Visit Austin

111 Congress Avenue. Suite 700 78701

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Als het gaat om vergaderingen en congressen, is Austin een stad waar planners en bezoekers het altijd over eens zijn. Onze ultramoderne infrastructuur, innovatieve vergaderruimtes en hotels van wereldklasse bevinden zich in het centrum en het hart van de stad. Binnen een paar straten vindt u ook het beroemde Lady Bird Lake-wandel- en fietspad, legendarische locaties voor livemuziek en enkele van de beste margarita's van het land. Van hoogtechnologische congressen tot exclusieve retraites, wij staan klaar om u te helpen een veilig en onvergetelijk evenement te creëren dat net zo authentiek is als Austin. Laat ons dus uw vragen beantwoorden, onze bronnen verkennen en u helpen bij de voorbereiding van uw volgende live, virtuele of hybride evenement. Ga aan de slag in Austin, de hoofdstad van Texas en de hoofdstad van de livemuziek van de wereld®. Austin behoort tot de topsteden op het gebied van nachtleven, veiligheid, luchthaventevredenheid en hoogtechnologische faciliteiten en biedt alle voorzieningen die je nodig hebt voor werk en ontspanning. Bekijk de vergaderaccommodaties en locaties van Austin op VisitAustin.org/Meet

Promoties

Hot Dates with Incentives for your group in Austin

Bespaar US$ 2.000,00
01-07-2024 – 31-12-2025

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Bereikbaarheid

Austin-Bergstrom International Airport (AUS) is een ultramoderne luchthaven met 2 terminals, 37 gates en volledige douanefaciliteiten voor internationale reizigers. Passagiers zijn gemakkelijk te bereiken (op slechts 12 km van het Austin Convention Center) en gemakkelijk te bereiken. Ze genieten van een uitzonderlijke klantenservice in Austin-stijl, met kunsttentoonstellingen, lokale gerechten (van brisket en ontbijttaco's tot lokale ambachtelijke bieren) en bijna 1.000 jaarlijkse livemuziekoptredens. De luchthaven heeft meer dan 260 dagelijkse vluchten met non-stop service naar ongeveer 95 bestemmingen. In 2022 reisden een recordaantal van 21 miljoen passagiers via AUS, wat resulteerde in een groei van 55 procent ten opzichte van 2021. Van en naar de luchthaven reizen - en overal in de stad - is eenvoudig. De meeste grote autoverhuurbedrijven en taxibedrijven zijn beschikbaar op Austin-Bergstrom International Airport, en andere standaard vervoersopties zijn het Capital Metro-bussysteem en Metrorail, fiets- en scooterverhuur, fietstaxi's en meer.

Afstand vanaf vliegveld

  • Austin-Bergstrom International Airport

    7 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

2ND Street District

Winkelen
Dit gemakkelijk te voet bereikbare deel van het centrum van Austin loopt over 2ND Street van Congress Avenue tot San Antonio Street en biedt winkels van lokale en nationale merken, een gevarieerde selectie aan restaurants en trendy bars. Draag comfortabele schoenen en vergeet niet een foto te maken met het standbeeld van Willie Nelson buiten de iconische ACL Live in de muziekzaal Moody Theater.

Uitgaansgebied Rainey Street

Nachtleven
Verscholen aan de oostelijke oever van Lady Bird Lake, op slechts een paar blokken van Sixth Street, ligt Rainey Street. Luxe bars waar ambachtelijke bieren worden geserveerd en een breed scala aan luxe restaurants bevinden zich in en tussen historische huizen, wat de hele wijk een gemoedelijke charme geeft.

Magazijndistrict

Nachtleven
Lekker eten, veel livemuziek en een chique nachtleven wachten op u in het Warehouse District van Austin. De wijk ligt net ten westen van Sixth Street en is de perfecte plek als u op zoek bent naar een bruisend nachtleven met meer volwassen bezoekers. De ruige achtergrond zorgt voor een levendige scene die een divers publiek trekt dankzij het aanbod aan live-entertainment, restaurants, LGBTQ-scene en unieke winkels.

Uitgaansgebied West Sixth Street

Nachtleven
Austin's West Sixth Street District is waar jonge 20- en 30-plussers naartoe gaan. Met behoud van de leuke en jeugdige sfeer, maar met een vleugje verfijning, is het een prima alternatief als je liever de drukte van Sixth Street wilt vermijden. Naast de uitgaansgelegenheden in de buurt heeft het gebied een gevarieerde selectie aan restaurants om uit te kiezen, waaronder een broodjeszaak en Latijns-Amerikaanse gerechten tot een 24-uurs diner en heerlijke zuidelijke gerechten.

Uitgaansgebied Sixth Street

Nachtleven
Austin's beroemde Sixth Street is zowel een centrum van het nachtleven als een attractie voor reizigers. Zodra de zon ondergaat, is dit uitgaansgebied gesloten voor autoverkeer, waardoor de straten vrijkomen voor massa's barhoppers. Sixth Street trekt meestal een jonger publiek aan, wat de status van Austin als grote studentenstad weerspiegelt. Het feest loopt elke week van donderdag tot en met zaterdag langs Sixth Street van de I-35 naar Congress Avenue.

Uitgaansgebied van Oost-Austin

Nachtleven
De wijk East Austin, aan de overkant van de IH-35 van het centrum, biedt een eigenzinnig en ontspannen alternatief voor de drukke Sixth Street. Zoek een gezellig plekje in een koffieshop of op het buitenterras van een bar en verzorg een drankje naar keuze en bestel vervolgens iets lekkers bij een foodtruck. Mis de iconische muurschilderingen niet die verspreid zijn over de wijk.

Cultuurwijk Red River

Nachtleven
In een groot deel van Austin kun je bands horen optreden, maar het hart van de livemuziekscene van de hoofdstad van Texas ligt in het Red River Cultural District. Gelegen aan Red River Street, die Sixth Street kruist, vind je hier lokale en tourende acts die hun ding doen. Hier vind je acht locaties voor livemuziek in Austin, waaronder Elysium, Empire Control Room & Garage en Stubb's BBQ — de thuisbasis van een openluchtpodium waar het hele jaar door regionale en landelijke acts optreden.

Uitgaansgebied South Congress

Nachtleven
South Congress Avenue ligt in een heuvelachtig en met bomen begroeid deel van Austin, net ten zuiden van de Colorado-rivier. Loop langs South Congress Avenue en je hebt een keuze aan restaurants waar alles wordt geserveerd, van Amerikaanse tot Italiaanse en Mexicaanse gerechten. Er zijn ook heel wat trendy winkels en een kunstgalerie in de buurt om rond te snuffelen. Zorg ervoor dat je een paar foto's maakt van de openbare kunst in de wijk, waaronder de favoriet van elk stel, de „I Love You So Much” muurschildering.

Congrescentra

  • Austin Convention Center

    Het Austin Convention Center ligt in het hart van de stad met meer dan 14.000 hotelkamers op loopafstand. Let op: het centrum is gesloten voor uitbreiding en herontwikkeling en er worden geen evenementen gehouden van april 2025 tot december 2028

  • The Palmer Events Center - TX

    Het Palmer Events Center - TX is een bekroond multifunctioneel centrum van 131.000 vierkante meter dat is gelegen in een natuurpark naast Town Lake in het centrum van Austin. Ons verkoopteam staat klaar om met u samen te werken om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Oct 1 – Nov 30
Feb 14 – May 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen

Extra informatie

Bekijk Austin's digitale vergaderplanner, hotel- en locatietools op VisitAustin.org/meet

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?