Experience Montgomery,AL

600 S. Court Street 36106

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Montgomery is een hoofdstad die uniek is gelegen aan de rivier de Alabama, met een prachtig landschap met een zuidelijk klimaat, dat het hele jaar door ervaringen en recreatiemogelijkheden biedt.

Afstand vanaf vliegveld

  • Regionale luchthaven Montgomery

    9 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Historisch Union Station, bezoekerscentrum van Montgomery

Historisch monument
Op 1 block afstand
Elk bezoek aan Montgomery begint op dit prachtig bewaard gebleven treinstation, waar toeristen kunnen genieten van een korte video waarin wordt uitgelegd wat er te zien en te doen is in Montgomery, en waar ze brochures en andere informatie kunnen ophalen. Bezoek Montgomery's officiële unieke cadeauwinkel „The Stop” voor memorabele souvenirs van unieke producten uit Alabama. Stap aan boord van de Lightening Route Trolley voor een rondleiding door het centrum of huur een mp3-speler en volg het pad van de geschiedenis met de Civil Rights audiotour.
Waterstraat 300
Montgomery, AL, US 36104

Monument en centrum voor burgerrechten

Historisch monument
Op 2 minutes afstand
Water stroomt over een tafel waarop de namen staan van degenen die zijn omgekomen tijdens de moderne burgerrechtenbeweging. De muur achter de tafel is gegraveerd met fragmenten uit het Boek van Amos, geciteerd in de historische toespraak van Dr. Martin Luther King, Jr. Het Civil Rights Memorial Center breidt de ervaring van het Memorial uit ter nagedachtenis van degenen die zijn omgekomen tijdens de Civil Rights Movement. Naast exposities en informatie over martelaren van de Beweging, herbergt het Civil Rights Memorial Center een Theater met 56 zitplaatsen, een klaslokaal voor educatieve activiteiten, een afdeling gewijd aan hedendaagse sociale rechtvaardigheidskwesties en de Wall of Tolerance.
Washington Avenue 400
Montgomery, AL, US 36104

Capitool van de staat Alabama

Historisch monument
Op 2 minutes afstand
Bezoek een van de meest historische hoofdgebouwen van de staat ter wereld! Ga op de plek staan waar Jefferson Davis werd ingehuldigd als president van de Confederatie. Dit is exact dezelfde locatie waar de mars van Selma naar Montgomery eindigde en Civil Rights werd geboren.
Dexter Avenue 600
Montgomery, AL, US 36104

Rivierboot Harriott II

Recreatie
Op 1 minute afstand
Maak een ritje op de nieuwste attractie van Montgomery, de Harriott II, en geniet van een ontspannende, schilderachtige cruise over de rivier de Alabama.
Coosa-straat 200
Montgomery, AL, US 36104

Shakespeare-festival van Alabama

Theater
Op 10 mi. afstand
Dit internationaal geprezen theater is een van de tien grootste Shakespeare-theaters ter wereld en presenteert het hele jaar door hedendaagse en klassieke producties en educatieve programma's van wereldklasse.
Een feestelijke rit
Montgomery, AL, US 36116

Oude stad van Alabama

Historisch monument
Op 2 minutes afstand
Bezoek meer dan veertig gerestaureerde gebouwen in Alabama die het leven in de 19e en vroege 20e eeuw uitbeelden. Tot de structuren behoren Lucas Tavern, Grange Hall, een dokterspraktijk, een schoolgebouw, een drogisterijmuseum, een katoenjenever, een kruidenier op de hoek en verschillende prachtige huizen uit die tijd.
Columbusstraat 301
Montgomery, AL, US 36104

Bibliotheek en museum en kinderbijgebouw Rosa Parks

Museum
Op 1 minute afstand
Het museum is een belangrijke mijlpaal in de revitalisering van het centrum van Montgomery. Het museum is gevestigd op de plek van het oude Empire Theatre waar mevrouw Parks in 1955 haar moedige en historische stand begon. Het museum toont een nagemaakt straatbeeld en een replica van de bus, terwijl videobeelden bezoekers meenemen naar de noodlottige dag. Extra exposities leiden bezoekers op een emotionele reis door de dagen van de Montgomery Bus Boycot, die de eerste stap werd op de vaak moeilijke weg naar burgerrechten in Amerika.
Montgomery-straat 252
Montgomery, AL, US 36104

Dierentuin van Montgomery

Parkeren
Op 6 mi. afstand
Verwacht het onverwachte als je vijf continenten bezoekt vol weelderige vegetatie, beukende watervallen en meer dan 600 dieren in de ruime dierentuin van 40 hectare. Geniet van een maaltijd in het Overlook Cafe, bezoek de cadeauwinkel of maak een leuke treinrit door het park.
2301 Colosseum Boulevard
Montgomery, AL, US

Meer

Extra informatie

Het Experience Montgomery-team werkt achter de schermen hard om ervoor te zorgen dat uw vergadering succesvol is en een blijvende indruk achterlaat op de deelnemers van de vergadering. Onze medewerkers kunnen u helpen met de planning vóór de conventie, al uw registratiebehoeften en accommodatieverzoeken.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?