InterContinental Bellevue at the Avenue

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
850 103. Cadde NE Bellevue, WA 980004

Promosyonlar

2X Points with IHG Business Rewards

15.05.2024 – 30.11.2024

InterContinental Bellevue Group Offerings

15.05.2024 – 31.12.2024

İhtiyaç tarihleri

  • 19.05.202431.12.2024

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Aramalar (Yerel)
  • Aramalar (Ücretsiz)
  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Dağ)
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Dış)
  • Alan (Yarı özel)
  • Alan (Özel)
  • Dışarıdan yemek hizmetine izin verilir
  • Hayvan dostu
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • Video konferans
  • VIP hizmetler

AV olanakları

  • AV ekipmanı
  • Hızlı İnternet Bağlantısı
  • Tesiste AV ekipmanı

Rekreasyonel faaliyetler

  • Spa veya salon

Mekan erişilebilirliği

  • Otobüs
  • Taksi

Ekipman

  • Dans pisti
  • Sahne
  • Taşınabilir duvarlar
  • Yükleme alanı

Ulaşım

Havaalanından: SeaTac havaalanından Bellevue'ye I-405 North üzerinden (18.2 mil, ETA trafiğe bağlı olarak 30-40 dakika) Yol Tarifi: Airport Expressway'den I-405N ve WA-518 E Çıkış 13B çıkışından sonra NE 8th St W işaretlerini takip edin 102nd Ave NE üzerinde bir RT alın Hotel LT üzerindedir Kuzeyden otele: Kuzey Seattle'dan, yaklaşık 12 mil, 18 dakika I5 S'ye gidin Portland'a gidin, 9,1 mil, 10 dakika WA520 için LT'den 168B çıkışı Bellevue, Tollway, 5,5 mi Bellevue Way çıkışını kullanmak için RT 2 şeritlerini kullanın RT'yi NE 12th St NE 12th St'ye dönün LT dönüyor ve 102nd Ave Hotel LT'nizde olacak Güneyden otele: Portland'dan I5 N'ye gidin Seattle'a gidin WA167 N'ye doğru Renton Merge'ye doğru I405 N'ye doğru birleşmek için RT şeridini kullanın NE 4th St'ye giden 13B çıkışına çıkmak için RT şeridini kullanın NE 8th St. ST'ye doğru NE 8th St'ye doğru işaretleri takip edin RT'yi 102nd Ave NE'ye dönün ve otel LT'nizde olacaktır Doğudan otele: Snoqualmie Casino, Falls veya Pass'ten I90 W'den Bellevue'ye gidin I405 N Everett için 10 numaralı çıkışa gitmek için uzak RT şeridini kullanın NE 4th St'ye doğru 13B çıkışına çıkmak için RT şeridini kullanın NE 8th St W işaretlerini takip edin NE 8th St'ye gidin RT'yi 102nd Ave NE'ye dönün ve otel LT'nizde olacaktır. Batıdan otele: Seattle"dan I90 E üzerinden I5 rampasına gidin Portland"a gidin Çatallada sola gidin, I90 E Bellevue işaretlerini takip edin Çatlakta sola dönün I90 E üzerinde kalmak için solda kalın Çıkış 9'dan Bellevue Yolu"na gidin Bellevue Way SE LT"yi takip edin 1. çapraz caddede 102nd Ave NE Hotel solunuzda olacak

Park

  • Ücretsiz park
  • Vale$60,00 / gün

Havaalanına olan mesafe

  • 17.9 mil, mekana uzaklık

InterContinental Bellevue at the Avenue Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı11.756 fitkare
Toplantı odaları9
En büyük oda4.272 fitkare
İkinci en büyük oda3.460 fitkare
Alan (Özel)8.296 fitkare
Alan (Yarı özel)3.460 fitkare
Alan (Dış)925 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası208
Tek (1 yatak)164
Çift kişilik (2 yatak)44
Süit18
Tek Kişi (1 yatak) Ücreti$459,00 – $569,00
Çift kişilik (2 yatak) ücreti$459,00 – $569,00
Vergi oranı14,5%

Yerel İlgi Merkezleri

Washington Gölü: Meydenbauer Körfezi Parkı

Rekreasyon
2 mil uzakta
Bellevue'nin izleme terası, yamaç ormanlık alanı, açık sınıf, oyun alanı, sahil evi, PPV lansmanı, balina avcılığı binası güncellemesi, yaya iskelesi, kıyı şeridi restorasyonu, gün ışıklı kanal ve dağ geçidi içeren en yeni plaj parkını ziyaret edin. REI, Meydenbauer Bay Park"ta kano ve kano kiralama hizmeti sunmaktadır.. Bu park aynı zamanda motorsuz bir deniz taşıtı fırlatma sahasıdır.
419 98. Cadde NE
Bellevue, WA, US 980004

Seattle-Tacoma “Seatac” Uluslararası Havalimanı (SEA)

Havaalanı
17 mil uzakta
Seattle-Tacoma Uluslararası Seattle Havaalanı, SEATAC Havaalanı ve Sea-Tac olarak da bilinen Havaalanı (IATA: SEA, ICAO: KSEA, FAA LID: SEA), Seattle ve Tacoma Bölgesi, Washington ve tüm Seattle metropol alanlarına hizmet vermektedir ve ABD'nin Pasifik Kuzeybatı bölgesindeki en büyük havaalanıdır. Seattle Havaalanı Alaska Havayolları ve Delta Air Lines için bir merkezdir.
17801 Uluslararası Bulvarı
SeaTac, WA, US 98158

Bravern'deki Dükkanlar

Alışveriş
3 mil uzakta
The Shops at The Bravern, Bellevue şehir merkezinin kalbinde yer alan lüks bir alışveriş merkezidir. Bu lüks alışveriş merkezi, seçilmiş üst düzey butikler, tasarımcı markaları ve enfes yemek seçenekleri sunar. Zarif mimarisi ve sofistike ambiyansıyla ünlü, The Shops at The Bravern, özel bir perakende deneyimi arayan seçici alışveriş yapanlara hitap ediyor.
11111 NE 8. Cadde
Bellevue, WA, US 980004

Rainier Dağı

Park
2 hours uzakta
Deniz seviyesinden 14.410 fit yüksekliğe yükselen Rainier Dağı, Washington manzarasında bir simge olarak duruyor. Aktif bir yanardağ olan Rainier Dağı, bitişik ABD'deki en buzlu zirvedir ve beş büyük nehri doğurur. Subalpin kır çiçeği çayırları buzlu volkanın etrafını sararken, antik orman Rainier Dağı'nın alt yamaçlarını gizler. Parkın ekosistemlerinde vahşi yaşam boldur. Bir ömür boyu keşif sizi bekliyor.
39000 Eyalet Rotası 706 E
Ashford, WA, US 98304

Meydenbauer Merkezi

Kongre merkezi
11 mil uzakta
Bellevue"de bir sahne sanatları tiyatrosu veya bir kongre merkezi arıyor olun, tüm müşterilerimizi ve misafirlerimizi aile gibi hissettirmeye çalışıyoruz. Yaptığımız şeyin ve kim olduğumuzun merkezinde yer alır. Meydenbauer Center, 1993'ten beri harika Bellevue topluluğunun bir parçası olmuştur ve bununla birlikte, bir etkinlik mekanı olarak yirmi yılı aşkın tecrübeyi getiriyoruz. Ve kongre merkezimizdeki 54.000 metrekarelik toplantı alanı ile diğerlerinden farklı olarak esnek ve yaratıcı bir etkinlik mekanı sunuyoruz. Topluluk, yaptığımız işin merkezinde yer alır ve kim olduğumuzun, etkinliğinize giden planlamanızın ve sürecinizin her adımında sizi destekliyoruz. Yaptığımız işle büyük gurur duyuyoruz ve sizinle çalışmak için sabırsızlanıyoruz.
11100 NE 6. Cadde
Bellevue, WA, US 980004

Eski Bellevue: Ana Cadde

Gece yaşamı
3 minutes uzakta
Şehir Merkezi'nin çok gizli olmayan bir bölümünde büyüleyici Old Bellevue yatıyor - gökdelenlerin ve yüksek binaların hakim olduğu bir bölgede çok ihtiyaç duyulan küçük kasaba hissini sağlamak için tasarlanmış yerel butikler, restoranlar ve perakendecilerle kaplı yürünebilir bir Ana Cadde. Main Street'teki favori yerlerimizden bazılarında alışveriş yapmak, içmek veya yemek yemek için size ilham vermeyi umduğumuz Old Bellevue kapsamlı rehberimiz için okumaya devam edin.
9 103. Cadde NE
Bellevue, WA, US 980004

Seattle Kongre Merkezi

Kongre merkezi
11 mil uzakta
Seattle Kongre Merkezi, Seattle şehir merkezinin kalbinde etkinlikler, konferanslar ve sergiler için modern ve hareketli bir merkez olarak hizmet vermektedir. Birinci sınıf konumu ve çağdaş tasarımı ile merkez, çeşitli büyüklük ve amaçlardaki toplantıları ağırlayabilecek çok yönlü alanlar sunmaktadır. Son teknoloji ve olanaklarla donatılmış otel, iş konferansları, ticaret fuarları, kültürel etkinlikler ve daha fazlası için önde gelen bir mekan olarak hizmet vermektedir. Merkezin ikonik Seattle simge yapılarına, yemek seçeneklerine ve konaklama yerlerine yakınlığı, onu hem yerel sakinler hem de dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçiler için uygun ve dinamik bir yer haline getirerek canlı bir kentsel ortamda işbirliğini, yeniliği ve bağlantıları teşvik eder.
705 Pike Caddesi
Seattle, WA 98101

Pike Place Pazarı

Alışveriş
11 mil uzakta
Seattle şehir merkezinin kalbinde yer alan tarihi bir dönüm noktası ve canlı halk pazarı. 1907 yılında kurulan tesis, Elliott Körfezi sahiline bakan yerel satıcılar, çiftçi standları, el sanatları, özel yiyecek dükkanları ve sokak sanatçılarının yer aldığı çeşitli bir alışveriş deneyimi sunuyor.
85 Pike Caddesi
Seattle, WA, US 98101

Daha fazla

Caddenin Kuzeybatı Pasifik"e gelişindeki InterContinental Bellevue, bölgedeki lüks ve incelik standartlarını belirler. Kendi başına bir destinasyon olan otelin Avenue Bellevue içindeki en iyi konumu, Avrupa'nın yaya dostu sokaklarından sonra modellenen bir samimiyet ve ölçek duygusu yaratır. Konuklar ve yerliler, şehrin sunduğu en iyiyi sofistike yerleşim yerimizde deneyimleyebilirler.. İster 208 lüks otel odamızdan ve süitlerimizden birinde sakin bir an olsun, ister kapımızın önündeki en iyi perakende alışveriş ve ünlü şef odaklı restoranlara dalmak olsun, konuklar olmak istedikleri her yerden sadece birkaç adım uzaklıktadır. Tasarım dokunuşlarıyla kusursuz lüks oda ve süitlerde rahatlayın. Zengin spamızda yenileyin, fitness merkezimizde aktif kalın, ve Les Clefs d'Or Concierge ile keşfedin. Kuzeybatı Pasifik'in bol malzemeleriyle vurgulanan küresel lezzetleri sergileyen yakındaki Michelin yıldızlı restoranların tadını çıkarın. Seattle şehir merkezinden ve Woodinville Wine Country'den 20 dakika uzaklıkta, 12.000 metrekarelik zarif alanda bir toplantı veya etkinliğe ev sahipliği yapın. Olasılıkların sonsuz olduğu Bellevue şehir merkezinde lüks bir deneyimi keşfedin.

Mevsimsellik

Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
Yoğun sezon
May 24 – Sep 30
Ara sezon
Apr 1 – May 23
Oct 1 – Oct 31
Düşük sezon
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Nov 30

Ek Bilgiler

· 2.000 metrekarelik ayrı oturma, yemek ve eğlence alanları sunan 2 yatak odalı Başkanlık Süiti de dahil olmak üzere tasarım dokunuşlarına sahip şık bir şekilde döşenmiş oda ve süitlerde rahatlayın. · James Beard ve Michelin yıldızı tanınmış şeflerden küresel bir damak tadı sunan birinci sınıf restoranlar, daha fazla ayrıntı için Avenuebellevue.co adresini ziyaret edin. · Avrupa şehirlerinin samimi şehir meydanlarını taklit eden Avenue Bellevue, otelin kapısında, konuklarına Paris'teki Champs Élysées gibi özel bir alışveriş deneyimi sunuyor. 20'den fazla lüks marka ve butik ile Kuzeybatı Pasifik'te türünün ilk örneği. · Buhar odası, kar odası ve yatay duşlar içeren 2,500 metrekarelik özel tedavi alanı ile Le'spa'nın tesis bünyesindeki sağlıklı yaşam sığınağında yakında canlanın ve yenileyin. Daha fazla ayrıntı için lespas.com adresini ziyaret edin. · Şefin masası rezervasyonu, yüksek profilli etkinliklere özel erişim ve Les Clefs d'Or Concierge ağımızdan VIP gezi deneyimleri gibi en iyi içeriden önerilerle şehri keşfedin. ·Canlı şehir merkezimize bakan ve hem Peloton hem de Precor makinelerine sahip son teknoloji fitness merkezimizde endorfinlerinizin akmasını sağlayın. · Yüksek profilli bir varış deneyimine ihtiyaç duyan otel misafirleri için özel şoförlü şehir arabası hizmeti mevcuttur. · Üçüncü katta, bol miktarda doğal ışık, 900 metrekarelik bir dış mekan güvertesi ve özel yüksek hizmet uzmanlığımız sunan 12.000 metrekarelik geniş zarif konferans, gala, düğün ve toplantı odası işlevi ve ön fonksiyon alanı.