EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Stelling 1 Groot-Amsterdam, Haarlemmermeer 2141 SB

Benodigde datums

 • 23-05-202431-05-2024
 • 01-09-202431-05-2025
 • 01-09-202531-05-2026

Bekroningen

Greenglobe-certificaat

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

 • Internettoegang

Faciliteiten

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Ruimte (buiten)
 • Ruimte (privé)
 • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

 • AV-mogelijkheden
 • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

 • AV-apparatuur
 • Hogesnelheidsinternet

Bereikbaarheid van locatie

 • Bus
 • Taxi

AV-mogelijkheden

 • AV-mogelijkheden

Bereikbaarheid

EXPO Greater Amsterdam is heel gemakkelijk te bereiken met de auto, aangezien het vlakbij de A4, A5, A9 en Schiphol Airport ligt. Het ligt op minder dan 40 minuten rijden van Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er stopt elke 7 minuten een bus net buiten de ingang.

Parkeerruimte

 • Betaalde parkeerruimte

Afstand vanaf vliegveld

 • 9.32 mijl van locatie

Vergaderruimte EXPO Greater Amsterdam

Totale vergaderruimte21.528 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal229.099 ft²
Op één na grootste zaal12.917 ft²
Ruimte (privé)861 ft²
Ruimte (semi-privé)12.917 ft²
Ruimte (buiten)226.042 ft²
Tentoonstellingsruimte236.806 ft²
Filters

Lokale attracties

Luchthaven Schiphol

Vliegveld
Op 15 minutes afstand
Schiphol Airport, ook wel Amsterdam Airport genoemd, is de belangrijkste luchthaven van Nederland en bedient Amsterdam. Het is een van de drukste luchthavens ter wereld wat betreft passagiersverkeer. AMS Airport ligt 9 kilometer (5,6 mijl) ten zuidwesten van Amsterdam, in de gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport hebben passagiers de volgende vervoersmogelijkheden: Bus: Veel bussen bieden vervoer van Amsterdam naar plaatsen in de omgeving. Vanaf de luchthaven is de beroemde Amsterdam Express Route (bus 397) beschikbaar. Trein: Station Schiphol bevindt zich onder de luchthaven. Treinen rijden rechtstreeks naar Amsterdam Station en andere plaatsen.
Evert van der Beekstraat 202
Schiphol, NL 118 STUKS

Museumplein

Museum
Op 25 minutes afstand
De belangrijkste musea van het museumrijke Amsterdam bevinden zich op het Museumplein. Dit grootste plein van Amsterdam wordt begrensd door enkele uitstekende musea zoals het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Stedelijk Museum en Moco Museum. Het plein werd in 1999 gereconstrueerd door de Zweedse landschapsarchitect Sven-Ingvar Andersson. Het wordt gebruikt voor (massa) evenementen zoals festivals, feesten en demonstraties. Het omvat ondergrondse parkeerplaatsen en een ondergrondse supermarkt. In de winter wordt de vijver omgetoverd tot een kunstijsschaatsbaan.
Museumplein
Amsterdam, NL 1079 RA

Molen de Adriaan

Historisch monument
Op 15 minutes afstand
De Molen de Adriaan siert al vanaf de 18de eeuw de skyline van Haarlemse. Dat de huidige molen een reconstructie is van het originele bouwwerk, dat in 1932 tot aan de grond is afgebrand, mag de pret niet drukken. Vanaf de stelling, twaalf meter boven de rivier, heb namelijk je een geweldig uitzicht over de oude stad.
Papentorenvest 1A
Haarlem, NL

Grachtenrondvaart

Recreatie
Op 25 minutes afstand
De Nederlandse hoofdstad is ontegensprekelijk prachtig, maar tijdens een rondvaart door de grachten kun je de stad in een heel ander licht zien. De grachtengordel van Amsterdam is zo prachtig, het staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO!
Single
Amsterdam, NL

De Grote Kerk

Recreatie
Op 20 minutes afstand
Vergeet tijdens je bezoek aan de Grote Markt niet eens een kijkje te nemen in de Grote Kerk. Deze 14e-eeuwse kruisvormige kerk is gebouwd in gotische stijl en dient als laatste rustplaats van een aantal beroemde Haarlemse burgers, waaronder Frans Hals en Willem Bilderdijk. Hoewel het gebouw een onstuimige geschiedenis heeft gehad met ernstige bliksem en brandschade, is de schoonheid ervan onaangetast gebleven.
Grote Markt 22
Haarlem

Bloemenmarkt

Recreatie
Op 25 minutes afstand
De Bloemenmarkt in Amsterdam dateert uit 1862 en is de enige drijvende bloemenmarkt ter wereld. Vroeger kwamen handelaren van het platteland naar binnen om hun bloemen langs de grachten te verkopen. Tegenwoordig bestaat de markt uit meer dan 15 woonboten met kraampjes van lokale bloemisten en andere kleine verkopers.
Single
Amsterdam, NL 1012 HD

De Grote Markt

Recreatie
Op 20 minutes afstand
In het historische hart van Haarlem, direct naast de statige Grote Kerk, ligt de Grote Markt. Dit indrukwekkende plein organiseert het hele jaar door festivals, concerten en markten. De wekelijkse markt wordt elke zaterdag en maandag gehouden.
Haarlem

DIT IS HOLLAND

Recreatie
Op 25 minutes afstand
DE ERVARING - MAAK JE KLAAR VOOR VERTREK! De attractie THIS IS HOLLAND laat je Nederland niet alleen zien, maar ook echt beleven. De totale Experience bestaat uit vier delen en neemt je mee op een adembenemende reis. Binnen een uur ontdek je de schoonheid van de „Lage Landen” en kijk je met andere ogen naar ons kleine landje! Een land onder zeeniveau Vliegend als een vogel krijg je een overzicht van hoe Nederland is ontstaan. Je leert over de mensen die zich niet lieten afschrikken door al het water. Met terpen, dijken, windmolens en polders slaagden ze erin land uit de zee terug te winnen, waardoor dit bijzondere land onder zeeniveau ontstond. Laag vliegen Je vergeet dat je in Amsterdam bent en het voelt alsof je echt over het Nederlandse landschap vliegt. Adembenemend mooie opnames geven je een spectaculair luchtperspectief. Dankzij de verbluffende speciale effecten die op een enorm gewelfd scherm worden geprojecteerd, heb je het gevoel alsof je over de belangrijkste bezienswaardigheden van het land vliegt.
Overhoeksplein 51
Amsterdam, NL 1031 KS

Meer

- Conferentiecentrum voor maximaal 350 personen - Grotere conferenties worden op maat gemaakt - 5 grote (verbonden) ruimtes - 6 conferentieruimtes - 22.000 m² tentoonstellingsvloer - Horecafaciliteiten - 15 minuten vanaf Schiphol - 20 minuten van het centrum van Amsterdam - 3500 parkeerplaatsen. - Openbaar vervoer met hoge prestaties - 4000 hotelkamers in de directe omgeving. - 24.000 m² binnenruimte - 21.000 m² buiten

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – Jun 30
Sep 1 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jul 1 – Aug 31

Annuleringsbeleid

De annuleringsvoorwaarden zijn vastgelegd in onze huurvoorwaarden. Deze voorwaarden vind je op organiseren-bij-libema.nl/huurvoorwaarden/

Extra informatie

Organiseer uw evenement op een duurzame evenementenlocatie EXPO Greater Amsterdam. EXPO Greater Amsterdam onderscheidt zich door zijn unieke industriële uitstraling in een groene omgeving. Deze duurzame evenementenlocatie geniet een centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid: ideaal voor het organiseren van verschillende soorten evenementen! De aanwezigheid van meerdere zalen, een auditorium en verschillende subruimten biedt organisatoren van evenementen de mogelijkheid om naast grootschalige evenementen zoals openbare evenementen en conferenties ook beurzen en productpresentaties te organiseren. Deze flexibiliteit maakt EXPO Greater Amsterdam een waardevolle keuze voor verschillende zakelijke bijeenkomsten, maar ook openbare evenementen van 50 tot 15.000 gasten. Naast de 11 verschillende binnenruimtes beschikt deze evenementenlocatie over een uitgebreid buitenterrein van meer dan 24.000 m2, perfect voor actieve buitenprogramma's tot educatieve break-outsessies in het omliggende park. Er zijn talloze mogelijkheden om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. EXPO Greater Amsterdam biedt een unieke evenementenlocatie en een scala aan faciliteiten die elk evenement tot een succes maken. - Parkeren: met meer dan 3.200 parkeerplaatsen is elk evenement toegankelijk - Openbaar vervoer: voor degenen die liever met het openbaar vervoer reizen, stopt er elke 7 minuten een buslijn vlak voor de deur van EXPO Greater Amsterdam. - Catering: onze eigen catering voorziet uw gasten van culinaire hoogstandjes. Het verrassend groene karakter van de locatie heeft nog een ander opmerkelijk aspect: het dak van EXPO Greater Amsterdam bestaat uit 26.000 m2 zonnepanelen. EXPO Greater Amsterdam biedt de perfecte omgeving om uw zakelijke evenementen onvergetelijk te maken.