InterContinental Sydney

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
117 Macquarie Caddesi Sidney 2000

Promosyonlar

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Puanlar

AAA Tourism
5
ATIC Australia
5
Forbes Travel Guide
5

Ödüller

Forbes tarafından tavsiye edilenler - 2019 2018 Top Ten 5 Yıldızlı Otel NSW - Trivago 2018 Dünya Lüks Restoran Ödülleri, En İyi Lüks Otel Restoranı (117 yemek) 2018 Dünya Lüks Restoran Ödülleri, Asya Füzyon Kıtası (117 yemek) 2018 HM Ödülleri, Yılın Mühendisi, Andy Goonesekera, InterContinental Sydney 2018 Dünya Seyahat Ödülleri, Avustralya'nın Önde Gelen Oteli 2018 Dünya Seyahat Ödülleri, Avustralasya'nın Önde Gelen İş Oteli (üst üste beşinci yıl) 2018 Dünya Seyahat Ödülleri, Avustralasya'nın Önde Gelen Otel Süiti 2018 Avustralya Süiti için 2018 Dünya Seyahat Ödülleri, Avustralasya'nın Önde Gelen Executive Club Lounge (üst üste dördüncü yıl) 2018 Dünya Seyahat Ödülleri, Dünyanın Önde Gelen Executive Club Lounge (üst üste ikinci yıl) 2018 - Forbes tarafından tavsiye edildi 2017 TAA Mükemmellik Ödülleri, NSW - Andy Goonesekera; Yılın Mühendisi 2017 TAA Mükemmellik Ödülleri, NSW - Libby Jaeger; Yüksek Övülen Yiyecek & Yılın İçecek Çalışanı 2017 Dünya Seyahat Ödülleri, Avustralya'nın Önde Gelen Oteli 2017 Dünya Seyahat Ödülleri, Avustralasya'nın Önde Gelen İş Oteli (art arda dördüncü yıl) 2017 Dünya Seyahat Ödülleri, Avustralasya'nın Önde Gelen Executive Club Lounge (üst üste üçüncü yıl) 2017 Dünya Lüks Restoran Ödülleri, 117 yemek için En İyi Lüks Otel Restoranı (üst üste ikinci yıl) Forbes 2017 Seyahat Rehberi - Önerilen Oteller 2016 Dünya Seyahat Ödülleri - Avustralasya'nın Önde Gelen İş Oteli 2016 Dünya Seyahat Ödülleri - Avustralasya'nın Önde Gelen Executive Club Lounge 2016 TAA Mükemmellik Ödülleri, NSW - Nicole Cheramie; Toplantılar ve Etkinlikler Yılın Çalışanı 2015 Dünya Seyahat Ödülleri - Avustralasya'nın Önde Gelen İş Oteli 2015 Dünya Seyahat Ödülleri - Avustralasya'nın Önde Gelen Executive Club Lounge 2015 Dünya Seyahat Ödülleri - Avustralya'nın Önde Gelen Oteli 2015 TAA Mükemmellik Ödülleri, NSW - David Patt; Yılın Konsiyerjı Onur Listesi 2015 Travel + Leisure World's Best Awards - Dünyanın En İyi Otelleri, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Pasifik 2014 Dünya Seyahat Ödülleri Asya Avustralasya - Leading Hotel Australia 2014 Dünya Seyahat Ödülleri Asya Avustralasya - Lider Business Hotel Australasia 2013 Travel+Leisure World'ün En İyi Ödülleri - Aileler için En İyi Otel 2013 TAA Mükemmellik Ödülleri, NSW - Yılın Mühendisi 2013 TAA Mükemmellik Ödülleri, NSW - Sağlık & Yılın Güvenlik Oteli 2013 TAA Mükemmellik Ödülleri, NSW - Yılın Konsiyerjı 2013 TAA Mükemmellik Ödülleri, NSW - Yılın Övülen Şefi

Mekan Bilgileri

Cvent's 2024 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Hotels

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Cvent's 2023 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Hotels

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Bahçe)
  • Manzara (Okyanus veya su)
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Tesis güvenliği
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • İş merkezi
  • Video konferans
  • VIP hizmetler

AV olanakları

  • AV ekipmanı
  • Hızlı İnternet Bağlantısı
  • Tesiste AV ekipmanı

Rekreasyonel faaliyetler

  • Kapalı havuz
  • Sağlık kulübü
  • Spa veya salon

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Dans pisti
  • Piyano
  • Sahne
  • Taşınabilir duvarlar
  • Yükleme alanı

Ulaşım

Sidney Havalimanı InterContinental Sydney, otele sadece 12 km (araba veya taksiyle 15-20 dakika) bulunan en yakın uluslararası havaalanına çok yakındır. Konsiyerj ekibimiz, Sidney havaalanından otele veya otelden Sidney Havalimanı'na limuzin transferinizi ayarlamaktan memnuniyet duyar Otopark ve Araç Erişimi InterContinental Sydney'e araba girişi Philip Caddesi'ndedir. Otopark için yükseklik kısıtlamaları otoparkta 2 metre ve yükleme rıhtımında 3,8 metredir. Vale park hizmeti mevcuttur - Tesis içi misafirler (gecelik) günlük 89,00 AUD - Konferans misafirleri günlük 55,00 AUD karşılığında *Lütfen dikkat: Fiyatlar değişebilir. InterContinental Sydney, 22 kW'a kadar 2 Tesla konektörü sunan tüm Tesla Motorlu araçlar için destinasyon şarjı sunmaktan gurur duyar.

Park

  • Ücretsiz park
  • Ücretli parkAU$89,00 / gün
  • ValeAU$89,00 / gün

Havaalanına olan mesafe

  • 7.46 mil, mekana uzaklık

InterContinental Sydney Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı19.375 fitkare
Toplantı odaları15
En büyük oda19.407 fitkare
İkinci en büyük oda5.350 fitkare
Filtreler

Kat planları

Misafir odası

Toplam misafir odası509
Tek (1 yatak)403
Çift kişilik (2 yatak)106
Süit28

Yerel İlgi Merkezleri

Kraliyet Botanik Bahçeleri

Park
3 minutes uzakta
Sidney'in kıyafet çevresinde yer alan InterContinental Sydney, Sidney'in ikonik limanına ve Kraliyet Botanik Bahçeleri'ne sadece birkaç adım mesafededir. Nefes kesen bahçecilik muhteşem uzantıları ve ikonik Sidney silüetinin bakışları ile, yakındaki çarpıcı bahçeler, manzaralı piknik yapmak için sakin bir yerdir.
Bayan Macquaries Rd
Sidney, NSW_AUS, AU 2000

Dairesel İskeleler

Tarihi sembol
4 minutes uzakta
Sidney Opera Binası ve Sidney Limanı Köprüsü'ne kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunan otel, lüks lüks alışveriş gezileri, yakındaki adalara, koylara ve plajlara gezi ve feribot gezileri için Circular Quay ve The Rocks bölgesine elverişli bir konumdadır. Manly ve Bondi"deki dünyaca ünlü plajlara giden bir feribota atlayın, Taronga Hayvanat Bahçesi"ndeki yerli vahşi yaşamı ziyaret edin veya Watson Körfezi"ne doğru ilerleyin, Doyle'nin kötü şöhretli balık ve patates kızartmasıyla kendinizi şımartırken yerel bir Sidney geleneğinin parçası olun.
Dairesel İskeleler
Sidney, NSW_AUS, AU 2000

Sidney Limanı Köprüsü

Tarihi sembol
10 minutes uzakta
Dünyanın en büyük çelik kemer köprüsü, Sydney Harbour Bridge, en iyi doğal limanlardan birini kapsayan ikonik bir dönüm noktasıdır. 1932'de açılan köprü, Sydneysiders tarafından sevgiyle Coathanger olarak adlandırılmıştır. Köprüden yürüyebilir ve bisiklete binebilir veya muhteşem manzaralar için zirveye tırmanabilirsiniz.
Sidney Limanı Köprüsü
Sidney, NSW_AUS, AU 2000

Sydney Havalimanı

Havaalanı
20 minutes uzakta
InterContinental Sydney, otele sadece 12 km mesafede bulunan en yakın uluslararası havalimanına çok yakındır (arabayla veya taksiyle 15-20 dakika). Konsiyerj ekibimiz, Sidney havaalanından otele limuzin transferinizi ayarlamaktan memnuniyet duyar., veya Sidney Havaalanı"na otel.
Sydney Havalimanı
Sidney, NSW_AUS, AU 2020

Sidney Opera Binası

Tarihi sembol
10 minutes uzakta
Eski ve modernist etkileri kaynaştıran ve binlerce yıldır Gadigal halkına kutsal bir sitede yer alan Sidney Opera Binası'nın heykelsi zarafeti, onu yirminci yüzyıl mimarisinin sembollerinden biri haline getirdi - ABD'li mimar Frank Gehry'den alıntı yapmak için “bütün bir ülkenin imajını değiştirdi”.
Bennelong Noktası
Sidney, NSW_AUS, AU 2000

Darling Limanı

Rekreasyon
12 minutes uzakta
SEA LIFE Sidney Akvaryumu da dahil olmak üzere yakındaki Darling Limanı"nda bir dizi aile dostu cazibe merkezini keşfedin, WILD LIFE Sidney Hayvanat Bahçesi, Madame Tussauds ve IMAX Tiyatrosu. Hepsi Darling Limanı"nın kalbinde yer almaktadır, sualtı maceralarıyla bir keşif yolculuğuna çıkın, koala karşılaşmaları, tüm ailenin eğlenmesi için kanguru yürüyüşleri ve 3D film deneyimleri.
Darling Limanı
Sidney, NSW_AUS, AU 2000

Kayalar

Tarihi sembol
8 minutes uzakta
Arnavut kaldırımlı geçitler ve tarihi binalar, The Rocks"ta her hafta sonu yerel pazarların telaşını keşfedin. İkonik Liman Köprüsü"nün altında yer almaktadır, bölge, bir dizi Avustralya hediyelik eşya dükkanıyla hediye alışverişi için idealdir, mücevher butikleri ve sanat galerileri.
George St.
Kayalar, NSW_AUS, AU 2000

Daha fazla

Olasılık dünyasına adım atın ve InterContinental Sydney"de eğlence sanatında bir yolculuğa çıkın. Samimi toplantılardan büyük resepsiyonlara, Entertainer's Life"ın bir parçası olmanızı bekliyoruz, Immerse aracılığıyla etkinliklere ev sahipliği yapmanın yeni bir yolu, Şımartın ve İlham Verin. Immerse"in yolculuğu. InterContinental Sydney, şehrin güzelliğinin sizi ilham ile dolduracağı Sidney Limanı ve Kraliyet Botanik Bahçeleri"ni süpüren panoramik manzarasıyla ünlüdür.. 1851 mirası olan Hazine Binası içinde, tümü doğal ışık, çekicilik ve son teknoloji ile donatılmış 15 toplantı ve etkinlik odası ile yakın zamanda yenilenmiş ve yenilenmiş mekanlardan oluşan eklektik bir koleksiyonu keşfedin. Kenar gözü olan stil meraklısı için, Çiçekçi pop-up"ı botanik motifleri ve havasıyla memnun edecek ve şaşırtacak, çağdaş dokunuşlar; ve özel arayanlar için, Gösteriyi durduran panoramik manzaraları ve birinci sınıf atmosferi ile Supper Club"ın 32. katında misafirlerinizi şaşırtın. Konuklarınız için kalıcı bir izlenim sağlayacak ısmarlama bir epikürcü deneyimle etkinliğinizin ruhunu çağırın. Ödüllü mutfak ekibinin küratörlüğünü hazırladığı özel menülerle kendi mutfak arzunuzun yaratıcısı olun. Sahip olunması gereken taze ürünlerle yığılmış genişleyen otlak masalarından sağlık odaklı, beslenme ısırıkları, Ekip, durumunuza ve vizyonunuza uyacak şekilde bir menüyü özelleştirebilir. Circular Quay konumunun en iyilerini bir toplantıya veya etkinliğe enjekte edin ve ilham verici ortak liderliğindeki deneyimler aracılığıyla şehrin sunduğu avantajlardan yararlanın, InterContinental Sydney"e özel. Motive edici konuşmacılardan farklı ekip oluşturmaya, Insider Collection, temsilci deneyimini geliştirmek ve herhangi bir etkinliği unutulmaz kılmak için tasarlanmıştır.

Mevsimsellik

Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
Yoğun sezon
Jan 1 – Mar 31
Oct 1 – Dec 31
Ara sezon
Apr 1 – May 31
Düşük sezon
Jun 1 – Sep 30

Ek Bilgiler

Ücretsiz WiFi.