InterContinental Buenos Aires

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Moreno 809 (1070) Capital Federal Buenos Aires C1091AAQ

Erikoistarjoukset

Day Delegate Package

145,00 $
06.05.2024 – 31.08.2024

Hotellin haluamat päivämäärät

 • 19.05.202422.05.2024
 • 24.05.202427.05.2024
 • 31.05.202431.08.2024

Arvioinnit

Northstar
4

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

 • Huonepalvelu
 • Internetyhteys
 • Matkatavarasäilytys
 • Näkymä (urbaani)
 • Pesulapalvelu
 • Vastaanottopalvelut
 • Ääniviestipalvelu

Palvelut

 • Catering-palvelu
 • Esteetön pyörätuolille
 • Lemmikkiystävällinen
 • Ravintola
 • Tila (ulkona)
 • Tila (yksityinen)
 • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

 • AV-varusteet
 • Business Center
 • Videokonferenssi

Vapaa-ajan aktiviteetit

 • Hyvinvointikeskus
 • Sisäuima-allas
 • Spa tai salonki

Tapahtumapaikan saavutettavuus

 • Bussi
 • Juna
 • Metro
 • Taksi

Varustus

 • Lastauslaituri
 • Odotusalue
 • Piano

Etäisyys lentokentältä

 • 23.61 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

 • Ilmainen pysäköinti
 • Maksullinen pysäköinti
 • Pysäköijän suorittama pysäköinti

Tapahtumapaikan InterContinental Buenos Aires kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä12 917 ft²
Kokoustila15
Suurin tila6 275 ft²
Toiseksi suurin tila850 ft²
Tila (yksityinen)Saatavilla
Tila (ulkona)Saatavilla
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä313
Sviitit10

Paikalliset nähtävyydet

Casa Rosada

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 6 blocks
”Casa Rosada” on Argentiinan tasavallan toimeenpanovallan kotipaikka. Sen sisällä on Argentiinan kansakunnan presidentin toimisto. Tämä rakennus sijaitsee 50 Balcarce-kadulla, Monserratin naapurustossa Buenos Airesin kaupungissa, historiallisen Plaza de Mayon edessä. Sen tyypillinen väri on vaaleanpunainen ja sitä pidetään yhtenä Buenos Airesin tunnetuimmista rakennuksista. Siinä on myös hallituksen talon museo, jossa on maan presidentteihin liittyviä esineitä. Vuonna 1942 se julistettiin kansalliseksi historialliseksi monumentiksi. Hotelli sijaitsee vain kuuden korttelin päässä tästä tärkeästä rakennuksesta.
Balcarce 50
Pääkaupunki Federal
Buenos Aires, AR

San Telmo -messut

Virkistys
Antiikkimessut San Telmon naapurustossa, Buenos Airesin kaupungissa, Argentiinan pääkaupungissa. Arkkitehti José María Peñan vuonna 1970 perustamalla sunnuntaimessuilla on 270 kioskia. Se sijaitsee Dorrego-aukiolla (Humberto Primo ja Defensa), ja se toimii joka sunnuntai klo 10—16. Siellä vierailee yli kymmenentuhatta ihmistä sunnuntaina; he ovat enimmäkseen turisteja ympäri maailmaa. San Telmo -messut ovat kuuluisia antiikkia ja uteliaisuuksia myyvistä kojuista, jotka tunnetaan myös nimellä ”Mercado de Pulgas”. Messujen sydän on Plaza Dorregossa, mutta se ulottuu ympäröivien katujen läpi, etenkin Defensa-kadun kautta. Myös alueella erottuvat vanhat kahvilat, antiikkiliikkeet ja vaatekaupat. Muita San Telmo -messujen nähtävyyksiä ovat erilaiset katuesitykset, kuten tangoorkesterit, elävät patsaat, muusikot ja tanssijat. Hotelli sijaitsee San Telmon naapurustossa, vain 10 minuutin päässä messuilta
Dorregon aukio
San Telmo
Buenos Aires, AR

Teatro Colón

Teatteri
Buenos Airesin Colon-teatteri on yksi maailman tärkeimmistä oopperataloista. Sen rikas ja arvostettu historia sekä rakennuksen poikkeukselliset akustiset ja arkkitehtoniset olosuhteet asettavat sen teattereiden tasolle, kuten Milanon Scala, Pariisin ooppera, Wienin ooppera, Covent Garden Lontoossa ja Metropolitan New Yorkissa. Colon-teatteri toimi vuosina 1857—1888, jolloin se suljettiin uuden salin rakentamiseksi. Tämä vihittiin käyttöön 25. toukokuuta 1908 Aidan piirteellä. Alkuvaiheessa Colón palkkasi kausiinsa ulkomaisia yrityksiä. Vuodesta 1925 lähtien hänellä oli omat tallielimet - orkesteri, baletti ja kuoro - sekä omat tuotantotyöpajat, joiden ansiosta hän pystyi jo 1930-luvulla järjestämään omia kausiaan kaupungin budjetista rahoitettuina. Siitä lähtien Teatro Colón on määritelty kausiteatteriksi. Koko sen historian aikana lavalle astui useita tärkeitä laulajia, kuten Enrico Caruso, Claudia Muzio, Maria Callas, Régine Crespin, Birgit Nilsson, Plácido Domingo, Luciano Pavarotti. Myös tanssijoita, kuten Vaslav Nijinski, Margot Fonteyn, Maia Plisetskaia, Rudolf Nureyev, Mihail Barishnikov, ohjaajat kuten Arturo Toscanini, Herbert von Karajan, Hector Panizza, Ferdinand Leitner, kymmenien muiden joukossa. On myös yleistä, että Richard Straussin, Camille Saint-Saënsin, Pietro Mascagnin ja Ottorino Respighin aloittaman perinteen mukaisesti säveltäjät tulevat Colóniin ohjaamaan tai valvomaan omien teostensa kantaesityksiä. Se sijaitsee vain 10 minuutin päässä hotellistamme.
Cerrito 628
Pääkaupunki Federal
Buenos Aires, AR

Kahvila Tortoni

Virkistys
Etäisyys 3 blocks
Tortoni-kahvila, joka sijaitsee osoitteessa Avenida de Mayo 825, Buenos Airesin kaupungissa. Sen nimi tulee melkein epäilemättä Pariisin kuuluisasta Café Tortonista 1800-luvun lopulla. Lähes vuosisadan ajan Buenos Aires-argentiinalainen Tortoni Café edustaa eniten Avenue de Mayon perinteistä henkeä ja on jo legenda Buenos Airesin kaupungista. Tässä kahvilassa pyöri Buenos Airesin tärkein kirjallinen kohtaus, jota johti taidemaalari Benito Quinquela Martín. Nykyään se on edelleen kulttuurin ja matkailun leviämisen paikka par excellence. Tällä hetkellä kahvin omistaja on Touring Club Argentino. Kellarissa sijaitseva La Bodega -huone on puitteet erilaisille tango- ja jazzartisteille. Tässä viimeisessä luokassa on syytä huomata Fénix Jazz Bandin pysyvyys, joka on argentiinalainen perinteinen jazzyhtye, joka soittaa joka lauantai vuodesta 1978 lähtien. Tarjolla on myös kirjaesityksiä ja runokilpailuja. Kahvi säilyttää alkuvuosiensa sisustuksen ja Rivadavia-kadun uloskäynnin. Siinä on myös kirjasto ja taustalla biljardipöydät ja huoneet dominon ja noppien pelaamiseen. Hotelli sijaitsee vain kolmen korttelin päässä tästä tärkeästä nähtävyydestä.
Avenida de Mayo 825
Pääkaupunki Federal
Buenos Aires, AR

Puerto Madero

Virkistys
Etäisyys 6 blocks
Puerto Maderon rannikkoalue, joka oli aikoinaan huono rahtisatama, on nyt yksi Buenos Airesin muodikkaimmista kaupunginosista, täynnä ylellisiä ravintoloita ja häikäiseviä diskoja. Suurelta osin kävelysaarella on joitain kaupungin vaikuttavimmista arkkitehtuurirakennuksista. Ylelliset huoneistot ja korkeat toimistotornit hallitsevat aluetta, jotka ympäröivät tyylikkäästi merelle päin olevaa aukiota ja jota tukee suuri viheralue, joka on säilynyt luonnollisella tavalla. Naapurustosta kohokohta on symbolinen ”Puente de la Mujer”, taiteellinen silta, joka yhdistää Puerto Maderon Plaza de Mayon mannerkeskustaan. Santiago Calatravan espanjalaisen veistoksen luoman futuristisen muotoilun sanotaan symboloivan abstraktia tangotanssia ja heijastavan silmiinpistävää siluettia kaupungin horisonttiin. Hotelli sijaitsee vain kuuden korttelin päässä tästä modernista kaupunginosasta

Caminito

Virkistys
Caminito on yksi kaupungin tunnetuimmista kävelykaduista ja unohtumattomista nähtävyyksistä niille, jotka vierailevat siellä. Tyypillisillä ohutlevykerroksilla La Bocan naapurustossa, joissa seinät on maalattu eri väreillä, se on myös lähes 150 metrin pituinen ulkoilmamuseo. Se oli pitkään osa rautatien reittiä Ensenadaan (tunnin päässä Buenos Airesista), kunnes vuonna 1928 haara suljettiin ja tiestä tuli hylätty kuja. Se johtui useiden naapureiden aloitteesta, joiden joukossa oli taidemaalari Benito Quinquela Martín (yksi naapuruston tärkeimmistä hyväntekijöistä ja jonka työtä muistetaan La Bocan värikkäiden talojen kautta), joka 1950 -luvulla hän palautti maan muuttaakseen sen kävelykaduksi ja katumuseoksi, johon lisättiin vähitellen eri taiteilijoiden teoksia. Vuonna 1959 hänet kastettiin Quinquela Martínin aloitteesta kuuluisan tangon nimellä ”Caminito”, ”Caminiton plastiikkataiteilijoiden messuilta” löydät erinomaisen suuntauksen omaavia nykytaiteilijoita, jotka esittelevät ja myyvät teoksiaan ympäristönsä väreistä ja tangotunnelmasta inspiroimana. Se toimii joka päivä klo 11.00—18.00 talvella ja klo 11.00—20.00 kesällä. Hotelli sijaitsee vain 20 minuutin päässä kuuluisalta ”Calle Caminito” -kadulta

Enemmän

InterContinental Buenos Aires tuo 1930-luvun tyylistä eleganssia vanhaankaupunkiin. Argentiinan henki on helppo tuntea, kun olet niin lähellä kulttuurin tukipilareita, kuten tango-akatemioita, teattereita, perinteisiä kahviloita ja jalkapallostadionia. Finanssialue ja kuuluisa Calle Florida -ostoskatu ovat kävelymatkan päässä.

Lisätiedot

Vuoden 2010 Argentiinan johtavaksi hotelliksi Intercontinental Hotels Groupin Torchbearer Award 2010 ja 2011 on yksi vain 83 majoituspaikasta Amerikassa, joka on valittu yli 4 400 hotellista saavuttaen korkeimman tason huippuosaamista kaikilla toiminta-alueilla - laadusta asiakastyytyväisyyteen. Travel & Leisure 2012 Maailman parhaat palkinnot Keski- ja Etelä-Amerikan suosituimmista kaupunkihotelleista TripAdvisor Matkailijoiden valinta 2024 Global Partners in Safety -palkinto Hoteles Más Verdes -sertifioitu kultatasolla. InterContinental Buenos Aires ei ole luokitusta.