InterContinental Sanctuary Cove Resort

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
Malikane Çemberi Sanctuary Koyu Gold Coast 4212

Promosyonlar

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Puanlar

Northstar
5

Ödüller

Çocuklu Tatiller Avustralya'daki En İyi 10 Aile Tatil Köyü 2021. Avustralya'nın Yılın Şarap Listesi Ödüllerinde İki Bardak, 2022 (üst üste altıncı yıl). Restaurant & Catering 2022 Mükemmellik Ödüllerinde Bir Otel/Tatil Köyünde En İyi Restoran - Güney Doğu Queensland.

Mekan Bilgileri

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Bahçe)
  • Manzara (Okyanus veya su)
  • Oda servisi
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Kiralık araba hizmeti
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Uzun süreli konaklama
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi
  • Video konferans
  • VIP hizmetler

Rekreasyonel faaliyetler

  • Açık havuz
  • Golf sahası
  • Sağlık kulübü
  • Spa veya salon
  • Su sporları
  • Tenis kortları

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Dans pisti
  • Piyano
  • Sahne
  • Taşınabilir duvarlar
  • Taşınabilir ısıtıcı
  • Yükleme alanı

Ulaşım

Yol Tarifi Gold Coast Havaalanı'ndan arabayla - 40 dakika Gold Coast Otoyolu boyunca kuzeybatıya doğru ilerleyin, National Route 1/Nerang/Brisbane işaretleri ile Stewart Rd"ye hafifçe sola dönün. Nerang'a giden Pasifik Otoyolu kuzey M1 rampasına doğru sağa dönün ve Pasifik Otoyolu/M1'de birleştirin. 57 çıkışından çıkın - Hope Island Road, Hope Island Yolu'nda düz devam edin Sanctuary Cove işaretlerini takip edin. Brisbane Havaalanı'ndan arabayla - 45 dakika - 1 saat Alpinia Drive boyunca güneybatıya gidin, ardından Airport Drive'a doğru hafif bir sağa dönün Döner kavşaktan Airport Drive'a ilk çıkıştan çıkın Moreton Drive ile birleşmek için hafif bir sağa dönün ve rampayı Gateway Otoyolu M1"e götürün Gateway Otoyolunu takip edin ve ardından Pasifik Otoyolu güney M1/Pasifik Otoyolu/Gold Coast"a çıkın. 57 çıkışından çıkın - Tamborine Oxenford Road/Hope Island Road, Hope Island Road boyunca devam edin Sanctuary Cove işaretlerini takip edin.

Park

  • Ücretsiz park
  • ValeAU$40,00 / gün
  • Otobüs park

Havaalanına olan mesafe

  • 32 mil, mekana uzaklık

InterContinental Sanctuary Cove Resort Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı15.565 fitkare
Toplantı odaları15
En büyük oda4.704 fitkare
İkinci en büyük oda3.057 fitkare
Sergi Alanı3.014 fitkare
Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası251
Tek (1 yatak)112
Çift kişilik (2 yatak)114
Süit25
Vergi oranı10%

Yerel İlgi Merkezleri

En İyi Golf

Rekreasyon
10 km uzakta
Gold Coast"ta yapılacak şeyler arıyorsanız, Topgolf tam size göre! Topgolf"ta, mikro yontma golf toplarını kendi koyunuzdan dış sahadaki dev hedeflere çarpacaksınız, onlara vurduğunuzda puanlar! Rahatlamayı mı tercih ediyorsun? Şeften ilham alan menümüzden bir yemekle arkanıza yaslanın veya canlı müzik dinlerken Çatı Terasımızda en sevdiğiniz içkinin tadını çıkarın. İster hevesli bir profesyonel olun, tam bir acemi veya mutlak bir gurme, Topgolf"ta bir topun olacak.
Cnr. Roadshow Yolu ve
Eğlence Sürüşü
Oxenford, AU 4210

Pines Golf Sahası

Rekreasyon
1 km uzakta
Avustralya'nın tek Arnold Palmer imza kursu Avustralya'nın en iyi ve en iyilerinden biri olarak kabul edilir zorlu kurslar. Bu özel 18 delik şampiyonluk golf sahası 101 ile oyulmuş kurulmuş çamı ormanı hektarlık kurs çeşitli koridor yaklaşımları delikler, başkalarını koruyan göllerle. Deliklerin 14'ü altı civarında konturlu insan yapımı göller. Yaban hayatı bolluğu Nadir kuş yaşamı dahil olmak üzere The Pines"daki özellikler ve yerli Avustralya kanguru puanları. Çamlar ayrıca üyeleri ve resort misafirler üç sunuyor adanmış uygulama delikleri.
Parkway
Sanctuary Koyu, QLD_AUS, AU 4212

Sanctuary Cove Köyü

Alışveriş
2 minutes uzakta
Sakin bir liman ve marinanın kenarına bağlanmış, sonsuz derecede şaşırtıcı Deniz Köyü"nü bulacaksınız. Gün için Moor ve lezzetli kafe seçkisini keşfedin, restoranlar ve barlar, artı moda butikleri de dahil olmak üzere çok çeşitli özel mağazalar, Sanat galerileri, bir çikolata dükkanı ve Köy Tiyatrosu. Size kolaylık sağlamak için, bankacılık dahil olmak üzere çok çeşitli ticari hizmetler mevcuttur, tıbbi, eczane ve güzellik.
Masthead Yolu, Sığınak Koyu, QLD 4212 Bir
Gold Coast, AU

Tema Parkları

Rekreasyon
16 minutes uzakta
Eğlence, Güney Yarımküre"deki en iyi tema parkları ve cazibe merkezlerinden bazılarıyla Gold Coast"a doğal olarak geliyor. Dreamworld Dreamworld"e en yeni eklenmeye hazır... Kombine hareket programlı oturma ve özel efektlerle Sky Voyager en son teknoloji, Güney Yarımküre"nin ilk uçan tiyatrosunda Avustralya"nın en muhteşem manzaraları üzerinde uçabilirsiniz. Adrenalin bağımlıları tekmeleyecek Büyük Dreamworld 8 heyecan sürmek: BuzzSaw, Kasırga, Dev Damla, Terör Kulesi II, Pençe, Wipeout, Mick Doohan'ın MotoCoaster ve Pandamonium, ile birlikte Wiggles Dünyası ve Avustralya Yaban Hayatı Deneyim. Hemen bitişiğinde Dreamworld, WhiteWater World kova sunuyor ıslanmanın bir sürü yolu. Avustralya Outback Muhteşem Outback Australia hissini atılgan bir şekilde yaşayın atlar, sığır toplanması ve çalı şiirinin karıştırılması. Outback Spectacular herhangi biri için harika bir ektir tatil gündemi. Currumbin Wildlife Sanctuary 1400'den fazla hayvan ve kuş için bir sığınak, Currumbin Wildlife Sanctuary hala favori yerliler ve ziyaretçilerle otuz yıl sonra Başlangıç - lorikeet besleme süresi bir zorunluluktur! Warner Bros Film Dünyası Warner Bros"ta fantezi ve eğlence dünyasına girin. Gold Coast"ta Film Dünyası, nerede filmler canlanmak ve herkes bir yıldız. Islak 'N' Vahşi Heyecan ve dökülmelerle dolu bir gün için, the Gold Coast's öncü su parkı en iyi su aksiyonunu sunuyor Queensland güneşinin sıcaklığı altında.
Dreamworld Parkway
Coomera, QLD_AUS, AU 4209

YOT Kulübü

Sudan yukarıya özel olarak tasarlanmış ve inşa edilen YOT Club, iki lüks katta 400 kişiye kadar lisanslı dünyanın ilk Super Yacht Entertainment mekanıdır. Gemideki ilk adımınızdan itibaren YOT Club yaşam tarzına dalacaksınız., arazi kısıtlamalarını geride bırakmak. YOT Kulübü, iyi hayatı deneyimleme şeklimizi yeniden tanımlıyor, seni harekete geçiren müzik içeren, sana ilham veren moda, sizi ikna edecek mutfak ve sizi şaşırtacak içecekler.

Gold Coast Coolangatta Havaalanı

Havaalanı
40 minutes uzakta
Gold Coast Havaalanı, Avustralya"da aynı anda iki eyalette bulunan tek havalimanıdır.. Pistimiz hem Yeni Güney Galler hem de Queensland"de. Plajdan sadece birkaç dakika, Avustralya'nın bir numaralı tatil beldeye açılan kapı olmaktan mutluluk duyuyoruz, Gold Coast ve Kuzey Yeni Güney Galler"deki Tweed bölgesine birkaç dakika uzaklıkta. Gold Coast Havalimanı'nın yıl boyunca Doğu Standart Saati ile çalıştığını lütfen unutmayın.
Terminal Dr
Bilinga, QLD_AUS, AU 4225

Palms Golf Sahası

Rekreasyon
1 km uzakta
Kursa çıkın ve yeni geliştirilenlerle oynayın Palms Golf Sahası. Başka bir başyapıt ünlü golf sahası mimarı Ross'tan Watson. Yavaşça dalgalı fairway'lerle kritik yerleştirilmiş sığınakları diseksiyon, it offers a tüm golfçüler için harika bir meydan okuma. Par 70 kurs çeşitli shor t vardır ve uzun delikler, bazı par üç delikli eleştirel beğeni çekmek için emin. Görsel olarak bağlantılar tarzı itiraz ve daha golfçüler oynamak, stratejik nitelikleri daha çok takdir edeceklerdir.
Parkway
Sanctuary Koyu, QLD_AUS, AU 4212

GC Üzerinden Oyun

Rekreasyon
13 minutes uzakta
Heyecan verici go-kartlarla, aksiyon dolu Lazer Etiketi, temalı kaya tırmanışı ve çok daha fazlası Game Over"da herkes için bir şeyler var.
88 Siganto Sürücü Helensvale QLD
AU 4212

Daha fazla

Avustralya'ya inen ilk InterContinental Resort olan InterContinental Sanctuary Cove Resort, Sanctuary Cove'un güzel çevresinde yer alan klasik bir Queensland arazisinin görkemli, zarif mimarisini yansıtıyor. Zarif ve sofistike bir tasarıma sahip, yakın zamanda yenilenmiş Great House, sizi Resort"a çarpıcı bir büyük merdivenle karşılar.. Fountain Terrace merdivenlerine gidin ve Resort'un 4.2 hektarlık yemyeşil peyzajı ve önünüzden uzanan gösterişli bir plaj lagün havuzu ile çevrili olun. Ek olarak, Resort Odalarımız ve Süitlerimiz Hampton"dan ilham alan bir hisle yenilenmiştir ve Toplantı alanı seçeneklerimizin tümü ihtişamla gelir ve tümü doğal ışıkla doludur.. Inzivayı erişilebilirlikle dengelemek için ideal bir konuma sahip olan InterContinental Sanctuary Cove Resort, Gold Coast"un kuzey ucunda, Surfers Paradise"ın koşuşturmacasından uzakta, CBD"ye sadece kısa bir sürüş mesafesinde. InterContinental konuğu olarak üç şampiyona golf sahasına ve Sanctuary Cove Country Club"a erişimden harika evimizde sunulan nihai InterContinental ikindi çayı deneyimine kadar kıskanılacak bir ayrıcalıklı koleksiyon keşfedeceksiniz..

Mevsimsellik

Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
Yoğun sezon
Mar 1 – Sep 30
Ara sezon
Oct 1 – Dec 31
Jan 1 – Feb 29
Düşük sezon

İptal politikası

Ceza olarak değil, Tesisin kayıp geliri için tazminat olarak kısmi veya tam iptal durumunda Müşteri tarafından bir İptal Ücreti ödenir.. İptal Ücreti, yatak odası satışından elde edilen gelir kaybının yüzdesi olarak ifade edilecektir., ve toplantı odası kiralama, Tesis tarafından makul olarak belirlendiği şekilde.

Web linkleri

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?