DoubleTree by Hilton Hotel Dallas - Campbell Centre

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
8250 N. Central Expressway Dallas, TX 75206-1888

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Afstand vanaf vliegveld

  • 8 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel Dallas - Campbell Centre

Totale vergaderruimte16.000 ft²
Vergaderzalen13
Grootste zaal6.789 ft²
Op één na grootste zaal4.307 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers300
Eenpersoons (1 bed)141
Tweepersoons (2 bedden)156
Suites19
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 189,00 – US$ 349,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 189,00 – US$ 349,00
Belastingtarief17,3%

Lokale attracties

Presidentiële bibliotheek van George W. Bush

Museum
Op 3 mi. afstand
De bibliotheek is de opslagplaats voor tekstuele, audiovisuele en elektronische presidentiële documenten die in de regering van president George W. Bush zijn aangemaakt of ontvangen, evenals andere gedoneerde collecties
2943 SMU Boulevard
Dallas, TX, US 75205

Het Museum voor Bijbelse Kunst

Museum
Op 1 mi. afstand
De MBA, opgericht in 1967 en in 1999 het Museum of Biblical Art genoemd, is een kunstmuseum in Dallas, Texas dat anders is dan elk ander museum ter wereld. Het heeft een eenvoudige missie: het tentoonstellen van kunst met een bijbels thema. Niets van deze omvang bestaat in de Verenigde Staten, waardoor het een schatkamer is voor kunstliefhebbers. Er worden diverse soorten kunst tentoongesteld, waaronder bronzen sculptuurinstallaties, tekeningen, kleine prenten en olieverfschilderijen. Er zijn gespecialiseerde galerieën gecreëerd voor bijbelse archeologie, joodse kunst, religieuze architectuur, Israëlische kunst, Afro-Amerikaanse kunst en Spaanse kunst. Het museum is een cultureel kruispunt en gebruikt kunst voor tolerantie en begrip die tot uiting komt in de verschillende archeologische tentoonstellingen en decoratieve kunst uit Israël en het Heilige Land. De visie van de MBA omvat de klassieke kunsten met een oproep tot schoonheid die de nadruk legt op de Bijbelse figuratieve kunst die de verhalen van de Bijbel illustreert en een oproep tot de studie van klassieke Grieks-Romeinse kunst, archeologie en architectuur. Bekende artiesten zijn onder meer: John Singer Sargent, Marc Chagall, Jacques Lipchitz, Ben Shahn, Paolo Verenese, Francesco Guardi, Agam, Kathe Köllwitz, Albert Pinkham Ryder, Emil Nolde, James Tissot, Oskar Kokoschka, Bernard Buffet, Andy Warhol, Everett Shinn, John Marin en nog veel meer.
7500 Parklane
Dallas, TX, US 75225

Southern Methodist University

Universiteit
Op 2 mi. afstand
SMU is een particuliere universiteit met 11000 studenten in de buurt van het bruisende hart van Dallas. SMU ligt acht kilometer ten noorden van het centrum van Dallas, vlakbij de kruising van U.S. Highway 75 en Mockingbird Lane, op een paar blokken van een sneltramstation.
6425 Boaz Lane
Dallas, TX, US 75205

Theater van Granada

Theater
Op 2 mi. afstand
Het Granada Theatre, gebouwd door Phil Isley in 1946, werd tijdens de Gouden Eeuw van Hollywood geopend als een eerste filmhuis met 700 zitplaatsen. In dat jaar bracht het theater waarschijnlijk James Stewarts Oscar-genomineerde voorstelling in It's a Wonderful Life in première. In die periode zou het theater Marlon Brando hebben vertoond in Streetcar Named Desire (1951) en Cat on a Hot Tin Roof ('58) naast Audrey Hepburn in Roman Holiday ('53) en My Fair Lady ('64). Wat je favorieten ook zijn, deze periode leverde historische films op, om nog maar te zwijgen van musicals, die algemeen worden beschouwd als „The Classics”. Op 18 augustus 2004 werd The Granada geopend onder het nieuwe management van Mike Schoder, eigenaar van de onafhankelijke CD World-winkels. Schoder, een echte muziekfan, had een betere muzieklocatie voor Dallas voor ogen. Alleen al zijn installatie van hoogwaardige geluids- en verlichtingssystemen zorgt voor een verbeterde concertervaring. Een lokale kunstenaar voegde decoratieve rollen toe aan de toegangsdeuren en posterdozen en bracht de midas-touch aan op de lobbybar. Speciale aandacht werd besteed aan de verlichting van de lobby, die de bestaande muurschilderingen en inrichting tot leven bracht.
3524 Greenville Avenue
TX, US 75206

Het Dallas Convention Center

Conventiecentrum
Op 7 mi. afstand
Het Dallas Convention Center heeft meer dan 1.000.000 vierkante meter. En het biedt maar liefst 726.726 vierkante meter aan aaneengesloten tentoonstellingsruimte en een tentoonstellingsruimte zonder kolommen van 203.000 vierkante meter, de grootste in de VS. Bovendien biedt het Dallas Convention Center nog meer geweldige voorzieningen, zoals een arena met 9.816 zitplaatsen, een theater met een capaciteit van 1.750 personen en 96 vergaderruimten.
650 South Griffin Street
Dallas, TX, US 75202

Fair Park

Parkeren
Op 9 mi. afstand
Fair Park, de locatie van de Texas Centennial Exposition in 1936, beschikt over's werelds grootste collectie Art Deco-tentoonstellingsgebouwen, kunst en beeldhouwkunst. Fair Park ligt in het hart van Dallas en bestaat uit 277 hectare aan musea, attracties, geschiedenis, kunst en optredens. Geniet van een bezoek aan ons National Historic Landmark.
1121 First Ave
Dallas, TX, US 75210

North Park Center

Winkelen
Op 1 block afstand
NorthPark Center is door Shopping Centers Today uitgeroepen tot een van de „7 retailwonderen van de moderne wereld” en biedt een ongeëvenaarde luxe winkelervaring met meer dan 235 unieke retailers, restaurants en legendarische warenhuizen en een klantenkring die zowel de Verenigde Staten als de wereld omvat. Na een uitbreiding van 1,2 miljoen vierkante meter en 250 miljoen dollar in 2006, werd NorthPark Center de nieuwe standaard voor innovatieve winkelbestemmingen met een spectaculaire collectie winkels en restaurants die de beste luxe en trendsettende retailers in het zuidwesten vertegenwoordigen.
8687 North Central Expressway
Dallas, TX 75225

Frontiers of Flight Museum‎

Museum
Op 4 mi. afstand
In 1963 schonk George Haddaway, een bekende luchtvaarthistoricus en uitgever van het tijdschrift „Flight”, zijn enorme collectie artefacten en archiefmateriaal aan de Universiteit van Texas. Deze „History of Aviation Collection” werd eind jaren zeventig verplaatst van Austin naar de University of Texas in Dallas (UTD). In 1988 sloten UTD en Mr. Haddaway vanwege problemen met de toegang van het publiek en vanwege ruimtebeperkingen een overeenkomst met een groep leiders uit Dallas om het mogelijk te maken een deel van de collectie tentoon te stellen, met name de meeste fysieke artefacten op een locatie buiten de campus. Onder leiding van senator Kay Bailey Hutchison, wijlen William E. „Bill” Cooper en Jan Collmer werd het Frontiers of Flight Museum in 1988 opgericht als een 501 (c) 3 non-profitorganisatie. De stad Dallas stemde ermee in om ruimte te bieden op de tussenverdieping van het hoofdterminalgebouw in Love Field. Met donaties van bedrijven, particulieren en stichtingen werden in juni 1990 exposities van meer dan 5.500 vierkante meter voor het publiek beschikbaar gesteld. Gedurende verschillende jaren sponsorde het museum ook populaire vliegshows op Dallas Love Field, maar deze werden in het begin van de jaren 2000 stopgezet toen het verkeer op Love Field toenam.
6911 Lemmonlaan
Dallas, TX, US 75209

Meer

Het stijlvolle en uitnodigende DoubleTree by Hilton Hotel Dallas - Campbell Centre is ideaal gelegen in het dynamische kantoorcomplex Campbell Center, in het hart van de zakenwijk van Dallas. We bevinden ons in de buurt van SMU en University Park, evenals vele populaire attracties in de omgeving van Dallas. Het hotel is onlangs vernieuwd en ontworpen voor gemak en productiviteit en beschikt over een scala aan voorzieningen en diensten, waaronder ons kenmerkende warme DoubleTree-chocoladekoekje dat bij aankomst aan u wordt gepresenteerd. Met 300 kamers en suites verdeeld over 19 verdiepingen zijn we een geweldige keuze voor groepen en zakenreizigers. Elke moderne kamer is voorzien van kamerhoge ramen met een prachtig uitzicht over Dallas. Upgrade uw verblijf naar een junior executive suite en geniet van een extra grote kamer met een uitschuifbare bank en een minikoelkast. We hebben meer dan 12.000 vierkante meter aan flexibele vergader- en evenementenruimte, waaronder een prachtige balzaal van 2.224 m² op het dak met uitzicht op de stad, perfect voor zakelijke recepties of huwelijksfeesten. Van aanpasbare pakketten, gastronomische cateringopties en deskundige A/V-ondersteuning ter plaatse, wij bieden alles wat u nodig hebt voor een perfect gecoördineerd evenement. DoubleTree by Hilton Dallas - Campbell Centre combineert werk en ontspanning naadloos. Rond een presentatie af in onze 24-uurs internetconnectiviteitszone met wifi, computers en printers. Train in onze fitnessruimte of ontspan met collega's of vrienden onder het genot van een drankje. Geniet van unieke, op Texas geïnspireerde gerechten in restaurant en bar 82fifty. Geniet van onze Top Golf Swing Suite naast de bar in de lobby op de eerste verdieping.

Extra informatie

12,7 km van Dallas Convention Center 11,7 km van Dallas Love Field Airport 35,3 km van Dallas Fort Worth Airport