Thompson Chicago

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
21 East Bellevue Place Chicago, IL 60611-1174

Beoordelingen

AAA
4
Forbes Travel Guide
4
Northstar
4

Bekroningen

Aanbevolen door Forbes - 2022 Aanbevolen door Forbes- 2023

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (25Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Piano

Afstand vanaf vliegveld

  • 14 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 75,00 / dag

Vergaderruimte Thompson Chicago

Totale vergaderruimte7.100 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal3.035 ft²
Op één na grootste zaal2.640 ft²
Ruimte (privé)7.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers247
Eenpersoons (1 bed)144
Tweepersoons (2 bedden)61
Suites25
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 129,00 – US$ 699,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 149,00 – US$ 709,00
Belastingtarief17,39%

Lokale attracties

Geschiedenismuseum van Chicago

Museum
Op 3 minutes afstand
Het Chicago History Museum staat op het kruispunt van Amerika's verleden en zijn toekomst. Als je in Chicago woont of hier bent en nieuwsgierig bent naar het verleden, het heden en de toekomst van de stad, dan zou het museum je eerste stop moeten zijn.
North Clark Street 1601
Chicago, IL, US 60614

Chicago Tribune-toren

Historisch monument
Op 8 blocks afstand
Dit ontwerp was het resultaat van een internationale wedstrijd voor „het mooiste kantoorgebouw ter wereld”, die in 1922 werd gehouden door de krant Chicago Tribune. De verschillende inzendingen voor de wedstrijd bleken van grote invloed op de ontwikkeling van wolkenkrabberarchitectuur in de jaren twintig. De winnende inzending, met een kroontoren met luchtbogen, is afgeleid van het ontwerp van de Franse kathedraal van Rouen en geeft het gebouw zijn opvallende silhouet. De basis van het gebouw is bezaaid met meer dan 120 stenen van beroemde locaties en bouwwerken in alle 50 staten en tientallen andere landen. Ze variëren van het Parthenon (Griekenland) en de Taj Mahal (India) tot Bunker Hill (Massachusetts) en Mark Twains „Injun Joe Cave” (Missouri).
435 N. Michigan Avenue.
Chicago, IL, US 60611

Kunstinstituut van Chicago

Museum
Op 1 mi. afstand
De doeleinden waarvoor het Art Institute of Chicago is opgericht zijn: het oprichten, bouwen, onderhouden en exploiteren van musea, scholen, kunstbibliotheken en theaters; het bieden van ondersteunende faciliteiten in verband daarmee; het uitvoeren van passende activiteiten die bevorderlijk zijn voor de artistieke ontwikkeling van de regio; en het uitvoeren van en deelnemen aan passende activiteiten van nationale en internationale betekenis; Om een permanente collectie van allerlei soorten kunstvoorwerpen te vormen, te conserveren, te onderzoeken, te publiceren en tentoon te stellen; om tijdelijke tentoonstellingen te presenteren die allerlei soorten kunstvoorwerpen in bruikleen bevatten; en om de kunsten op gepaste wijze te cultiveren en uit te breiden; Om uitgebreide onderwijsprogramma's op te zetten en uit te voeren, waaronder de presentatie van beeldend kunstenaars, kunstdocenten en ontwerpers; om educatieve diensten aan te bieden in geschreven, gesproken en mediaformaten; Om lezingen, instructie en entertainment te geven, waaronder allerlei soorten toneel-, film- en muziekuitvoeringen, die de algemene doelstellingen van het instituut aanvullen en bevorderen; Om allerlei soorten trusteigendommen te verkrijgen en alle nodige bevoegdheden als curator uit te oefenen voor dergelijke trustnalatenschappen waarvan het doel verband houdt met de bevordering van de algemene doeleinden van het instituut of met de oprichting of het onderhoud van kunstwerken.
111 S. Michigan Avenue.
Chicago, IL, US 60603

Historische watertoren van Chicago

Historisch monument
Op 4 blocks afstand
Hoewel het in de schaduw staat van de hoge gebouwen eromheen, was de hoogte van 154 voet waarschijnlijk behoorlijk indrukwekkend toen de historische Watertoren voor het eerst werd gebouwd in 1869. De watertoren kreeg de opdracht om een 138 meter hoge standpijp te huisvesten, die hielp bij de waterstroom en -druk voor het pompstation. Maar de belangrijkste roem van de Watertoren is dat het een van de weinige bouwwerken is die overeind is gebleven na de grote brand in Chicago in 1871 en dat het vandaag de dag een monument is voor die gebeurtenis. Hoewel het oorspronkelijk al sinds 1911 wordt gebruikt, is het een populaire toeristische attractie. In de Watertoren is de City Gallery gevestigd, de „officiële fotogalerij van de stad”, waar fototentoonstellingen met een Chicago-thema worden gehouden, allemaal van fotografen uit Chicago. Het pompstation (dat nog steeds in bedrijf is) heeft een bezoekersinformatiecentrum dat talloze gratis pamfletten en informatie biedt over het grote aantal dingen om te doen in Chicago. Het Water Works-gebouw is omgebouwd tot een live theaterruimte en is momenteel de basis voor de bekende Lookingglass Theatre Company (mede dankzij de bekendheid van een van de medeoprichters, David Schwimmer).
800 N. Michigan Avenue.
Chicago, IL, US 60611

Veldmuseum

Museum
Op 13 minutes afstand
Het Field Museum werd op 16 september 1893 in de staat Illinois opgericht als het Columbian Museum of Chicago met als doel „het verzamelen en verspreiden van kennis, en het bewaren en tentoonstellen van voorwerpen ter illustratie van kunst, archeologie, wetenschap en geschiedenis”. In 1905 werd de naam van het museum veranderd in Field Museum of Natural History om de eerste grote weldoener van het museum, Marshall Field, te eren en om de focus op de natuurwetenschappen beter weer te geven. In 1921 verhuisde het museum van de oorspronkelijke locatie in Jackson Park naar de huidige locatie op het terrein van Chicago Park District, vlakbij het centrum, waar het deel uitmaakt van een museumcampus aan het meer met onder meer het John G. Shedd Aquarium en het Adler Planetarium. Deze drie instellingen worden beschouwd als een van de beste in hun soort ter wereld en trekken samen jaarlijks meer bezoekers dan welke vergelijkbare locatie in Chicago dan ook.
1400 South Lake Shore Drive
Chicago, IL, US 60605

Dierentuin Lincoln Park

Recreatie
Op 8 blocks afstand
Lincoln Park Zoo is een wereld vol wilde dieren in de schaduw van wolkenkrabbers. De dierentuin ligt in een groen park op slechts enkele minuten ten noorden van Chicago en is een natuurlijke, vrije oase geweest voor generaties dierenliefhebbers, die het gebrul van een leeuw horen weerklinken in nabijgelegen flatgebouwen, gorilla's in bomen zien klimmen terwijl de Sears Tower in de verte opdoemt, of vergeten waar ze zijn terwijl ze zich onderdompelen in tropische regenwouden, droge doornbossen of uitgestrekte savannes. We nodigen je uit op de wildste plek in Chicago, waar elk jaar miljoenen bezoekers zich vergapen aan wilde wonderen terwijl ze spelen en leren over de natuurlijke wereld in een levend, ademend, brullend klaslokaal. De toegang tot de dierentuin is gratis.
Lakeshore Dr. en Fullerton Pkwy.
Chicago, IL, US 60614

Kindermuseum van Chicago

Museum
Op 7 blocks afstand
De missie van het Chicago Children's Museum is om een gemeenschap te creëren waar spelen en leren samenkomen. Het belangrijkste publiek van het museum bestaat uit kinderen tot en met de vijfde klas, inclusief hun families, samen met de school- en gemeenschapsgroepen die de groei en ontwikkeling van kinderen ondersteunen en beïnvloeden. Het museum biedt ook een verscheidenheid aan vrijwilligersmogelijkheden en universiteitsstages. Vijftien permanente tentoonstellingen en programmeerruimten bieden innovatieve leerervaringen voor kinderen en hun verzorgers. Het museum bedient jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers. CCM reikt ook verder dan de muren door aanzienlijk te investeren in wijken in Chicago, met name voor kinderen die anders misschien geen toegang zouden hebben tot het rijke aanbod aan bronnen van het museum. Geschiedenis Chicago Children's Museum werd in 1982 opgericht door een coalitie onder leiding van de Junior League of Chicago als reactie op de bezuinigingen op de Chicago Public Schools. Het museum werd geopend in twee gangen van de Chicago Public Library. Als reactie op de drukte ter plaatse ontwikkelde CCM grote shows en exposities die naar scholen, filialen, bibliotheken en buurtcentra reisden. De groeiende vraag naar CCM-diensten leidde tot de verhuizing in 1986 naar een vestiging van 7.000 m² in het Chicago Park District in de wijk Lincoln Park in Chicago. In 1989 verhuisde CCM als onderdeel van een vijfjarenplan naar een andere tijdelijke locatie: een gebouw van 21.000 vierkante meter als onderdeel van een gerenoveerd pakhuis voor gemengd gebruik. Op die site bouwde CCM zijn publiek, exposities, programma's, partnerschappen en financieringsbasis op terwijl ze op zoek waren naar een locatie voor een permanente woning. In oktober 1995 opende CCM als hoofdhuurder van Chicago's herontwikkelde Navy Pier aan het Michiganmeer. De faciliteit van 57.000 vierkante meter heeft als springplank gediend om CCM een belangrijk verschil te laten maken in het leerleven van kinderen. Met drie verdiepingen vol boeiende en educatieve tentoonstellingen, een breed scala aan openbare programma's en speciale evenementen streeft CCM ernaar om effectief tegemoet te komen aan de behoeften van haar diverse publiek.
Marine Pier
Chicago, IL, US 60611-3428

Millennium Park

Parkeren
Op 12 blocks afstand
Millennium Park is een bekroond centrum voor kunst, muziek, architectuur en landschapsontwerp. Het 24,5 hectare grote park is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de stad Chicago en de filantropische gemeenschap en bevat het werk van wereldberoemde architecten, planners, kunstenaars en ontwerpers. Tot de opvallende kenmerken van Millennium Park behoren het door Frank Gehry ontworpen Jay Pritzker Pavilion, de meest verfijnde openluchtconcertzaal in zijn soort in de Verenigde Staten; de interactieve Crown Fountain van Jaume Plensa; de hedendaagse Lurie Garden, ontworpen door het team van Gustafson Guthrie Nichol Ltd, Piet Oudolf en Robert Israel; en de immens populaire Cloud Gate-sculptuur van Anish Kapoor. Millennium Park ligt in het hart van het centrum van Chicago. Het wordt begrensd door Michigan Avenue in het westen, Columbus Drive in het oosten, Randolph Street in het noorden en Monroe Street in het zuiden. Het park is dagelijks geopend van 06.00 tot 23.00 uur. De toegang is gratis. Bezoekers worden aangemoedigd om van het Millennium Park Welcome Center hun eerste stop in het park te maken, waar specialisten beschikbaar zijn om te helpen bij het plannen van hun parkbezoek. Het Welcome Center bevindt zich op 201 E. Randolph Street in het Northwest Exelon Pavilion.
201 E. Randolph St.
Chicago, IL, US 60602

Meer

Teleurgesteld in standaarduitzichten? Thompson Chicago biedt kamers met uitzicht op de stad en het meer, terwijl er natuurlijk licht schijnt in ALLE evenementenruimtes met uitzicht op met bomen omzoomde straten. Perfect voor groepsvergaderingen en bijeenkomsten van leidinggevenden. Waar wacht je nog op? Laat ons vandaag je mening veranderen!

Annuleringsbeleid

Flexibele annulering