Visit Frisco

6801 Taylor Pkwy Suite 401 75034

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Frisco, Texas, waar uw gewone ontmoeting een unieke ervaring wordt. Houd een algemene sessie op het indooroefenveld van Dallas Cowboys. Plan een slagoefening voor teambuilding op Riders Field. Plan een extern netwerkevenement in het National Videogame Museum. Tussen de verschillende evenementenfaciliteiten van wereldklasse en hotelaccommodaties met uitgebreide service, waaronder het Embassy Suites Hotel & Conference Center, het Omni Frisco Hotel, het Omni PGA Frisco Resort, The Westin Stonebriar Hotel & Golf Club en Hyatt Regency Frisco, zijn er tal van vergadermogelijkheden voor alles, van bestuursvergaderingen tot congressen in de hele stad. Frisco ligt op slechts 25 minuten van zowel DFW International Airport als Dallas Love Field en biedt gunstig meer dan 4.263 hotelkamers en 400.000 vierkante meter aan vergaderruimte. Frisco is de thuisbasis van verschillende professionele sportteams, een groeiend museumdistrict, meer dan 9 miljoen vierkante meter aan winkels en restaurants en de thuisbasis van PGA of America. Frisco is de perfecte bestemming voor uw volgende evenement.

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • Luchthaven Love Field

    21 mijl van stadscentrum

  • Internationale luchthaven Dallas Fort Worth

    20 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Golfbaan - Fields Ranch

Recreatie
Vind twee wedstrijdbanen op Fields Ranch: Fields Ranch East en Fields Ranch West. Fields Ranch East is ontworpen om het natuurlijke potentieel van het terrein te maximaliseren en vormt een boeiende strategische uitdaging voor alle golfers. Deze organische voordelen omvatten glooiende topografie, droge wasbeurten en de meanderende Panther Creek. Dit subtiele ontwerpprincipe is geïnspireerd op de restauratie van Southern Hills Country Club in Tulsa, ook uitgevoerd door Hanse Golf Course Design. De East Course beschikt dan ook over kleine greens met zachte hellingen, sterke hellingen en valse randen die een hoge prioriteit geven aan nauwkeurige naderingsopnamen. De kenmerken lijken ook op die van de legendarische golfbaanarchitect Perry Maxwell, die verantwoordelijk was voor het originele ontwerp van Southern Hills. De bunkers zijn van nature ruw uitgehouwen en gaan op in de prairiegrassen die de gaten omringen. De fairways gebruiken hetzelfde gras als de rough, waardoor de gangen kunnen worden verbreed of versmald op basis van de vereiste omstandigheden voor kampioenschapsgolf of dagelijks spelen. Ten slotte kunnen de tees worden gevarieerd, waardoor er meerdere opties zijn voor de dagelijkse cursusopstelling. Buiten de touwen is er genoeg ruimte voor toeschouwers die typisch zijn voor kampioenschapsgolf. Fields Ranch West ligt tussen de glooiende heuvels van Noord-Texas en biedt een leuke, strategische golftest. De baan benadrukt de omgeving van de Blackland-prairie en loopt langs de Panther Creek in Frisco, omringd door inheemse veldgrassen, levende eiken en mesquitebomen — een ware oase midden in het aangrenzende stedelijke landschap. De West Course is strategisch aangelegd om het holistische concept van PGA Frisco te ondersteunen en vormt een aanvulling op het andere golfaanbod als een leuke, maar uitdagende golfervaring die de perfecte fase vormt om uw plezier en ontwikkeling als golfer te bevorderen. Deze cursus stimuleert het maken van foto's en creativiteit van tee tot green.
4341 PGA Parkway
Frisco, TX, US 75033

Frisco Discovery Center

Museum
Het Frisco Discovery Center biedt een overvloed aan kunstgerelateerde evenementen en locaties, waaronder: Frisco Art Gallery: maandelijkse kunsttentoonstellingen, recepties, galeriegesprekken, live demonstraties en meer Black Box Theatre: muziek, dans en live theater door lokale groepen en artiesten Centrum voor speciale evenementen: festivals, exposities en gala's
8004 North Dallas Parkway
Frisco, TX 75034

Dave & Busters

Recreatie
Gezinsvriendelijke keten met een setting in sportbarstijl voor Amerikaans eten en arcadegames. Gelegen in Stonebriar Centre, kun je de hele dag winkelen en daarna de hele avond spelen!
2601 Preston Road, Frisco
Frisco, TX 75034

Frisco Gun Club

Recreatie
Een unieke luxe Gun Range net ten noorden van het centrum van Frisco. Frisco Gun Club biedt 36 schietbanen op 25 meter en 4 schietbanen op 100 meter, allemaal binnen en met airconditioning. Met een wapensmid ter plaatse, een café en een coffeeshop, een klaslokaal voor 100 personen voor veiligheid, CHL- en veiligheidstraining, en een luxe VIP-club alleen voor leden. De voorzieningen en persoonlijke service van Frisco Gun Club bieden onze privéleden een unieke gunclubervaring. Wapensmeden ter plaatse bieden de zorg en aandacht die uw vuurwapens nodig hebben, zonder ooit de schietbaan te verlaten! Dankzij de privileges van het lidmaatschap kun je steeds weer terugkeren naar deze utopie in Frisco.
6565 Eldorado Pkwy
Frisco, TX 75033

Riders Field

Recreatie
Riders Field is de thuisbasis van de Frisco RoughRiders Class AA minor league baseball club. Het stadion bevindt zich in Frisco, Texas in de Verenigde Staten en heeft een capaciteit van 10.316.
Rough Riders Trail 7300
Frisco, TX, US 75034

Frisco Heritage Museum

Museum
Maak een reis door de lokale geschiedenis in het Frisco Heritage Museum en The Frisco Heritage Center, een levend dorp dat bestaat uit gebouwen die de rijke geschiedenis van het gebied vertegenwoordigen. Bezoekers zullen het verleden tot leven zien en horen komen en deelnemen aan het opnieuw creëren van geschiedenis. Duik in het verleden van Frisco en help de toekomst van Frisco te creëren. Op zoek naar een locatie voor uw speciale evenement? Overweeg om het ruime 18.000 vierkante meter grote museum, de aangrenzende, historische Libanonkerk of het reproductie Frisco Train Depot te huren. Deze faciliteiten bieden een zeer geschikte ruimte voor intieme bruiloften, familiebijeenkomsten, bedrijfsevenementen en allerlei soorten recepties.
Page Street 6455
Frisco, TX 75034

FC Dallas

Recreatie
FC Dallas is een Amerikaanse professionele voetbalclub gevestigd in Frisco, Texas. De club neemt deel aan de Western Conference of Major League Soccer, de hoogste divisie in de Verenigde Staten en Canada.
Wereldbekerweg 9200
Frisco, TX, US 75034

Frisco RoughRiders

Recreatie
De Frisco RoughRiders zijn momenteel het Klasse AA-filiaal van de Texas Rangers Major League Baseball Club. Het team speelt in de Texas League, ingedeeld bij de South Division.
Rough Riders Trail 7300
Frisco, TX, US 75034

Meer

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?