Grand Pacific Hotel

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Victoria Parade 584-628 - Suva 679

Palkinnot

2019 Trip Advisor Travellers Choice -palkinto Trip Advisor Paras kohteessa Suva, 10 suosituinta hotellia — Fidži & Top 10 kohteessa Luksushotellit — Fidži Booking.com — Asiakasarviopalkinto (8.6) Hotels.com — Vieraiden rakastama palkinto 2018 Matkailu- ja vieraanvaraisuuspalkinnot - Vuoden hotelli 2019 - Fidži Expert's Choice -palkinnot 2019 Trip Advisor -huippuosaamissertifikaatti 2019 2018 Trip Advisor Travellers Choice -palkinto Trip Advisor Paras Suvassa & Top 10 luksushotelleissa - Fidži Gohotels.com — Erinomaisen palvelun palkinto 2017 Booking.com — Asiakasarviopalkinto (8.6) Hotels.com — Vieraiden rakastama palkinto 2018 Orbitz -100% vieraista suosittelee Matkaasiantuntija - 2018 Asiantuntijoiden Fidžin parhaat palkinnot Ylellinen matkaopas - Vuoden hotelliravintola, Fidži Luxury Travel Guide -hotellipalkinto Vuoden Grand Luxury Hotel, Fidži Trip Advisor -huippuosaamissertifikaatti 2018 Matkailu- ja vieraanvaraisuuspalkinnot - Vuoden Prince Albert -ravintola 2018 - Fidži HM-palkinnot hotelli- ja majoitushuippuosaamisesta - Fidžin finalisti 2017 Trip Advisor Travellers Choice -palkinto Trip Advisor Paras kohteessa Suva & Top 10 Fidžillä Lianorg - 2017 Paras valinta Ylellinen matkaopas - Vuoden tyylikäs luksushotelli, Fidži Ylellinen matkaopas - Vuoden nykyaikainen ravintola, Fidži Trip Advisor -huippuosaamissertifikaatti 2017 Matkaasiantuntija - 2017 Fidžin asiantuntijoiden paras palkinto LUX-lehden ruoka- ja juomapalkinnot 2017 Prince Albert -ravintola Paras eurooppalainen ravintola - Suva Travelocity — Loistava 5/5 Orbitz -100% vieraista suosittelee Maailman luksushotellipalkinnot Maan voittaja: Fidžin luksusperintöhotelli Maanosan voittaja: Aust & Oceania Luxury City -hotelli Maanosan voittaja: Aust & Oceania Luxury Business Hotel Matkailu- ja vieraanvaraisuuspalkintojen hotelli- ja Acco-voittaja - Fidži

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

 • Huonepalvelu
 • Internetyhteys
 • Näkymä (meri tai vesistö)
 • Näkymä (puutarha)
 • Pesulapalvelu

Palvelut

 • Esteetön pyörätuolille
 • Lahjatavarakauppa
 • Ravintola
 • Tila (ulkona)
 • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

 • Business Center

AV-varusteet

 • Huippunopea internet (250Mbps)

Vapaa-ajan aktiviteetit

 • Spa tai salonki
 • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

 • Taksi

Etäisyys lentokentältä

 • 16.16 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

 • Ilmainen pysäköinti
 • Pysäköijän suorittama pysäköinti

Tapahtumapaikan Grand Pacific Hotel kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä25 414 ft²
Kokoustila6
Suurin tila6 458 ft²
Toiseksi suurin tila3 197 ft²
Tila (ulkona)Saatavilla
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä113
Yhden hengen huone (1 sänky)82
Kahden hengen huone (2 sänkyä)26
Sviitit5
Veroaste15%

Paikalliset nähtävyydet

Fidžin museo

Museo
Etäisyys 5 minutes
Suvan Thurston Gardensin sydämessä sijaitsevassa Fidžin museossa on merkittävä kokoelma, joka sisältää 3 700 vuoden takaa peräisin olevaa arkeologista materiaalia.
Hallituksen rakennukset
Victoria-paraati
- Suva, FJ

Suvan käsityökeskus

Shoppailu
Etäisyys 14 minutes
Tutustu käsityöläismarkkinoihin Suvan käsityöläiskeskuksessa, joka sijaitsee vain 90 metrin päässä Suvan kunnallismarkkinoilta. Lahjakkaat veistäjät ja käsityöläiset myyvät erilaisia tavaroita, mukaan lukien puiset kaiverrukset, kudotut korit, korut, keramiikka ja paljon muuta.
Stinson Parade Road
- Suva, FJ

Thurstonin puutarha

Virkistys
Etäisyys 2 minutes
Thurston Gardens on kasvitieteellinen puutarha Fidžin museon vieressä. Tässä rauhallisessa, julkisessa puistossa on monenlaista kasvistoa, mukaan lukien vesililjoja, inkivääriä, palmuja ja muita kotoperäisiä Etelä-Tyynenmeren kasveja. Puisto on avoinna yleisölle.
2 Cakobau-tie
- Suva, FJ

Suva Cityn ostosmahdollisuudet

Shoppailu
Etäisyys 14 minutes
Fidžin Suva City tarjoaa vilkkaan ostosalueen, jossa on erilaisia vaihtoehtoja, kuten kunnalliset markkinat, Tappoo City ja ylellinen design-putiikki. Matkamuistoista huippuluokan muotiin, jokaiselle löytyy jotain.
Thomson St
- Suva, FJ

Eduskuntatalo

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 3 minutes
Fidžin hallitusrakennukseen kuuluu parlamentti, korkein oikeus, muutoksenhakutuomioistuimet ja valtion virastot, joissa kaikissa on upea arkkitehtuuri ja monimutkaiset yksityiskohdat. Parlamentin löytökeskus esittelee parlamentin historiaa ja menettelyjä näyttelyiden ja digitaalisten näyttöjen avulla.
Hallituksen rakennukset
- Suva, FJ

Suvan kunnallismarkkinat

Shoppailu
Etäisyys 16 minutes
Paikalliset vihannes- ja äyriäismarkkinat.
Stinson-paraati
- Suva, FJ

Pyhän sydämen katedraali

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 13 minutes
Pyhän sydämen katedraali tai yksinkertaisesti Suvan katedraali, on roomalaiskatolisen kirkon tärkein kirkollinen rakennus Fidžin saarivaltiossa ja sijaitsee Pratt-kadulla Suvan kaupungissa, Fidžin pääkaupungissa.
Pratt-katu
- Suva, FJ

Enemmän

Koe ylellisyys Grand Pacific -hotellissa, joka on 5 tähden perintökohde, joka sijaitsee Suvan rannalla. Se tarjoaa 113 kaunista huonetta ja sviittiä, hiljattain rakennettuja kokous- ja tapahtumatiloja, korotettuja ravintoloita ja baareja sekä lämpimän fidžiläisen vieraanvaraisuuden ansiosta täydellinen kohde vaativille matkailijoille. Uppoudu Fidžin historiaan ja viehätykseen ja sen perintöön nauttien panoraamanäkymistä ja moderneista mukavuuksista. Tutustu Grand Pacific -hotellin taikuuteen. Grand Pacific Hotel on ollut eteläisen Tyynenmeren ikoni yli vuosisadan ajan. Hotelli avattiin uudelleen toukokuussa 2014 alkuperäisen avaamisensa satavuotispäivänä ja on jo palauttanut paikkansa Tyynenmeren ”vanhana naisena” - upea sekoitus kiehtovaa siirtomaa-arkkitehtuuria ja historiaa yhdistettynä upeaan fidžilaiseen vieraanvaraisuuteen ja ystävällisyyteen. Löydä lopullinen paikka seuraavalle yritys- tai sosiaaliselle tapahtumallesi Suvassa. Grand Pacific Hotel, joka tunnetaan huipputeknisistä tiloistaan ja tyylikkäästi sisustetuista tiloistaan, on paras valinta kokousten suunnittelijoille Fidžillä ja Tyynellämerellä. Tämä ikoninen hotelli tarjoaa inspiroivan taustan, joka yhdistää historian moderniin ylellisyyteen ja varmistaa unohtumattoman kokemuksen vieraille. Hotelli sijaitsee Suvan keskustan laidalla, ja sieltä on hyvät yhteydet Thurston Gardensiin, Fidžin parlamenttiin, suurlähetystöihin ja yritystoimistoihin. Grand Pacific -hotellissa on kaikki mitä tarvitset, jotta kokouksesta, konferenssista, gaalaillallisesta, medianäyttelystä tai cocktail-tapahtumasta tulisi valtava menestys.

Verkkolinkit

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?