Hyatt Regency San Francisco Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1333 Bayshore Highway N/A Burlingame, CA 94010

Benodigde datums

  • 03-06-202407-06-2024
  • 09-06-202413-06-2024
  • 16-06-202420-06-2024

Beoordelingen

AAA
3

Bekroningen

LEED Gold® 2018 California Green Lodging Program 2018 — niveau van milieuactivisten TripAdvisor 2018 - Groene leiders op zilverniveau 2018 gerangschikt als #2 Bay Area Beste plek om te werken: grootste bedrijven Tripadvisor 2017 - Certificaat van uitmuntendheid

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Van/naar de luchthaven van San Francisco (SFO): Gratis hotelshuttle: De gratis pendeldienst van ons hotel rijdt elke 10-15 minuten. Neem vanaf SFO uw bagage mee naar het centrale eiland van Departures Level en zoek naar het gebied met de aanduiding „Hotel Shuttle”. De shuttlebus is gemarkeerd met „Hyatt Regency and Marriott”. Voor aankomst en vertrek tussen 12.00 en 04.46 uur halen de gasten elke 30 minuten gratis pendeldiensten op. Met de auto: Rijd zuidwaarts op N McDonnell Road richting W Area Dr. Ga rechtdoor naar Old Bayshore Hwy Hyatt Regency San Francisco Airport bevindt zich aan de rechterkant

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 35,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 40,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 2 mijl van locatie

Vergaderruimte Hyatt Regency San Francisco Airport

Totale vergaderruimte50.870 ft²
Vergaderzalen38
Grootste zaal18.148 ft²
Op één na grootste zaal10.185 ft²
Ruimte (privé)50.000 ft²
Ruimte (semi-privé)10.000 ft²
Ruimte (buiten)4.750 ft²
Tentoonstellingsruimte55.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers789
Eenpersoons (1 bed)344
Tweepersoons (2 bedden)377
Suites26
Belastingtarief8,75%
Bezettingsgraad12%

Lokale attracties

Mexicaanse grill El Torito

Nachtleven
Op 8 minutes afstand
Gelegen op 8 minuten loopafstand van Hyatt Regency San Francisco Airport. Het eten in El Torito wordt bereid met de meest verse ingrediënten, met de nadruk op vlees en verse groenten van hoge kwaliteit, bereid in traditionele Mexicaanse stijl. El Torito staat bekend om zijn tafelbereidingen, waaronder het populairste voorgerecht, guacamole aan tafel, dat is gemaakt volgens de specificaties van de gasten. Bovendien houdt El Torito zijn menu spannend door „Chef's Specials” aan te bieden, dit zijn regionale Mexicaanse voorgerechten, voorgerechten en desserts die worden bereid volgens recepten die onze chef-kok heeft verzameld tijdens zijn frequente bezoeken aan Mexico. Het menu biedt een scala aan fajita's, enchiladas, taco's en burrito's, evenals verschillende combinaties van deze menu-items. Op het menu staan soepen en voorgerechtsalades, evenals een ruime keuze aan desserts. Het drankenmenu bevat een verscheidenheid aan margarita's, tequila, Mexicaanse en Amerikaanse bieren en andere likeuren.
1590 Old Bayshore Highway
Burlingame, CA, US 94010

K1 Speed | Go-kart voor binnen

Recreatie
Op 5 mi. afstand
K1 Speed is het grootste indoorkartbedrijf in de Verenigde Staten, met veel locaties in het hele land. Het K1 Speed centrum in San Francisco brengt indoor kartraces naar de Bay Area. Het overdekte kartcentrum is een ultramoderne uitgaansgelegenheid met een professioneel ontworpen racebaan, een ruime lobby met snackbar, een uitgebreide collectie authentieke racememorabilia en vergaderzalen die perfect zijn voor speciale evenementen of zakelijke evenementen. Maar wat de K1 Speed echt onderscheidt, is de collectie hoogwaardige, emissievrije, milieuvriendelijke, volledig elektrische skelters.
160 Beacon Street,
Zuid-San Francisco, CA, US 94080

Kreeftenmarkt en eetcafé in New England

Nachtleven
Op 18 minutes afstand
Gelegen op 18 minuten loopafstand van Hyatt Regency San Francisco Airport. New England Lobster bedient de grotere SF Bay Area al sinds 1986 met kreeften uit Maine, krab uit Dungeness en schaaldieren.
824 Cowan Road
Burlingame, CA, US 94010

Golfbaan Poplar Creek

Recreatie
Op 3 mi. afstand
De Poplar Creek Golf Course in San Mateo is de favoriete plek om te spelen voor golfers uit de San Francisco Bay Area. Gunstig gelegen nabij Highway 101, net ten zuiden van San Francisco International Airport (SFO) bij Coyote Point, is de 18-holes par-70 wedstrijdbaan van Poplar Creek leuk voor spelers van alle niveaus, maar biedt een aantal unieke uitdagingen voor de golfer met een lage handicap. Poplar Creek biedt het hele jaar door uitstekende omstandigheden tegen betaalbare tarieven, een grote en goed gevulde golfwinkel, een oefenterrein voor kort spel met twee oefengreens, de prachtige Poplar Creek Grill met een complete bar met uitzicht op de 18e green, en het vriendelijkste golfpersoneel.
1700 Coyote Point Drive
San Mateo, CA, US 94401

Restaurant Benihana

Nachtleven
Op 5 minutes afstand
Gelegen op 5 minuten lopen van Hyatt Regency San Francisco Airport. Benihana Restaurant is een hibachi-keten waar Japanse gerechten worden geserveerd, gegrild aan tafel door theaterchefs.
1496 Old Bayshore Highway
Burlingame, CA, US 94010

Golfclub Crystal Springs

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Met zijn spectaculaire uitzicht op Crystal Springs Reservoir biedt Crystal Springs Golf Course een unieke ervaring in San Francisco Golf. Deze golfbaan in San Francisco is ontworpen door de Britse architect W. Herbert Fowler en ligt majestueus in een wildreservaat van 32.000 hectare. De Crystal Springs Golf Course biedt een panoramisch uitzicht op het 20 mijl lange Crystal Springs Reservoir, een overvloed aan wilde dieren en een uitdagende baan van kampioenschapskaliber. De klassieke par 72 van 6.515 yard met 18 holes kronkelt langs de natuurlijke contouren van de vallei en biedt een uitdaging voor golfers van elk niveau die op zoek is naar het beste dat San Francisco Golf te bieden heeft. Crystal Springs is een baan in kampioenschapsstijl die golfers met een lage handicap uitdaagt om hun meest strategische vaardigheden te gebruiken om te schieten. Vanaf het midden en naar voren is de baan een genot voor gasten met een hogere handicap. Met heerlijk eten, geweldige service van ervaren professionals en een ongelooflijke locatie op slechts 11 minuten van de internationale luchthaven van San Francisco, is Crystal Springs ook de perfecte keuze voor uw volgende golftoernooi in San Francisco.
6650 Golfbaan Dr.
Burlingame, CA, US 94010

Elephant Bar & Restaurant

Nachtleven
Op 8 minutes afstand
Gelegen op 8 minuten lopen van Hyatt Regency San Francisco Airport.
1600 Old Bayshore Highway
Burlingame, CA, US 94010

Golfcentrum Burlingame

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Het Burlingame Golf Center heeft 45 ruime slagbanken: 30 overdekte en 5 speciaal voor linkshandigen. De driving range is kunstgras met 10 doelen, variërend van 70 tot 260 meter. Uitgelicht is een oefenterrein voor korte spellen en bunkers op natuurgras.
250 Anza Boulevard
Burlingame, CA, US 94010

Meer

Hyatt Regency San Francisco Airport ligt 3,2 km ten zuiden van San Francisco International Airport en tegenover de Baai van San Francisco. Het is een full-service hotel met 9 verdiepingen en 789 kamers, waaronder 26 suites rondom een luchtig atrium. We hebben in totaal 69.000 vierkante meter aan feestruimte, waaronder onze Grand Peninsula Ballroom (18.148 m²), een van de grootste pilaarvrije kamers in heel Noord-Californië. In 2016 zijn er twee nieuwe Ballrooms aan onze collectie toegevoegd. De Sequoia Ballroom biedt 7.300 vierkante meter aan ruimte en kan in twee kamers worden verdeeld. De Cypress Ballroom heeft een oppervlakte van 3.520 vierkante meter en is op drie manieren indeelbaar. San Francisco is gemakkelijk bereikbaar door onze gratis hotelshuttle naar SFO International Terminal en de BART naar San Francisco te nemen voor minder dan 25 minuten rijden. Daarnaast kunnen gasten de Burlingame Trolley nemen voor een rit van 8 minuten naar leuke winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Vanaf de hoofdingang van het hotel rijdt er 6 dagen per week een trolleyservice van 10.00 tot 22.00 uur. Direct rondom het hotel kunt u genieten van vele unieke restaurants en bars op minder dan 10 minuten loopafstand. Met de auto ligt het centrum van San Francisco 21 km ten noorden van het Moscone Convention Center, Fisherman's Wharf, AT&T Park, Union Square, Chinatown en North Beach, en het Amerikaanse hoofdkantoor van Genentech. Een rit van 21 kilometer zuidwaarts naar Silicon Valley biedt uitzicht op techgiganten Salesforce.com, ORACLE, Hewlett Packard, Google en Facebook om er maar een paar te noemen. Tot de eet- en drinkgelegenheden behoren onder meer de 3SIXTY Bar Bistro Market. De 3SIXTY Bistro and Bar bevat 10 HDTV's om uw favoriete sportwedstrijden te bekijken. Market biedt een snelle optie om mee te nemen in het restaurant. Het gebruik van ons StayFit @Hyatt fitnesscentrum is gratis voor gasten en beschikt over losse gewichten, loopbanden, trapladders, levenscycli en een universele machine, allemaal met uitzicht op ons buitenzwembad en bubbelbad. Al onze 789 ruime kamers en suites zijn ontworpen met details die zijn geïnspireerd op de combinatie van de baai en de nabijgelegen kwelders, bedekt door het stadsraster van San Francisco. Dankzij een raam met dubbele beglazing in elke kamer kunt u rustig ontspannen na een lange dag reizen. Kies een van onze kamers met uitzicht om te genieten van de San Francisco Bayshore, of kies voor een Regency Club-kamer voor exclusieve toegang tot de Regency Club lounge op de 9e verdieping, waaronder een eigen fitnessruimte en toegang tot de Regency Club Lounge voor een continentaal ontbijt,'s middags hors d'oeuvres en conciërgediensten zijn ook beschikbaar. Ons San Francisco Airport-hotel is ontworpen voor zakenreizigers en vakantiegangers en is het perfecte startpunt voor vakantiegangers om de Bay Area te verkennen of voor zakenreizigers die onderweg zijn.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Nov 10
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Feb 29
Apr 1 – Jun 30
Laagseizoen
Nov 11 – Dec 31
Mar 1 – Mar 31
Jul 1 – Aug 31

Annuleringsbeleid

Annulering is 48 uur voor aankomst - moet één dag voor aankomst vóór 16.00 uur hoteltijd worden geannuleerd.

Extra informatie

Dramatische atriumlobby met moderne eetgelegenheden en ultramoderne technologie in vergaderzalen.