Eugene, Cascades & Coast

754 Olive St. 97401

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Het personeel van Eugene, Cascades & Coast CVB is uw belangrijkste bron voor het plannen van uw volgende conferentie, vergadering of retraite in deze prachtige regio van West-Oregon. Vriendelijk, toegankelijk, rijkelijk en authentiek - wij garanderen dat uw deelnemers hier een onvergetelijke ervaring zullen beleven. De regio Eugene, Cascades & Coast biedt een unieke kans om te genieten van de congresvoorzieningen van een grotere stad, terwijl je omringd wordt door de uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en recreatiemogelijkheden die Oregon tot een topbestemming maken. Uw deelnemers zullen vriendelijke en professionele service ervaren in onze congresfaciliteiten en tal van mogelijkheden vinden om lokaal te dineren, belastingvrij te winkelen en het hele jaar door evenementen te organiseren. Conferenties van 10 tot 12.000 kunnen worden gehouden in het metrogebied Eugene-Springfield, dat gemakkelijk bereikbaar is per vliegtuig, trein en auto. Dankzij de centrale ligging in Lane County heb je alles binnen handbereik, van de kust tot de Cascade Mountains. Onze evenementenfaciliteiten in Oregon variëren van historische huizen tot full-service hotels tot „groene” evenementencentra die duurzame praktijken promoten. Voor een buitengewone bijeenkomst biedt Lane County tal van unieke locaties, waaronder bekroonde wijnhuizen, golfbanen, werkende boerderijen, musea en centra voor podiumkunsten. Als een gebied dat bekend staat om zijn duurzaamheid en toegankelijkheid, is het altijd een verantwoorde keuze om hier een vergaderruimte te kiezen - we hebben zelfs opties voor „groen voor uw evenement” beschikbaar! Uitstekende lokale restaurants, gerenommeerde wijnhuizen, belastingvrij winkelen en een intrigerende evenementenkalender zorgen ervoor dat Eugene, Cascades & Coast een aantrekkelijke vergaderbestemming zijn voor groepen met elk budget. Het is mogelijk om iedereen tevreden te stellen! Eugene Airport (EUG) is de tweede grootste luchthaven in Oregon en biedt rechtstreekse vluchten vanuit 12 steden, waaronder Chicago (O'Hare), Denver, Las Vegas, Los Angeles, Oakland, Phoenix, Phoenix-Mesa, Portland, Salt Lake City, San Diego, San Francisco en Seattle. Bekijk onze Digital Meeting Planner Guide! Deze iPlanner biedt informatie over faciliteiten, huisvesting, vervoer, restaurants, congresdiensten en pre- en postactiviteiten die alleen Eugene, Cascades en Coast Oregon kunnen bieden. https://www.eugenecascadescoast.org/meeting-planners/meeting-planner-guide/

Benodigde datums

  • 01-11-202428-02-2025

Afstand vanaf vliegveld

  • Mahlon Sweet Field vliegveld (EUG)

    9 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Wonderen over de waterval

Recreatie
Op 30 minutes afstand
De regio Eugene, Cascades & Coast, met meer dan zeven watervallen, is uw toegangspoort tot watervalwonderen. Veel regen voedt prachtige rivieren en stromende watervallen. Geniet elk seizoen van de steeds veranderende schoonheid van de watervallen tijdens de lentesmelts, de herfstkleur en de wintersneeuw. Salt Creek Falls is een spectaculaire waterval met één druppel, op de tweede plaats na de Multnomah Falls in Oregon. Pak je camera en jaag op deze sprankelende juwelen!

Grotten met zeeleeuwen

Recreatie
Op 1 hour afstand
De zeeleeuwengrot van Florence ligt minder dan twee uur ten westen van Eugene en staat bekend als's werelds grootste zeegrot en de thuisbasis van wilde zeeleeuwen en een verscheidenheid aan zeevogels. De grot is 25 miljoen jaar geleden gevormd en gemaakt van basaltsteen. De hoogte van de grot is gelijk aan een gebouw van 12 verdiepingen, terwijl de lengte die van een voetbalveld overspant. Bezoekers kunnen via trappen of een lift naar het uitkijkpunt van de grot afdalen. In de lente en zomer zijn de zeeleeuwen meestal te vinden op de rotsachtige richels net buiten de grot, terwijl herfst- en winterweer ze normaal de grot binnenbrengt. Grijze walvissen passeren regelmatig de grot. De Sea Lion Cave is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
91560 Snelweg 101 M
Florence, OR, US 97439

Hult Centrum voor Podiumkunsten

Theater
Op 5 minutes afstand
In Eugene's Hult Center for the Performing Arts zijn zes vaste gezelschappen gevestigd, waaronder de Eugene Ballet Company, Eugene Concert Choir, Eugene Opera, Eugene Symphony, Oregon Bach Festival en Oregon Festival of American Music. Het centrum organiseert elk jaar meer dan 700 evenementen en beschikt over een permanente kunstcollectie van schilderijen, maskers, beelden en andere werken. De torenhoge glazen lobby van het centrum, de Silva Concert Hall met 2.450 zitplaatsen, de galerieruimte en het intieme Soreng Theater met 495 zitplaatsen en een asymmetrisch ontwerp kunnen allemaal worden gereserveerd voor privé-evenementen.
Eén Eugene Center
Eugene, OR, US 97401

Matthew Knight Arena

Universiteit
Op 5 minutes afstand
De Matthew Knight Arena, onthuld in 2011, is een multifunctionele locatie met 12.000 zitplaatsen waar de basketbalteams van de University of Oregon Ducks zijn gevestigd. De arena van 227 miljoen dollar is een opvallend gebouw met een heldere glazen buitenkant. De Matthew Knight Arena, gelegen aan de oostkant van de campus, organiseert concerten en evenementen en beschikt over privéclubs en ruimtes voor groepsbijeenkomsten.
Villardstraat 1390
Eugene, OR, US 97401

Sand Master Park

Recreatie
Op 1 hour afstand
Sand Master Park, gelegen in Florence, is het eerste sandboardpark ter wereld. Het park is de thuisbasis van 40 hectare aan gebeeldhouwde zandduinen en een helling van 40 voet en beschikt over hellingen voor beginnende tot gevorderde sandboarders. Naast zandplankduinen, lessen en verhuur, biedt Sand Master Park duinbuggytochten, helikoptervluchten, kabelbanen, thematuinen en kamperen op camperplaatsen. Het park heeft ook de grootste zandbak van de staat, perfect om te zandbeeldhouwen en te spelen. Sand Master Park is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.30 uur tijdens het zomerseizoen, terwijl de openingstijden buiten het seizoen zijn van maandag en dinsdag en donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang verschilt per activiteit.
5351 Snelweg 101
Florence, OR, US 97439