Mühendisler 1980'de Congress Avenue Köprüsü'nü yeniden inşa ettiklerinde, köprünün altındaki yeni yarıkların ideal bir yarasa tüneği olacağı konusunda hiçbir fikirleri yoktu. Yarasalar yıllardır orada yaşamış olsalar da, aniden binlerce kişi taşınmaya başladıklarında manşet haberi oldu. Korku ve cehaletle tepki veren birçok insan yarasa kolonisinin yok edilmesi için dilekçe verdi. Şehir yarasalarını takdir etmeye başladığında, Congress Avenue Köprüsü altındaki nüfus, Kuzey Amerika"daki en büyük kentsel yarasa kolonisi haline geldi. Yaz gökyüzüne dönen 1,5 milyona kadar yarasayla Austin, şimdi her yerdeki en sıradışı ve büyüleyici turistik yerlerden birine sahip.
Kongre Caddesi
Austin, TX 78701

Moody Merkezi

Tiyatro
1 mil uzakta
Moody Center, yılda 150 geceden fazla benzersiz eğlence sunan 375 milyon dolarlık, 15.000'den fazla koltuklu birinci sınıf bir mekandır. Moody Center, Texas Üniversitesi Kadın ve Erkek basketbol oyunlarına, aile şovlarına ve diğer spor ve yerel etkinliklere ev sahipliği yaparken müzik endüstrisindeki en iyi ve en büyük isimleri barındırıyor. Moody Center, Oak View Group, Live Nation/C3 Presents, Austin'deki Texas Üniversitesi ve Kültür Bakanı Matthew McConaughey arasında rakipsiz bir ortaklıkla sektörde türünün ilk örneğidir. Moody Center, 75 yılı aşkın bir süredir Teksas genelinde müzeleri, kütüphaneleri, üniversiteleri ve hastaneleri destekleyen Moody Vakfı'ndan Texas Üniversitesi'ne verilen 130 milyon dolarlık hibenin onuruna seçildi.
2001 Robert Dedman Dr.
Austin, TX, US 78712

Teksas Başkenti

Tarihi sembol
3 minutes uzakta
Texas Capitol, 19. yüzyılın sonlarındaki kamu mimarisinin olağanüstü bir örneğidir ve yaygın olarak ülkenin en seçkin eyalet başkentlerinden biri olarak kabul edilmektedir.. 1970 yılında Ulusal Tarihi Yerler Siciline yerleştirildi ve “Amerikan tarihine önemli katkısı” nedeniyle 1986'da Ulusal Tarihi Dönüm Noktası olarak belirlendi. Austin'in en yüksek noktalarından birinde yer alan Capitol, şehir merkezindeki ticaret bölgesinin kuzey çevresine sabitler ve güney cephesinden Colorado Nehri'ne doğru geniş bir manzaraya sahiptir. Austin"deki Texas Üniversitesi"nin ana kampüsü dört blok kuzeyde yer almaktadır.. Austin bölgesindeki birçok bakış noktasından Capitol kubbesinin harika manzaraları, eyalet yasaları tarafından belirsizlikten korunmaktadır. 1993 yılında, 75 milyon dolarlık yeraltı Capitol Uzantısı kuzeyde tamamlandı, Capitol sakinleri için mevcut olan metrekareyi ikiye katladı ve çok daha gelişmiş işlevsellik sağladı. 1995 yılında, orijinal binanın kapsamlı bir iç ve dış restorasyonu yaklaşık 98 milyon dolar maliyetle tamamlandı. Son olarak, 1997'de Capitol'ü çevreleyen park benzeri arazilere çok ihtiyaç duyulan 8 milyon dolarlık bir yenileme ve restorasyon verildi.
201 E. 14. St.
Austin, TX 78701

Waterloo Park'taki Moody Amfitiyatrosu

Tiyatro
1 mil uzakta
1978'den beri Waterloo Park, Spamarama, Pachanga, Fun Fun Fun Fun Fest, Mess with Texas ve Dondurma Festivali gibi birçok otantik Austin deneyimine ev sahipliği yapmaktadır. Waterloo Greenway, bir zamanlar Waterloo Park'ta ev sahipliği yapan canlı müzik, festivaller ve kamusal sanatın mirası üzerine inşa edecek. Austin şehir merkezinin kalbinde 11 dönümlük canlandırılmış yeşil alanı keşfederken kaybolun. Waterloo Park'ta yürüyüş ve bisiklet parkurları, çarpıcı Hill Country Bahçeleri, davetkar toplanma alanları ve tabii ki 5.000 kapasiteli Moody Amfitiyatrosu bulunmaktadır. Waterloo Park'ın Moody Amfitiyatrosundaki deneyimler hayal gücünüz kadar sınırsız olacak. Yıl boyunca konserler, kültürel etkinlikler, topluluk festivalleri ve çok daha fazlası ile Moody Amphitheatre, Austin şehir merkezinde canlı eğlence için yeni gidilecek yerinizdir.
1401 Trinity St.
Austin, TX, US 78701

Daha fazla

Austin'in üretken müzik sahnesinden esinlenerek, şehir merkezindeki butik otelimiz, yaratıcılık ve sıcak bir bağımsızlık serisiyle gerçek bir Teksas büyücüsü. Lady Bird Gölü ve Congress Bridge arasındaki Rainey Street Tarihi Bölgesi'nde yer alan Hotel Van Zandt, Austin'in ünlü olduğu tüm güzel zamanlara, sıcak titreşlere ve unutulmaz canlı müziğe ön sırada yer almaktadır. Sanal Tur yaparak sanal dünyada bizi kontrol edin!

Mevsimsellik

Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
Yoğun sezon
Ara sezon
Düşük sezon
Jul 1 – Aug 31

Tesis Kısıtlamaları

Kalıcı etkiye sahip toplantılara ilham veren Austin etkinlik mekanını deneyimleyin. Muhteşem etkinlik odalarımızdan Austin'in şehir manzarasının muhteşem manzarasına sahip açık havuz güvertemize kadar, Hotel Van Zandt 25.000 metrekareden fazla esnek alan sunmaktadır. Farklı yemeklerimiz, Austin'in en yeni yükselen şeflerinden biri tarafından yaratılmıştır.. Austin misafirperverliğinin tanınmış tarzı ve ruhu ile yürütülen özel hazırlanmış etkinlikler sunmaktan gurur duyuyoruz..

Web linkleri

Diğer Materyaller

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?