InterContinental Fiji Golf Resort & Spa

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Maro Road Lake Bay Viti Levu Natadola 00000

Erikoistarjoukset

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Meet with Purpose

Säästä 5 %
26.02.2024 – 30.09.2024

Hotellin haluamat päivämäärät

 • 25.05.202405.06.2024
 • 10.06.202421.06.2024
 • 19.07.202431.07.2024

Palkinnot

LUETTELO VUONNA 2023 SAADUISTA PALKINNOISTA 2023 HM Awards - Fidžin vuoden omaisuus World Travel Awards 2023 - Fidžin johtava hotellisviitti 2023: Natadola-sviitti World Travel Awards 2023 - Oseanian johtava perhelomakohde T+L Luxury Awards Aasian ja Tyynenmeren alue 2023 - numero 1 ”Resort Spas” -kategoriassa T+L Luxury Awards Aasian ja Tyynenmeren alue 2023 - 10 parasta ”Resorts” -kategoriassa T+L Luxury Awards Aasian ja Tyynenmeren alue 2023 - 10 parasta kategoriassa ”Parhaat perhelomakohteet” LUETTELO VUONNA 2022 SAADUISTA PALKINNOISTA World Mice Awards - Fidžin paras hiirihotelli World Spa Awards - Fidžin paras lomakylpylä LUETTELO VUONNA 2021 SAADUISTA PALKINNOISTA World Travel Awards - Fidžin johtava hotellisviitti World Travellers Awards - Oseanian johtava perheen lomakeskus LUETTELO VUONNA 2020 SAADUISTA PALKINNOISTA World Travel Awards - Fidžin johtava lomakeskus World Travel Awards - Fidžin johtava hotellisviitti LUETTELO VUONNA 2019 SAADUISTA PALKINNOISTA Trip Advisor Traveller's Choice Awards — 25 parasta hotellia Etelä-Tyynellämerellä (sijalla 24) Trip Advisor Traveller's Choice Awards — 25 parasta rantaa Etelä-Tyynellämerellä (sijalla 22) Trip Advisor Traveller's Choice Awards - Fidžin 10 parasta luksushotellia (sijalla 7) Trip Advisor Traveller's Choice Awards — 10 hotellia Fidžillä (sijalla 4) Matka- ja vieraanvaraisuuspalkinnot: Vuoden Fidžin lomakeskus & Spa Globaalit luksushotelli- ja kylpyläpalkinnot: Fidžin suosituin ylellinen kylpylä- ja lomakohde Matka- ja vieraanvaraisuuspalkinnot: Vuoden Fidžin lomakeskus & Spa Trip Advisor -huippuosaamissertifikaatti: Lomakeskus Trip Advisor -huippusertifikaatti: Navo-ravintola World Luxury Spa -palkinnot: Australia ja Oseania Luxury Resort Spa 2019 Maailman luksushotellipalkinnot: Maanosan voittaja - Australian ja Oseanian ylellinen perherantalomakeskus World Travel Awards: Oseanian johtava lomakeskus World Travel Awards: Fidžin johtava hotellisviitti: Natadola-sviitti @ InterContinental Fiji Golf Resort & Spa Haute Grandeur Global Awards: Oseanian paras rantalomakeskus Haute Grandeur Global Awards: Oseanian paras kohdehääretriitti Haute Grandeur Global Awards: Oseanian paras golfkeskus Haute Grandeur Global Awards: Oseanian paras toimitusjohtaja (Andrew Davidson) LUETTELO VUONNA 2018 SAADUISTA PALKINNOISTA Trip Advisor Traveller's Choice Awards: Fidžin 10 parasta hotellia (sijalla 6) Trip Advisor Traveller's Choice Awards: Fidžin 10 parasta luksushotellia (sijalla 7) ANZ Fiji Excellence in Tourism Awards 2017 - Majoitusluksen voittaja Matkailu- ja vieraanvaraisuuspalkinnot: Vuoden tyylikäs lomakeskus

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

 • Huonepalvelu
 • Internetyhteys
 • Matkatavarasäilytys
 • Näkymä (meri tai vesistö)
 • Näkymä (puutarha)
 • Pesulapalvelu
 • Vastaanottopalvelut

Palvelut

 • Catering-palvelu
 • Esteetön pyörätuolille
 • Lahjatavarakauppa
 • Ravintola
 • Turvallisuushenkilökunta
 • Vuokra-autopalvelu

Liiketoimintapalvelut

 • AV-varusteet
 • Business Center
 • Videokonferenssi

AV-varusteet

 • Huippunopea internet (260Mbps)
 • Paikan päällä oleva AV-henkilökunta

Vapaa-ajan aktiviteetit

 • Hyvinvointikeskus
 • Spa tai salonki
 • Ulkouima-allas
 • Vesiurheilu

Tapahtumapaikan saavutettavuus

 • Bussi
 • Taksi

Varustus

 • Lastauslaituri
 • Odotusalue
 • Tanssilattia

Saapuminen tänne

55 minuutin päässä Nadin kansainväliseltä lentokentältä InterContinental Fiji Golf Resort & Spa -lomakeskukseen: 1. Kuljetuspalvelu: Emme tarjoa kuljetuspalvelua; sen voi varata useilta kuljetusoperaattoreilta. 2. Taksi: Saavuttuaan Nadin kansainväliselle lentokentälle toinen kätevä ja suora vaihtoehto on ottaa taksi. Taksiasemat sijaitsevat aivan lentokentän saapumisterminaalin ulkopuolella. Muista neuvotella hinta kuljettajan kanssa ennen matkan aloittamista. 3. Vuokra-auto: Jos haluat vapauden ajaa itse, voit vuokrata auton yhdeltä autovuokraamolta. Noudata annettuja ohjeita, ja pääset lomakeskukseen helposti GPS: n tai kartan avulla. Huomaa, että kuljetusvaihtoehdot ja reitit voivat muuttua ajan myötä, joten on hyvä idea vahvistaa viimeisimmät tiedot lomakeskuksesta tai matkatoimistosta ennen matkaa. Lisäksi harkitse kellonaikaa ja liikenneolosuhteita, varsinkin jos sinulla on tiukka aikataulu tai myöhäinen saapuminen.

Pysäköinti

 • Ilmainen pysäköinti
 • Pysäköijän suorittama pysäköinti
 • Bussipysäköinti

Etäisyys lentokentältä

 • 31.44 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan InterContinental Fiji Golf Resort & Spa kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä10 215 ft²
Kokoustila11
Suurin tila6 200 ft²
Toiseksi suurin tila4 521 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä266
Yhden hengen huone (1 sänky)184
Kahden hengen huone (2 sänkyä)82
Sviitit50
Veroaste15%

Paikalliset nähtävyydet

Natadola Bayn mestaruusgolfkenttä

Virkistys
Etäisyys 4 minutes
Natadola Bay yhdistää maailmanluokan golf-arkkitehtuurin dramaattisiin maisemiin kumpuilevilta laitumilta absoluuttiselle rannalle. Kun koralliriuttojen ja Tyynen valtameren kimalteleva tausta on 15 reiästä 18 reiästä, keskittymisen säilyttäminen on varmasti haaste! Perinteiseen eteläisen Tyynenmeren arkkitehtuuriin sisustettu klubitalo on lopullinen näköalapaikka henkeäsalpaavista näkymistä golfkentälle, koralliriutoille ja rullaaville surffaukoille. Mikään kierros ei ole täydellinen ilman aterian ja juoman nauttimista ulkoilmabaarista ja ravintolasta. Par 72 -mestaruuskilpailujen standardigolfkenttä, joka on 6 566 metrin päässä mestaruuspaidoista, tarjoaa jopa 5 tee-paikkaa jokaisella reiällä, mikä tarjoaa nautinnollisen haasteen kaikentasoisille pelaajille. Natadola Bay avattiin virallisesti pelattavaksi kesäkuussa 2009 Fijian Openin järjestämisen myötä, jonka voitti silloinen tulokasammattilainen Matt Griffin. Kentällä on sittemmin järjestetty 2010 Fiji Open, 2011 Nomura Cup ja 2012 Natadola Bay Fiji Classic.
InterContinental Fidžin golfkeskus ja kylpylä
Maron tie, Natadola
Sigatoka, FJ

Sigatoka-jokisafari

Virkistys
Etäisyys 53 minutes
Sigatoka River Safari on Fidžin alkuperäinen ja maailman ensimmäinen suihkuvene- ja kyläsafari. Se tarjoaa puolen päivän eko- ja kulttuuriseikkailun, joka kuljettaa upeaa Sigatoka-jokea pitkin suihkuveneillä vierailemaan aidoissa fidžilaisissa kylissä ja kokemaan päivän todellisen kaivitin (fidžiläisen) elämässä.
Sigatoka-jokisafari
Sigatoka, FJ

Riuttasafari

Virkistys
Tutustu Fidžin lumoavaan vedenalaiseen maailmaan ja tutustu värikkääseen meren elämään täällä Natadolan lahdella, jossa on aktiviteetteja snorklauksesta, laitesukelluksesta haisukellukseen.
InterContinental Fidžin golfkeskus ja kylpylä
Maron tie, Natadola
Sigatoka

Maastoluolasafari

Virkistys
Etäisyys 53 minutes
Fidžin alkuperäinen ja ainoa Off-Road Cave Safari tarjoaa puolen päivän seikkailun mönkijäpyörillä ”Road less Travelled” -tietä pitkin syvälle Fidžin sisätiloihin. Tämä löytömatka, joka on rikas Fidžin historiaa, antaa sinulle mahdollisuuden nähdä Fidžin suurimman luolajärjestelmän, Naihehe-luolan, joka on Nabuavatu-klaanin koti heimojen sodankäyntipäivinä. Opit kuinka tätä luolajärjestelmää käytettiin turvapaikkaan ja puolustamiseen vihollisilta Fidžin heimosodan loppuun vuosisatoja sitten.
Tappoos Sigatoka -myymälä
Pääkatu
Sigatoka, FJ

Hydro Urheilu

Virkistys
Koe adrenaliinikurssi suonissasi, kun nautit InterContinental Fiji Golf Resort & Spassa tarjolla olevista vesiurheilutoiminnoista. Jännittävä kokemus, jota et koskaan unohda. Sertifioitu ja kokenut tiimi varmistaa, että olet turvassa, saat kaiken irti jokaisesta kokemuksesta, ja vangitsee kaikki hämmästyttävät muistot. Odotamme innolla kaikenikäisten ja kykyjen opettamista valitsemassaan toiminnassa.
InterContinental Fidžin golfkeskus ja kylpylä
Maron tie, Natadola
Sigatoka, FJ

Laskuvarjohyppy Fidži

Virkistys
Etäisyys 57 minutes
Ole valmis sukeltamaan 14 000 metrin korkeudesta ilmasta, rullaamaan ulos koneesta ja valmistaudu innostavaan putoamiseen kohti saarta! Innostava!
Denaraun tie
Nadi, FJ

Kuuma lasi Fidži

Virkistys
Etäisyys 40 minutes
Fidžin lasinpuhallusstudio sijaitsee rauhallisella Sunset Stripin varrella Korotogossa, Coral Coastilla. Työpaja ja galleria sijaitsevat rinteellä merinäköalalla. Lasinpuhallus on fantastista katsella ja hauskaa käydä! Voit tehdä oman ainutlaatuisen lasikappaleen, erityinen muisto Fidžin matkastasi vietäväksi kotiin mukanasi.
Sunset Strip
Korotogo
Sigatoka, FJ

Ecotrax Fidži

Virkistys
Etäisyys 23 minutes
Anna kiskojen rytmin kuljettaa sinut kauniiden pensaiden, kalliopistokkien, kylien ja peltojen läpi samalla kun nautit maagisista maisemista autioiden rannoista, jotka ulottuvat kilometrejä kulkiessasi kuuluisan Coral Coastin koskemattomia alueita. Polje tai käytä vain kaasua risteilläksesi. Pysähdy ja venytä jalkojasi, ui ja snorklaa turkoosin kirkkaassa vedessä ja nappaa paikallisia hedelmiä ja kookospähkinäjuomia syrjäisillä rantapaikoilla.
Cuvu
Sigatoka, FJ

Enemmän

Koe nykyaikainen ylellisyys Natadola Bayn koskemattomalla valkoisella hiekalla InterContinental Fiji Golf Resort & Spassa. Tämä lomakeskus sijaitsee erinomaisella paikalla yhdellä maailman hienoimmista rannoista, 35 hehtaarin vehreän trooppisen alueen keskellä ja vain 55 minuutin ajomatkan päässä Nadin kansainväliseltä lentokentältä. Uppoudu rauhallisuuden ja hemmottelun maailmaan, jossa modernit mukavuudet sulautuvat saumattomasti ympäristön luonnon kauneuteen. Hemmottele aistejasi valitsemalla kolme ravintolaa ja siihen liittyviä baareja, jotka tarjoavat monipuolisen kulinaarisen kokemuksen. Rentoudu ja virkistydy rauhallisessa päiväkylpylässä, tee off 18-reikäisellä mestaruusgolfkentällä tai pulahda yhteen kolmesta uima-altaasta, jotka ovat käytettävissä sekä lomakeskus- että klubitason asiakkaiden käytettävissä. Lomakeskuksessa on myös oma sukellusallas, lastenkerho, hääpaviljonki, ja laajat konferenssitilat, jotka varmistavat, että kaikki tarpeet täytetään. Löydä 266 upeasti sisustettua huonetta ja sviittiä, joissa lomakeskuksen muotoilu on saanut inspiraationsa perinteisistä fidžiläisistä kylistä. Merkittäviä elementtejä ovat Cleopatra-tyyliset kylpyammeet ja lepovuoteet, jotka koristavat jokaisen parvekkeen tai terassin, jolloin voit uppoutua rentoutumiseen samalla kun nautit henkeäsalpaavista näkymistä. Täysin integroituna lomakeskuksena InterContinental Fiji Golf Resort & Spa tarjoaa kattavan valikoiman vapaa-ajan- ja virkistystoimintaa kaikenikäisille vieraille. Etsitpä sitten seikkailua tai seesteisyyttä, löydät joukon vaihtoehtoja ikimuistoisten kokemusten luomiseen. Pakene InterContinental Fiji Golf Resort & Spaan, jossa nykyaikainen ylellisyys, upea luonnonympäristö ja runsaasti mukavuuksia määrittelevät trooppisen retriittikokemuksen uudelleen. Viimeisen vuosikymmenen aikana tapahtuman järjestäjät ovat brändänneet InterContinental Fiji Golf Resort & Span ensiluokkaiseksi paikaksi vertaansa vailla oleville kokous- ja tapahtumakokemuksille Etelä-Tyynellämerellä. Sillä on todistettu kokemus johtajana todella ainutlaatuisten, ikimuistoisten ja rikastuttavien tapahtumien järjestämisessä, siitä on tullut valinta niille, jotka etsivät poikkeuksellisia ja unohtumattomia kokoontumisia. Kokenut tiimimme ymmärtää aikasi vaatimukset kiireisenä tapahtumasuunnittelijana ja keskittyy varmistamaan, että prosessi sujuu saumattomasti jokaisessa vaiheessa. Tapahtumasta riippumatta, InterContinental Fidžin konferenssi- ja tapahtumatiimi on täällä paitsi tekemään tapahtumastasi loistavan, mutta myös sellaisen, jota edustajat eivät koskaan unohda. Fidžin saaret ovat sinänsä kohde, joka tunnetaan todella vieraanvaraisista ihmisistä yhdistettynä ainutlaatuisiin kokemuksiin, ja siellä sijaitsee InterContinental Fiji Golf Resort and Spa, jossa visiosi herää henkiin. Käy alla olevasta linkistä nähdäksesi, mitä voit tehdä Natadola Bayssä. https://youtu.be/Q8fKTJWN8UI Jos haluat lisätietoja seuraavasta tapahtumastasi, ota meihin yhteyttä, jotta voimme keskustella tarpeistasi tarkemmin.

Peruutuskäytäntö

Ymmärrämme, että asiat muuttuvat aika ajoin, ja siksi olemme kehittäneet joustavan lähestymistavan peruutuksiin ja sovellettaviin maksuihin, edellyttäen, että lomakeskus vastaanottaa sinulta mahdollisen peruutusilmoituksen seuraavasti: - Takuumaksu palautetaan kokonaisuudessaan, jos peruutat 180 päivää ennen saapumistasi. - Jos peruutat 179—46 vrk ennen saapumista, veloitetaan 50% varauksen arvioiduista majoitus- ja tapahtumamaksuista. - 100% varauksen arvioiduista majoitus- ja tapahtumamaksuista, eikä hotellille maksettuja takuumaksuja hyvitetä, jos peruutat 45 päivän kuluessa ennen saapumistasi.

Lisätiedot

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Huomaa, että audiovisuaaliset laitteet, lavastus ja rekvisiitta eivät välttämättä sisälly pakettiisi, ja ne voidaan järjestää lisämaksusta. Kaikki valokuvat, kuvat, ulkoasut, videot jne. on tarkoitettu vain havainnollistamistarkoituksiin ja/tai vain sisustusehdotuksia, ellei toisin mainita. Jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä suunnittelijaasi.