Hyatt Regency Bellevue

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
900 Bellevue Way Noordoost Bellevue, WA 98004

Benodigde datums

  • 19-05-202423-05-2024
  • 28-05-202411-06-2024
  • 16-06-202419-06-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Bekroningen

5 Wereldwijde beoordeling van Green Key TripAdvisor-certificaat van uitmuntendheid en groene leiders Platinumniveau 2013-2023 Ontvanger van de gouden badge en #18 beste hotels in Washington 2024 U.S. News & World Report

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Routebeschrijving vanaf Sea-Tac (SEA) Int'l Airport (27 km): Volg de borden naar „All Freeways”. Neem Hwy. 518 naar 405 North naar Bellevue voor een afstand van 24 km. Neem de afslag naar NE 8th St. west (afrit #13B). Volg NE 8th gedurende 6 1/2 blokken. Het hotel ligt aan de rechterkant na het oversteken van 106th Ave, op de hoek van NE 8th en Bellevue Way. Vanuit het westen: Seattle op 520. Voeg in op de WA-520 E afrit nummer 168B richting Bellevue. Voeg in op de I-405 S richting Renton. Neem de afrit 13B van NE 8th Street East/West. Neem de oprit NE 8th St West, voeg in op NE 8th St. Sla rechtsaf op Bellevue Way. Vanuit het noorden: Vancouver Volg de provinciale route 99 naar het zuiden. Provinciale weg 99 S wordt I-5 South. Voeg in op de I-405 S via afrit 182 richting Bellevue/Renton. Neem de afrit 13B van NE 8th St. East/West. Neem de oprit NE 8th St West, voeg in op NE 8th St. Sla rechtsaf op Bellevue Way. Hyatt Regency Bellevue WA loopt voorop. Vanuit het oosten: Spokane Neem Freeway Avenue N en voeg in op de I-90 W gedurende 269 mijl. Neem de I-405 S afrit nummer 10 richting Renton/Bellevue. Voeg in op de I-405 N richting Bellevue/Everett. Neem de afrit 13B van de oprit NE 8th St West, voeg in op NE 8th St. Sla rechtsaf op Bellevue Way.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimteUS$ 35,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 45,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 17 mijl van locatie

Vergaderruimte Hyatt Regency Bellevue

Totale vergaderruimte70.000 ft²
Vergaderzalen35
Grootste zaal17.745 ft²
Op één na grootste zaal13.755 ft²
Ruimte (privé)70.000 ft²
Tentoonstellingsruimte18.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers731
Eenpersoons (1 bed)375
Tweepersoons (2 bedden)318
Suites38
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 149,00 – US$ 549,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 149,00 – US$ 549,00
Belastingtarief10,2%
Bezettingsgraad14,5%

Lokale attracties

Bezoek Bellevue

Conventiecentrum
Op 4 blocks afstand
Bezoek Bellevue Washington en ervaar onze levendige zaken- en woongemeenschap en verrassende mix van accommodaties en voorzieningen in de grote steden. Geniet van geweldige winkels en eetgelegenheden, plus de extra veiligheid en toegankelijkheid. Bellevue ligt op slechts 15 km van het centrum van Seattle en biedt gemakkelijke toegang tot bezienswaardigheden aan het water, de Space Needle en professionele honkbal-, voetbal- en basketbalteams en op 27 km van Seattle-Tacoma International Airport. De stad ligt aan de oever van Lake Washington en biedt golf van wereldklasse en de mogelijkheid om meer dan 30 wijnhuizen te bezoeken. Bellevue ligt ook op slechts enkele minuten van buitenactiviteiten in de ongerepte wildernis van de Cascade Mountains.

Lucky Strike Lanes

Nachtleven
Op 1 minute afstand
16 banen, 2 pooltafels, extra grote lounge, privékamer
700 Bellevue Way NE
Bellevue, WA 98004

Het centrum van Bellevue

Op 1 minute afstand
De website van Downtown Bellevue is een nieuwsblog gewijd aan de parel van de Pacific Northwest. Vind al het laatste nieuws over lokale bouw, appartementen, winkelen, entertainment, wonen en meer. Het Downtown Bellevue Network, opgericht in mei 2007, begon met het idee om een gemeenschapsforum te creëren voor de snelle groei van Downtown Bellevue. We zijn uitsluitend begonnen als een blog en zijn uitgegroeid tot een online en offline hulpmiddel waar bedrijven en leden van de gemeenschap gebruik van kunnen maken. De website is het oorspronkelijke platform waarop het Downtown Bellevue Network in actie komt, maar organiseert regelmatig live-evenementen in de wijk Downtown Bellevue. Het DB-team bestaat uit een aantal speciale personen die allemaal sterke banden hebben met de Bellevue-gemeenschap. De leden van het team zijn allemaal organisch aan boord gekomen binnen hun eigen specialiteit.

Universiteit van Washington

Universiteit
Op 10 minutes afstand

Congrescentrum Meydenbauer

Conventiecentrum
Op 4 blocks afstand
Meydenbauer Center is Bellevue, het belangrijkste congrescentrum en theater voor podiumkunsten van Washington. Het Meydenbauer Center, centraal gelegen op slechts 15 kilometer van Seattle, biedt een groot aantal van de beste voorzieningen in het noordwesten voor congressen, vergaderingen en banketten. Ontdek meer over hoe deze spannende nieuwe ruimte en onze volledige 54.000 vierkante meter aan vergaderruimte de perfecte locatie kunnen zijn voor uw volgende vergadering of evenement door ons overzicht van vergaderplanners te bekijken.

Handels- en congrescentrum van de staat Washington

Conventiecentrum
Op 10 mi. afstand
Het Washington State Convention Center ligt midden in het centrum van Seattle. Het centrum beschikt over eigen parkeergelegenheid, zakelijke diensten en een verscheidenheid aan eetgelegenheden - allemaal op loopafstand van de beste winkels, bezienswaardigheden, hotels en restaurants van de stad.

De Bellevue-collectie

Winkelen
Op 1 minute afstand
Bellevue Place, Lincoln Square en Bellevue Square, die allemaal via een luchtbrug verbonden zijn met het hotel, vormen de belangrijkste winkel-, eet- en amusementsbestemming in het noordwesten. Met meer dan 200 winkels, 19 sit-down restaurants, een eersteklas bioscoop met 16 zalen, Lucky Strike Lanes en luxe biljart heeft de collectie voor elk wat wils.
Bellevue-weg
Bellevue, WA 98004

Marymoor Park

Parkeren
Op 10 minutes afstand
Het populairste park van King County, jaarlijks bezoeken meer dan 3 miljoen mensen Marymoor om de 640 hectare aan recreatieve activiteiten, zeldzame voorzieningen en cultureel verrijkende evenementen van Marymoor te verkennen. Geïnteresseerd in voetbal, honkbal of cricket? Wil je met de hond gaan wandelen? Wil je eens proberen om een radiogestuurd vliegtuig te besturen of een vrijstaande constructie van 35 voet te beklimmen? Wilt u genieten van het buitenleven door te wandelen over een regionaal pad, te picknicken op het gazon of vogels te spotten op de oevers van Lake Sammamish? Dan is Marymoor Park de plek voor jou!

Meer

Een prachtig hotel met twee torens met 731 ruime en goed ingerichte kamers, waaronder 34 hoeksuites en 4 Premier Suites. Zowel de privé- als de openbare ruimtes zijn onberispelijk ingericht en versierd met Pacific Northwest en Aziatische kunst. Hyatt Regency Bellevue ligt in het hart van het centrum van Bellevue en is gevestigd in The Bellevue Collection, waar meer dan 200 winkels en meer dan 50 restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden zijn. De infrastructuur van het hotel ligt op enkele minuten van alles wat met technologie te maken heeft en voldoet zelfs aan de grootste eisen voor de technisch onderlegde bezoeker van vandaag. Met 70.000 m² aan flexibele vergaderruimte, waaronder een prachtige balzaal van 18.000 m², kan dit hotel vergaderingen, evenementen, bruiloften en meer organiseren voor maximaal 2.000 personen.

Annuleringsbeleid

Annuleer 48 uur voor aankomst vóór 16.00 uur PST; bij annuleringen die binnen 48 uur voor aankomst worden ontvangen, wordt 1 overnachting en belasting in rekening gebracht.

Beperkingen voor faciliteiten

Niet-Unie

Extra informatie

Gratis snelle wifi op de kamer (10 MB bandbreedte) met Google Chromecast Gratis parkeren voor gasten op vrijdag- en zaterdagavond Gratis StayFit-fitnesscentrum met verwarmd binnenzwembad van 7000 m², ultramoderne apparatuur en Peloton-fietsen