Convention Bureau Event Park Amsterdam

Wilsonstraat 145, 2131 PN Hoofddorp Haarlemmermeer

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Event Park Amsterdam is het best beschikbare, toegankelijke en (30% betere) betaalbare alternatief voor het historische stadscentrum van Amsterdam. Event Park Amsterdam (gemeente Haarlemmermeer) ligt midden in de driehoek van de historische steden Amsterdam, Haarlem en Leiden. De internationaal georiënteerde groene gemeente heeft een breed aanbod aan comfortabele hotels, aantrekkelijke evenementen- en congreslocaties en professionele leveranciers. Als onderdeel van de metropoolregio Amsterdam biedt Event Park Amsterdam u hoogwaardige faciliteiten en locatieprogramma's voor het plannen en organiseren van uw aanstaande conferentie, vergadering of evenement.

Afstand vanaf vliegveld

 • Amsterdam Airport Schiphol

  6.21 mijl van stadscentrum

 • Rotterdam The Hague Airport

  34.18 mijl van stadscentrum

 • Maastricht Airport

  146.02 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Museum gemaal Cruquius

Museum
Op 15 minutes afstand
Grootste stoommachine ter wereld! De Cruquius herbergt's werelds grootste stoommachine: de hoofdcilinder heeft een diameter van 3,66 meter! De motor kan 320.000 liter water per minuut afvoeren, dat is elke 8 minuten een olympisch zwembad. De machinekamer, ongewijzigd sinds 1849, is een wonder van Victoriaanse technologie.
Cruquiusdijk 27
Cruquius, NL 2142 ER

Amsterdam The Style Outlets

Winkelen
Op 15 minutes afstand
Amsterdam The Style Outlets is het eerste en enige outletcentrum in de regio Groot-Amsterdam, op slechts 10 minuten met de trein van het centrum van Amsterdam. Perfect gelegen in de dichtbevolkte Randstad - het economische hart van Nederland - en in de moderne SugarCity-zone, die wordt beschouwd als een van de snelst ontwikkelende gebieden van Nederland. Bijna 100 winkels met een exclusieve mix van internationale en internationale topmerken geven bezoekers een eersteklas winkelervaring. Het outletcentrum gaat verder dan het concept 'smart shopping' om bezoekers een boeiende winkelervaring te bieden in een gastvrije omgeving met hoogwaardige dienstverlening. Dit maakt Amsterdam The Style Outlets de ideale bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Plan vandaag nog je bezoek.

Stampumpingstation Halfweg

Conventiecentrum
Op 15 minutes afstand
Op zoek naar een unieke locatie voor vergaderingen, presentaties, zakelijke evenementen en toeristische bezoeken, met een terras aan het water? Kom naar het stoompompstation Halfweg,'s werelds oudste en grootste nog functionele pompstation met pompwiel. Ervaar hoe grote delen van Nederland uit het water zijn gewonnen en nog steeds droog worden gehouden in dit mooie voorbeeld van industrieel erfgoed. Verras uw gasten met een bezoek aan de machinekamer met zijn monumentale 500 pk stoommachine en gigantische paddle-wielen die 1,5 miljoen liter water per minuut kunnen wegpompen! Op verzoek wordt de machtige stoommachine in beweging gezet en kan een van uw gasten het grote wiel losdraaien dat de stoomtoevoer opent. Een onvergetelijke ervaring!
Haarlemmermeerstraat 4
Halfweg, NL 1165 HJ

Calatrava-bruggen (3)

Historisch monument
Op 10 minutes afstand
Calatrava ontwierp drie opvallende witte kabelbruggen, elk met een genezende stalen pyloon die zowel een esthetische als een constructieve functie hebben - typisch voor het werk van de Spanjaard. De bruggen kregen de namen 'Harp', 'Citer' en 'Luit' vanwege de snaarachtige kabels.
Hoofdvaart
Hoofddorp en Nieuw-Vennep, NL

Landgoed Olmenhorst

Conventiecentrum
Op 20 minutes afstand
Het prachtige landgoed, een serene oase in de Randstad, is een 160 jaar oud biologisch fruitteeltbedrijf. Naast de 60.000 appel- en perenbomen vind je ook historische gebouwen met unieke locaties voor zakelijke bijeenkomsten. Deze zijn verspreid over het landgoed en hebben allemaal hun eigen unieke sfeer. Vanwege de enorme hoeveelheid ruimte buiten deze locaties, is de capaciteit altijd uitbreidbaar door gebruik te maken van verschillende stijlen tenten. Het landgoed beschikt over velden en alle vereiste faciliteiten om een buitenfestival te organiseren. Door de gunstige ligging tussen Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag kan er in de buurt een bedrijfsdag worden gehouden. Net zoals ze hun fruit biologisch produceren, maken ze als het gaat om eten en drinken gebruik van biologische of duurzame ingrediënten voor onze lunches, drankjes en diners. Tijdens of na een zakelijke bijeenkomst kan het personeel van Landgoed Olmenhorst een verscheidenheid aan activiteiten regelen, zoals een kookles of samenwerken met enkele ateliers en winkels op het landgoed om een creatieve of sportieve activiteit te organiseren. In april kun je genieten van 60.000 bloeiende fruitbomen en in september en oktober kun je je eigen fruit plukken.
Lisserweg 481
Lisserbroek, NL 2165 ALS

Kunstfort bij Vijfhuizen

Historisch monument
Op 10 minutes afstand
Kunstfort bij Vijfhuizen is kunst, erfgoed en natuur in één. Het monumentale Fort bij Vijfhuizen is een van de eerste betonnen gebouwen in Nederland en maakt deel uit van de Verdedigingslinie van Amsterdam; een grootschalig 19e-eeuws verdedigingsplan dat nooit volledig in uitvoering is gebracht en in 1996 tot UNESCO Werelderfgoed is uitgeroepen. Sinds 2005 is het eiland een bestemming voor kunst, een unieke locatie waar beeldende kunst, militair erfgoed en natuur samenkomen. De tentoonstellingen weerspiegelen de omgeving van het fort: een collage van gemanipuleerde landschappen die de inzet van de natuur laten zien voor een breed scala aan — nu vaak verouderde — doeleinden.
Fortwachter 1
Vijfhuizen, NL 2141 ZIE

Sugar City-evenementen

Conventiecentrum
Op 15 minutes afstand
Ooit een suikerfabriek, nu een rauwe en industriële evenementenlocatie, gelegen op een steenworp afstand van Amsterdam. Van 1863 tot 1992 verwerkte de fabriek bieten tot suiker. Anderhalve eeuw later blijft SugarCity Events geschiedenis schrijven met onvergetelijke gebeurtenissen! Met 10.000m2 evenementenruimte zijn de mogelijkheden eindeloos. De hoge ruimtes met meerdere verdiepingen, de indrukwekkende atriums en andere originele elementen bieden een ruwe en industriële setting voor een breed scala aan evenementen. Ons enthousiaste team helpt u graag om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!
Kristalpromenade 7
Halfweg, NL 1165 PD

Bowlen

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Laat de goede tijden rollen op een van onze moderne bowlingbanen in jaren 50 stijl, of combineer bowlen met een dinerpakket in ons vijftiger diner of de BARRACA Rodizio Grill & Bar. Het is het perfecte excuus om die hippe en daarmee samen bowlingschoenen aan te trekken. Je kunt komen om het klassieke spel te spelen, of kiezen voor de geheel nieuwe bowlingsensatie; HyperBowling!
Bosweg 19
Hoofddorp, NL 2131 LX

Congrescentra

 • EXPO Greater Amsterdam

  EXPO Groot-Amsterdam onderscheidt zich door zijn unieke industriële uitstraling in een groene omgeving. Deze duurzame evenementenlocatie geniet een centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid: ideaal voor het organiseren van verschillende soorten evenementen!

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Jun 30
Sep 1 – Nov 30
Voor- en naseizoen
Mar 1 – Mar 31
Laagseizoen
Dec 1 – Dec 31
Jul 1 – Aug 31
Jan 1 – Feb 29

Extra informatie

Samen met onze 36 partners werven en faciliteren we (inter) nationale zakelijke conferenties, vergaderingen en evenementen en helpen we bedrijven bij hun zoektocht naar een of meer geschikte hotels, vergaderlocaties (tot 24.000 vierkante meter) en/of leveranciers gevestigd in Haarlemmermeer. Waar gewenst ondersteunen we in de eerste fase van creatie, planning en organisatie. Kosteloos Wij bieden u gratis onze persoonlijke en zeer complete service aan! Toegankelijkheid Airport Amsterdam Schiphol ligt in het midden van onze gemeente. Het openbaar vervoer is heel goed georganiseerd. Bijna al onze hotel- en evenementenpartners zijn rechtstreeks bereikbaar met de trein of bus. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid bij al onze grotere locaties en hotels. Gedetailleerde informatie: https://www.connexxion.nl/en/

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?