Visit Addison

Middenweg 14681 Suite 200 75001

Ontmoet elkaar in het centrum van alles

De stedelijke enclave Addison, gelegen in het hart van de DFW Metroplex, plaatst uw vergadering of evenement in het middelpunt van restaurants, luxe winkels, sportevenementen, live theater, muziek en meer. Met meer dan 200.000 vierkante meter aan vergaderruimte is Addison geschikt voor vrijwel elk type evenement, van grote zakelijke conferenties tot informele lunches. Ons gevarieerde aanbod aan hotels, restaurants en externe vergaderlocaties biedt unieke ervaringen en uitzonderlijke flexibiliteit. Addison staat bekend om onze culinaire scene en biedt eetgelegenheden die zowel informeel als luxe zijn — en enkele van de beste patio's in de Metroplex. Veel van onze meer dan 180 restaurants beschikken over privékamers of uitkoopopties die perfect zijn voor externe vergaderingen of kleinere evenementen. Addison heeft 22 hotels die geschikt zijn voor elk budget, en ze bevinden zich allemaal binnen een compacte voetafdruk van 4,4 vierkante mijl. U kunt kiezen uit aanbiedingen van vrijwel alle grote nationale hotelmerken, waaronder twee full-service opties: het Dallas/Addison Marriott Quorum by the Galleria en het Renaissance Dallas Addison Hotel. In Addison vinden uw gasten een verscheidenheid aan amusementsmogelijkheden, van livemuziek tot optredens in het WaterTower Theatre en installaties in het Cavanaugh Flight Museum. Ze zullen ook genieten van een levendig winkel-, eet- en uitgaansgebied in Village on the Parkway, terwijl de naastgelegen Galleria Dallas meer dan 200 winkels biedt en een ijsbaan die het hele jaar door geopend is. Addison ligt op slechts 15 minuten van het centrum van Dallas, 20 minuten van DFW International Airport en 20 minuten van Love Field Airport. De stad is ook de thuisbasis van Addison Airport, een van de handigste executive luchthavens in de regio. Onze toplocatie in het centrum, de DFW Metroplex, zorgt ervoor dat uw bezoekers kunnen genieten van al het eten, entertainment en winkelen dat Noord-Texas te bieden heeft. We kijken ernaar uit om u in het middelpunt van dit alles te verwelkomen!

Afstand vanaf vliegveld

  • DFW

    16 mijl van stadscentrum

  • Liefdesveld

    11 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Hemelpark

Parkeren
Dit rustige buurtpark van 4,45 hectare aan de noordkant van Celestial Road bij Bellbrook Drive is een goede plek om te zitten en na te denken over de prachtige omgeving. Het beschikt over een joggingpad, trappen met hemelse citaten en poëzie die leiden naar een menselijke zonnewijzer en bankjes in het park.
5501 Celestial Road
Addison, TN, US 75001

Cavanaugh Flight Museum

Museum
Het Cavanaugh Flight Museum in Addison biedt voor bijna elk type evenement iets anders dan het gewone. Het entertainment uit de collectie vintage vliegtuigen van Cavanaugh vormt een unieke achtergrond voor uw volgende evenement en zal jarenlang een blijvende indruk achterlaten op uw gasten.
Claire Chennaultstraat 4572
Addison, TX, US 75001

Vitruviuspark

Parkeren
Een kreek met bronwater en meer dan 12 hectare groen vormen de belangrijkste voorziening van Vitruvian Park, dat het hart van de ontwikkeling vormt. Dit park van wereldklasse nodigt uit tot deelname met openbare kunst, locaties voor live optredens en dramatische waterpartijen. Een loopbrug kronkelt samen met de kreek en sluit aan op andere groene paden in Addison en aangrenzende regionale wandelsystemen.
Vitruviusweg 3966
Addison, TX, US 75001

Addison Improv Comedy Theatre

Nachtleven
The Addison Improv biedt een intieme locatie in dinertheaterstijl voor enkele van's werelds populairste entertainers en bedrijfsentiteiten. De locatie is centraal gelegen in het hart van Addison en beschikt over het legendarische podium, ultramoderne audiovisuele faciliteiten, een volledig bar- en keukenpersoneel en een eigen geluidstechnicus.
4980 Belt Line Road, #250
Addison, TX, US 75254

Addison Circle Park

Parkeren
Ons eigen Addison Circle Park brengt je terug naar het centrum en biedt ruimte voor vrijwel elke activiteit, van afkoelen in de watertuin tot rustig genieten van de unieke architectuur van Addison. Plan je reis rond een van onze speciale evenementen en ervaar een heel andere kant van het grootste park van de stad. Je zult zien dat er niets beters is dan de festiviteiten in Addison Circle Park.
4970 Addison Cir
Addison, TX, US 75001

Pete's Dueling Pianobar

Nachtleven
Pete's Dueling Piano Bar is de plek voor uw volgende evenement, hoe groot of klein ook. Pete's biedt entertainmentruimte voor feesten van 80 tot 1.000, evenals volledige catering- en drankarrangementen. Pete's crew kan ook een bedrijfslied aanpassen om je feest precies te geven wat het nodig heeft.
4980 Belt Line Road
Addison, TX, US 75254

Sidecar Social

Nachtleven
Niet jouw typische bar in Dallas Sidecar Social is ontworpen om je samen te brengen met nieuwe en oude vrienden, zodat je de hele dag kunt rondhangen, echt contact kunt maken en er verfrist uit kunt komen. Stap binnen in je nieuwe thuis ver van huis, waar ouderwetse charme wordt gecombineerd met industriële randjes. Het resultaat? Een bar in Dallas waar je je in de watten gelegd voelt, maar nooit benauwd aanvoelt. We hebben deze ervaring van 20.000 vierkante meter voor je gemaakt. Ben je klaar om te chillen? Leun achterover en ontspan met uw trouwe viervoeter op ons terras dat het hele jaar door geopend is. Groot spel? Sla je gebruikelijke bar in Dallas over en mis geen seconde van de actie op onze 18-meter grote tv's. Voel je je dapper? Zet je in de rij voor pop-a-shot of een ander spel of karaoke met de liveband.
5100 Belt Line Road. #401
Dallas, US 75254

Mary Kay Museum

Museum
Het Mary Kay Museum is deels geschiedenisles, deels eerbetoon en deels erkenningshal gewijd aan het leven van een van Amerika's beroemdste zakenvrouwen, Mary Kay Ash. Het bevindt zich in de torenhoge glazen lobby van het Mary Kay World Headquarters.
16251 Dallas Parkway
Addison, TX, US 75001