Visit Bellevue Washington

11100 NE 6th Street 98004

Waarom kiezen voor Bellevue?

Voor een wereldwijd publiek dat op zoek is naar een zorgvuldig samengestelde verzameling hoogwaardige ervaringen, omvat Bellevue, Washington de schoonheid en herstellende kracht van het buitenleven, de anticipatie en opwinding van wereldveranderende ideeën en de zintuiglijke verkenning van mode, kunst en cultureel geïnspireerde gerechten. We plaatsen elke bezoeker op de grens van creativiteit, innovatie en stijl. We zijn een bestemming gebouwd door futuristen, waar de aantrekkingskracht van ambitie iedereen raakt die we ontmoeten. Bellevue is een stedelijk winkel-, eet- en amusementsparadijs. Hier vind je de ultieme bestemming voor zowel toeristen als congressen in de hele stad voor 3.000 bezoekers of minder. Ontmoet elkaar in Bellevue: Als bruisende en moderne opkomende bestemming is vergaderen in Bellevue een verfrissende afwisseling voor zowel planners als bezoekers van vergaderingen. Bellevue staat op de 9e plaats op de lijst van veiligste steden in de VS en heeft een zeer beloopbaar centrum en organiseert handige, compacte en schone evenementen. Het ultramoderne Meydenbauer Convention Center in het centrum van Bellevue biedt het volledige scala aan voorzieningen voor congressen, conferenties, vergaderingen en banketten, waaronder uitstekende interne catering. De talrijke hotels van Bellevue beschikken ook over geweldige vergaderruimtes en kamers, en het Visit Bellevue-team kan u helpen om groepen te kwalificeren, biedingen te verzenden, grotere kamerblokken veilig te stellen en namens u de meest concurrerende tarieven te verkrijgen.

Bereikbaarheid

Bellevue ligt 27 km ten noorden van Seattle-Tacoma International Airport en is bereikbaar via de Interstate 405 of Interstate 5.

Afstand vanaf vliegveld

  • Seattle-Tacoma International Airport

    17 mijl van stadscentrum

  • Regionale luchthaven Paine Field

    23 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Uitgaansleven

Nachtleven
Op 1 mi. afstand
Als de zon ondergaat, gaan de lichten in het nachtleven van Bellevue aan. Chique bars zoals Civility & Unrest en W Living Room Bar zijn zowel ambachtelijke cocktails als stijlvolle ontmoetingen, waarbij een flinke scheut mensen toekijkt.

Botanische tuin Bellevue

Parkeren
Op 1 mi. afstand
De botanische tuin Bellevue is een stedelijk toevluchtsoord met 53 hectare aan gecultiveerde tuinen, gerestaureerde bossen en natuurlijke wetlands. De levende collecties tonen planten die gedijen in de Pacific Northwest en elk jaar duizenden mensen een plek van schoonheid, rust en kennis bieden.
Hoofdstraat 12001
Bellevue, WA, US 98005

Buitenparken en recreatie

Parkeren
Op 1 mi. afstand
Bellevue is het perfecte basiskamp om alle natuurlijke schoonheid van de Pacific Northwest te verkennen. Met meer dan 80 mijl aan paden in de stad en de nabijheid van het Cascade-gebergte, biedt Bellevue eindeloze mogelijkheden voor buitenpaden, parken, zwemstranden, golfbanen en meer. Gelegen nabij het hart van Downtown Bellevue en aan de oevers van Meydenbauer Bay, biedt dit 3,44 hectare grote strandpark tal van buitenactiviteiten.
419 98th Avenue NE
Bellevue, WA, US 98004

Teambuilding

Recreatie
Op 2 minutes afstand
Bellevue wordt omringd door mogelijkheden voor teambuilding en bezoekerservaring. Het REI Boat House bevindt zich in het Meydenbauer Bay Park. Ze bieden lessen, rondleidingen of verhuur van stand-up paddleboards, kano's, kajaks of waterfietsen op Lake Washington

Dineren met een groep

Nachtleven
Op 1 mi. afstand
Bellevue biedt een overvloed aan groepsdiners in de omgeving. Van de 32e verdieping van Ascend Steak House tot de golfbaan van New Castle, u kunt privédineren voor 10 tot 500 personen.

Woodinville-wijnhuizen

Nachtleven
Op 20 minutes afstand
De gemeenschap Woodinville is de thuisbasis van de grootste concentratiewijnhuizen en proeflokalen in de Verenigde Staten en ligt in de achtertuin van Bellevue. 20 minuten ten noorden van Bellevue ligt meer dan 90 wijnhuizen in het district. Er wacht u een prachtige verscheidenheid aan wijnproeverijen. Verschillende reisorganisaties bieden groeps- of privéreizen aan vanuit Bellevue en bieden een scala aan ervaringen.

Excursies vanuit Bellevue

Recreatie
Op 17 mi. afstand
Bellevue biedt een verscheidenheid aan excursies vanuit de omgeving van Bellevue, zoals een uitstapje naar Snowqualmie Falls, een wijntour naar Woodininville, walvistochten en Lake Washington Cruises.

Winkelen in Bellevue

Winkelen
Op 10 minutes afstand
Het maakt niet uit naar welk item je op zoek bent, winkelen in Bellevue is een belevenis. Met een stad vol luxe winkels, lokale boetieks en eclectische winkels, heb je veel plekken om te bezoeken om unieke modestukken of unieke, handgemaakte geschenken te vinden. Bellevue heeft 3 grote winkelcomplexen, allemaal binnen 2 tot 10 minuten rijden: Bellevue Collection, Market Place at Factoria, Crossroads Bellevue.

Congrescentra

  • Meydenbauer Center

    Meydenbauer Center omvat 54.000 vierkante meter aan evenementenruimte, waaronder een Center Hall van 36.000 vierkante meter, negen vergaderruimten van in totaal 12.000 en 2.500 vierkante meter Executive Conference Suite, evenals een theater voor podiumkunsten met 410 zitplaatsen.

    • Tentoonstellingsruimte36.000 ft²
      Totale vergaderruimte54.000 ft²
      Hotelkamers 1 mijl van conferentiecentrum3.392

Meer

Extra informatie

Feiten en cijfers over de bijeenkomst in Bellevue: • Meer dan 5.566 hotelkamers, met meer dan 1.500 kamers die geschikt zijn voor piekuren • 160.000 vierkante meter aan vergaderruimte in het Meydenbauer Convention Center en hotels in het centrum • Meydenbauer Convention Center beschikt over 54.000 vierkante meter aan vergader- en expositieruimte, 9 brainstormruimten, een Executive Conference Suite en uitzonderlijke catering. • Het onlangs uitgebreide Hyatt Regency Bellevue biedt 60.000 vierkante meter aan vergaderruimte, waaronder een balzaal van 18.000 vierkante meter • Gemakkelijke toegang tot Seattle-Tacoma International Airport (27 km afstand) • Centrale locatie in de Puget Sound (16 km naar Seattle) • Dicht bij wijnhuizen, golfbanen en andere activiteiten en bestemmingen, waaronder de Microsoft Campus, University of Washington, Seattle Center, Snoqualmie Falls, Tillicum Village en Pike Place Market.